Herşey gonlunce olsun..Evet cnm içimin de ısınması lazım.Bakalım bu haftasonu gelecek konuşacağız ondan sonra nişan falan hazırlıklar başlayacak.Ben çok kararsız biriyim kimse evleneceğime inanmıyor.Ama bu sefer istiyorum hayatım düzenli olsun yuvamı kurayım, bebeğimi yapayım.Birikim yapayım, bebeğime gelecek kurayım annemler de torun görsünler.Hasta zaten moral olur
Ben bunu esimede soyluyorum
O adil olduğumu bilir.
Benim ailemede borc verme alma diyorum.
Haa saglik hastanelik bir şey olur onlar ayrı mesele.
Canim benim esimde ortak is yaptı cok kaziklarini yedik sagolsunlar.Tr lelli bende kendi ailemle borc para vs alisberisinde asla bulunmam.
Esimde bulunmasin isterm.
Ama isleri bir diýe herseyler bir masallah...
Canim benim esimde ortak is yaptı cok kaziklarini yedik sagolsunlar.
Benim ağzım cok yandi.
fikirleriniz cok guzel insAllah Allah karsiniza hayirli bi insani cikarir ama kendi fikirlerinizi lutfen gozardi etmeyin yani fedakarlik yapmayn evlilik bu aceleci davranmayin bnce
İnşallah siz yaşamazsınız oyle şeyler canim.Allah o durumu dusurmesin
Ama esim ailesinden asla ayrilmaz kazik durumu olsada beraber sirtlanirlar.
Bilmiyorum herkeisn yasadiklari az cok benzer az cok imtihan...
Simdi ben oyle bisey olmasin desem esim gozunu acmaz. Zaten bana asla isimle ilgili bir şey sorma anlatmam diyor.
İnşallah siz yaşamazsınız oyle şeyler canim.
Hamişsin sen sıkma canini.
Herşey olacağına varir.
Felâket tellallığı gibi oldu ama ben fikrimi yasdiklarimdan pay biçerek Soyledim.
Ama herkes bir degil tabiki
Hep kötü insanları göre göre benim kimseye güvenim inancım kalmadı sanirim.
Herşey gonlunce olsun..
Bende herkes her evli gibi cok zorluk yasadim.
Ama yinede evlilik, evli olmak,aile olmak kendi düzenin yuvanin olmasi cok baska bisi.
Aksam eşimle oturup yediğim meyveyi o bıçağın ucuyla uzatılan 1 elma diliminin keyfi hic bisi de yok.
Dizilere yaptığımız yorumlar...
bi kahve keyfi yapalimmilar..
Hadi film izleyelimmiler en çok da aksam saatlerini seviyorum her nekadar surekli bisiler isteselerde
Inşallah teşekkür ederim canimTum msjlariniza baktim da inanin cok sevindim en guzeli birlikteliginiz..
Cok rahat edersiniz insallah..
Kizlar hani urfada ev alinacak demistim ya
Kayin babam aradi size ev alicaz ama altinlarini pesinat olarak kullanmamiza rizan var mi dedi.
Bende var dedim ama bize olacağı kesin mi bilmiyorum biz niyetiyle alcak esim ama onun ustune mi olur ?
Esim benim üstüme olcak dedi.
Ama esnaf kefalet kredisi sadece is yerisi olanlar icinmis.
Esim aile isinde ama dukkan kardesinin uzerine vergide.
Bu durumda kayinbabama sormali miyim
Benim altinlarim sonucta.
Esim veya benden haric birinin uzerine olacaksa ne demeliyiz?
Sanirim olan olmus ben insanogluna degil ama Allaha birakmanizi bu konuya kafa yormamanizi ve kimsenin malinin kimseye yaramayacagini bilmenizi soylemek istedim
Hic bi sorun olmayadabilir.
Simdi bebegi ve esinizle mutlulugunuzu dusunun
Ben esinizin ailesini ne cok kotu ne cok iyi buluyorum.
Bence zaman ve sevgiyle hersey daha iyi olabilir
Insallah canim bu guzel destegin ve dusuncen icin cok tesekkur ederm
Beni rahattlatti bu yorumun
Zeytinim bitti.
Sucuk hala almadim.
Tereyağ azalmış buzlukda.
Bi 100tl gider sanirim kahvaltılık almam gerek.
Kart kesilsin onu beklicem.
20sinden sonra alirim.
Birini alıyorum öteki eksiliyor
Ötekini alıyorum öteki.
Şu daghandan haberlerinden sonra bimdeki her sucukdan sogudum.Yarin bime cumhuriyet marka sucuk gelicek fermante olan.
Ben en cok cumhuriyet seviyorum ama bilemedim. Aktuel urun iyi mi olur kotumu
Afyondan aldiklarimiz guzel, ayni marka ama ??
Çenemiz düşmüş dimi :)Selamlar
Birisi bana özet geçsin. Çok sayfa birikmiş okuyamadım.
Bugün yakıt ve aydat ödedim. 330 lira
Şu daghandan haberlerinden sonra bimdeki her sucukdan sogudum.
Polonez marka alıyorum genelde
Canım fikir verebildiysem ne güzelZeynep süpersin! Resmen aydınlandım şu an ben :)
Hiç böyle düşünmemiştim bizim de sigortaydı, diğer giderlerdi hep kışa denk geliyor bugüne kadar hiç böyle düşünmemiştim! Artık karınca gibi yazdan biriktireceğim ve yedekleyeceğim evdeki ihtiyaçları :)
Hakkınızda hayırlı olsun. Yerinizde olsam aynısını yapardıminşallah canım , oplumun için şimdilik en dogru kadar bu , orda özel okul var tüm ihtiyacımız olan herşey ata bile bindiriyorlar , ist. o okulun yarı durumunda olanlara bile dünya para istiyorlar mesela ,
eşimin ailesine de güveniyorum birbirizimi üzecek bir durum yok , olmazda umarım
Şimdi öyle bir aparat var canım bizim öyle de. Tv yerine yine kablo bağlanıyor o uydu kısmına.Kizlar eğer anlatabilirsem bisi sorucam.
Şimdi hani evlerimizde tv.lerimizi bağladığımız çanak kablosu var ya.
Çatılarda merkezi sistem olur ya da bu olmadan kullanılan cihazlar varmis.
Yani o kabloyu kullanmadan o küçük cihazı tv takınca ordan bağlamıyormuşsun böyle bisi var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?