Küçük Düşün Büyük Olsun!

Valla tebrik ediyorum canım Allah yardımcınız olsun Kayseri’ye taşınma fikri gerçekten çok güzel. Kayseri’nin sağlık trafik vb imkanları bence şahane birde bu 5 yılda inanılmaz değişti ki ben 6 ay gitmedim yeni gittim ya ooo dedim ki çok güzel olmuş . Evden aldığın para ile iyi bir semtten ev al örneğin Alparslan Köşk talas civarı herşey senin için daha iyi olacak eminim

merhaba arkadasim,sanki bizzat tanidigum biri anlatiyomus gibi dikkatlice okudum yazini Allahim kolayliklar versin cok sanslisinki bi evladin var Rabbim yoklugunu gostermesin ve cok iyi bi annesin.bence de anlattiklarin kadariyla tasinmalisin hem cocuk dedigin sevgi ile buyur ne guzel herkes cok seviyoda diyosun evi satinca bi evi istanbulda bi evide kayseriden alirsiniz ne guzel.bnce en dgru karari vermssin

Verdik bi karar hayırlısı diyorum ist. Ev hanimi olmak istemiyorum:) evet cok değişti gittigimde yaşadığımı anlıyorum inan herseyi arastirirdik hastanesi doktoru eczanesi vss

Bizimkiler köşk teler oralardan bakıyorum eve canim . Kayseriparka yakınlar yani . Talasi da seviyorum ama

Talas çok değişti canım inanılmaz renkli artık annemlerin evinin orası bile 6 ayda 6 kafe açılmış. Neyse Köşk alparslan Tuna nato. Bunlar bence şahane . Memleketim diye demiyorum ama çok düzenli bir şehir

her şeyi detayıyla düşünmüşsünüz..
mutluluğunuz en önemlisi..
iki ev de sizi güzel şekilde idare edebilir..kayseride hayat çok da pahalı değil diye biliyorum..düzenli şehir..akrabaların olması ayrı avantaj..
ben aileme yakın oturuyorum bağ bahçe çocuklar köy ve akraba hayatı çocukları farklı şekilde geliiştiriyor..
hayırlısı olsun hakkınızda..çok mutlu olun..yavrunuza da sağlık mutlulujk dilyorum.

Kayseriye hic gitmedim ama bazı sosyal medya hesaplarından gordum
Yeni yapı evler carsisi falan gayet guzel.
Her sizin gibi o durumda anne olan evladını düşünür düşünmeli doğrusu bu.
Neden yapamayasınız ki.

Mesela ben kalabalığı sevmiyorum memleketimde yasayabilirim.
Imkan sunulsa bana yasarim.
Ama benim geçim imkanım yok orada esim is bulamaz.

Yani olumsuz yönlerini silin atin olumlu yönlerini dusunun.

Trafik az.
Oksijen bol.
Doğal insanlar
Doğal besinler.
Daha az insan
Daha cok zaman.
Sakin sessiz yürüme alanlari.
Evladiniz siz eşiniz sevdikleriniz.

Hele aksam balkona oturursun sessizliği dinlersin böyle memleketlerde..
Okadar severim ki
Karanlığın köründe asfalta yatıp kuma yatıp gökyüzünü izlemisligim vardir.
Sessizliği karanligi.

Ben sakin kasabalar insaniyim.
Ama mevlam dağına göre kar vermiyor iste.

evet en büyük sansımız oğlumuz bizim , biz hep güzel bir aile olduk şimdi daha güzeliyiz :)
oğlum orda mutlu büyüyecek insallah , şimdilik abim biliyor o da dünden hazır , konuşmak için uçak bileti alıp gelecek bide , rahat ederim diyorum hayırlısı , küçük halası bile yeğenine sebep çocuk gelişimi okumaya başladı bireysel öğretmni olacakmış , bizimkiler böylr bir aile

çok teşekkür ederim , evet çok pahalı değil en azından benim mutfak masrafım çok olmaz , abimlere etinden sütünden herşeyi gidiyor , birinde biz otururuz kira da oğlumun okul masarafını karşılar diye düşündük

evet biz hiç bu şehrin keyfini sürmemisiz , eşim yılda iki kez falan geliriz kızkulsesine çıkarız diyince anladım , sadece gezmeye gelinir buraya , inşallah hayrlısı olur

evet biz hiç bu şehrin keyfini sürmemisiz , eşim yılda iki kez falan geliriz kızkulsesine çıkarız diyince anladım , sadece gezmeye gelinir buraya , inşallah hayrlısı olur
Ben dogma büyüme istanbulluyum daha Galata kulesine gitmedim.
Çünkü and yakasından avrupa yakasına geçene kadar biz masukiyeye gidip göl dere kenarında çay içiyor oluyoruz.

Okadar gözümüzde buyuyor soğuyoruz ki gitmek içimizden gelmiyor.

