Küçük Düşün Büyük Olsun!

Mutlu hafta sonları herkese sabah kalvaltıdan sonra büyük kızım bir özel okulun bursluluk sınavına girdi oraya gittik sınav 1deydi kazansada göndermek zor ama bir kendini denesin diye düşündük sınavdan sonra hemen eve döndük malum ay sonu çok disarilarda dolanılmıyor (önceden olsa bi avm yapardım )gelirken de marketten tavuk kola ekmek falan aldık akşam yemeği de kafamda netleşti böyle olunca eşimde sigara aldı toplam 37.55 harcadık bidaha da çıkmayız bi yaparsam ütü yaparım belki onuda yarın yaparım dinlenirim sadece

Merhaba

Bugün arkadaşıma bebek görmeye gittim.
Giderken 35 liraya bebek kıyafeti, 4,85 liraya da Türk kahvesi aldım götürdüm.
Yedik içtik sohbet ettik. Ona da Isparta'dan kasayla meyve gelmiş organik. Dönüşte koca bir poşet yaptı verdi sağolsun.

Dün bdv ye konu açtım, ev işleri ile ilgili.

Sabah kalktım, bir sürü nevresim vardı yıkanacak onları yıkadım serdim. Mutfağı bir güzel temizledim.
Bir sürü çöp attım.

Havalar ısınsa keşke, seneye kışın görmek istemediğim bir sürü kıyafetimiz var evde

Kizimin satranc turnuvasi vardi ona gittik. Simdi eve geldim. Oglen eve gelip yemek yedik. Masraf olmadi disarida. Simdi de aksama disarida yemek yiyecegiz. Artik kac lira tutar bilmiyorum. Evde kitao okuyacagim aksama kadar.

Ne durumdasınız liste var mı birikim bildirimi yapılıyor mu
Temiz bi sayfa açmak istiyorum
Herkesin gelir-gider, birikim aracı vs farkli.
Henüz liste gibi birşey yapmadik.

Bu ay ne aldik!
Ne biriktirdik!
Nerede indirim var!
Nelerden tasarruf edebiliriz gibi şeyler paylasiyoruz.

Kızlar eşim 0,5 gram bi altın vardı bozdurmuş gerek yoktu ama neyse artık Pazartesi yerine koyacağım hemen . Balık yedik benzin aldım . 1 aydır araba kullanmamıştım bugün trafiğe çıktım da sorun yok hala aynı pratiklikteyim . Avm ye geldik çıkarken otopark ta eşimin arkadaşının arabasına vurmuşlar eşim güvenliğe söyledi bakın diye arkadaşı aradık geliyor şimdi

Benim de pek trafik tecrübem yok. Bu aralar pratiğimi geliştiriyorum. Ama trafikte de ayağım ağrıyor artık debriyaja bas çek derken

Canım avm den mi aldin çizmeni?
Uzun degilde yarım cizme istiyorum bot çizme arası bisi.
Ama avm bulamadim.
Evet avm den aldım canım. Biri çizme diğeri de postal tarzı bor. İstersen whatsapdan fotosunu göndereyim.
Ben açıyorum kullanıyorum geri kalanını suyuyla buzdolabında sakliyorum.
Ama uzun zaman kullanmayacaksan suyunu süzüp poşete koyup buzluga atabilirsin.

Bilmem benimnaldiklarda öyle bişi yazmıyor ama belkide sizinki daha farklıdır buzluk ya deilde dolapta kavonozlada saklayabilirsiniz
Teşekkür ederim Kızlar. Yarın sabah kahvaltıda açayım bakayım. Duruma göre buzdolabında ya da buzlukta saklarım

Liste de mi yapsak acaba?
Listeyi en başta tutmam gerek surekli.

Sürekli liste goren gelecek 1 defa yazdırıp gelen olmayacak falan uğraştırır beni gibi geldi bana.
Takipte zorlanırım sanki.

Biz bize yapsam bu sefer bizi almıyorlar diyecekler.

Ama süreklilik cok önemli bu durumda.

Çok sevinirim canim

Benim de pek trafik tecrübem yok. Bu aralar pratiğimi geliştiriyorum. Ama trafikte de ayağım ağrıyor artık debriyaja bas çek derken
Ya benim memleket kalabalık ama trafik konusunda şahaneydi. Ama şimdi doğudayız köy kadar küçük yer manyak dolu ya tövbe tövbe bu yüzden tedirgin oluyorum . Araba manuel kendimi geliştirmek için öyle almıştım. Şimdi buraya gelince zorlandım ilk etapta ama şimdi normale bindi. Şunu anladım ki bisiklete binmek gibi birşey araba da yetenek kaybolmuyor bunu hissetmek mutlu etti beni. Artık arabayı yıkatma görevi bende bol bol çıkarım

Geçmiş olsun ziyaretine gittik, evde kek yapıp götürdüm. Böyle olunca çok mutlu oluyorum, halam hep böyle yapar poğaça, kek, kurabiye hazırlar geçmiş olsuna ya da bir oturmaya gittiğinde.

Kendim için bebe şampuanı aldım, makyaj temizleyici yerine kullanıyorum. 6,90 lira bugünlük masraf bu kadar.

Dağhan ı biliyorum çok önceden çıktı bu haber kasaptsn alıyoruz biz. Pek de sucuk yemeyiz zaten kırk yılda bir alınır. Salam sosis sucuk hiç sevmem. Eşimde yemiyor artık. Kıymada bir kere aldım kıtır tıkır bişiyler vardı. İşe yaramaz yerleri kullanıyorlardır diye düşünmüştüm.

Slm kizlar okuyorum ama yazamiyorum surekli malum bebis var.

Bugün kızımın arkadaşi vardi.onlara meyve tabagi yaptim.aksama dogru karnimiz ac dediler manti yaptim yogurtla yediler.sonra gitti.
Bende kücügü uyutup mutfaga girdim.sabah buzluktan tavuk cikarmistim parcaladim gogus kismini küp küp dogradim mantarli tavuk sote yaptim.kalani i hasladim bulgur pilavi ve kalan tavuk parcalarini firinda kizarticam salata birde. Soteyide yarin aksama birakirim pilavda kalir cacik tursu yarin aksamida hallederin.Yazdan vişneyle kizilcik toplamistim onlardanda birer poset buzluktan cikarip pismeye biraktim..bugun sadece ekmek sifir harcama ama kumbaraya bozuklar gitti.

Eşim bu haftafa çıkalım pazara dedi yok dedim. Bu hafta harcama yapmayalım.
Donduruvuya abanmam lazım. Biraz boşalsın dolu bin şükür ama boşaltmak laxım artık. Çok bezelye biber barbunya koymuşum.
Yarın balık yapıcam. Köz biber çıkarırım. Haftaiçi de bezelye biber dolması yapıcam.
Köfte patates yemeği ve pırasa olarak düşündüm. Bir hafta böyle geçer. Diğer hafta da yumurta neyve alıcam sadece. Meyve bşr hafta idare eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…