Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende cumartesi akşam gittim acaba indirim yapacaklardı fazla gösterip öyle mi yaptılar bilemedim

Ama neyse valla özledim ama gitmek istemiyorum. Benim şuan Kayseri’ye gitmem demek eşimin yurt dışı görevine Yada bir benzeri yere gitmesi anlamına geliyor ve bunu asla istemiyorum en iyisi evim huzurumuz eşim olmadan tek başıma kalmak istemiyorum

Kizlar eğer anlatabilirsem bisi sorucam.

Şimdi hani evlerimizde tv.lerimizi bağladığımız çanak kablosu var ya.
Çatılarda merkezi sistem olur ya da bu olmadan kullanılan cihazlar varmis.
Yani o kabloyu kullanmadan o küçük cihazı tv takınca ordan bağlamıyormuşsun böyle bisi var mi?

Ben duymadım hiç canım o kablo olmadan bağlantı nasıl sağlanıyor ki acaba

T
teşekkürler canım darısı başınıza insallah )

içim ferah , zaten ben teklif ettim gidelim diye eşime , hakkımızda hayırlısı

evet havası çok güzel , sağlık konusunda çok iyi , mesela emar için devletten 3-6 ay sonrasına randevu veriyorlar , zaten bizim tedavi açısından gerekli bir zaman bu , özelde çekliyor bin tl çıvarı , en azından orda sıra beklemeden çekim yapılır , vereceğim parayı da eğitimi için harcarım yani

inşallah , byük şehrin derdide büyük , adım atsak para

Kiz kafayi mi yedin :) napican evlenip.. oh bekarlik gibisi var mi? Ne guzel maasin sana ait istedigin gibi harca..

Cnm o öylr olmuyor işte kardeşim okuyor ona yardım ediyorum :)) bebeğim olsun istiyorum 32 bitti.Yaşım da geçiyor Bebek için

Kizlar hani urfada ev alinacak demistim ya
Kayin babam aradi size ev alicaz ama altinlarini pesinat olarak kullanmamiza rizan var mi dedi.
Bende var dedim ama bize olacağı kesin mi bilmiyorum biz niyetiyle alcak esim ama onun ustune mi olur ?
Esim benim üstüme olcak dedi.
Ama esnaf kefalet kredisi sadece is yerisi olanlar icinmis.
Esim aile isinde ama dukkan kardesinin uzerine vergide.

Bu durumda kayinbabama sormali miyim
Benim altinlarim sonucta.
Esim veya benden haric birinin uzerine olacaksa ne demeliyiz?

Aynen öyle inşallah her şeyin hayırlısı olur evladımız içinde sizin içinde benimde imkanım olsa hemen giderim memlekete

Ağzini ara . Yada esin desin tabu isleri için kac gun izin alayim vs diye

Ağzini ara . Yada esin desin tabu isleri için kac gun izin alayim vs diye

Aradi kayinvalidem altin bilekligim vardi kopuk onuda istwdiler.
Bende sordm kimin uzerine olcak diye

Oda ya kayninin ya da esinin dedi bende altindan baska biseyim yok esim lafi gelince kapinin onune koyarm diyo e benimde cocugimu dusunmem lazim dedim
Kayinbabamda sen merak etme esinin ustune kredi ckmyor ben sana kzm dedim torunumun annessisin. Ben olsemde o ev sizin dedi. Oyle bisey olsa bile dedi abin seni sahipsiz birakmaz dedi..

Kaynanamda altinlari gram gram yaziyoruz elimiz bolasinca alcaz dedi bende anne onemli degil dedim kadin parmagindaki yuzugude satmis

Bende ikna oldum verdim..
Tapu iki gune gelirmis

Eğer ev eşinin üzerine olmayacaksa asla altınları verme canım. Ortada car cur olur altınlar

Iyi hayırlısı olsun o zaman arada güven varsa pek sorun olmaz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…