Bizim yaz daha zor geçiyor canım. Eşim asker ya biz izne gidip gelince maaşımızdan gittiğimiz gün kadar Doğu maaşı kesiliyor günlüğü 60 tl 20 gün gitsek 1200 tl maaşımızdan eksiliyor . Sonra izne gidince evin kredisi ve kira yatır tamam para kalmıyor pek o ay. Bazen duruma göre iki aya yansıyor örnek vereyim ayın 20 sinde izne gittiysek 10 gün o Aydan 10 gün sonraki Aydan kesinti oluyor . Giderken cebinin dolu gitmen lazım benzin sonra orada harcanıyor dönünce filan . Benim arabanın Sigortaları kasko yaza denk geliyor Haziran’a . Öyle anlayacağın yaz bize daha zor geçiyorBen mecbur yazdan alıyorum canım
Çünkü kışın ancak idare ediyoruz bir de yüklü şeyler alamam. D.gaz ayrı kesintiler sigortalar ayrı biniyor.yazdan koyunca kışın 700 800 tutacaksa 400 tutuyor yarı yarıya fark ediyor.
En son 2 ay evvel 200 tl lik aldık onun harici yazın 300 tl aldık. Deterjanlarda 100 tutmuştur.
Ekstra yağ almıştım 700 800 yazdan hazırlayıp giriyoruz kışa.tabi dondurucu kıyma et dahil değil. Bakliyat yağ un şeker salça deterjan şampuan aklına bu tarz ne gelirse. Wc kağıdı alıyorum stok için 2 tane 32 li. Kağıt havlu hiç stoklayamam çok tketirim. Aldıklarım. Pek de harcanmadı şükür bin şükür var herşey fazla fazla.
Lellim maşallah valla hiç duymamıştım daha önce böyle stok. Savaş çıksa 3 yıl idare edersiniz rahat rahat.
Ayyyy çok teşekkür ederim....İnşallah canım.
Nasip olur bir gün
Hiç gözümde canlandiramadim ya bence hep gulumseyen tatlıs yüz sen.
Canım günlük aldıklarımızıinsaAllah :) Allah dogru yoldan ayirmasin .
siz burda aldiklarinizi mi yaziyorsunuz
ben calismiyorim ama bir kursa yazildim saatlrri uyarsa ona baslicam sertifika faln alirsam ondan sonra ise baslarim insaAllah :)
ben tek maasla nasil burikim yaomaliyim bir fikrin var mi ^^
Güzel bakmışsın guzel gormussun canim.tr_lelli ne guzel ilgileniyorsun insanlarla Allah razi olsun ❤
Ama öylesinAyyyy çok teşekkür ederim....
Nadir de olsa aşırı sinirlendiğim zamanlar oluyor...
Etrafındakiler de benim için tatlış kelimesini çok kullanır... sen de yazınca yüzüme bir gülümseme yayıldı
Çok teşekkür ederim canım
Çok teşekkürler canım... inşallah. Rabbim hepimize sağlık sıhhat mutluluk versin...Ama öylesin
Kuzunla esinle sevdiklerinle hep mutlu ol canim
Hep gez sen ben de takip edim
Indirim görünce affetmiyorum ben deSelam kizlar datlu bayanlar :)
Bugun disari cikmadim ben amaa misafirlerim vardi bolca kek borek pasta yedim :)
Dun cikmistik ve markete gittik... ya su markete gittigimde ihtitacim yoksa bile biseyler aliyorum :)
Amin canim insAllah.Çok teşekkürler canım... inşallah. Rabbim hepimize sağlık sıhhat mutluluk versin...
Bak gezme dedin, nasıl mutlu oldum...
hep gezelim inşallah...
Indirim guzel evet ama mitfak alisveriside hic bitmiyo ne yazikki : )Indirim görünce affetmiyorum ben de
Liste ile çık Bebişim ya o zaman almıyorsunSelam kizlar datlu bayanlar :)
Bugun disari cikmadim ben amaa misafirlerim vardi bolca kek borek pasta yedim :)
Dun cikmistik ve markete gittik... ya su markete gittigimde ihtiyacim yoksa bile biseyler aliyorum :)
O sekil alisverisi esime yaptiriorumda..cocuklarla gezelim demistik.. ki bu havalarda kurtaricilar marketler ve alisveris merkezleriListe ile çık Bebişim ya o zaman almıyorsun
Benimde en sevdiğim şey market gezmek. Eşim dün diyor ki Allah aşkına mağaza gezmek varken market ne böyle aşıksın. Bende dedim ki sanki gezecek çok mağaza varda allah aşkına ezberledim kıyafetleri artık üffO sekil alisverisi esime yaptiriorumda..cocuklarla gezelim demistik.. ki bu havalarda kurtaricilar marketler ve alisveris merkezleri
Ayy ben cok severim kiyafet alisverisi:) heyt bee kizligimda tozu dumana katardim vallahi.. cocuklardan sonra performansim dustu :) hala aliyorum ama cok seviyorum alisveris..mumkun mertebe indirimlerden tabii :)Benimde en sevdiğim şey market gezmek. Eşim dün diyor ki Allah aşkına mağaza gezmek varken market ne böyle aşıksın. Bende dedim ki sanki gezecek çok mağaza varda allah aşkına ezberledim kıyafetleri artık üff
Ben evlendiğimden beri birşey almadım ya biraz kenara para atalım diyorum offf almasam bile olmuyor hiçAyy ben cok severim kiyafet alisverisi:) heyt bee kizligimda tozu dumana katardim vallahi.. cocuklardan sonra performansim dustu :) hala aliyorum ama cok seviyorum alisveris..mumkun mertebe indirimlerden tabii :)
Hep 10-20krs zam benimde dikkatimi çekiyor ya da gr dusuyorlarABc yumuşatıcı a101 de 4.45 olmuş daha geçen ay 4.25 idi bunlarda yani ha bire zam yapıyor biraz satışlar tuttu diye
Cıs onlar cıs biz cımbızlıyoruz bak.Ayy ben cok severim kiyafet alisverisi:) heyt bee kizligimda tozu dumana katardim vallahi.. cocuklardan sonra performansim dustu :) hala aliyorum ama cok seviyorum alisveris..mumkun mertebe indirimlerden tabii :)
Bizim binada benim kat da merdiven boşluğunda canim bizim kiler.
Evin dışında yani.
Kapalı bir oda büyük yorganlar,valizlerimiz, oglumun arabasi,besigi,yuruteci, hali, deterjan, kurubakliyat, yağlar hepsi orada
Bi köşede yorganlar hurcla istifli
Oğlumun eşyaları kolili.
Öyle işte.
Annemde de bende de anahtarı var.
Isteyen koyuyor aliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?