Icini boşaltBende koyacağım canım karar verdim içini boşaltıp poşetlerim
Tamam anlaştık çok teşekkür ediyorum canımIcini boşalt
Buzd. Poşetine diz misal 8 tane bir pipetle poşetin havasını al vakumla yani at buzluga.
Buzluktan çıkarınca hemen doldur ama çözülmesin.
Uzak ilişki kurmak zor oluyorKizlar benim moralim cok bozuk yaa..
Esimle ayri sehirlerdeyiz biliyorsunuz, bir araya gelme noktasinda bir suru sorun yasiyoruz uzun uzun anlatamam
Ve ben o varkende yokken de cok mutsuzum bu ara , tum heyecanim umudum tukendi sanki
Baska seylere ilgimi dagitmaya calisiyorum
Hedefler planliyorum
Ama yok icimin sizisi gecmiyor
Onada yukleniyorum
O kdr ilgili yardimci sevgi dolu hep oncelik bende zorlasamda bende simardimmi yoksa artik sonuna kdr zorlamalimiyim kafa bile yoramiyorum..
14 ay oldu.. cok oldu..
Iki haftadir tartisip tartisip barisip sinemaya kaciyoruz deli gibi olduk yemekte yiyoruz evde yemek pismez oldu
Bu arada arif v216, ve deliha 2 guzel izlenebilir filmler
Kisin sinemaya gitmeyi seviyorum
Evlenmeden once cok daha kaliteli vakit geciriyordum bir yildir onceliklerim degisti brz kucuk cabayla belki toparlarim
Bir defter aldim, 52 hafta 52 liste..
Bir suru baslikta listeler var.
Hedefler koydum, yeni yemekler ve hamurisi deneme, kitap film sinema ve dizi izleme kaza namazi kilma ve para biriktirme ile ilgili.
Ama hepsi asil yarama dokunamiyor bile..
Bende biraz doğranmış biraz doğranmış koydum öyle iyi oluyor ki ya hazırda hemen dogranmamislari kızartma falanda yapıyorum böyle karnıyarık falan yapicak ona süsleme falan yapıyorum dondurucumun geç aldım bu sene daha çok şey koymayı düşünüyorum epeycede dolmalık biberin var yarın doldurmayı bile düşünüyorum hazirca iyi oluyor bu yazı sabırsızlıkla bekliyorum epey kışlık yapicamKizlar ben yeşil biberleri dogramadan koydum bu sene buzluga.
Çok iyi oldu.
Hemen çıkarıp kac taneyse buzlu buzlu dogruyorum yemeklere.
Hepside bahçeden köyden getirmistim.
5 posetim daha var yaza kadar yeter bana.
Uzak ilişki kurmak zor oluyor
Ki siz evlisiniz birde
Sizi iyi hissettirecek şeyler yapın
Birbirinizin kıymetini ve değerini bilmemiz gerektiğini hatırlatın sürekli kendinize
Şey bir de o defteri merak ettim
Ne demek rica ederimTamam anlaştık çok teşekkür ediyorum canım
Nasıl güzel hemde benimde yerim olsa alicam neler koyarım nelerBende biraz doğranmış biraz doğranmış koydum öyle iyi oluyor ki ya hazırda hemen dogranmamislari kızartma falanda yapıyorum böyle karnıyarık falan yapicak ona süsleme falan yapıyorum dondurucumun geç aldım bu sene daha çok şey koymayı düşünüyorum epeycede dolmalık biberin var yarın doldurmayı bile düşünüyorum hazirca iyi oluyor bu yazı sabırsızlıkla bekliyorum epey kışlık yapicam
Yinede maşallah koyuyorsun uzun bana buz dolabının dondurucusu yetmedi kurbanda kesince bu sene bı çok şeyi sigdiramadimm eşim gitti ufak bı tane aldı oda epey bişi alıyor bizde kışın yemek çok tüketiliyor ya hamur işleri falan hiç eksik olmaz kv ler geliyorlar 4 ay falan o yüzden dondurucu kurtaricim oldu bu seneNasıl güzel hemde benimde yerim olsa alicam neler koyarım neler
Gormeyince sevesin görünce öldüresin geliyorsa kocandir o diye bisi vardi :)Kizlar benim moralim cok bozuk yaa..
