Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ahh inşallah canim
Kiler olmasada olur ev olsunda :) sağol canım.
Seyhanlarda

Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda

Ooo taze gelin olursun pek severiz hemen seni donatiriz bak herkes donanimli.

Öncelikle Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Yüzüğü taktıkdan Sonrasi geliyor halloluyor.

Zeynep süpersin! Resmen aydınlandım şu an ben :)

Hiç böyle düşünmemiştim bizim de sigortaydı, diğer giderlerdi hep kışa denk geliyor bugüne kadar hiç böyle düşünmemiştim! Artık karınca gibi yazdan biriktireceğim ve yedekleyeceğim evdeki ihtiyaçları :)

Bugün salon hariç bütün evi temizleyip, 3 posta çamaşır yıkadım.

Yarına fırında karnabahar yapacağım, onları haşladım. Bir de domates çorbası yaptım yarın için. 1 gün önceden yemek yaptığımda çok rahat ediyorum yoksa bebekle bir çeşit ancak yapabiliyorum. Çünküsü benim kızçem çok hareketli :)

Poğaça da yapacaktım ama kız hala iyileşmedi onunla ilgilenmekten halim kalmadı.

40 dakikada bir uyanıyor, ben de “Acı yok Rocky!” sloganıyla direniyorum bakalım :)

Sağlıkla büyüsün
Aman onlar iyi olusunlarda ev işi nankör yap yap bitmiyor.
Yemeğim oldummu isim bitti gibi geliyor bana.

katılıyorummm ve kocaman bir Aminnnnnnn diyorum :)

Ankara’da Seyhanlar yok ama ben takip edeyim indirim görünce ihtiyacım yok demeyeyim alayım, bir kenara koyayım :)
Ya o an alınca soyle dusunuyorum o 5tl farkla 1 yumusatici alirim peynir alirim falan diye dusunuyorum alirken.
Ya da bisi olur belki alamam.
Özellikle de deterjan, yağ, wc kağıdı, tozsekerde falan bi takıntı oldu

Sağlıkla büyüsün
Aman onlar iyi olusunlarda ev işi nankör yap yap bitmiyor.
Yemeğim oldummu isim bitti gibi geliyor bana.

Aminnn inşAllah, en büyük duam o... Bizim kız çok sürprizli geldi, uzun yıllar olmadı, olmayacak diye de biliyorduk sonra bir anda şaşırttı bizi :) Şimdi alışkanlıklar ve Onun bakımı arasında sıkışıyor gibi olunca hep ev kalsın, iş kalsın diyorum rahatlıyorum ama yine de kolay vazgeçilmiyor işte alışkanlıklardan.

Ya benim de öyle, yemek varsa ben tamamım :)

Allah bir an önce feraha çıkarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…