Etma be
Bazen sinirimizide çıkarıyoruz.
Düzelir düzelir inşallah zamana bırakın
Canım geç gördüm evet koyuyorum. Baya da kurtarıcım oluyor.Dolmalık biber koyuyor musunuz
Yok canım geçmedi daha.Şuan tarihi gecik mi.
Öyleyse eger at.
Tarihi geçmeden koyman lazim.
Oluyor öyle o duygular gidiyor. İlk başta ki gibi olmuyor seviyorsun. İyi olsun istiyorsun aklın onda oluyor da o ilk zamanlarda kapıyı açınca heycanlanman falan kalmıyor. Takma uzaksınız da tadını çıkar zamanın.Ama ilk gunlerin heyecani mutlulugu hevesi ucup gitti. Su an o duygulari yasayamayinca cok uzuluyorum, ztn derdim zamanin gecmesi. Cok zamanin gecmesi.. o yuzden algimi uzerinden cekip oyalanmaya calisiyorum yoksa biticez tukenicez
Canim nerde kocan senin. Neden ayrisinizAma ilk gunlerin heyecani mutlulugu hevesi ucup gitti. Su an o duygulari yasayamayinca cok uzuluyorum, ztn derdim zamanin gecmesi. Cok zamanin gecmesi.. o yuzden algimi uzerinden cekip oyalanmaya calisiyorum yoksa biticez tukenicez
Günaydın kızlar.. dün kv, ve üç bekar görümcem geldiler. Ben isten geldiğimde onlar da yeni gelmişlerdi. gelir gelmez çamaşırları makinaya attım. Zaten karnıyarık için patlıcanları dondurucudan.çıkarmıştım. onlar çözülene kadar ortalığı topladim, kizlar cay demledi beraber içtik. Sonra yemeğe koyuldum, yemegimi fırına attım. Kv ile mutfakta muhabbet ettik. Karniyarik, pilav, cacik, turp_havuc salatasi, karalahana salatasi, turşu koydum. Güzel bi aksam yemeği yedik beraber. Gece de bekar kayınım çalıştığı için eve gidelim dediler, onunla ilgileneceklermis. Cok sıkmadık gec saatte eşim onlari eve bıraktı. Bi tan görümcem kaldi. Birazdan guzel bi pazar kahvaltisi yapariz beraber :)
Canim nerde kocan senin. Neden ayrisiniz
Dursun cnm 19u oldu tamam bitti diye düşünme.Canım geç gördüm evet koyuyorum. Baya da kurtarıcım oluyor.
Yok canım geçmedi daha.
Koydum ilk aldığımda hala var 19 unda bitcek.buzlukta şimdi
Ohalde bile eşleri ayirmiyorlar diye biliyorum calisanlar icin Sen çalismiyorsan bu sekildedir diye dusunuyorum.Yakin iki farkli sehirde 2 saatlik mesafedeyiz 5/ 3 gun ayri 2 /4 gun birlikteyiz
Ohalde tayin alamadik. Karisik ve uzun bir hikaye
Kizlar benim moralim cok bozuk yaa..
Esimle ayri sehirlerdeyiz biliyorsunuz, bir araya gelme noktasinda bir suru sorun yasiyoruz uzun uzun anlatamam
Ve ben o varkende yokken de cok mutsuzum bu ara , tum heyecanim umudum tukendi sanki
Baska seylere ilgimi dagitmaya calisiyorum
Hedefler planliyorum
Ama yok icimin sizisi gecmiyor
Onada yukleniyorum
O kdr ilgili yardimci sevgi dolu hep oncelik bende zorlasamda bende simardimmi yoksa artik sonuna kdr zorlamalimiyim kafa bile yoramiyorum..
14 ay oldu.. cok oldu..
Iki haftadir tartisip tartisip barisip sinemaya kaciyoruz deli gibi olduk yemekte yiyoruz evde yemek pismez oldu
Bu arada arif v216, ve deliha 2 guzel izlenebilir filmler
Kisin sinemaya gitmeyi seviyorum
Evlenmeden once cok daha kaliteli vakit geciriyordum bir yildir onceliklerim degisti brz kucuk cabayla belki toparlarim
Bir defter aldim, 52 hafta 52 liste..
Bir suru baslikta listeler var.
Hedefler koydum, yeni yemekler ve hamurisi deneme, kitap film sinema ve dizi izleme kaza namazi kilma ve para biriktirme ile ilgili.
Ama hepsi asil yarama dokunamiyor bile..
Gunaydinnn bana artik sana sabah uykusu yok diyen koca hala uyuyor :)
Pazar gibi pazar budur iste.
Kimse uyandırmaz istediğin zaman uyanırsın
Canım ben uykuyu cok seviyorum ama sabah geç saatde kalkınca gece uyuyamiyorum esimde sana sabah artik uyku falan yok dedi :)Günaydınlaaar
Lellim bu bana bir 100 yıl önceyi anımsattı yahu
uykuuuu biraz uykuuuu bütün isteğim buyduuuu :)
Ruya tabirine baksanaHerkese merhaba günaydın ay rüyamda bir sürü arı beni sokuyordu heryerim kıpkırmızı oluyorduuyandık eşim diyor ki aşk ne yiyeceğiz bende dedim ki dur allah aşkına şimdi yemenin sırası mı
Canım ben uykuyu cok seviyorum ama sabah geç saatde kalkınca gece uyuyamiyorum esimde sana sabah artik uyku falan yok dedi :)
Ben ömrüm hayatım boyunca hep uykusuzum yani aslında sağlam uyuyorum ama kendimi hep uykusuz hissediyorum
Bir ara surekli aksam olsada yatsak ya modunda geziyordum
Ya asıl dün rüya gördük eşimle . Bak benim arabamı birileri bir yere park ediyor ben bulamıyorum çıldırıyorum arıyorum nerede arabam nerede . Eşimde aynı gece rüyasında kuzeni para istiyormuş x marka arabayı alacağız o yüzden bize yardım edin diyormuş.sonra işte dün avm ye gittik te arkadaşın arabasına birisi çarpmış demiştim ya burada arkadaşın arabasına çarpan adamın arabası eşimin rüyasında gördüğü o x marka arabaymış sonradan fark ettik vallaKizlar bisi dicem.
Hani aramızda böyle şeylere inanan başına gelen var mı bilmemde.
Bu ara okadar cok hane değişikliği çıkıyor ki karsima.
Burç yorumu, girgirina attigimiz kahve fali yorumu, ruya tabiri vs vs.
Sürekli ev değişikliği hane değişikliği gorunuyor.
Acaba cok istediğimden mi karşıma çıkıyor yoksa bir msj mi ?
Ay pek merakla bekliyorum.
Gerçekleşirse tam bir mucize olacak.
Kesin bisi olmamasına karşın umutlaniyorum.
Yani hiç böyle surekli karşıma çıkmazdı
Bir süre öncede bebekle ilgili boyleydi.
Hep kendimi hamile görüyordum rüyamda hep haneye yeni bi bebek yaziyordu ne okusam.
Rabbim nasip etti ama kısmet değilmiş olmadi.
Ouf ben kafayı yidim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?