Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bi de 3 kişiler evde.
Hep çok alırdı babam ama bu sene abartti iyice

İşte ben bazı sebeplerden dolayı çok şey yapamıyorum canım ya . Deterjan aldım geçen ay 3+3 lt ayrıca birde 5 lt yanı yiyecek çok olmuyor bizim evde öyle zula

iyi geceler hanımlar
bugün 12ye kadar uyudum çok iyi geldi haftaiçi yetmiyor uyku
2 makine çamaşır yıkadım,mutfak dolaplarını ve ocağı sildim,yerleri süpürsüm,yemek yaptım ve dizi izledim günüm evde geçti

a101de 1 kg tarabya kaşar 17.45e inmiş
hiç kullanmadım bu markayı ilk kez deneyeceğim aldım bakalım
abc yumuşatıcı 3.25e inmiş onun da beyaz rengini aldım
10 lira üzeri alışverişe head and shoulders şampuan 5 liraydı 2 tane de ondan aldım sürekli kullandığım ürünler hepsine 33 lira ödedim indirimler olmasa 45 lira ödeyecektim
hepsi stoğa gitti kaşarı bölüp buzluğa atacağım

Bu arada bende uygun bulursam kış içinde alıyorum.ama yağ deterjan almam. İdare ederim. Kış çok ağır şartlarda geçiyor.

Körolmayasıca kart yine 4500 tl olmuş bile. Ne güzel taksitler azalmaya başlamıştı. Dün ki kasko sigorta MTV süpürge harcamaları yeniden artırdı.
Bir sonraki ay kart harcamalarını kalem kalem sınırlandırmaya karar verdik
600 mazot
500 market
1000 yemek, ıvır zıvır gibi.
Bir de böyle deneyelim.
Bir ay önce Ayrılan yardımcımıza bu ay da maaşını veriyoruz. Aylık toplam ödememiz malesef bir hayli yüksek

Ahh senin doğallığını severim.

Benim kartim da bu ay yuksek ama hic puan kazanamadim, parca parca ve kucuk harcamalar.
Bu ay nakit vermeden hesap kartini kullanmayi deneyecegim, galiba bu ay cok harcama yaptim nereye gitti anlamadim
Kartimda bir haftalik cogu harcama ( banka kartim yoktu ve nakit azdi)
150 tl hediye var sadece hatirladigim
Extreye bakasim gelmiyor
Bu ay son gun yatiricam banane

Neden olmasin ya deme oyle.
Kimlerin ev aldığını duyduk haberini aldik bilsen.
Iyi dusuncez iyi olacak
hicbirseyden umidim kalmadi artik :) takintili bir halim olmasa keske ..
dusunuyorum abarttigimi farkediyorum ama kendime yine engel olamiyorum taktikca takiyorum sonuc uzuntude hep hastalaniuorum

İşte ben bazı sebeplerden dolayı çok şey yapamıyorum canım ya . Deterjan aldım geçen ay 3+3 lt ayrıca birde 5 lt yanı yiyecek çok olmuyor bizim evde öyle zula
Ben mecbur yazdan alıyorum canım
Çünkü kışın ancak idare ediyoruz bir de yüklü şeyler alamam. D.gaz ayrı kesintiler sigortalar ayrı biniyor.yazdan koyunca kışın 700 800 tutacaksa 400 tutuyor yarı yarıya fark ediyor.
En son 2 ay evvel 200 tl lik aldık onun harici yazın 300 tl aldık. Deterjanlarda 100 tutmuştur.
Ekstra yağ almıştım 700 800 yazdan hazırlayıp giriyoruz kışa.tabi dondurucu kıyma et dahil değil. Bakliyat yağ un şeker salça deterjan şampuan aklına bu tarz ne gelirse. Wc kağıdı alıyorum stok için 2 tane 32 li. Kağıt havlu hiç stoklayamam çok tketirim. Aldıklarım. Pek de harcanmadı şükür bin şükür var herşey fazla fazla.

Lellim maşallah valla hiç duymamıştım daha önce böyle stok. Savaş çıksa 3 yıl idare edersiniz rahat rahat.

"Körolmayasica"yı okuduğum an yanaklarından bi sevesim geldi.
O surat hic sinirlenmez ki sanmam.
Hımmmmm inşallah bir gün bir araya geliriz de bir kahve içeriz seninle....
Pek sinirli değilimdir, hatta çok sabırlıyım. ama iş ortamında damarıma basılırsa ve haddi aşanlar olursa herkes köşe bucak kaçar benden

hicbirseyden umidim kalmadi artik :) takintili bir halim olmasa keske ..
dusunuyorum abarttigimi farkediyorum ama kendime yine engel olamiyorum taktikca takiyorum sonuc uzuntude hep hastalaniuorum
Inan yalnız degilsin.

Hani hep öyle zannediyoruz olmayacak, en büyük sıkıntı benim, bıktım falan.
Hepimizin o anları var.
Ama belki dönüm noktasıdır o andır kim bilir.

Umudunu yitirmemelisin

İnşallah canım.
Nasip olur bir gün

Hiç gözümde canlandiramadim ya bence hep gulumseyen tatlıs yüz sen.

Inan yalnız degilsin.

Hani hep öyle zannediyoruz olmayacak, en büyük sıkıntı benim, bıktım falan.
Hepimizin o anları var.
Ama belki dönüm noktasıdır o andır kim bilir.

Umudunu yitirmemelisin
insaAllah :) Allah dogru yoldan ayirmasin .
siz burda aldiklarinizi mi yaziyorsunuz
ben calismiyorim ama bir kursa yazildim saatlrri uyarsa ona baslicam sertifika faln alirsam ondan sonra ise baslarim insaAllah :)
ben tek maasla nasil burikim yaomaliyim bir fikrin var mi ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…