Aynen bölgesel sanırım nette 15 Ocak yazıyor neyse olsun bir dahaki indirimleri kovalicaz artikBen ordan broşür almistim oyle yazıyor bölgesel mi acaba?
Gönlünce olsun canımGünaydınlar :)) sendromlu pazartesiye başladık.Çok bunaldım artık çalışma hayatından.Evlenip Bebek yapıp 2 sene ara vermek istiyorum :))
Gorursem yazarim.Aynen bölgesel sanırım nette 15 Ocak yazıyor neyse olsun bir dahaki indirimleri kovalicaz artik
Gönlünce olsun canım
Cocuk olunca ebeveyn banyosu lazim olur bence canim.bi de şöyle bi seçeneğim var.. ebeveyn banyosunu kullanmayıp ki henüz kullanmadım zaten, oraya raflar attırsam kiler olarak kullansam mı, yani ne bilim yatak odasında pek de uygun kaçmayabilir mi. bilemedim???
bi de şöyle bi seçeneğim var.. ebeveyn banyosunu kullanmayıp ki henüz kullanmadım zaten, oraya raflar attırsam kiler olarak kullansam mı, yani ne bilim yatak odasında pek de uygun kaçmayabilir mi. bilemedim???
Kiz kafayi mi yedin :) napican evlenip.. oh bekarlik gibisi var mi? Ne guzel maasin sana ait istedigin gibi harca..Kızlar size çok özeniyorum keşke ben de evli olsaydım da ev idaresi yapsaydım :))
Bir adayım var belki bu yıl içinde evlenebilirim.Hem eş hem başka şehir başka şube
Yeni bir hayat.. olabilir
Ama evlenmek gözüme büyüyor isteme,nişan, düğün, tayin sizler nasıl yaptınız bunları.Benim hiç merakım da yok
Aynı benim aklım iste.Maaşımı aldım çok şükür
Ödemeleri yaptık
Bugün 1 çeyrek alırım
Eşimle de konuştuk bundan sonra aylık bir miktar gr altın alacağız
Eşimin kafasında hep bir projeler
Ev alalım, araba alalım, arsa alalım
Bende peşinat olmadan krediye girmem diyorum
en sonunda altın birikimine ikna ettim
Bence o banyoyu kullanmalısın inanılmaz rahatlık şimdi çocukta Yok . Bizim şuan orası aktif kullanıyoruz büyük banyoda sadece klozette kullanıyoruz. Duşa kabın yere bitişik oranın içine kirli çamaşır sepetini valizimi ve çamaşırlığımı Açtım orada duruyor çamaşırı yıkayıp hemen oraya asıyorum. Ortada öyle çamaşır filan Yok böylelikle ev hayatta karışmıyor. Bizim öyle yatılı misafir gelmez herkesten uzak yaşadığımız için. Annem ve kv geldiği zaman onlar da küçük banyoyu kullandılar . Suyu açınca çok güzel sauna gibi oluyor temizliği 1 dk daha ne olsunbi de şöyle bi seçeneğim var.. ebeveyn banyosunu kullanmayıp ki henüz kullanmadım zaten, oraya raflar attırsam kiler olarak kullansam mı, yani ne bilim yatak odasında pek de uygun kaçmayabilir mi. bilemedim???
Aynı benim aklım iste.
Peşinat da pesinat.
Faizlerden korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?