Esimle ayri sehirlerdeyiz biliyorsunuz, bir araya gelme noktasinda bir suru sorun yasiyoruz uzun uzun anlatamam
Ve ben o varkende yokken de cok mutsuzum bu ara , tum heyecanim umudum tukendi sanki
Hedefler planliyorum
Onada yukleniyorum
O kdr ilgili yardimci sevgi dolu hep oncelik bende zorlasamda bende simardimmi yoksa artik sonuna kdr zorlamalimiyim kafa bile yoramiyorum..
14 ay oldu.. cok oldu..
Iki haftadir tartisip tartisip barisip sinemaya kaciyoruz deli gibi olduk yemekte yiyoruz evde yemek pismez oldu
Evlenmeden once cok daha kaliteli vakit geciriyordum bir yildir onceliklerim degisti brz kucuk cabayla belki toparlarim
Hedefler koydum, yeni yemekler ve hamurisi deneme, kitap film sinema ve dizi izleme kaza namazi kilma ve para biriktirme ile ilgili.
Ay tıkış tepiş suan.Yinede maşallah koyuyorsun uzun bana buz dolabının dondurucusu yetmedi kurbanda kesince bu sene bı çok şeyi sigdiramadimm eşim gitti ufak bı tane aldı oda epey bişi alıyor bizde kışın yemek çok tüketiliyor ya hamur işleri falan hiç eksik olmaz kv ler geliyorlar 4 ay falan o yüzden dondurucu kurtaricim oldu bu sene
Gormeyince sevesin görünce öldüresin geliyorsa kocandir o diye bisi vardi :)
Bi de annemin babannesi koca iyi bisi olsa adi koca olmazdı gonca olurdu derdi
Cocuktuk pek anlamazdık ozaman.
O inisler çıkışlar hep var
Sanırım yeni evlisiniz evliliğin ilk yıllarında oluyor öyle zamanla oturuyor herşey 6 seneyi devirli 2 ay oldu daha 3 yıldır anca oturdu evliliğimuz çok şükür zamana bırakın inanın her şey düzeliyor 18 imde evlendim ben çok bocaladim bilmedigim şehir aileden uzakta ama alıştımKizlar benim moralim cok bozuk yaa..
Hedefler planliyorum
Onada yukleniyorum
14 ay oldu.. cok oldu..
Aminnn inşallahŞuan dondurucum olsa poğaça, açma, börek, mayalı hamur, rendelenmiş havuc (çorbalar icin), haşlanmış kuri fasulye, nohut, yazında bezelye, barbunya baya bisi doldururdum.
Yeni evime olur inşallah artik. AMIN.
Benim yerim müsait değildi sandık tipi almak zorunda kaldım yani koyacağım yerde kapağı acilmiyordu mecbur kaldımAy tıkış tepiş suan.
Düzeltiyorum yine karisiyor.
Çekmeceli istiyorum ben.
Sanırım yeni evlisiniz evliliğin ilk yıllarında oluyor öyle zamanla oturuyor herşey 6 seneyi devirli 2 ay oldu daha 3 yıldır anca oturdu evliliğimuz çok şükür zamana bırakın inanın her şey düzeliyor 18 imde evlendim ben çok hocaların bilmedigim şehir aileden uzakta
Sizinde eşiniz uzak olduğu için zor olmuş inşallah her şey girer yoluna
Etma beYaa ama sende hic ciddiye almadin
Azcik bari alaydin, ne guzel duygusal msj dokturmusum sesli guldum..
Benim hem duruma hem ona ofkem var. Durum soyut bsy olunca tek suclu gariban kocam oluyo
Düzelir düzelir inşallah zamana bırakınEvet birde uzak olunca ben diplerde gezmeye basladim tikandigimi tukendigimi hissediyorum
Cok tesekkur ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?