Küçük Düşün Büyük Olsun!

Herşey gonlunce olsun..

Bende herkes her evli gibi cok zorluk yasadim.
Ama yinede evlilik, evli olmak,aile olmak kendi düzenin yuvanin olmasi cok baska bisi.

Aksam eşimle oturup yediğim meyveyi o bıçağın ucuyla uzatılan 1 elma diliminin keyfi hic bisi de yok.

Dizilere yaptığımız yorumlar...
bi kahve keyfi yapalimmilar..
Hadi film izleyelimmiler en çok da aksam saatlerini seviyorum her nekadar surekli bisiler isteselerde

Tr lelli bende kendi ailemle borc para vs alisberisinde asla bulunmam.
Esimde bulunmasin isterm.
Ama isleri bir diýe herseyler bir masallah...
Canim benim esimde ortak is yaptı cok kaziklarini yedik sagolsunlar.
Benim ağzım cok yandi.

Canim benim esimde ortak is yaptı cok kaziklarini yedik sagolsunlar.
Benim ağzım cok yandi.

Allah o durumu dusurmesin
Ama esim ailesinden asla ayrilmaz kazik durumu olsada beraber sirtlanirlar.
Bilmiyorum herkeisn yasadiklari az cok benzer az cok imtihan...
Simdi ben oyle bisey olmasin desem esim gozunu acmaz. Zaten bana asla isimle ilgili bir şey sorma anlatmam diyor.

fikirleriniz cok guzel insAllah Allah karsiniza hayirli bi insani cikarir ama kendi fikirlerinizi lutfen gozardi etmeyin yani fedakarlik yapmayn evlilik bu aceleci davranmayin bnce

Cnm kendi fikrim bu istiyorum artık.Nişanlandım 1,5 ay da ayrıldık.5 yıl çıkmıştık.1,5 yıl bekledim cnm sonra duydum adam gitmiş bulmuş birini nişanlanmış.3 ay önce duydum ben saf gibi hala bekliyordum.Artık ben de gözümü açtım yuvamı düzenimi kuracağım

İnşallah siz yaşamazsınız oyle şeyler canim.
Hamişsin sen sıkma canini.
Herşey olacağına varir.

Felâket tellallığı gibi oldu ama ben fikrimi yasdiklarimdan pay biçerek Soyledim.

Ama herkes bir degil tabiki
Hep kötü insanları göre göre benim kimseye güvenim inancım kalmadı sanirim.

Bende boyle durumlarsa hep en kötüsünü düşünürüm . acaba ne olacak, ya soyle olursa ne yapariz, diye ama stres ve kaygi sahibi olmaktan baska bisey elime gecmedi...
Bende biraz gamsiz olabilsem belki daha rhaat olurdum

Bebegim icin dusunmemeye calisicam
Giden altinlar olsun...
Belki bilmedigim güzellikler hayirlar acilir bu vesileyle

Cnm benim Allah mutlu mesut etsin :))

Sanirim olan olmus ben insanogluna degil ama Allaha birakmanizi bu konuya kafa yormamanizi ve kimsenin malinin kimseye yaramayacagini bilmenizi soylemek istedim
Hic bi sorun olmayadabilir.
Simdi bebegi ve esinizle mutlulugunuzu dusunun
Ben esinizin ailesini ne cok kotu ne cok iyi buluyorum.
Bence zaman ve sevgiyle hersey daha iyi olabilir

Insallah canim bu guzel destegin ve dusuncen icin cok tesekkur ederm
Beni rahattlatti bu yorumun

Insallah canim bu guzel destegin ve dusuncen icin cok tesekkur ederm
Beni rahattlatti bu yorumun

Diger konuna da az cok bakip fikir sahibi olmustum bence ilimli olun; ztn nasipten ote yol yok, sizin olan asla kaybolmaz dogru zamanda yine size gelir.
Huzurdan sagliktan otesi yok..
Insallah hersey guzel olur

Birazdan eşimle haftalık alışverişimizi yapacağız . Yaklaşık 2 aydır görüşmediğim bir arkadaşım vardı eşiyle eşim birlikte çalışıyorlar 2 ay ara ile evlendik onlarla . Zor zamanlar geçirmişti bazı konularda destek olmuştum ve bazı şeyler yüzünden aramız açıldı görüşmüyoruz . Daha doğrusu görüşmeyi kesen taraf ben olmuştum sonra beni rehberinden silmiş WhatsApp ta filan gitmişti. Neyse bebek istiyorlardı düşük yapmış üzüldüm nedense kendimi garip hissettim

Zeytinim bitti.
Sucuk hala almadim.
Tereyağ azalmış buzlukda.

