O değilde aklima ne geldi.
Biz taşınsak tasinamayizda.
Annemle benim zulalar ancak sığar ayyy okadar yağ un (bendekiler bisi diilde annemlerdekilerin sayısını yazmim bile kucuk bir bakkal acilir)
Nakliyeciler falan battınız mi marketiniz falan mi vardi derler.
Ay bayılıyordum haberin var mı esila
Arkadaşim seni cok iyi anliyorum.Eşini yaninda istiyorsun..Zamanin akip gittigini en güzel zamanlarin heba oldugunu düşünüyorsun ama emin ol bu duygulari esinde hissesiyordur..Rabbim buyuk insallah en yakin zamanda bir araya gelirsiniz..O zaman bu günleri hatirlayip ne buyuk sinav vermisiz deyip birbirinize daha cok sarilirsiniz.
Aiy bizimde annemle aklimiza ilk o geldi gulustuk.Biz de taşınırken dayım yardıma gelmişti.Annem için savaş çıksa bizim kızım evinde 1 yıl yetecek yiyecek var demişti :))
Kiler var canim bizde.Ya nasıl bu kadar şey alıp istif yapıyorsunuz cidden ya ben evde sıkılırım kalabalık
Yağa şekere deterjan bisi olmaz canim.Ben pek almam alırsam şahin alıeım.
Maret ve pınar da güvenmiyorum nedense.
Ya kasap sucuğu ya da şahin.
Eşimin arkadaşı getiriyor. Kasap kendileri yapıyorlar.
Lelli bozulmuyor mu o kadar.
Bende istifliyorum da 3 4 yağ almam.eşimin eski iş yerinden kart veriyorlardı senede 1 kez. O zaman alıyordum ama kendim şimdi almıyorum 2 tane alıyorum yedekli. Şimdi yedeğim yok gerçi 4 lt var. Kışı çıkartır bana. Kışa girerken bakliyat vs aldım. Makarnayı da istiflemem 2 3 tane alırım. 1 ay gider gitmez. Makarnacı oğlum emle hiç sevmeyiz.Bu kış masrafsız gitmek istiyorum
Kursuma 2000 harcadıl zaten.
Benimde kiler var canım ama kilerin duvara raf yaptık hep. Oraya ayakkabı kutularımızı dizdik sonra arabanın lastikleri merdiven elektrik süpürgesi vileda tamam dolduKiler var canim bizde.
Ay sanki savaş çıkacak gibi Zula yapmışlar allahımYağa şekere deterjan bisi olmaz canim.
Ama un acıyor cok durunca.
Annemlerin zulalarını bir resimlesem olayy.
12teneke yag
50kup şeker
10 tane salça
Bakliyatı saymıyorum bile.
Geçen oturup saydık babam aliyor annem pek istifci degildir.
Bizim binada benim kat da merdiven boşluğunda canim bizim kiler.Benimde kiler var canım ama kilerin duvara raf yaptık hep. Oraya ayakkabı kutularımızı dizdik sonra arabanın lastikleri merdiven elektrik süpürgesi vileda tamam doldu
Annemlerin durumuda iyi alıyorlar iste fazla fazla.Ay sanki savaş çıkacak gibi Zula yapmışlar allahımbiz öyle zula filan yapamayız bizim durum hep karışık şu ara Suriye meselesi gündem de belki eşim göreve gidecek ben Evi kapar anneme giderim o bir sürü şey ne olacak buz dolabına koysam olmaz evde sıcakta sorun. O yüzden fazla yüklenmiyorum
Bizim evin içinde heryerden daha serin fakat yaşadığımız şehir inanılmaz sıcak oluyor yazın 45 derecelerde . Yazın öyle bakliyat vb hiç durmaz bizdeBizim binada benim kat da merdiven boşluğunda canim bizim kiler.
Evin dışında yani.
Kapalı bir oda büyük yorganlar,valizlerimiz, oglumun arabasi,besigi,yuruteci, hali, deterjan, kurubakliyat, yağlar hepsi orada
Bi köşede yorganlar hurcla istifli
Oğlumun eşyaları kolili.
Öyle işte.
Annemde de bende de anahtarı var.
Isteyen koyuyor aliyor
Benim evim 2+1 evimde yer yok ki saklamak icin.Bizim evin içinde heryerden daha serin fakat yaşadığımız şehir inanılmaz sıcak oluyor yazın 45 derecelerde . Yazın öyle bakliyat vb hiç durmaz bizde
Benim en fazla aldığım 5 lt sıvı yağ 5 lt zeytinyağı 5 kilo unAnnemlerin durumuda iyi alıyorlar iste fazla fazla.
Ama para altın vs birikim yapmıyorlar hic.
Esim aksam abc yüzey temizleyicilerimi getirdi. 2 de ekmek aldi.
1 tane daha mi sıvı yağ alsam ya yudum 5lt 28tl
Şuan 3 tane 5lt yağım oldu ama normalde 32-33tl yudum.
Alsam 1 tane daha 1 sene yag almam artik.
Iyice istifci zulaci oldum.
chericherilady sevgiyle anıyorum.
50 küp şeker mi.Yağa şekere deterjan bisi olmaz canim.
Ama un acıyor cok durunca.
Annemlerin zulalarını bir resimlesem olayy.
12teneke yag
50kup şeker
10 tane salça
Bakliyatı saymıyorum bile.
Geçen oturup saydık babam aliyor annem pek istifci degildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?