- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Evet oturcaz epey bı galiba yaptiricam ya böyle olmuyor oğlum okula falan başladığında falan annelerle falan tanisirsam bu eski evde agirlayamam bakalım bı kısmı birikim bı kısmı kredi ile yapicaz bir şeyler zaten burayida yaptırdım mi memleketten ev almak için birikim yapicam İstanbul'a göre fiyatlar daha uygunUzun yillar daha oturma imkanin varsa bence yaptir yaa insani evini yenileme düsüncesi bile motive ediyor.su an benimde evim mirasli eger bölüsülürse satilacak..Benimkide çok büyük vee kullanişsiz üstelikte eski..keşke burda oturma imkanim olsaa az az para atar yaptirirdim bi şekildee.
Kizlar bisi sorucam.
Benim bu konu hakkında bilgim yok netde bozulmaz yaziyor.
Petek bal (erzincan) almisti annemler bir kutu banada vermişlerdi.
Baya oldu ama petekliye kimse dokunmuyor bende suzmeyi unuttum dolabin en arkalarinda kalmis.
Bugün gördüm uzuldum 7 ay falan olmuş şekerlenme falan yok sizce bozulur mu bal?
Bozulmusmudur?
Ayy bal bozuluyorsa cok üzülcem
Yazın tatil o bu ittirip unuttum demek.
Ayy sevindim ya 22tl falanmis azıcık sey etiketi falan duruyor uzerinde.Bozulmamıştır lellim, hakiki bal kolay kolay bozulmaz. Bozulan bal renk değiştirir, kokusu değişir, tadı kesinlikle değişir. Anlaşılır yani.
Saol cnm tuketicezGünaydın hanımlar
tr_lelli canım gerçek bal hiç bir zaman bozulmaz
geçen bir kazıda yüzlerce yıllık bal bulunmuştu da yenilebilir çıkmıştı o aklıma geldi
bizde geçen senenin mahsülü bal var yiyoruz duruyo hala ama buzdolabına konmaz diye biliyorum
Bende kayseri geliniyim ilk yediğim ve gördüğün zaman bayagu şaşırmıştım ama gayet guzelBen kayseriliyim evet çok güzel olur
Kayseri bu tarz şeylere düşkündür severiz böyle şeyleri ama ben hamuru yemiyorumBende kayseri geliniyim ilk yediğim ve gördüğün zaman bayagu şaşırmıştım ama gayet guzel
Canım eğer sağlıkla ilgili ya da kredi faizi gibi bisi icin kullanılmayacaksa hic bir zaman izin verme altın bozdurmaya.Evdeyiz oturuyoruz Pazartesi maaşımız yatacak ve şuan sadece kumbaradaki bozuk paralarımız kaldı . Eşim dedi ki ay başında aldığımız altınlardan birisini bozuracakmışız çarşıya gidip dolaşacakmışız bende gerek Yok boşver dedim. Buzluktan kek çıkarttım meyve sıktım öğleden sonra börek ve makarna salatası yapayım akşama mantı yaparım dedim. Sonra hava güzel arabayı bırakıp çarşıya yürüyelim dedim. Ben çarşıya gidicem zaten dedi. Buraya yazıyorum cidden giderse konuşmayacağım onunla. Hep evdeyim geçen hafta sonu nöbetteydi birşey yapamadık. İlla altın bozdurmaya ne gerek ya birşeye emek veriyorum ama bakıyorum hiç oluyor çok üzüldüm gerçekten . İnternetten dizi izlesek film izlesek bir çay demlesek bir sürü şey yapılabilir ama illa altın bozduracak beyfendi alsın altını bozdursun artık ben ev idaresi ile ilgileneyeceğim liste veririm gidip alışveriş yapsın parayı ne yaparsa yapsın
Kavanozun üzerinde açıldıktan sonra 3 gün içinde tüketin yazıyor da ondan sordum. İlk defa aldımAy ne bimden nede başka marketten sucuk almıyoruz salam sosis falan da tüketiliyor evde memlekete gidince 3 kilo bildiğimiz kasabimiz var orda akraba oradan sucuk alıyorum, bir sene yetiyor bize onuda sadece pizza ve tostta kullanıyoruz
M maviduvar1 bende her sene kozluyirdum onunla epey uğraşıyordum bu sene zoruma gitti marketten közlenmiş alıyorum zaten sirkeli olduğu için bozulmuyor kavonoz yani turşu gibi oluyor
Canım avm den mi aldin çizmeni?Selam Kızlar
Sabahtan beri acayip para harcadık.
2 kasko, 2 sigorta ve 2 MTV ödedik.
Elektrik süpürgesi aldık. Ben bir çizme bir bot aldım. Evin dask sigortasını yaptırdık. Bunların hepsini taksit yaptırdık. İnternet bankacılığından karta bakmaya korkuyorum
Markete uğradım. İlk defa közlenmiş biber aldım. Önceki yıllarda yazın közleyip dolaba atıyordum. Bu Yıl fırsat olmadı.
Kavanozdan çıkarıp bir kısmını buzluğa atsam olur mu acaba
Ben açıyorum kullanıyorum geri kalanını suyuyla buzdolabında sakliyorum.Selam Kızlar
Sabahtan beri acayip para harcadık.
2 kasko, 2 sigorta ve 2 MTV ödedik.
Elektrik süpürgesi aldık. Ben bir çizme bir bot aldım. Evin dask sigortasını yaptırdık. Bunların hepsini taksit yaptırdık. İnternet bankacılığından karta bakmaya korkuyorum
Markete uğradım. İlk defa közlenmiş biber aldım. Önceki yıllarda yazın közleyip dolaba atıyordum. Bu Yıl fırsat olmadı.
Kavanozdan çıkarıp bir kısmını buzluğa atsam olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?