- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Aynen bendeKayseri zaten sanayi ticaret şehri asla işsiz kalınmaz canım ayrıca firmalar da varmış gönlün rahat olsun. Memleketimi çok özlediğimi hissettim sayende
Bende cumartesi akşam gittim acaba indirim yapacaklardı fazla gösterip öyle mi yaptılar bilemedimMerhaba hanımlar
pazara gittim portakal ve mandalina aldım 10 tl harcadım
cicibizi canım hakkınızda hayırlısı olsun oğlun için en doğrusunu sen bilirsin anlattığına göre orada daha rahat edeceksiniz büyük şehir artık çok zor
ben daha dün indirimde 3.25e aldım indirimde bulmadan almıyorum hemen arttırdılar fiyatları
markette çalışan tanıdığım var artık 2 günde bir etiket değiştiriyoruz yetişemiyoruz zamlara dedi ne olacak böyle bilmem
Ama neyse valla özledim ama gitmek istemiyorum. Benim şuan Kayseri’ye gitmem demek eşimin yurt dışı görevine Yada bir benzeri yere gitmesi anlamına geliyor ve bunu asla istemiyorum en iyisi evim huzurumuz eşim olmadan tek başıma kalmak istemiyorumAynen bende
Ben duymadım hiç canım o kablo olmadan bağlantı nasıl sağlanıyor ki acabaKizlar eğer anlatabilirsem bisi sorucam.
Şimdi hani evlerimizde tv.lerimizi bağladığımız çanak kablosu var ya.
Çatılarda merkezi sistem olur ya da bu olmadan kullanılan cihazlar varmis.
Yani o kabloyu kullanmadan o küçük cihazı tv takınca ordan bağlamıyormuşsun böyle bisi var mi?
Bi cihaz varmis onu takip ondan bağlamıyormuş sozdeBen duymadım hiç canım o kablo olmadan bağlantı nasıl sağlanıyor ki acaba
Netten baksana bebişimBi cihaz varmis onu takip ondan bağlamıyormuş sozde
Eşimle dün iddalastik.
Ya baktım ama benim anlattigim seyimi anladı google emin olamadimNetten baksana bebişim
Bence oladabilir olmayadabilirYa baktım ama benim anlattigim seyimi anladı google emin olamadim
Uydusuz tv kullanıyorum zaten uydu ve o kablo farklı bisi ya
teşekkürler canım darısı başınıza insallah )cicibizi en doğru karar canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah,ben de izmirdeyim burda birtek görümcem var memleketime gitmek istiyorum hem geçim kolay hem eş dost akraba çok.Eşim işten ayrıldı orada bulabilse keşke
Çok sağolun oğlum 1 yaşında bunlarla birlikte 10 dişi olacak
içim ferah , zaten ben teklif ettim gidelim diye eşime , hakkımızda hayırlısıHafta sonu bayağı harcamalı geçti
Cumartesi öğleden sonra gezdik biraz şehir merkezinde
Pazar Kızımın okuyorum partisi oldu 90 tl oraya verdim güzeldi bayağı eylendiler
Bizimde bir kilerimiz var derme çatma ama acayip iş görüyor burdan çıkınca ne yaparım bilmiyorum
Difrizim konservelerim yağım zeytinim kuru gıdam hep orada fazlalık eşyalar çocukların arabaları mama sandalyesi ve ton şey masa sandalye bir ton eşya var orada
cicibizi canım sen en doğru kararı verirsin, için ferahsa doğru karar bide olmazsa geri dönme şansında var
evet havası çok güzel , sağlık konusunda çok iyi , mesela emar için devletten 3-6 ay sonrasına randevu veriyorlar , zaten bizim tedavi açısından gerekli bir zaman bu , özelde çekliyor bin tl çıvarı , en azından orda sıra beklemeden çekim yapılır , vereceğim parayı da eğitimi için harcarım yaniBencede en doğru kararı vermişsiniz evladımız için sonuçta Kayseri'de Güzel bir şehir benimde imkanım olsa hemen gidicem devlet hastanelerine gidince bile buradaki gibi kalabalık olmuyor daha rahat oluyor randevu bile almıyorlar
Ayrıca Kayseri'nin havası mis gibi tertemiz biraz soğuk oluyor ama orada İstanbul'daki gibi hasta olmuyorsun bile İstanbul'un pis havası hasta ediyor insanı
Rabbim evladinizda size bağışlasın inşallah her şey evlatlar için deil mi zaten hakkınızda hayırlısı olur insallah
inşallah , byük şehrin derdide büyük , adım atsak paraMerhaba hanımlar
pazara gittim portakal ve mandalina aldım 10 tl harcadım
cicibizi canım hakkınızda hayırlısı olsun oğlun için en doğrusunu sen bilirsin anlattığına göre orada daha rahat edeceksiniz büyük şehir artık çok zor
ben daha dün indirimde 3.25e aldım indirimde bulmadan almıyorum hemen arttırdılar fiyatları
markette çalışan tanıdığım var artık 2 günde bir etiket değiştiriyoruz yetişemiyoruz zamlara dedi ne olacak böyle bilmem
Kiz kafayi mi yedin :) napican evlenip.. oh bekarlik gibisi var mi? Ne guzel maasin sana ait istedigin gibi harca..
