Bi de 3 kişiler evde.50 küp şeker mi.
50 ay yeter istifçinin de istifçisiymiş
Ben neyim ki o zaman hiç istifçiuiz demiyelim.
Kiler var tuce mutfağımda minik balkonu kapattım. Kiler yaptım. Kışa girmeden alıyorum. Ama şöyle ne kadar kullanırsam o kadar mesela pirinç 2.5 kilo yeter bize koca kış. Mercimek 4 kilo şeker 10 kilo gibi.
Yaz gelene kadar biter. O arada ufak tefek eksikler çıkıyor.
İşte ben bazı sebeplerden dolayı çok şey yapamıyorum canım ya . Deterjan aldım geçen ay 3+3 lt ayrıca birde 5 lt yanı yiyecek çok olmuyor bizim evde öyle zula50 küp şeker mi.
50 ay yeter istifçinin de istifçisiymiş
Ben neyim ki o zaman hiç istifçiuiz demiyelim.
Kiler var tuce mutfağımda minik balkonu kapattım. Kiler yaptım. Kışa girmeden alıyorum. Ama şöyle ne kadar kullanırsam o kadar mesela pirinç 2.5 kilo yeter bize koca kış. Mercimek 4 kilo şeker 10 kilo gibi.
Yaz gelene kadar biter. O arada ufak tefek eksikler çıkıyor.
Aleykumselamtr_lelli selamin aleykum konunh yeni gordum :)
ben buyuk dusunuyorum nasil olcak :) acil olmasi lazim
Ahh senin doğallığını severim.Körolmayasıca kart yine 4500 tl olmuş bile. Ne güzel taksitler azalmaya başlamıştı. Dün ki kasko sigorta MTV süpürge harcamaları yeniden artırdı.
Bir sonraki ay kart harcamalarını kalem kalem sınırlandırmaya karar verdik
600 mazot
500 market
1000 yemek, ıvır zıvır gibi.
Bir de böyle deneyelim.
Bir ay önce Ayrılan yardımcımıza bu ay da maaşını veriyoruz. Aylık toplam ödememiz malesef bir hayli yüksek
senden de razi olsun :)Hosgeldin
Sayende dualara vesile oldum.
Allah razı olsun.
Nekadar büyük ortaköyde yalı falan :)
Bende esimin isi garanti olana kadar almaya devam edicem kafam oradaBu arada bende uygun bulursam kış içinde alıyorum.ama yağ deterjan almam. İdare ederim. Kış çok ağır şartlarda geçiyor.
Sev beni sevAhh senin doğallığını severim.
Neden olmasin ya deme oyle.senden de razi olsun :)
bizim paramiz yok ama mutlu olacagimiz ev istiyorumay sinurden olmiyacak seye guluyorum
"Körolmayasica"yı okuduğum an yanaklarından bi sevesim geldi.Sev beni sev
En doğalı hangisiydi
hicbirseyden umidim kalmadi artik :) takintili bir halim olmasa keske ..Neden olmasin ya deme oyle.
Kimlerin ev aldığını duyduk haberini aldik bilsen.
Iyi dusuncez iyi olacak
Ben mecbur yazdan alıyorum canımİşte ben bazı sebeplerden dolayı çok şey yapamıyorum canım ya . Deterjan aldım geçen ay 3+3 lt ayrıca birde 5 lt yanı yiyecek çok olmuyor bizim evde öyle zula
Hımmmmm"Körolmayasica"yı okuduğum an yanaklarından bi sevesim geldi.
O surat hic sinirlenmez ki sanmam.
Inan yalnız degilsin.hicbirseyden umidim kalmadi artik :) takintili bir halim olmasa keske ..
dusunuyorum abarttigimi farkediyorum ama kendime yine engel olamiyorum taktikca takiyorum sonuc uzuntude hep hastalaniuorum
İnşallah canım.Hımmmmminşallah bir gün bir araya geliriz de bir kahve içeriz seninle....
Pek sinirli değilimdir, hatta çok sabırlıyım. ama iş ortamında damarıma basılırsa ve haddi aşanlar olursa herkes köşe bucak kaçar benden
insaAllah :) Allah dogru yoldan ayirmasin .Inan yalnız degilsin.
Hani hep öyle zannediyoruz olmayacak, en büyük sıkıntı benim, bıktım falan.
Hepimizin o anları var.
Ama belki dönüm noktasıdır o andır kim bilir.
Umudunu yitirmemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?