Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizim yaz daha zor geçiyor canım. Eşim asker ya biz izne gidip gelince maaşımızdan gittiğimiz gün kadar Doğu maaşı kesiliyor günlüğü 60 tl 20 gün gitsek 1200 tl maaşımızdan eksiliyor . Sonra izne gidince evin kredisi ve kira yatır tamam para kalmıyor pek o ay. Bazen duruma göre iki aya yansıyor örnek vereyim ayın 20 sinde izne gittiysek 10 gün o Aydan 10 gün sonraki Aydan kesinti oluyor . Giderken cebinin dolu gitmen lazım benzin sonra orada harcanıyor dönünce filan . Benim arabanın Sigortaları kasko yaza denk geliyor Haziran’a . Öyle anlayacağın yaz bize daha zor geçiyor

İnşallah canım.
Nasip olur bir gün

Hiç gözümde canlandiramadim ya bence hep gulumseyen tatlıs yüz sen.
Ayyyy çok teşekkür ederim....
Nadir de olsa aşırı sinirlendiğim zamanlar oluyor...
Etrafındakiler de benim için tatlış kelimesini çok kullanır... sen de yazınca yüzüme bir gülümseme yayıldı
Çok teşekkür ederim canım

Canım günlük aldıklarımızı
Indirimli ürünleri
Birikimlerimizi
tasarruflarimizi
Hepsini yaziyoruz.
Bazen maaşları bile yazıp gelir gider tablosu yapıyoruz
tr_lelli ne guzel ilgileniyorsun insanlarla Allah razi olsun ❤
Güzel bakmışsın guzel gormussun canim.
Hepsini cok seviyorum arkadaslarimin.

Ama öylesin
Kuzunla esinle sevdiklerinle hep mutlu ol canim
Hep gez sen ben de takip edim

Selam kizlar datlu bayanlar :)

Bugun disari cikmadim ben amaa misafirlerim vardi bolca kek borek pasta yedim :)

Dun cikmistik ve markete gittik... ya su markete gittigimde ihtiyacim yoksa bile biseyler aliyorum :)

Bugun disari cikmadim ben amaa misafirlerim vardi bolca kek borek pasta yedim :)

Dun cikmistik ve markete gittik... ya su markete gittigimde ihtitacim yoksa bile biseyler aliyorum :)
Indirim görünce affetmiyorum ben de

Dun cikmistik ve markete gittik... ya su markete gittigimde ihtiyacim yoksa bile biseyler aliyorum :)
Liste ile çık Bebişim ya o zaman almıyorsun

O sekil alisverisi esime yaptiriorumda..cocuklarla gezelim demistik.. ki bu havalarda kurtaricilar marketler ve alisveris merkezleri
Benimde en sevdiğim şey market gezmek. Eşim dün diyor ki Allah aşkına mağaza gezmek varken market ne böyle aşıksın. Bende dedim ki sanki gezecek çok mağaza varda allah aşkına ezberledim kıyafetleri artık üff

Ayy ben cok severim kiyafet alisverisi:) heyt bee kizligimda tozu dumana katardim vallahi.. cocuklardan sonra performansim dustu :) hala aliyorum ama cok seviyorum alisveris..mumkun mertebe indirimlerden tabii :)

Ayy ben cok severim kiyafet alisverisi:) heyt bee kizligimda tozu dumana katardim vallahi.. cocuklardan sonra performansim dustu :) hala aliyorum ama cok seviyorum alisveris..mumkun mertebe indirimlerden tabii :)
Ben evlendiğimden beri birşey almadım ya biraz kenara para atalım diyorum offf almasam bile olmuyor hiç

ay kiler olması çok güzel, bir de kiler gibi değil de küçük bir ev gibi sanki :)

aslında ben de hiç zula yapmıyorum, uygun buldukça almak lazım değil mi? sıkışınca yüksek fiyattan almaktansa..

İnşAllah tez zamanda olsun gönlünüzdeki gibi lellim, bahara çözülür o iş bak gör

bu arada ben mi kaçırdım nerede 28 liraydı yağ?

Kızlar size çok özeniyorum keşke ben de evli olsaydım da ev idaresi yapsaydım :))

Bir adayım var belki bu yıl içinde evlenebilirim.Hem eş hem başka şehir başka şube
Yeni bir hayat.. olabilir

Ama evlenmek gözüme büyüyor isteme,nişan, düğün, tayin sizler nasıl yaptınız bunları.Benim hiç merakım da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…