Hayatta araç kullanmayi ogrenmek kendime yaptigim en buyuk iyilik 10 senelik sürücüyüm cok sukurYa benim memleket kalabalık ama trafik konusunda şahaneydi. Ama şimdi doğudayız köy kadar küçük yer manyak dolu ya tövbe tövbe bu yüzden tedirgin oluyorum . Araba manuel kendimi geliştirmek için öyle almıştım. Şimdi buraya gelince zorlandım ilk etapta ama şimdi normale bindi. Şunu anladım ki bisiklete binmek gibi birşey araba da yetenek kaybolmuyor bunu hissetmek mutlu etti beni. Artık arabayı yıkatma görevi bende bol bol çıkarım
Bencede çok önemli birşeyHayatta araç kullanmayi ogrenmek kendime yaptigim en buyuk iyilik 10 senelik sürücüyüm cok sukur
Benimde bezelye ve barbunyaa var ama eşim ikisinide sevmiyor cok fazla.yiyor ama işte öylesinee.Eşim bu haftafa çıkalım pazara dedi yok dedim. Bu hafta harcama yapmayalım.
Donduruvuya abanmam lazım. Biraz boşalsın dolu bin şükür ama boşaltmak laxım artık. Çok bezelye biber barbunya koymuşum.
Yarın balık yapıcam. Köz biber çıkarırım. Haftaiçi de bezelye biber dolması yapıcam.
Köfte patates yemeği ve pırasa olarak düşündüm. Bir hafta böyle geçer. Diğer hafta da yumurta neyve alıcam sadece. Meyve bşr hafta idare eder.
Gerçektenn..buyuk kizim bebekken esim vardiyali calisirdi kac defa bilirim gece 2lerde 3lerde acile gittigimii..Bilmesem kardesi çaar babani çaar beklee derkenn..Bence imkani olan tüm bayanlar ögrenmeliBencede çok önemli birşey
Listeyi en başta tutmam gerek surekli.
Sürekli liste goren gelecek 1 defa yazdırıp gelen olmayacak falan uğraştırır beni gibi geldi bana.
Takipte zorlanırım sanki.
Biz bize yapsam bu sefer bizi almıyorlar diyecekler.
Ama süreklilik cok önemli bu durumda.
Ya benim memleket kalabalık ama trafik konusunda şahaneydi. Ama şimdi doğudayız köy kadar küçük yer manyak dolu ya tövbe tövbe bu yüzden tedirgin oluyorum . Araba manuel kendimi geliştirmek için öyle almıştım. Şimdi buraya gelince zorlandım ilk etapta ama şimdi normale bindi. Şunu anladım ki bisiklete binmek gibi birşey araba da yetenek kaybolmuyor bunu hissetmek mutlu etti beni. Artık arabayı yıkatma görevi bende bol bol çıkarım
Ne kadar rahat olursan o zaman güzel kullanırsın pratik yap birazcıkEvet haklısın. Zor olur
Ben de gönlümce kullanabilsem keşke
Dondurucudan kızartıyormusun kızartıp mı koymultun canım. Benimde var bütün biberim yemeklere koyarım demiştim baya koymulum abartmışım kızartsam olur mu.Benimde bezelye ve barbunyaa var ama eşim ikisinide sevmiyor cok fazla.yiyor ama işte öylesinee.
Yazdan visne ve kizilcik toplamistim 1er kova koca göbekli hamile halimleeonlardan hariç babam bahceye biber eker onlari dogramistim acil durumlarda kizartiyorum corbanin yaninaa az da domatea sosu döküyorum tam bir kurtarici oluyor.
Bizde de kullanım bedeline göre dağıtım bedeli artıyor canımDondurucudan kızartıyormusun kızartıp mı koymultun canım. Benimde var bütün biberim yemeklere koyarım demiştim baya koymulum abartmışım kızartsam olur mu.
Araba kullanmak bende istiyorum da ilk bindiğimde çarpıyordum çöp kovasına eşimde panik biraz iyice panik yapturdı bana şimdi cesaret edemiyorum
Tuce canım endeks bakcaktım son endeks ilk endeks unuttumda m3 olarak çok az artık olmuş dağıtım bedeli 11 tl den 16 tl ye yükselmiş birde trt payı vardı onlarda baya yükselmiş. Kullanım aynı gibi ama zamla 17 tl arttı fatura.
Birde kullanıma göre dağıtım bedeli artıyor burda.
Doğalgazda 105 m3 olmuş bir hafta daha var.
Ben gidiyorum canım oraya . Bazı şeyler uygun oluyor bazı şeyleri heryerle aynı gidip bi incelemelisin ay telliye sordun bende cevap verdim kusura bakma yaLelli sen şu bizim i biliyotdun uygun mu. Yakın bize bişiy almıcam da meraktan gidicem. Arkadaş çok pahallı hiç gitme dedi ama görüyorum gidenleri merak ettim.
Marketin neyini merak ettim bilmiyorum da fiyat kontrolü yapcam. Mesela margarin kakao tek tek alınmıyor mu toplumu alınmalı o markette illa.
