Küçük Düşün Büyük Olsun!

haklı ama eminönüde toplu taşıma dışında gidilmez :) ben avr. yakasındayım ve eminonüne yakın işyerim bazen giderdim gezmek ne mümkün kol bir yanda çanta bir yanda zaten boyum kısa savrula savrula çok açımazlar ite kaka yaa :) araba park yeri yok ya

teşekkür ederim , benim ailem çevrem burda canım , onlarla ilgili sıkıntım yok ama annem dahil gideceğim herkes çalışıyor genelde , ailemle çok yakn oturuyoruz i kardeşim sehirdışında okuyor , evlendiğimden beri diplerinde oldum eşim de kabul etti , şimdi tersine döndük , annem emekilisne az kaldı kardeşimde evlenince köye yerleşirler zaten , kayseri bizim koy arası 2 - 3 saat , gider geliriz kalırım diye düşündük

canım kendimi yerine koyarak okudum.. maşşallah çevrende de ne düşünceli iyi insanlar var.. teyzen oldun, iş yerindekiler olsun.. yazdıklarını detaylıca okuyunca kesinlikle kayseriden yana tercih kullanırım.. teyzenin işi bırakmak zorunda olması bi sebeb olmuş ama ne güzel avantajları varmış bak gitmenin.. çocuğunun gelişimi açısından da olumlu olacağından eminim.. hem gideceğin yerde de eşinin ailesi çok iyi insanlar, başını ağrıtacak hiçbir durum yok.. hakkınızda hayırlısı olsun ama kararın mantıklı..

evet teyzemin aşırı çok emeği oldu ki benim üvey teyzem tabiri caizse , ama çiğerine sokup öyle baktı bebeye , ben uyum sağlarım aslında kalabalık aile yenilsin içilsin gidilsin , eşimin çalıştığı firmalar hep kayseri firmaları , o yüzden iş konusunda sıkıntısı yok çok iyi teklifler geliyor arada

Kayseri zaten sanayi ticaret şehri asla işsiz kalınmaz canım ayrıca firmalar da varmış gönlün rahat olsun. Memleketimi çok özlediğimi hissettim sayende

Kardesimde bana diyoki sen isi bilmiyorsun toplican 5-6 kişi gidicem alican kitlicen onlara poşetleri diyor :)
Kalabalık gitmek lazım ya da valizle falan.
Ucuz şeyler oluyor ama taşımak ne mumkun.

inşallah canım , oplumun için şimdilik en dogru kadar bu , orda özel okul var tüm ihtiyacımız olan herşey ata bile bindiriyorlar , ist. o okulun yarı durumunda olanlara bile dünya para istiyorlar mesela ,
eşimin ailesine de güveniyorum birbirizimi üzecek bir durum yok , olmazda umarım

canım daha ne olsun, baksana daha gitmeden için rahat. hem oğlun için de değer, kardeş de düşünüyorsun ya orda olman başka çocuk yapman için de uygun, hem bakımı hem büyütmesi.. rabbim hakkınızda hayırlı olanı kısmet etsin

Kardesimde bana diyoki sen isi bilmiyorsun toplican 5-6 kişi gidicem alican kitlicen onlara poşetleri diyor :)
Kalabalık gitmek lazım ya da valizle falan.
Ucuz şeyler oluyor ama taşımak ne mumkun.
hafta içi gidicen oraya , hem tek kişi ile gidilmez inan ne kadar kalabalık o kdar alışveriş çok uygun çeşit çok ama isyan edip çıkmazsan :)

çok teşekkür ederim yaa , iyi geldinzi hepınız de , insan verdiği kararlarının desteklenmesini bekliyor

joeyfun geçmiş olsun kolaylıkla çıksın dişleri inşallah

Öğle arası markete gittim
yumurta, zeytin (sarı ,yeşil) Burgu peynir 50 tl verdim
Haftasonu da kreş gösterisi için pantolon sweat 50 tl de oraya verdim
Haftaiçi misafirimde gelecek kasaba da gitmem gerek
Market harcaması bu ay da yüksek olacak besbelli

cicibizi en doğru karar canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah,ben de izmirdeyim burda birtek görümcem var memleketime gitmek istiyorum hem geçim kolay hem eş dost akraba çok.Eşim işten ayrıldı orada bulabilse keşke

Geçmiş olsun kaç aylık

Çok sağolun oğlum 1 yaşında bunlarla birlikte 10 dişi olacak

Hafta sonu bayağı harcamalı geçti
Cumartesi öğleden sonra gezdik biraz şehir merkezinde
Pazar Kızımın okuyorum partisi oldu 90 tl oraya verdim güzeldi bayağı eylendiler

Bizimde bir kilerimiz var derme çatma ama acayip iş görüyor burdan çıkınca ne yaparım bilmiyorum
Difrizim konservelerim yağım zeytinim kuru gıdam hep orada fazlalık eşyalar çocukların arabaları mama sandalyesi ve ton şey masa sandalye bir ton eşya var orada

cicibizi canım sen en doğru kararı verirsin, için ferahsa doğru karar bide olmazsa geri dönme şansında var

Bencede en doğru kararı vermişsiniz evladımız için sonuçta Kayseri'de Güzel bir şehir benimde imkanım olsa hemen gidicem devlet hastanelerine gidince bile buradaki gibi kalabalık olmuyor daha rahat oluyor randevu bile almıyorlar

Ayrıca Kayseri'nin havası mis gibi tertemiz biraz soğuk oluyor ama orada İstanbul'daki gibi hasta olmuyorsun bile İstanbul'un pis havası hasta ediyor insanı

Rabbim evladinizda size bağışlasın inşallah her şey evlatlar için deil mi zaten hakkınızda hayırlısı olur insallah

Merhaba hanımlar
pazara gittim portakal ve mandalina aldım 10 tl harcadım

cicibizi canım hakkınızda hayırlısı olsun oğlun için en doğrusunu sen bilirsin anlattığına göre orada daha rahat edeceksiniz büyük şehir artık çok zor

ABc yumuşatıcı a101 de 4.45 olmuş daha geçen ay 4.25 idi bunlarda yani ha bire zam yapıyor biraz satışlar tuttu diye
ben daha dün indirimde 3.25e aldım indirimde bulmadan almıyorum hemen arttırdılar fiyatları
markette çalışan tanıdığım var artık 2 günde bir etiket değiştiriyoruz yetişemiyoruz zamlara dedi ne olacak böyle bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…