Gitsek ne olacakki kalabalikdan yine bisi anlayamayacagiz.

Camilere gezmeye gittim hic bisi bakıp doya doya gezemedim.
Okumayı incelemeyi severim.
Ittiriyorlar sıra oluyosun güvenlik surekli bidi bidi.
Ama gittim bi amasyayı gezdim zaten camileri türbeleri müzeleri enfes olan sehir.

Doya doya inceledim.

Anlayarak okuyarak bilgilendim.
Iten kakan yok.
Herkes kendi halinde
Büyükşehir büyük zulüm demek bana göre
Her telden insan var.
Ve çoğu anlayissiz.

artık bende kalabalık şehir istemiyorum , yorulduk inan koştur koştur , sakin huzurlu bir hayat hepimizin hakkı , tabi teyzem işi bırakmasa ve ev işi olmasa belki bu kadar kesin karar da veremezdik vesile oldu bize de , onada dedik oğlumu çok özlücem ama en güzeli orası dedi ,
hep bende sakin telaşşsız bir hayat istedim , kısmet artık

Inanın herşey kısmet demek bunu yaşamak varmis.
Vesiledir bazı şeyler oyle düşünün.

zaten burda yaşayan istanbulu tam yaşayamıyor ki , insanın gözünde büyüyor gidip gelmek , bide keyfini alamadığın da yorulduğun yanına kalıyor , masukiye yi bende seviyorum

zaten burda yaşayan istanbulu tam yaşayamıyor ki , insanın gözünde büyüyor gidip gelmek , bide keyfini alamadığın da yorulduğun yanına kalıyor , masukiye yi bende seviyorum
Ay sormayin
Bana bir yer sorduklarında utaniyordum bir ara.
Çünkü istanbuldayım ve bilmiyorum.
Bir cok semtini gercekden bilmıyorum hic gitmedim.

Özellikle avrupa yakasi.
Hani gitme isteğimde merakımda olmadi acikcasi.

Kardeşime gecen dedim ki beni arabayla eminonune götürurmusun?

Efendim ? Nöy? Kizim sen siyirdinmi burdan eminonune araçla gidilirmi şaka yapıyorsun dimi falan dedi.
Sen nezamandir eminonune gitmedin dedi.
5sene oldu gitmedim.
Iğne atsan yere dusmuyo git de bak nasil kalabalık dedi.

Oysa hani arabayla gidip aldıklarımı taşımak istemedim amacım oydu.
Biseyler alınca eli doluyor insanin vapura bin in metroya bin eller dolu zor diye dedim.

Sonra düşündüm hakli.
Araba sokulurmu hic trafiğe helede eminönü.

Hayat ciddi cok zor artik.

Hakkınızda hayırlısı olsun çok güzel karar almışsınız planlamışsınız.Eşinizin ailesi de iyi.Yalnız değilsiniz en önemlisi de bu aileniz birlik içinde. Kalabalıkta vaktin nasıl geçtiğini bile anlamazsınız.Geri dönmeyi İsterseniz eşiniz de arkanızda dönersiniz tekrar. Sizin aileniz de orda mı.

Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Çocuğunuza Allah şifa versin gerçekten özel çocuk bakmak çok zor. Tanımadığım etmesiğine bırakmak ayrı zor. Ne güzel teyzeniz uzun süre bakmış
Kayseriye gelince, bence Anadolu'nun en güzel şehirlerinden. Bol bol çeşit çeşit hastane var, yolları, imkanları, sakinliği, haraketliliği.. Gelişmiş bir şehir. Gerçekten güzel bi tercih. İş bulma imkanınız olur mutlaka. Eşinizin sıkıntı yokmuş zaten.
Bence mantıklı düşündüğünüz durum. Doğduğun değil, dogduğun yet diye boşuna dememişler. Bende çok gezmek zorunda kaldım. Heryere bi şekilde uyum sağlıyorsun.
Herşey gönlünüzce olsun inşallah

Kizlar biz suan kiraciyiz
Esim urfali ve izmirde yasiyoruz
Buradaki ev fiyatlari cok pahali olduğu icin esim urfadab sifir 150 metre bir ev bulmus. 130 bine. Normal fiyati 180 binmis ama amcasi araciligiyla indirim yapmislar.
Simdi biz bu evi alirsak butun altinlarimizi saticaz ve ek olarak esim kredi cekicek. Esnaf vs oldugu icin.

Eger o evi alirsak Burdan ev bulsak bile alacak pesnatimiz olmayacak.

Ama burdan ev almaya kalkarsak ve o evide almis olursak esim kredi cekerse izmirdeki ev icin kefil gerekmicek. Burdan ev almamizin nedeni neredeyse 10 sene kredi oďuyecegiz ve esimin aileside kefil olacagi icin onlarinda ev almasi engellenecek

Sizce bu evi almak bize fayda saglar mi.

Urfadaki evi oturmayıp kirayami vereceksiniz?
Kira getirileri nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…