Küçük Düşün Büyük Olsun!

ah yok canim yok Allaha havale ediyorum O en iyisini bilir afadersin esek gbi calisiyoruz aksam evde bi kaca dinleyemiyoruz Allahim hayirli zamanda hayirli mekan nasip etsn

ben de varimmm kurban kumbarasi yaptim bnde bakalm ne kadar toplarsam kurban alirken ilave etcem insAllah.icinden cikani saydim gecen rakami hatirlamiyorumda 1 gram altin aldm. gerisini biraktim.15gunden beri de her cumartesi 20 tl atiyorum bakalm ne kadar birikcek beni de dahil edin kizlar

bnde oyle yapiyorum simdilik 1 gram aldim icine atmak uzere kenarda ayri tutuyorum.gram parasi oldukca alicam ins ama hep kumbarada olcak biriken altnda

bn hem kendime hem kardesime aldm mudo da cok guzeller var.

Merhaba hanımlar
ayy oku oku bitmedi ne çok yazmışsınız öyle
tr_lelli lelliii biyolojik saatin bebiş diyor rüyalarına bile girmiş ne güzel Allah gönlüne göre versin inşallah

bugün hiç harcama yapmadım mümkün olduğunca haftada 1 gidiyorum markete her gün bir eksik var diye girdikçe harcama da çok oluyor

kronikuykucu Bende Vandayken hem alt hem üst komşudan çok rahatsızdım üst komşu tek başına yaşayan bir erkek diyorlardı ama topuklu ayakkabıyla dolaşan mı dersn gece 1 de çamaşır makinası sesi mi dersin sürekli koşturan çocuk mu dersin hepsi vardı
Alt komşuda öğrenciler vardı hep gürültü hep geceleri müzik sesi son ses gelen giden belli değil kavga sesleri bide uygunsuz sesler ne ararsan bardı
Bıkmıştım artık sonunda kurtuldum
Şimdiki yerde altım boş üst komşuda sesler geliyo ama Vandaki gibi değil Allaha şükür
Oyüzden seni çok iyi anlıyorum canım
Tek çare taşınmak bana kalırsa

insAllah biz de hayirli bi ev aliriz da gittigimiz yerde de iyi insanlar olur canim cok zor bu isler

kronikuykucu canim kesinlikle taşinmalisin o evden.
Ruh sağligın acisindan en iyisi. Kafa dayanmaz. Belli bir süre sonra artik kaşik düsse rahatsiz olursun.
Benim bi komsum yukari kattakiler yüzünden gürültüler yüzünde uzun sure psikolojik tedavi görüp ilac kullandi.
Ve malesef bu insanlar ikazdan filan anlamazlar. Yani cözüm olarak onlarin gürültülerinin kesilmesini beklemek olmaz. En iyisi taşin oradan

Kiracı iken üstün bir altında oturuyorduk.Bir gün balkonda çay içerken üst komşu sofra bezi çırptı.Babamın çay'ının içi ekmek kırıntısı dolmuştu.O gün dedim ev alırsak en üstten alalım.Kpssye hazırlanıyordum küçük çocuğu davul çalıp oynuyordu 40 yaşından sonra doğurmuş kadın ikinci çocuğu biraz şımartmışlardı.Ah etmiştim üstten ev almayı.Allah kısmet etti üst kattan aldık evimizi.Tabi bekarım evlenince bakalım ne olacak.

Kumbara işinde ben de varım
Ama damacana çok büyük olur çok yer kaplar diye düşünüyorum

Bende sırf böyle insanlar yüzünden daireden soğudum
Memlekette kayınvalidenin arsası var oraya müstakil istediğimiz gibi ev yaptıracağız inş
Ara tatilde sorup soruşturacağız fiyatları
Ev fiyatları okadar artmışki memlekette bile yeni binalar 250 300 olmuş şok oldum bu sene
Hem ruh sağlığı hem maddi olarak müstakil en iyisi olarak düşündük tabi Allah kısmet ederse

Ay sorma ne de çok bebek sevesim varmis
Bi de arkadaslarim hep 2. Doğurdu etrafımda her yer beybii.

Kızlar ozaman bi ciddi olayım bi 1dk.
Balkon konuşması yapicam.
Nerde benim mikrofonummm

Biz kumbaraya karar verdik..

Topigin en basında da zaten kumbarayla açılışı yapmıştım yani kapanış olmasında
Giriş sonra gelişme kısmı da kumbarayla olsun.

Sasal şişeyle yapicam ben kim neyle nekadar ebatta isterse.

Ve yatırım ihtiyaç neyi istiyorsa.

Ben açılmaması ve içinin görünmesi sebebiyle kucuk sasal su şişesinde biriktiricem.

Hatta yarın sabah siftahı yapim.

Ben mutfakda değiştirmek istediğim ihtiyaçlarım icin biriktiricem şimdilik 300tl yeter bana.
Yani küçük dusunuyorum büyük olsun.

Ben kumbaraya varım diyorum sen de varmısın zelalke ?

Challenge (meydan okuyorum sana zelalke )

Hadi sizde etiketleyin meydan okuyalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…