6 ay uyku fikrini ayılara kaptirmamaliydik :) dimi.işte ben :)
15 saat uyusam yine uykusuzdum hep ama şimdi kız var hiç uyuyamıyorum. o uyurken sen de uyu derler ya ben de hiç işlemiyor o kural
Bir de eşim ya da annem evdveyken biraz uyuyayım desem muhakkak sabote ediyorlar uykumu, artık ben de pes ettim. kısmet değilmiş mutluluk :)
Pazar pazar adamcagizim iste..o giderken duymamişiz bile..Kizçelerle saat 11e dogru uyandik minigi emzir büyügü yedir mutfagi toplaa bu saat oldu.çamasirlar katlanip yerleştirilecek kizimin okul formalari ütülenecek.Aksama yemek var cok sukur..esimlerin orda markette fairy platnium 33lü 16.95 düşmüş nasil sizcee iki tane al desem miEsim cikti gelirken 2 tane daha abc al dedim ona o market terste kalıyor o alır gelirken.
Indirimdeyken zulalayim.
Kokumu buldum valla.
Vissmate pembe kullanıyordum ya da bingo,
Dixide kullandım yeni favorim abc.
Annemde balık alacak parasını almaz.
bugün pazarada gitmicem esime giderim dedim o da bugün 100tl verdi :)
Ohs zula bayram etsin.
100 tl zulaya.
Oğlumun odasını supurdum sildim nevresimini degistim ciktim.
Yatak odasını supurdum sildim toz aldim.
Oturma odasında mola verdim
Burdan mutfağa akarımmm.
Ne guzel bir hafta sonu cok fena geziyorum akıyorum :) elimde bezle..
Arkadaşim seni cok iyi anliyorum.Eşini yaninda istiyorsun..Zamanin akip gittigini en güzel zamanlarin heba oldugunu düşünüyorsun ama emin ol bu duygulari esinde hissesiyordur..Rabbim buyuk insallah en yakin zamanda bir araya gelirsiniz..O zaman bu günleri hatirlayip ne buyuk sinav vermisiz deyip birbirinize daha cok sarilirsiniz.Kizlar benim moralim cok bozuk yaa..
Esimle ayri sehirlerdeyiz biliyorsunuz, bir araya gelme noktasinda bir suru sorun yasiyoruz uzun uzun anlatamam
Ve ben o varkende yokken de cok mutsuzum bu ara , tum heyecanim umudum tukendi sanki
Baska seylere ilgimi dagitmaya calisiyorum
Hedefler planliyorum
Ama yok icimin sizisi gecmiyor
Onada yukleniyorum
O kdr ilgili yardimci sevgi dolu hep oncelik bende zorlasamda bende simardimmi yoksa artik sonuna kdr zorlamalimiyim kafa bile yoramiyorum..
14 ay oldu.. cok oldu..
Iki haftadir tartisip tartisip barisip sinemaya kaciyoruz deli gibi olduk yemekte yiyoruz evde yemek pismez oldu
Bu arada arif v216, ve deliha 2 guzel izlenebilir filmler
Kisin sinemaya gitmeyi seviyorum
Evlenmeden once cok daha kaliteli vakit geciriyordum bir yildir onceliklerim degisti brz kucuk cabayla belki toparlarim
Bir defter aldim, 52 hafta 52 liste..
Bir suru baslikta listeler var.
Hedefler koydum, yeni yemekler ve hamurisi deneme, kitap film sinema ve dizi izleme kaza namazi kilma ve para biriktirme ile ilgili.
Ama hepsi asil yarama dokunamiyor bile..
Annemlerinde sandik tipi dondurucusu..benim yok bizde anneminkini yazdan baya zulaliyoruz..benim buzdolabininkinide dolduruyorum bittikçe annemlerden takviyee aliyorum.Benim yerim müsait değildi sandık tipi almak zorunda kaldım yani koyacağım yerde kapağı acilmiyordu mecbur kaldım
Canım ben tablet kapsul kullanmiyorum.Pazar pazar adamcagizim iste..o giderken duymamişiz bile..Kizçelerle saat 11e dogru uyandik minigi emzir büyügü yedir mutfagi toplaa bu saat oldu.çamasirlar katlanip yerleştirilecek kizimin okul formalari ütülenecek.Aksama yemek var cok sukur..esimlerin orda markette fairy platnium 33lü 16.95 düşmüş nasil sizcee iki tane al desem mi
Benim annemde de var ama hep dolu.Annemlerinde sandik tipi dondurucusu..benim yok bizde anneminkini yazdan baya zulaliyoruz..benim buzdolabininkinide dolduruyorum bittikçe annemlerden takviyee aliyorum.
hemen bununla ilgili başıma geleni anlataim . geçen haziran ayında ağustos ayında kasım ayında farklı kişilere fal baktirdik hepsi cati görünüyor yakınınızda birine bebek var dedi. umursamadık el falı baktirdik bukac kez yine aynı seyler soylendi. hic hesapra token durduk yere zorunluluktan bir anda tasinmak zorunda kaldik ve abimin eşi hamile şu anKizlar bisi dicem.
