Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sarmalar pişiyor
Mutfagim toplandi.
Z zynpzeynep Canim ben hic oyle parayla falan fal baktirmadim inanmam baktirmam bunlar böyle hani netteki sallamasyon :)

Burç yorumumda da cıktı bi de su kazanova soyisimli olan kadın tv çıkıyor ya.
O da yakın zamanda yeni ev hane değişikliği görünüyor dedi terazi burçları icin.

Herşeyden medet ummak = ben.

Bu adamın kizi öldü
Kanser tedavisi görüyordu yakın zamanda öldu

Benim annemde de var ama hep dolu.
Hiç daha boş dediğini duymadim.
Koymakta istemiyorum anneminkine cunku unutuyorum annem hatırlatıyor hep peynirin var kıymam var diye.
Annemlerinkide benim buzlukta yaza boşalir.yazdan annemlerin dondurucuya şu senin bu benim diye koymayiz..Ne koyarsak koyalim ortaktir. yani bana göre ortakk ben bittikçe giderim ordan alirim.
Daha şunu cok almişsin bunu neden aldin diyen olmadii inşallahta olmaz

Benim makina her aksam calisir yatmadab basarim dügmesine.sabah bosaltirim yeniden dolar akşam yatmadan tekrar dolar ve çalişir.Kizim oglen yemege geliyor.Eşim bi çogu sabah kahvalti yapar.Kizim okul cikişi atiştirir.gelen giden olur bazen.aksam yemegi yenir.sonra çay misir meyve falan derken o makina gecenin sonuna mutlaka dolar.dün kizimin bi arkadaşi vardi.bugün yine ayni arkadaşi var az once esimde geldi hep birlikte yemek yedik. Mutfagi topladim.bi yandan küçük huysuz..Büyügün arkadaşlarina baya sınırlama koymuştumm inşallah yine eskiye dönmeyiz.(Gerçi bu arkadaşı çok tatli ve akilli bi kiz benimkide onun yanindaa daha sakin davraniyor.)

Lelli olabilir canım. Belki evrene gönderiyorsun istediğin için çıkıyor.
Nasıl düşünürsen öyle olur ya.
Burçlarda bazen çıkıyor takip etmem hiç ama bazı bakanlar biliyor sanırım.

Lelli olabilir canım. Belki evrene gönderiyorsun istediğin için çıkıyor.
Nasıl düşünürsen öyle olur ya.
Burçlarda bazen çıkıyor takip etmem hiç ama bazı bakanlar biliyor sanırım.
Ne bilim ya böyle bisi okusam bile agliyorum.
istemsiz gözüm doluyor.
Çok istediğimden olsa gerek.

Ne bilim ya böyle bisi okusam bile agliyorum.
istemsiz gözüm doluyor.
Çok istediğimden olsa gerek.
Lelli bende teraziyim. Ne dönemindeyiz bilemedim ama bi hafta 10 gündür bende aynıyım. Eşim dokunuyo ağlıyorum, bişe yok ağlıyorum. Bilmiyom valla bendede var aymı durumlar. Biraz azalmaya başladı ama

Kizlar napiyonuz.. ben evden.çıkmadım.hic para da harcamadim dogal olarak :) yemek yedik, sofrayı eşim topladi. Ben de biriken ütuleri bitirdim. Yikanmis kiyafetleri katladim, en son odayı süpürdum. En son duş aldim. Tv izleyeyim dedim de birsey yok ki izleyecek.

Şöyle soyleyeyim
Son siyasi ve kamusal degisikliklerden sonra benim bulundugum sehirde bile konum ve kurum degistirmem hem zor hemde yanlis olur.
Onun gelmekten baska caresi yok
Bu noktada sorun yasiyoruz.
Ben hepsini biliyorum hepsini..
Daha iyiyim guzel ayrildik ama o daha uzgun galiba

Ohalde bile eşleri ayirmiyorlar diye biliyorum calisanlar icin Sen çalismiyorsan bu sekildedir diye dusunuyorum.
Allah kavustursun

Hayir calisiyorum ve tayinler pratikte cok cok zorlasti. Ben etrafimda bir tane direk cumhurbaskanligindan gelen emirle tayin biliyorum..

Ayrıldık derken

Bu msj bana o kdr iyi geldiki..
Hatta uc yil oncesine gittim. Kan kusup kizilcik serbeti ictigim zamanlardi. Insanlardan biktim, ciceklere sardim, cicek bakarken ciceklerim guzellesirken ben guzellestim. Esimin akrabasi beni 1 yil gozlemlemis, cicek seven insan sever diye bizi tanistirdi. Belkide daha ayni eve girmeden ogreneceklerim vardir..
Cok tesekkur ederim..
Lise ogretmenimin tavsiyesi bir kitap vardi, omur boyu ask. 2018 hedeflerime onuda ekledim, en kisa zamanda alacagim.

Ben de her marka yiyemem salam,sucuk ve sosiste herşeyin en kalitesini en güzelini alırım.Midem kaldırmıyor.Sucuk maret ve Pınar alırım.Sosis maret ya da soyulmuş Pınar sosis.Salam da Pınar Macar fıstıklı alırım.Aslında yemesek daha iyi ama seviyorum.Kardeşim Kayseri'den gelecek ordan da pastırma siparişi verdim :))

Esim aksam abc yüzey temizleyicilerimi getirdi. 2 de ekmek aldi.

1 tane daha mi sıvı yağ alsam ya yudum 5lt 28tl
Şuan 3 tane 5lt yağım oldu ama normalde 32-33tl yudum.
Alsam 1 tane daha 1 sene yag almam artik.

Iyice istifci zulaci oldum.
chericherilady sevgiyle anıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…