- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Bilmem benimnaldiklarda öyle bişi yazmıyor ama belkide sizinki daha farklıdır buzluk ya deilde dolapta kavonozlada saklayabilirsinizKavanozun üzerinde açıldıktan sonra 3 gün içinde tüketin yazıyor da ondan sordum. İlk defa aldım
Aleykumselam
Ne durumdasınız liste var mı birikim bildirimi yapılıyor muAleykumselam
Herkesin gelir-gider, birikim aracı vs farkli.Ne durumdasınız liste var mı birikim bildirimi yapılıyor mu
Temiz bi sayfa açmak istiyorum
Tamam teşekkür ederim ilgin içinHerkesin gelir-gider, birikim aracı vs farkli.
Henüz liste gibi birşey yapmadik.
Bu ay ne aldik!
Ne biriktirdik!
Nerede indirim var!
Nelerden tasarruf edebiliriz gibi şeyler paylasiyoruz.
Herkesin gelir-gider, birikim aracı vs farkli.
Henüz liste gibi birşey yapmadik.
Bu ay ne aldik!
Ne biriktirdik!
Nerede indirim var!
Nelerden tasarruf edebiliriz gibi şeyler paylasiyoruz.
Kızlar eşim 0,5 gram bi altın vardı bozdurmuş gerek yoktu ama neyse artık Pazartesi yerine koyacağım hemen . Balık yedik benzin aldım . 1 aydır araba kullanmamıştım bugün trafiğe çıktım da sorun yok hala aynı pratiklikteyim . Avm ye geldik çıkarken otopark ta eşimin arkadaşının arabasına vurmuşlar eşim güvenliğe söyledi bakın diye arkadaşı aradık geliyor şimdi
Evet avm den aldım canım. Biri çizme diğeri de postal tarzı bor. İstersen whatsapdan fotosunu göndereyim.Canım avm den mi aldin çizmeni?
Uzun degilde yarım cizme istiyorum bot çizme arası bisi.
Ama avm bulamadim.
Ben açıyorum kullanıyorum geri kalanını suyuyla buzdolabında sakliyorum.
Ama uzun zaman kullanmayacaksan suyunu süzüp poşete koyup buzluga atabilirsin.
Teşekkür ederim Kızlar. Yarın sabah kahvaltıda açayım bakayım. Duruma göre buzdolabında ya da buzlukta saklarımBilmem benimnaldiklarda öyle bişi yazmıyor ama belkide sizinki daha farklıdır buzluk ya deilde dolapta kavonozlada saklayabilirsiniz
Listeyi en başta tutmam gerek surekli.Liste de mi yapsak acaba?
Çok sevinirim canimEvet avm den aldım canım. Biri çizme diğeri de postal tarzı bor. İstersen whatsapdan fotosunu göndereyim.
Teşekkür ederim Kızlar. Yarın sabah kahvaltıda açayım bakayım. Duruma göre buzdolabında ya da buzlukta saklarım
Ya benim memleket kalabalık ama trafik konusunda şahaneydi. Ama şimdi doğudayız köy kadar küçük yer manyak dolu ya tövbe tövbe bu yüzden tedirgin oluyorum . Araba manuel kendimi geliştirmek için öyle almıştım. Şimdi buraya gelince zorlandım ilk etapta ama şimdi normale bindi. Şunu anladım ki bisiklete binmek gibi birşey araba da yetenek kaybolmuyor bunu hissetmek mutlu etti beni. Artık arabayı yıkatma görevi bende bol bol çıkarımBenim de pek trafik tecrübem yok. Bu aralar pratiğimi geliştiriyorum. Ama trafikte de ayağım ağrıyor artık debriyaja bas çek derken
Dağhan ı biliyorum çok önceden çıktı bu haber kasaptsn alıyoruz biz. Pek de sucuk yemeyiz zaten kırk yılda bir alınır. Salam sosis sucuk hiç sevmem. Eşimde yemiyor artık. Kıymada bir kere aldım kıtır tıkır bişiyler vardı. İşe yaramaz yerleri kullanıyorlardır diye düşünmüştüm.Annem market gezcem gel dedi takildim pesine.
Bana 1 tane sıvıyağ, 1 tanede 4lt pril bulaşık detrj aldi. (Elde yikama)
1 siviyag, 1 koli yumurta, 2.5lt abc yüzey temizleyici, 1 tane kolot peynir, 12li su aldım ben de.
Bimde sıvıyağ 24tl
Seyhanlarda yudum yag 5lt 28tl
Ben 55tl harcadim.
Kartdan cektirdim.
Sıvıyagim 3 tane oldu.
3 tanede çamaşır deterjanı var zulada 2si bingo 9kg 1 tanesi alo 7kg.
2 destide bulaşık detj. Oldu.
Bir daha ki ay 1 tane daha yağ alicam.
Yazın almam rahat rahat kullanirim.
Kaldi geriye sucuk, salam, zeytin falan almak.
Onun icin peynirci babaya çıkarım bir ara.
Oranın ürünlerini begeniyorum.
Kızlar bimdeki dağhan ürünlerini almayin.
Tükrük bezi ve bas eti at eti vs vs neler cıkmış icinden.
Nasıl hala reyonda var cok sasirdim
Kaldırılmalı.
Hiç almadim şükürler olsun.
Ben sucukda polenezden şaşmamalı pahali ama surekli almam aldım mi iyisini alirim.
Oglum sevmese ben hiç almicam eve ne sucuk ne sosis ne salam esim zaten sevmez.
Bimden aldığım kıymada zaten kıl tüy çıktığını yazmıştım burada tamamen kafa eti hatta derisi var.
Killariyla.
Piliç sosisde almam.
Sizde ucuz diye sakın almayın aldirmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?