Kolay gelsinnnGunaydin
Bugunku harcamam 5 tl.oldu
5 tl.de kumbise attim.
Yemek derdim yok bugun dunden kalanlar var
Evi toplayip temizlicem .
Hoşgeldin aramıza yeni geldin ama bomba gibi giriş yaptınGunaydin
Yeni katildim araniza... kumbaramda 400 tl ve bi ceyrek altinimla merhabalar
Tesekkur edrimKolay gelsinnn
Hosgeldiniz bereketli ve devamlı olsun.Gunaydin
Yeni katildim araniza... kumbaramda 400 tl ve bi ceyrek altinimla merhabalar
Sorma yaAsıl sendrom ev hanımlarında..iki gün salıyoruz da salıyoruz pazartesi toparlayana kadar canımız çıkıyo.
Çalışsam daha düzenli olurdum kesin.
Çok araştıyorum ben de montessoriyi. Okuyorum inceliyorum.Benim en çok önemsediğim onun mutlu olacağı kendini birey gibi hissedeceği bir ortam oluşturabilmek.@black Benim de kızım 3 yaşında ve doğmadan önce büyüyen yataklı bir takım almıştım. O yatakta zaten sadece öğle uykularında yattı. Yeni eve geçerken o takımı genç odasına çevirip kızıma bir montessori odası kuracağım. 7 yaşına kadar montessori odasını kullanır sonra da genç odasına geçer diye düşündüm. Bu arada da 2. Çocuk nasip olursa o montesorriye geçer. Facebookta Alya ile evde montessori etkinlikleri diye bir sayfa var. Oradaki oda örneklerini beğendim ben.
Ben de aynı şekilde doğduğundan bu yana montessori ile uğraşıyorum. Tim Seldin "Harika Çocuk Nasıl Yetiştirilir" kitabının çok faydasını gördüm. Hem ev düzeninde hem de beraber oynaman gereken oyunlar konusunda.Çok araştıyorum ben de montessoriyi. Okuyorum inceliyorum.Benim en çok önemsediğim onun mutlu olacağı kendini birey gibi hissedeceği bir ortam oluşturabilmek.
Umarım yapabilirim.
Doğum sonrasını bekleyeceğim zaten bu süreç için.
Doğum öncesi park yatak yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Teşekkür ederim.
Dün bir arkadaşımıza ev ziyaretine gittik ev hediyesi için 65 tl harcadık. Market ve pazar alışverişinde de 100 tl gitti.
Bugün yalnızca eşimin berber masrafı olacak.
Bozuk kumbarasına 6 tl kağıt kumbarasına 10 tl ekledim.
İşten ayrıldığım için aslına bu süreçte birikimden ziyade eksiye düşmemek benim öncelikli hedefim malum bebek alışverişimi de olacak.
Her şeyin hayırlısı.
Güzel bir hafta olsun herkes için.
Oglumunkiler ve esiminkiler tamamen ihtiyaca yönelik oluyoHaftasonu yazlık kışlık ayırdım kızlar. Ben çokÇok ais veriş yapan biri değilim ama çalıştığım için kaliteli şeyler almaya çalışıyorum. Baktım nelere ihtiyacım var bir kot bir spor ayakkabı bir de palto . Dün kotumu aldım 170 tl tuttu 2 taksit. Diğerlerine gelcek ay bakicam inşallah palto daha var. Siz kiyafet alışverişini nasıl yapiyosunuz sürekli gezenlerden misiniz yoksa ihtiyaca yönelik mi cikiyosunuz
Önceliklerinize, alışkanlıklarınıza ve parayı doğru ve faydalı şekilde kullanmanıza bayıldım.Merhaba Hanımlar,
Sabah Karatay kahvaltımızı yaptık. Kızımı kreşe bıraktım. Yürüyüş parkurunda 50 dk yürüdüm ve işe geldim. Maaş yatmış. İlk işim 2 gr altıak almak oldu.İnşallah devamını getirebilirim. Ev kredisini, ihtiyaç kredisini, kredi kartını ödedim. Okul masraflarına destek olduğum 3 tane çocuğum var. Onların parasını gönderdim. Bakıcı ablanın parasını çektim. Akşam vereceğim. Ay bu ne yaa yazarken yoruldum Kalanla da evin yiyecek ihtiyaçlarını karşılacağım. Bir de kızımın kışlık eksikliklerini tamamlayacağım.
Kumbara almayı da niyahet başardım. Kapağı açılmayan model bulamadım. Artık aldığımla idare edeceğiz bakalım.
Çok teşekkür ederim. Zamanında har vurup harman savurmuş biri olarak hatalarımdan ders çıkarmaya çalışıyorum. İnşallah bu ay hepimiz için bereketli olur.Önceliklerinize, alışkanlıklarınıza ve parayı doğru ve faydalı şekilde kullanmanıza bayıldım.
Uzun zamandır kimse "altın aldım", "döviz aldım" falan demiyordu. Bu haber içimizi ısıttı, bereketli olsun.Herkeste masraflar katlandı bu aralar malum...Siz açılışı yapmış olun inşallah darısı bizlerin başına diyelim
Benim TTnetti doldu ve 102 TL ödüyorum 2 aydır. Arayıp yenileteyim dedim 80 TL dedi müşteri hizmetleri. 2 yıl taahhütlü üstelik 2. yıl 90 lira olacakmış. Daha uygun tarifeler var diyorum. Sizin alt yapınız desteklemiyor sizinki fiber dedi. Bende ay bekleyeyim belki kampanya çıkar dedim. Ama böyle giderse kapatıcam sanırımİnternet taahhüt sürelerim dolmak üzereymiş. 2 yıl taahhüt verdim. Her ay 59.90 tl ödeyeceğim. Hem ev hem işyeri için yaptırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?