- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Ay sormayın tepem atıyor vallahi markete gittikçe almasanda olumuyor Bim'de öyle ucuz diyordum oda diğer marketlerle aynı fiyatlar nerdeyse vayki halimizeHep 10-20krs zam benimde dikkatimi çekiyor ya da gr dusuyorlar
Ahh inşallah canimay kiler olması çok güzel, bir de kiler gibi değil de küçük bir ev gibi sanki :)
aslında ben de hiç zula yapmıyorum, uygun buldukça almak lazım değil mi? sıkışınca yüksek fiyattan almaktansa..
İnşAllah tez zamanda olsun gönlünüzdeki gibi lellim, bahara çözülür o iş bak gör
bu arada ben mi kaçırdım nerede 28 liraydı yağ?
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızdaKızlar size çok özeniyorum keşke ben de evli olsaydım da ev idaresi yapsaydım :))
Bir adayım var belki bu yıl içinde evlenebilirim.Hem eş hem başka şehir başka şube
Yeni bir hayat.. olabilir
Ama evlenmek gözüme büyüyor isteme,nişan, düğün, tayin sizler nasıl yaptınız bunları.Benim hiç merakım da yok
Ooo taze gelin olursun pek severiz hemen seni donatiriz bak herkes donanimli.Kızlar size çok özeniyorum keşke ben de evli olsaydım da ev idaresi yapsaydım :))
Bir adayım var belki bu yıl içinde evlenebilirim.Hem eş hem başka şehir başka şube
Yeni bir hayat.. olabilir
Ama evlenmek gözüme büyüyor isteme,nişan, düğün, tayin sizler nasıl yaptınız bunları.Benim hiç merakım da yok
Bende 28 liraya biryag aldı seyhanlardan eşime zorla aldiriyorum ne yapican evde Varya diyor bir tane yedek olamaSa içim rahat etmiyor benimAhh inşallah canim
Kiler olmasada olur ev olsunda :) sağol canım.
Seyhanlarda
Ben mecbur yazdan alıyorum canım
Çünkü kışın ancak idare ediyoruz bir de yüklü şeyler alamam. D.gaz ayrı kesintiler sigortalar ayrı biniyor.yazdan koyunca kışın 700 800 tutacaksa 400 tutuyor yarı yarıya fark ediyor.
En son 2 ay evvel 200 tl lik aldık onun harici yazın 300 tl aldık. Deterjanlarda 100 tutmuştur.
Ekstra yağ almıştım 700 800 yazdan hazırlayıp giriyoruz kışa.tabi dondurucu kıyma et dahil değil. Bakliyat yağ un şeker salça deterjan şampuan aklına bu tarz ne gelirse. Wc kağıdı alıyorum stok için 2 tane 32 li. Kağıt havlu hiç stoklayamam çok tketirim. Aldıklarım. Pek de harcanmadı şükür bin şükür var herşey fazla fazla.
Lellim maşallah valla hiç duymamıştım daha önce böyle stok. Savaş çıksa 3 yıl idare edersiniz rahat rahat.
Yudumdu canim 28tl 5lt yag.Bende 28 liraya biryag aldı seyhanlardan eşime zorla aldiriyorum ne yapican evde Varya diyor bir tane yedek olamaSa içim rahat etmiyor benim
Aynen yarın son gunmus cikarsam alicam inşallah biraz yürüme mesafesinde ama usenmiyorun güzel indirimleri oluyorYudumdu canim 28tl 5lt yag.
Hâlâ indirim var.
Sağlıkla büyüsünBugün salon hariç bütün evi temizleyip, 3 posta çamaşır yıkadım.
Yarına fırında karnabahar yapacağım, onları haşladım. Bir de domates çorbası yaptım yarın için. 1 gün önceden yemek yaptığımda çok rahat ediyorum yoksa bebekle bir çeşit ancak yapabiliyorum. Çünküsü benim kızçem çok hareketli :)
Poğaça da yapacaktım ama kız hala iyileşmedi onunla ilgilenmekten halim kalmadı.
40 dakikada bir uyanıyor, ben de “Acı yok Rocky!” sloganıyla direniyorum bakalım :)
Ahh inşallah canim
Kiler olmasada olur ev olsunda :) sağol canım.
Seyhanlarda
Canim katalogda indirim 12-22 ocak yaziyor.Aynen yarın son gunmus cikarsam alicam inşallah biraz yürüme mesafesinde ama usenmiyorun güzel indirimleri oluyor
Ya o an alınca soyle dusunuyorum o 5tl farkla 1 yumusatici alirim peynir alirim falan diye dusunuyorum alirken.katılıyorummm ve kocaman bir Aminnnnnnn diyorum :)
Ankara’da Seyhanlar yok ama ben takip edeyim indirim görünce ihtiyacım yok demeyeyim alayım, bir kenara koyayım :)
Sağlıkla büyüsün
Aman onlar iyi olusunlarda ev işi nankör yap yap bitmiyor.
Yemeğim oldummu isim bitti gibi geliyor bana.
Ooo taze gelin olursun pek severiz hemen seni donatiriz bak herkes donanimli.
Öncelikle Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Yüzüğü taktıkdan Sonrasi geliyor halloluyor.
E ben netten baktım 15 Ocak yazıyor yanlışlıkla baktım acep dur hemen bı daha bakayımCanim katalogda indirim 12-22 ocak yaziyor.
Ben ordan broşür almistim oyle yazıyor bölgesel mi acaba?E ben netten baktım 15 Ocak yazıyor yanlışlıkla baktım acep dur hemen bı daha bakayım
Allah bir an önce feraha çıkarsın inşallahŞöyle soyleyeyim
Son siyasi ve kamusal degisikliklerden sonra benim bulundugum sehirde bile konum ve kurum degistirmem hem zor hemde yanlis olur.
Onun gelmekten baska caresi yok
Bu noktada sorun yasiyoruz.
Ben hepsini biliyorum hepsini..
Daha iyiyim guzel ayrildik ama o daha uzgun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?