Küçük Düşün Büyük Olsun!

Elektrik şirketine başvursana canım

Kizlar bisi sorucam.
Benim bu konu hakkında bilgim yok netde bozulmaz yaziyor.

Petek bal (erzincan) almisti annemler bir kutu banada vermişlerdi.
Baya oldu ama petekliye kimse dokunmuyor bende suzmeyi unuttum dolabin en arkalarinda kalmis.
Bugün gördüm uzuldum 7 ay falan olmuş şekerlenme falan yok sizce bozulur mu bal?
Bozulmusmudur?

Ayy bal bozuluyorsa cok üzülcem
Yazın tatil o bu ittirip unuttum demek.

Orjinal bal bozulmaz

Canım nasil anlicam ki orj. Oldugunu.
Erzincan petekli bal pahalida.
Anneme bi gosterim cunku oglumun sutune katicam bozuluyorsa mazallah.
Ağzına alsana bi canım lezzetinden anlarsın. Buzdolabında değildi dimi ? Geçen hafta başıma balla ilgili birşey geldi. Bir arkadaş bal getirmişti memleketten aynı seninki gibi . Petek dolaba koydum evim yazın çok sıcak oluyor neyse . Şimdi geçen hafta misafir geldi ben balı unuttum çıkartmadım. Sonra masada aklıma geldi masaya getirmeye gittim saklama kabını açtım içinde kelebek vardı bozuldum . Başka baldan masaya götürdüm arkadaşın kv ye dedim ki başka bal vardı o daha güzeldi galiba bozulmuş. Oda hayır bal bozulmaz getir dedi bende kelebeği aldım balı masaya götürdüm yediler çok beĞendiler orjinal bu dediler öyle cidden dedim . Yemeğe başladık bunu neyse aradan birkaç gün geçti birde baktım tırtıl offf çöpe gitti bal. Getiren arkadaşla görüşmeyi kesmiştim beddua mı ne etti bozuldu dedim anneme . Annemde o Petek kısmı orjinal değildir o güvelenmiştir dedi anlayacağın Benim de bal öyle çöp oldu

Ayy nasıl teşekkür etsem az gerçekten zaten bu topik benim donum noktam oldu

Beni en iyi siz anlarsınız ya evi yaptırmak istemiyorum ama ev bizim deil ama içinde oturuyorum galiba uzun yıllarda oturucam gibi ev berbat yaptığım temizlik bile belli olmuyor bı arkadaşımı komsumu çağıramiyorum artık bende Işıl Işıl evim olsun istiyorum artık bu 15 bunu kira niyetine sayicam burda oturmasam kiraya vericektim
Kesinlikle yapicam artık daha çok inanmaya başladım belki eşim 200 TL gibi zamda alabilir o zaman 1400 TL olacak kirada yok eşimle konuşalım bakalım sevinicek fikrimin değiştiğine

Olsun canim kira vermiyorsun.
Suanki evimin tapusu benim üzerime değil yıkılma olayı olmasa ben bile yaptırırım tadilat.

Ama onu beklediğimizden ben para harcamak istemiyorum.
Sen hiç üzülme güle güle otur insAllah.

Yok canim buzdolabında degil çay falan koyduğum dolabimda.
Renginde bisi yok annem anlar o tatsin.
7 ay da baya zaman.

Biliyorum o yüzden dedim zaten beni en iyi siz anlarsınız rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallah en kısa zamanda

Ben bı 10 sene daha oturum gibi o yüzden yaptiricaz olmuyor böyle bir sene idare edicem hatta becerebilirsem ondan sonrada böyle devam ederim en azından oğlum okula gidene kadar

Uzun yillar daha oturma imkanin varsa bence yaptir yaa insani evini yenileme düsüncesi bile motive ediyor.su an benimde evim mirasli eger bölüsülürse satilacak..Benimkide çok büyük vee kullanişsiz üstelikte eski..keşke burda oturma imkanim olsaa az az para atar yaptirirdim bi şekildee.

Ben bunun sıkıntısını cok cekiyorum.
Az cok tanidinız beni arkadaş ağırlamayı mutfağı pastalar börekler yapmayı pek severim.

Ama bu evde hic bisi de yapmak içimden gelmiyor kimseyide ağırlayasım yok.
Zorla davet ettiriyor arkadaşlarım nerdeyse.
Sana gelicez diyorlar gelirken.

Mutfağımın tadilata ihtiyacı var.
Banyomda oyle
Benimkilerde bi 6-7bin tl tutar.
Bize net birşey de söylenmiyor hep söylentiyle bekliyoruz.

Kime söylesem ayyy delimisin ne masraf yapıcaksın yikilcak zaten diyorlar.
Diye diye 6 sene bitti bakalim nolcak.

Sizinkinin yine sizin olma garantisi var bizde oda yok ne yazikki bu kadar sabretmissiniz nasıl olsa cikicak yaptırmayı bencede bı ara resim atmıştı iz biz elimizden geldiğince bisiyler yapıyorum falan demiştiniz
Arkadaş ağırlama konusunda aynı dert bendede var ne yazikki
Eski evde yaşamak pek zor yahu yinede bu halimize şükür diyelim hiç olmazsa başımızı sokacak bir yer var napalim

Lelli bozulmaz canım. Sen tat bir anlarsın zaten.ama balın bozulduğunu hiç duymadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…