Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizlarre yüzey temizleyici bildirimiyle geldim.
Abc orkide buyusu.. siddetle tavsiye ediyorum.
Allahım o nasıl bir kokudur.
Bütün evi yıkayasım var tutmayın beni

6 ay uyku fikrini ayılara kaptirmamaliydik :) dimi.

Oglumla pazarlık yapiyorum 15tatilde saat 11 olmadan kaldirirsan beni kuserim diyorum.
:)

Esim cikti gelirken 2 tane daha abc al dedim ona o market terste kalıyor o alır gelirken.

Indirimdeyken zulalayim.
Kokumu buldum valla.
Vissmate pembe kullanıyordum ya da bingo,
Dixide kullandım yeni favorim abc.

Annemde balık alacak parasını almaz.
bugün pazarada gitmicem esime giderim dedim o da bugün 100tl verdi :)
Ohs zula bayram etsin.
100 tl zulaya.

Oğlumun odasını supurdum sildim nevresimini degistim ciktim.
Yatak odasını supurdum sildim toz aldim.

Oturma odasında mola verdim
Burdan mutfağa akarımmm.

Ne guzel bir hafta sonu cok fena geziyorum akıyorum :) elimde bezle..

Pazar pazar adamcagizim iste..o giderken duymamişiz bile..Kizçelerle saat 11e dogru uyandik minigi emzir büyügü yedir mutfagi toplaa bu saat oldu.çamasirlar katlanip yerleştirilecek kizimin okul formalari ütülenecek.Aksama yemek var cok sukur..esimlerin orda markette fairy platnium 33lü 16.95 düşmüş nasil sizcee iki tane al desem mi

Arkadaşim seni cok iyi anliyorum.Eşini yaninda istiyorsun..Zamanin akip gittigini en güzel zamanlarin heba oldugunu düşünüyorsun ama emin ol bu duygulari esinde hissesiyordur..Rabbim buyuk insallah en yakin zamanda bir araya gelirsiniz..O zaman bu günleri hatirlayip ne buyuk sinav vermisiz deyip birbirinize daha cok sarilirsiniz.

Benim yerim müsait değildi sandık tipi almak zorunda kaldım yani koyacağım yerde kapağı acilmiyordu mecbur kaldım
Annemlerinde sandik tipi dondurucusu..benim yok bizde anneminkini yazdan baya zulaliyoruz..benim buzdolabininkinide dolduruyorum bittikçe annemlerden takviyee aliyorum.

Canım ben tablet kapsul kullanmiyorum.
Fnish jel kullanıyorum.
Seyhanlarda sık sık indirime giriyor 1100ml 9.90tl aliyorum.
Ne çizilme ne buğulanma hic olmadi.
Çok memnunum.
Bana 1 kutusu 3-4 ay cok rahat gidiyor
Ufak tefegi elimde yıkıyorum.
Makineyi haftada 3 ancak aciyorum.
2-3gunde doluyor.

Annemlerinde sandik tipi dondurucusu..benim yok bizde anneminkini yazdan baya zulaliyoruz..benim buzdolabininkinide dolduruyorum bittikçe annemlerden takviyee aliyorum.
Benim annemde de var ama hep dolu.
Hiç daha boş dediğini duymadim.
Koymakta istemiyorum anneminkine cunku unutuyorum annem hatırlatıyor hep peynirin var kıymam var diye.

hemen bununla ilgili başıma geleni anlataim . geçen haziran ayında ağustos ayında kasım ayında farklı kişilere fal baktirdik hepsi cati görünüyor yakınınızda birine bebek var dedi. umursamadık el falı baktirdik bukac kez yine aynı seyler soylendi. hic hesapra token durduk yere zorunluluktan bir anda tasinmak zorunda kaldik ve abimin eşi hamile şu an

Ya kızlar birazdan markete gitcez. Metro markete. Söylemesi ayıp antrikot alcaz . Metronun etini seviyoruz. Bakalım ne kadar tutcak.
Bir de banyo için çek çek alacağım

Ya ben inanmaktan ziyade bi de etrafımdan duyumlar aldım o sebepden de yordum bunları gerçekleşir belki diye.
Sağol canim içimi bozmim ben umut etmeye devam.

Kayınvalide ile konuştuk memleketteki evimizde yatak odamın camı catlamış kendi kendine çok üzüldüm daha doğrusu bozuldum biz nişanlandığımız hafta ev almıştık Kızlar . Kv nin Evi eski ve sobalıydı beni istemeye geldikleri zaman kv babama dedi ki izniniz olursa çocukların evine taşınalım bizim ev kentsel dönüşüme girince çocukların evinden çıkarız demişti. Babamda tabi tabi nasıl isterseniz demişti. Evi aldık sıfır kv oturdu o evde kendi yatak odam var banyosu balkonu dolabım bazam var . Gidince o odada kalıyoruz. Kv geçen hafta içi umreden döndü onlar eve gelince görümcem demişki anne koş cam catlıyor göz göre göre camım çatlamış Kızlar. Kv kızım nazar çıktı boşver ben cam balkon yaptırıcam oranın camını da taktırıcam dedi

Olsun canim yapılır
Yaptırırlar.
Iyiliginin karsiliginida hep alırsın insallah

Oglum sarma istedi
Bu çocuk babasından zor karısı napar bilmem artik

Canı bisiler ister sevdiği şeyler evde olsa bile o daha başka bisi ister.
Geçen canı erik cekti.
Midye ister
Değişik değişik şeyler ister.

Esim yemek secer ama sevdiği ne piştiyse yemem demez.
Hiç sunuda yap demez.
Yer ses etmez.

Bu çocuk hep sipariş veriyor.
Okula giderken sipariş verir.
Dışarı çıkarım sipariş verir.

Yapıcaz artik yapcak bisi yok.

Beyaz ve karalahanam vardi buzlukda cikardim.
Etli yapicam.

2 sıra sarayımda hevesi gecsin

Market alışverişi yaptık.

Kuzu pirzola 10 parça
1 avokado
1 ananas
2 lavabo bulaşık fırçası
1 banyo için çekçek
1 bulaşık süngeri 8 li
3 büyük boy çöp poşedi
1 büyük şişe şalgam suyu
1 slikon maşa

104 lira tuttu.

Geçmiş olsun

Selam kızlar.
Lelli poğaça yaptım kurtardım mayaları.
Dondurucuya da atıcam çok oldu.
2 sefer yaptım.

Rüyalara inanırım. Gördüğüm rüyalarda çıkar beklerim. Fala falan inanmam.

101 e gittik. Bizim e gitmedik kar atıştırdı. Kakao alacaktım. Gidince çikolata makarna. Kola aldık.
4 lü çerezk gelmiş 3 tl mi neydi aldım pek kullanmıyorum öyle ürünler ama renkleri hoşuma gitti.
Cep kitap aldım birde 7 tl ye.

Evet birde uzak olunca ben diplerde gezmeye basladim tikandigimi tukendigimi hissediyorum
Cok tesekkur ederim..
Uzaklık çok zor ben de 2.5 yıl günlük toplam 260 km başka şehire gidip geldim, akşam evimdeydim ama yıpratıcı bi süreç. Gelme ihtimali var mı canım varsa zamanı belli mi? Bi tane video var bilirsiniz belki, Ben daraldıkça bunu açar izlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…