Bu adamın kizi öldüUzaklık çok zor ben de 2.5 yıl günlük toplam 260 km başka şehire gidip geldim, akşam evimdeydim ama yıpratıcı bi süreç. Gelme ihtimali var mı canım varsa zamanı belli mi? Bi tane video var bilirsiniz belki,Ben daraldıkça bunu açar izlerim
Annemlerinkide benim buzlukta yaza boşalir.yazdan annemlerin dondurucuya şu senin bu benim diye koymayiz..Ne koyarsak koyalim ortaktir.Benim annemde de var ama hep dolu.
Hiç daha boş dediğini duymadim.
Koymakta istemiyorum anneminkine cunku unutuyorum annem hatırlatıyor hep peynirin var kıymam var diye.
Saol canımmmmTuce göz çıkmış geçmiş olsun.
Benim makina her aksam calisir yatmadab basarim dügmesine.sabah bosaltirim yeniden dolar akşam yatmadan tekrar dolar ve çalişir.Kizim oglen yemege geliyor.Eşim bi çogu sabah kahvalti yapar.Kizim okul cikişi atiştirir.gelen giden olur bazen.aksam yemegi yenir.sonra çay misir meyve falan derken o makina gecenin sonuna mutlaka dolar.dün kizimin bi arkadaşi vardi.bugün yine ayni arkadaşi var az once esimde geldi hep birlikte yemek yedik. Mutfagi topladim.bi yandan küçük huysuz..Büyügün arkadaşlarina baya sınırlama koymuştumm inşallah yine eskiye dönmeyiz.(Gerçi bu arkadaşı çok tatli ve akilli bi kiz benimkide onun yanindaa daha sakin davraniyor.)Canım ben tablet kapsul kullanmiyorum.
Fnish jel kullanıyorum.
Seyhanlarda sık sık indirime giriyor 1100ml 9.90tl aliyorum.
Ne çizilme ne buğulanma hic olmadi.
Çok memnunum.
Bana 1 kutusu 3-4 ay cok rahat gidiyor
Ufak tefegi elimde yıkıyorum.
Makineyi haftada 3 ancak aciyorum.
2-3gunde doluyor.
Ne bilim ya böyle bisi okusam bile agliyorum.Lelli olabilir canım. Belki evrene gönderiyorsun istediğin için çıkıyor.
Nasıl düşünürsen öyle olur ya.
Burçlarda bazen çıkıyor takip etmem hiç ama bazı bakanlar biliyor sanırım.
Lelli bende teraziyim. Ne dönemindeyiz bilemedim ama bi hafta 10 gündür bende aynıyım. Eşim dokunuyo ağlıyorum, bişe yok ağlıyorum. Bilmiyom valla bendede var aymı durumlar. Biraz azalmaya başladı amaNe bilim ya böyle bisi okusam bile agliyorum.
istemsiz gözüm doluyor.
Çok istediğimden olsa gerek.
her şeyin hayırlısı demek en güzeliYa ben inanmaktan ziyade bi de etrafımdan duyumlar aldım o sebepden de yordum bunları gerçekleşir belki diye.
Sağol canim içimi bozmim ben umut etmeye devam.
Uzaklık çok zor ben de 2.5 yıl günlük toplam 260 km başka şehire gidip geldim, akşam evimdeydim ama yıpratıcı bi süreç. Gelme ihtimali var mı canım varsa zamanı belli mi? Bi tane video var bilirsiniz belki,Ben daraldıkça bunu açar izlerim
Ohalde bile eşleri ayirmiyorlar diye biliyorum calisanlar icin Sen çalismiyorsan bu sekildedir diye dusunuyorum.
Allah kavustursun
Ayrıldık derkenŞöyle soyleyeyim
Son siyasi ve kamusal degisikliklerden sonra benim bulundugum sehirde bile konum ve kurum degistirmem hem zor hemde yanlis olur.
Onun gelmekten baska caresi yok
Bu noktada sorun yasiyoruz.
Ben hepsini biliyorum hepsini..
Daha iyiyim guzel ayrildik ama o daha uzgun galiba
Esila biraz kendine zaman tanı, herhangi bir konuda karar vermek zorunda değilsin ki, herhangi bir düşünce yargısına da karar vermek zorunda değilsin yani. Bazen öylece beklemek gerekir, evlilikler yanyanayken de bu süreçten geçiyor, inan. Siz uzakta olunca biraz daha sancılı geçiyor demek ki. Uzaklığı bir fırsata çevirsen? Kendini geliştirmek üzere harcasan vaktini, mutlaka yapmak isteyip ertelediğin bir şeyler vardır. ajanda da süper fikirmiş :)
Eşin de yorulmuştur muhtemelen, olur çok doğal.
Bu kadar farkındalığa sahip olmak da bir meziyet, söylemeden geçemeyeceğim. Demek ki sorun neyse tespit edip, hemen çözmek istiyorsun. Ama belki de bir sorun yoktur? Sadece şu sıra iyi hissetmiyor olabilirsin, bu belirsizlik durumu seni yormuştur, havalar kötüdür ne bileyim tadın yoktur, hasta olacak gibisindir? Bekle akıp gitsin üzerinden bu durum canım benim, güzelce yolcula sen eşini, sonra pişmanlık duyma. Sana güveniyoruz :)
Ayrıldık derken
Ay bayılıyordum haberin var mı esilaKuzum korkma, annesine dondu calismak icin olagan bsy
Hadi yaBu adamın kizi öldü
Kanser tedavisi görüyordu yakın zamanda öldu
Evet canim malesefHadi ya
Annem market gezcem gel dedi takildim pesine.
Bana 1 tane sıvıyağ, 1 tanede 4lt pril bulaşık detrj aldi. (Elde yikama)
1 siviyag, 1 koli yumurta, 2.5lt abc yüzey temizleyici, 1 tane kolot peynir, 12li su aldım ben de.
Bimde sıvıyağ 24tl
Seyhanlarda yudum yag 5lt 28tl
Ben 55tl harcadim.
Kartdan cektirdim.
Sıvıyagim 3 tane oldu.
3 tanede çamaşır deterjanı var zulada 2si bingo 9kg 1 tanesi alo 7kg.
2 destide bulaşık detj. Oldu.
Bir daha ki ay 1 tane daha yağ alicam.
Yazın almam rahat rahat kullanirim.
Kaldi geriye sucuk, salam, zeytin falan almak.
Onun icin peynirci babaya çıkarım bir ara.
Oranın ürünlerini begeniyorum.
Kızlar bimdeki dağhan ürünlerini almayin.
Tükrük bezi ve bas eti at eti vs vs neler cıkmış icinden.
Nasıl hala reyonda var cok sasirdim
Kaldırılmalı.
Hiç almadim şükürler olsun.
Ben sucukda polenezden şaşmamalı pahali ama surekli almam aldım mi iyisini alirim.
Oglum sevmese ben hiç almicam eve ne sucuk ne sosis ne salam esim zaten sevmez.
Bimden aldığım kıymada zaten kıl tüy çıktığını yazmıştım burada tamamen kafa eti hatta derisi var.
Killariyla.
Piliç sosisde almam.
Sizde ucuz diye sakın almayın aldirmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?