Bi 100tl gider sanirim kahvaltılık almam gerek.

Kart kesilsin onu beklicem.
20sinden sonra alirim.

Birini alıyorum öteki eksiliyor
Ötekini alıyorum öteki.

Selamlar

Birisi bana özet geçsin. Çok sayfa birikmiş okuyamadım.

Bugün yakıt ve aydat ödedim. 330 lira

Zeytinim bitti.
Sucuk hala almadim.
Tereyağ azalmış buzlukda.

Bi 100tl gider sanirim kahvaltılık almam gerek.

Kart kesilsin onu beklicem.
20sinden sonra alirim.

Birini alıyorum öteki eksiliyor
Ötekini alıyorum öteki.

Yarin bime cumhuriyet marka sucuk gelicek fermante olan.
Ben en cok cumhuriyet seviyorum ama bilemedim. Aktuel urun iyi mi olur kotumu
Afyondan aldiklarimiz guzel, ayni marka ama ??

Yarin bime cumhuriyet marka sucuk gelicek fermante olan.
Ben en cok cumhuriyet seviyorum ama bilemedim. Aktuel urun iyi mi olur kotumu
Afyondan aldiklarimiz guzel, ayni marka ama ??
Şu daghandan haberlerinden sonra bimdeki her sucukdan sogudum.
Polonez marka alıyorum genelde

Şu daghandan haberlerinden sonra bimdeki her sucukdan sogudum.
Polonez marka alıyorum genelde

Bimde sali gunleri cok iyi markalar ucuza geliyor
Bu haftada cumhuriyet sucuklari var.
Afyonda var, bana gore en iyisi ozellikle tesistekiler sahane.
Yada eski markalardan kayar var onu alirdik oda pek bulunmuyor
Ben bi ara bimden cay alicam diye heryeri cay yapmisim evde yer gok cay (caykur altinbas demlik poset)
Sali gunleri disinda bime pek gitmiyorum hic bi marketin hic bir gida urununu almam ztn.
Ozellikle bim fabrika ile ilgili sahit oldugum seyler var bahsetmistim
Ama bu ayri bi durum, ve cumhuriyet sucuklari ya canim cekti

Canım fikir verebildiysem ne güzel
Biz böyle yapmasak asla geçinemeyiz
Kredi kartı alır başını gider
Çok şükür bin şükür 1 tl borç yapmadan kış atlatıyoruz.

Hakkınızda hayırlı olsun. Yerinizde olsam aynısını yapardım
Üstelik kalabalık oğlunuza iyi gelecektir büyükşehirin ağırlığını attığınızda sizin ruhunuz dinlenecek. Kardeşte düşünüyorsanız kalabalıkts büyür gider.

Şimdi öyle bir aparat var canım bizim öyle de. Tv yerine yine kablo bağlanıyor o uydu kısmına.
Hani tv izleme kutusu varya. O kutu yok bizde tv nin arkasında bir yer var oraya eşini dediği o aparat takılı ordan çekiyor önde de fındık kadar bir bağlantısı var. Yani kablosuz duymadım ben

B Bugunneselibirgun dünyanın bin bir türlü hali var. İnsa öz kardeşine acaba diyorda kaynıma asla güvenmem. Tamam iki kardeş arasında aıkıntı çıkmazda ya kaynına bir hal olursa elti benim bu ev çocukların rızkı derse. Ben olsam vermezdim. Fesat diyin ne derseniz diyin ama bir laf vardır bu zamanda babana bile güvenme derler.

Selam kızlar.
Bugün canım sıkkın
Gün iyi mi kötümü duygusallığım mı üstümse bilmiyorum
Arkadaşım doğum yaptı foto atmış çok duygulandım
Bebesini sarmış sarmalamış
Oğlumun ilk zamanları geldi aklıma.
Zaman bu kadar hızlı akmasa ya. Ben doğumda çok sıkıntı çektim. Bebeğimin o ilk zamanlarının kıymetini bilemedim. Şimdi her gece koynumda koklaya koklaya uyuyorum ama keşke o zamanlar bu kadar zorlamasaydım.

Anneme gittim komşusu ordaydı.
Ya kızmaya başladım artık 5 dk annemle oturamıyorum kadın hep orda.annem de gelirse bana o da geliyor.

Birde gün için arkadaşım ı aradım. Bu hafta gelemem dedi çocuk hasta. Tmm c.tesi gel dedim canım istemiyor dedi. İyi de o alacağı zaman eve şunu alcam paraya ihtiyacım var gelin diyor kimse ses etmiyor ona da ayrı kızdım. Peki haftaya gelin o zaman dedim ama canım istemiyor demesine üzüldüm.
Canım sıkıldı ağladım iyi geldi biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…