Hani aramızda böyle şeylere inanan başına gelen var mı bilmemde.
Bu ara okadar cok hane değişikliği çıkıyor ki karsima.
Burç yorumu, girgirina attigimiz kahve fali yorumu, ruya tabiri vs vs.
Sürekli ev değişikliği hane değişikliği gorunuyor.
Acaba cok istediğimden mi karşıma çıkıyor yoksa bir msj mi ?
Ay pek merakla bekliyorum.
Gerçekleşirse tam bir mucize olacak.
Kesin bisi olmamasına karşın umutlaniyorum.
Yani hiç böyle surekli karşıma çıkmazdı
Bir süre öncede bebekle ilgili boyleydi.
Hep kendimi hamile görüyordum rüyamda hep haneye yeni bi bebek yaziyordu ne okusam.
Rabbim nasip etti ama kısmet değilmiş olmadi.
Ouf ben kafayı yidim heralde
Ya ben inanmaktan ziyade bi de etrafımdan duyumlar aldım o sebepden de yordum bunları gerçekleşir belki diye.hemen bununla ilgili başıma geleni anlataim . geçen haziran ayında ağustos ayında kasım ayında farklı kişilere fal baktirdik hepsi cati görünüyor yakınınızda birine bebek var dedi. umursamadık el falı baktirdik bukac kez yine aynı seyler soylendi. hic hesapra token durduk yere zorunluluktan bir anda tasinmak zorunda kaldik ve abimin eşi hamile şu an
Olsun canim yapılırKayınvalide ile konuştuk memleketteki evimizde yatak odamın camı catlamış kendi kendine çok üzüldüm daha doğrusu bozuldumbiz nişanlandığımız hafta ev almıştık Kızlar . Kv nin Evi eski ve sobalıydı beni istemeye geldikleri zaman kv babama dedi ki izniniz olursa çocukların evine taşınalım bizim ev kentsel dönüşüme girince çocukların evinden çıkarız demişti. Babamda tabi tabi nasıl isterseniz demişti. Evi aldık sıfır kv oturdu o evde kendi yatak odam var banyosu balkonu dolabım bazam var . Gidince o odada kalıyoruz. Kv geçen hafta içi umreden döndü onlar eve gelince görümcem demişki anne koş cam catlıyor göz göre göre camım çatlamış Kızlar. Kv kızım nazar çıktı boşver ben cam balkon yaptırıcam oranın camını da taktırıcam dedi
İnşallah canım üzüldüm birazcıkOlsun canim yapılır
Yaptırırlar.
Iyiliginin karsiliginida hep alırsın insallah
Geçmiş olsunKayınvalide ile konuştuk memleketteki evimizde yatak odamın camı catlamış kendi kendine çok üzüldüm daha doğrusu bozuldumbiz nişanlandığımız hafta ev almıştık Kızlar . Kv nin Evi eski ve sobalıydı beni istemeye geldikleri zaman kv babama dedi ki izniniz olursa çocukların evine taşınalım bizim ev kentsel dönüşüme girince çocukların evinden çıkarız demişti. Babamda tabi tabi nasıl isterseniz demişti. Evi aldık sıfır kv oturdu o evde kendi yatak odam var banyosu balkonu dolabım bazam var . Gidince o odada kalıyoruz. Kv geçen hafta içi umreden döndü onlar eve gelince görümcem demişki anne koş cam catlıyor göz göre göre camım çatlamış Kızlar. Kv kızım nazar çıktı boşver ben cam balkon yaptırıcam oranın camını da taktırıcam dedi
Uzaklık çok zor ben de 2.5 yıl günlük toplam 260 km başka şehire gidip geldim, akşam evimdeydim ama yıpratıcı bi süreç. Gelme ihtimali var mı canım varsa zamanı belli mi? Bi tane video var bilirsiniz belki,Evet birde uzak olunca ben diplerde gezmeye basladim tikandigimi tukendigimi hissediyorum
Cok tesekkur ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?