Küçük Düşün Büyük Olsun!

Şahsen ben istemezdim kaynımın üzerine vs.
Dünyanın binbir türlü hali var.
Oldu kaynin öldu eşide kocamın vermiyorum dedi.
Napcaksiniz?
Kadının caninimi alıcaksınız?

Ben mal mülk para borc konularında babama guvenmiyorum.

Ne yazıkki bende aynen senin gibi düşünüyorum asla kimseye güvenmem

Bende istemiyorum canm ama kredi onun uzerine cikiyormus

Neden kredi evin üzerini çekilir
Biz öyle yapmıştık ev alirken.
Esim evin tapusunu alırken krediye evi ipotek göstererek basvurdu ve evimizi aldik.
Lütfen iyi arastirin.
Eşinizin bi sabıkası bankada bi yanlışı yoksa cikar.
Bankalar kredi vermeye yer ariyor.

Biz evlendigimizden beridir kiradayiz, bir ara niyetlendim ev almaya bana kredi çıkmadı.
Babamın ya da kardeşimin adına çıkıyor öyle alalım diye düşündük sonra vazgeçtim. Yarın birgun kimin ne olacağı belli değil, kardeşler evlenecek aile büyüyecek. Neticede gelin/damat el olacak. Bir sorun olsa kardeslerimle de kötü oluruz diye vazgeçtim. İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama yine aynı durum olsa kendi evimin bir başkası adına olmasını istemem

Ben yazmiş olsam ayni seyleri söylerdim..bilmiyorumm yaa yasadiklarimdan sebep mi yoksa ben hep mi böyleydim?kimseye güvenemem sanirim..Eşimin aileside sözde beni cok severdi hadi canim ordan,şimdi kanli bicakliyiz inşallah arkadaşin kv kp helal süt emmiş insanlardir.herkesinki bizimki gibi olacak degil sonuctaa..Rabbim utandirmasin insallah hayirli olur evleri.

B Bugunneselibirgun
canim benim arkadaslarim ev aldilar iki tarafin babasida esnaf.pesinatin ustune ikiside kredi cekti verdiler parayi onlara evi aldilar babalarina oduyolar taksiti.yani esnaf kredisinden aldilarsa evin ipotek olmasna gerek yok bnce.dolayisiyla kayninin ustune olmasina gerek yoktur diye dusunuyorum

bide seyi anlamadim evi size almiyolarmi niye altinlari yazip sana geri alcaz dediler yani evin olsun diye vazgecmedinmi altindan

Canim ben esimin ailesi diil kendi ailemlede para muhabbeti yapmam

Bak kardeşimi cok severim ama ne borc veririm ne borc isterim.
Esim kendi kardeşimle bile is yapsın istemem.
Herkes kendi yağında kavrulsun

Sadece bebek içinde evlenme ama ya

Öyle sevmeden falan olmuyor o işler

Evet cnm içimin de ısınması lazım.Bakalım bu haftasonu gelecek konuşacağız ondan sonra nişan falan hazırlıklar başlayacak.Ben çok kararsız biriyim kimse evleneceğime inanmıyor.Ama bu sefer istiyorum hayatım düzenli olsun yuvamı kurayım, bebeğimi yapayım.Birikim yapayım, bebeğime gelecek kurayım annemler de torun görsünler.Hasta zaten moral olur

Esnaf kredisi sanirim o yuzden vergi levhası kardesinin uzerine

Canim ben esimin ailesi diil kendi ailemlede para muhabbeti yapmam

Bak kardeşimi cok severim ama ne borc veririm ne borc isterim.
Esim kendi kardeşimle bile is yapsın istemem.
Herkes kendi yağında kavrulsun
Aslinaa bakarsan en guzeli..Benimkiler bazen maddi konuda bizi sıkıştıriyor. Şunu alın bunu yapin ona ne gerek vardi falan diyee..Ben bi çoguni eşime yansitmasamda arada kaldigim oluyor.Birikim icin zorluyorlar ama tek maaşla her zman birikim olmuyor iste

Bende istemem ama boyle oldu.
Kredi bitince esimin uzerine alinmasini isticem. Kaynim bekar suan ama ne olacagi belli olmaz

Benim kp ve kaynim iyidir hak yedirmezler ama Allah onumuze ne cikarir oraisni bilemiyorum

fikirleriniz cok guzel insAllah Allah karsiniza hayirli bi insani cikarir ama kendi fikirlerinizi lutfen gozardi etmeyin yani fedakarlik yapmayn evlilik bu aceleci davranmayin bnce

Ben bunu esimede soyluyorum
O adil olduğumu bilir.
Benim ailemede borc verme alma diyorum.
Haa saglik hastanelik bir şey olur onlar ayrı mesele.

Yani yalan mi attilar diyosun.
Esim esnaftan cekicek diyolardi.
Simdi ev ipotek olmayacaksa ne diye kaynimin uzerine olsun ki.

Canim kayinbabamin sozu vardi size ev alacagim diye normalde 1 aylik evliyken alicaklardi nasip olmadi izmirde evler pahali diye ordan alcaklar. Gelecek kiraylada biz burda kira oducez .
O yuzden geri yapicaz dedi ilerde
Bende ilerisini bilemeyiz dedim.
Altinlarda gozum yok sadece hakkim yenilmesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…