Aynen öyle inşallah her şeyin hayırlısı olur evladımız içinde sizin içinde benimde imkanım olsa hemen giderim memleketeevet havası çok güzel , sağlık konusunda çok iyi , mesela emar için devletten 3-6 ay sonrasına randevu veriyorlar , zaten bizim tedavi açısından gerekli bir zaman bu , özelde çekliyor bin tl çıvarı , en azından orda sıra beklemeden çekim yapılır , vereceğim parayı da eğitimi için harcarım yani
Ağzini ara . Yada esin desin tabu isleri için kac gun izin alayim vs diyeKizlar hani urfada ev alinacak demistim ya
Kayin babam aradi size ev alicaz ama altinlarini pesinat olarak kullanmamiza rizan var mi dedi.
Bende var dedim ama bize olacağı kesin mi bilmiyorum biz niyetiyle alcak esim ama onun ustune mi olur ?
Esim benim üstüme olcak dedi.
Ama esnaf kefalet kredisi sadece is yerisi olanlar icinmis.
Esim aile isinde ama dukkan kardesinin uzerine vergide.
Bu durumda kayinbabama sormali miyim
Benim altinlarim sonucta.
Esim veya benden haric birinin uzerine olacaksa ne demeliyiz?
Ağzini ara . Yada esin desin tabu isleri için kac gun izin alayim vs diye
Eğer ev eşinin üzerine olmayacaksa asla altınları verme canım. Ortada car cur olur altınlarKizlar hani urfada ev alinacak demistim ya
Kayin babam aradi size ev alicaz ama altinlarini pesinat olarak kullanmamiza rizan var mi dedi.
Bende var dedim ama bize olacağı kesin mi bilmiyorum biz niyetiyle alcak esim ama onun ustune mi olur ?
Esim benim üstüme olcak dedi.
Ama esnaf kefalet kredisi sadece is yerisi olanlar icinmis.
Esim aile isinde ama dukkan kardesinin uzerine vergide.
Bu durumda kayinbabama sormali miyim
Benim altinlarim sonucta.
Esim veya benden haric birinin uzerine olacaksa ne demeliyiz?
Iyi hayırlısı olsun o zaman arada güven varsa pek sorun olmaz gibiAradi kayinvalidem altin bilekligim vardi kopuk onuda istwdiler.
Bende sordm kimin uzerine olcak diye
Oda ya kayninin ya da esinin dedi bende altindan baska biseyim yok esim lafi gelince kapinin onune koyarm diyo e benimde cocugimu dusunmem lazim dedim
Kayinbabamda sen merak etme esinin ustune kredi ckmyor ben sana kzm dedim torunumun annessisin. Ben olsemde o ev sizin dedi. Oyle bisey olsa bile dedi abin seni sahipsiz birakmaz dedi..
Kaynanamda altinlari gram gram yaziyoruz elimiz bolasinca alcaz dedi bende anne onemli degil dedim kadin parmagindaki yuzugude satmis
Bende ikna oldum verdim..
Tapu iki gune gelirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?