Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hayatta araç kullanmayi ogrenmek kendime yaptigim en buyuk iyilik 10 senelik sürücüyüm cok sukur

Benimde bezelye ve barbunyaa var ama eşim ikisinide sevmiyor cok fazla.yiyor ama işte öylesinee.
Yazdan visne ve kizilcik toplamistim 1er kova koca göbekli hamile halimlee onlardan hariç babam bahceye biber eker onlari dogramistim acil durumlarda kizartiyorum corbanin yaninaa az da domatea sosu döküyorum tam bir kurtarici oluyor.

Evet haklısın. Zor olur

Ben de gönlümce kullanabilsem keşke

Dondurucudan kızartıyormusun kızartıp mı koymultun canım. Benimde var bütün biberim yemeklere koyarım demiştim baya koymulum abartmışım kızartsam olur mu.

Araba kullanmak bende istiyorum da ilk bindiğimde çarpıyordum çöp kovasına eşimde panik biraz iyice panik yapturdı bana şimdi cesaret edemiyorum

Tuce canım endeks bakcaktım son endeks ilk endeks unuttumda m3 olarak çok az artık olmuş dağıtım bedeli 11 tl den 16 tl ye yükselmiş birde trt payı vardı onlarda baya yükselmiş. Kullanım aynı gibi ama zamla 17 tl arttı fatura.
Birde kullanıma göre dağıtım bedeli artıyor burda.

Doğalgazda 105 m3 olmuş bir hafta daha var.

Bizde de kullanım bedeline göre dağıtım bedeli artıyor canım

Lelli sen şu bizim i biliyotdun uygun mu. Yakın bize bişiy almıcam da meraktan gidicem. Arkadaş çok pahallı hiç gitme dedi ama görüyorum gidenleri merak ettim.
Marketin neyini merak ettim bilmiyorum da fiyat kontrolü yapcam. Mesela margarin kakao tek tek alınmıyor mu toplumu alınmalı o markette illa.

Ben gidiyorum canım oraya . Bazı şeyler uygun oluyor bazı şeyleri heryerle aynı gidip bi incelemelisin ay telliye sordun bende cevap verdim kusura bakma ya

Toplu alınca daha uygun ama oyle 5 tane için falan gitme.
Deterjan bakarsın ama ben önceden esim market işletirken deterjanımı hep ordan alırdım canim

Ben gidiyorum canım oraya . Bazı şeyler uygun oluyor bazı şeyleri heryerle aynı gidip bi incelemelisin ay telliye sordun bende cevap verdim kusura bakma ya
Yok be canım lelli gitti diye biliyorum ondan öyle yazdım. Yoksa herkesten yorum iyi oluyor.sağolasın.
Gidip inceliyeyim o zaman. Yarın gidebilirim belki.

Toplu alınca daha uygun ama oyle 5 tane için falan gitme.
Deterjan bakarsın ama ben önceden esim market işletirken deterjanımı hep ordan alırdım canim
Deterjan eksiğimde yok ya bana baya gider aldıklarım.
Fiyat araştırması yapayım.
Margarin ve kakao eksiğim var.

Birde kızlar maya ilk kez aldım ben yaş maya. Son kullanması 19 unda.ben dondurucuya koydum bişiy olur mu. Yarında bir poğaça yaparım. Kalcak yine ama atayım mı.

Çok soğudu ya dışarsı. Rüzgar fena esiyor fena belli. Açtım 55 e kombiyi.Kar gelcek diyorlar yağcak bu sefer herhalde. Ay yağsada az çıkıp oynasak oğlumla.

Koy cnm ben hep öyle koyuyorum
Yapcan zaman sabah cikar 1 saatde oda sıcaklığında cozuluyor kullan sonra

Evet canim çigsen koyuyorum.Tavaya biraz yag kuyuyorum buzlu buzlu tavaya yerlestiriyorum biraz sulaniyor ilk basta ama sonra suyunu cekiyor..eşim bayila bayila yiyor

Kizlar ben yeşil biberleri dogramadan koydum bu sene buzluga.
Çok iyi oldu.
Hemen çıkarıp kac taneyse buzlu buzlu dogruyorum yemeklere.
Hepside bahçeden köyden getirmistim.
5 posetim daha var yaza kadar yeter bana.

Koy cnm ben hep öyle koyuyorum
Yapcan zaman sabah cikar 1 saatde oda sıcaklığında cozuluyor kullan sonra
Tarihi geçsede bişiy olmaz mı. Hiç dikkat etmemişim alırken.

Evet canim çigsen koyuyorum.Tavaya biraz yag kuyuyorum buzlu buzlu tavaya yerlestiriyorum biraz sulaniyor ilk basta ama sonra suyunu cekiyor..eşim bayila bayila yiyor
Deneyeyim doğramadan koyduklarımı
Sağol canım
Kizlar ben yeşil biberleri dogramadan koydum bu sene buzluga.
Çok iyi oldu.
Hemen çıkarıp kac taneyse buzlu buzlu dogruyorum yemeklere.
Hepside bahçeden köyden getirmistim.
5 posetim daha var yaza kadar yeter bana.
Ben hangi akla hizmet bu kadar biber koydum.bol biber kullanıcam artık. Benim de var 5 6 poşet.
Doğranmış ayrı doğranmamış ayrı.
Birfe dolmalıklar var biber kıtlığı çıkcak gibi

Dolmalık biber koyuyor musunuz

Şuan tarihi gecik mi.
Öyleyse eger at.
Tarihi geçmeden koyman lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…