Toplu alınca daha uygun ama oyle 5 tane için falan gitme.Lelli sen şu bizim i biliyotdun uygun mu. Yakın bize bişiy almıcam da meraktan gidicem. Arkadaş çok pahallı hiç gitme dedi ama görüyorum gidenleri merak ettim.
Marketin neyini merak ettim bilmiyorum da fiyat kontrolü yapcam. Mesela margarin kakao tek tek alınmıyor mu toplumu alınmalı o markette illa.
Yok be canım lelli gitti diye biliyorum ondan öyle yazdım. Yoksa herkesten yorum iyi oluyor.sağolasın.Ben gidiyorum canım oraya . Bazı şeyler uygun oluyor bazı şeyleri heryerle aynı gidip bi incelemelisin ay telliye sordun bende cevap verdim kusura bakma ya
Deterjan eksiğimde yok ya bana baya gider aldıklarım.Toplu alınca daha uygun ama oyle 5 tane için falan gitme.
Deterjan bakarsın ama ben önceden esim market işletirken deterjanımı hep ordan alırdım canim
Koy cnm ben hep öyle koyuyorumYok be canım lelli gitti diye biliyorum ondan öyle yazdım. Yoksa herkesten yorum iyi oluyor.sağolasın.
Gidip inceliyeyim o zaman. Yarın gidebilirim belki.
Deterjan eksiğimde yok ya bana baya gider aldıklarım.
Fiyat araştırması yapayım.
Margarin ve kakao eksiğim var.
Birde kızlar maya ilk kez aldım ben yaş maya. Son kullanması 19 unda.ben dondurucuya koydum bişiy olur mu. Yarında bir poğaça yaparım. Kalcak yine ama atayım mı.
Çok soğudu ya dışarsı. Rüzgar fena esiyor fena belli. Açtım 55 e kombiyi.Kar gelcek diyorlar yağcak bu sefer herhalde. Ay yağsada az çıkıp oynasak oğlumla.
Evet canim çigsen koyuyorum.Tavaya biraz yag kuyuyorum buzlu buzlu tavaya yerlestiriyorum biraz sulaniyor ilk basta ama sonra suyunu cekiyor..eşim bayila bayila yiyorDondurucudan kızartıyormusun kızartıp mı koymultun canım. Benimde var bütün biberim yemeklere koyarım demiştim baya koymulum abartmışım kızartsam olur mu.
Araba kullanmak bende istiyorum da ilk bindiğimde çarpıyordum çöp kovasına eşimde panik biraz iyice panik yapturdı bana şimdi cesaret edemiyorum
Tuce canım endeks bakcaktım son endeks ilk endeks unuttumda m3 olarak çok az artık olmuş dağıtım bedeli 11 tl den 16 tl ye yükselmiş birde trt payı vardı onlarda baya yükselmiş. Kullanım aynı gibi ama zamla 17 tl arttı fatura.
Birde kullanıma göre dağıtım bedeli artıyor burda.
Doğalgazda 105 m3 olmuş bir hafta daha var.
Tarihi geçsede bişiy olmaz mı. Hiç dikkat etmemişim alırken.Koy cnm ben hep öyle koyuyorum
Yapcan zaman sabah cikar 1 saatde oda sıcaklığında cozuluyor kullan sonra
Deneyeyim doğramadan koyduklarımıEvet canim çigsen koyuyorum.Tavaya biraz yag kuyuyorum buzlu buzlu tavaya yerlestiriyorum biraz sulaniyor ilk basta ama sonra suyunu cekiyor..eşim bayila bayila yiyor
Ben hangi akla hizmet bu kadar biber koydum.bol biber kullanıcam artık. Benim de var 5 6 poşet.Kizlar ben yeşil biberleri dogramadan koydum bu sene buzluga.
Çok iyi oldu.
Hemen çıkarıp kac taneyse buzlu buzlu dogruyorum yemeklere.
Hepside bahçeden köyden getirmistim.
5 posetim daha var yaza kadar yeter bana.
Dolmalık biber koyuyor musunuzTarihi geçsede bişiy olmaz mı. Hiç dikkat etmemişim alırken.
Deneyeyim doğramadan koyduklarımı
Sağol canım
Ben hangi akla hizmet bu kadar biber koydum.bol biber kullanıcam artık. Benim de var 5 6 poşet.
Doğranmış ayrı doğranmamış ayrı.
Birfe dolmalıklar var biber kıtlığı çıkcak gibi
Şuan tarihi gecik mi.Tarihi geçsede bişiy olmaz mı. Hiç dikkat etmemişim alırken.
Deneyeyim doğramadan koyduklarımı
Sağol canım
Ben hangi akla hizmet bu kadar biber koydum.bol biber kullanıcam artık. Benim de var 5 6 poşet.
Doğranmış ayrı doğranmamış ayrı.
Birfe dolmalıklar var biber kıtlığı çıkcak gibi
Ben koyuyorum canimDolmalık biber koyuyor musunuz
Bende koyacağım canım karar verdim içini boşaltıp poşetlerimBen koyuyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?