- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
ah yok canim yok Allaha havale ediyorum O en iyisini bilir afadersin esek gbi calisiyoruz aksam evde bi kaca dinleyemiyoruz Allahim hayirli zamanda hayirli mekan nasip etsnkronikuykucu
Gerçekten çok zor bir durum. İnsan evine kafa dinlemeye geliyor.
Ne insanlarmış komşunuz.
Hiç Allah korkusu, kul hakkı telaşesi de YÖK galiba..
Ev sahibi olmasalardı ev sahibine söyleyin diyecektim ama şuan sizin için ev değiştirmekten başka çare yok gibi geldi.
Bir de inatlaşmaya dökmüşler olayı. Gıcıklığına ses yapmak nedir ya. Ne insanlar var.
Bu arada kumbara konusuna ben de katılmak isterim :) Çok da gaza getirir bence hepimizi :)
ben de varimmmOzaman kumbaraya başlayalım kim nekadar atabilirse.
Siz belirleyin büyük damacanami yapalim?
Küçük kumbarayami baslayalim.
Burdan da paylaşırız doldukça belki yeni gelenlerde , motive olamayanlarada, param neden birikmiyor diyenlerede örnek olur.
bnde oyle yapiyorum simdilik 1 gram aldim icine atmak uzere kenarda ayri tutuyorum.gram parasi oldukca alicam ins ama hep kumbarada olcak biriken altndaBen soyle yapiyorum. Bozukluklari tumleyerek biriktiriyorum.
Mesela 5 tane 1 lira var kumbaraya 5 lik atiyorum bozukluklarida markette yada otobuste kullaniyorum. Su an 215 lira gibi bir para olmustu 200 unu aldim 15 lirasi kumbarada o 200 un ustunu tamamlayip ceyrek alacgm.
bn hem kendime hem kardesime aldm mudo da cok guzeller var.İyi akşamlar birikimci hatunlar :) benim kumbaram var ama çok atamıyorum içine eskisi kadar.Açılmayan kumbara.Kendme güzel açılan kumbaralardan alıp ara ara saymak çeyrek falan almak istiyorum ben de bakalım güzel kumbara bulursam alacağım
bn hem kendime hem kardesime aldm mudo da cok guzeller var.
insAllah biz de hayirli bi ev aliriz da gittigimiz yerde de iyi insanlar olur canim cok zor bu islerkronikuykucu Bende Vandayken hem alt hem üst komşudan çok rahatsızdım üst komşu tek başına yaşayan bir erkek diyorlardı ama topuklu ayakkabıyla dolaşan mı dersn gece 1 de çamaşır makinası sesi mi dersin sürekli koşturan çocuk mu dersin hepsi vardı
Alt komşuda öğrenciler vardı hep gürültü hep geceleri müzik sesi son ses gelen giden belli değil kavga sesleri bide uygunsuz sesler ne ararsan bardı
Bıkmıştım artık sonunda kurtuldum
Şimdiki yerde altım boş üst komşuda sesler geliyo ama Vandaki gibi değil Allaha şükür
Oyüzden seni çok iyi anlıyorum canım
Tek çare taşınmak bana kalırsa
Ev alirken de dikkat et.insAllah biz de hayirli bi ev aliriz da gittigimiz yerde de iyi insanlar olur canim cok zor bu isler
Ay sorma ne de çok bebek sevesim varmisMerhaba hanımlar
ayy oku oku bitmedi ne çok yazmışsınız öyle
tr_lelli lelliii biyolojik saatin bebiş diyor rüyalarına bile girmiş ne güzel Allah gönlüne göre versin inşallah
bugün hiç harcama yapmadım mümkün olduğunca haftada 1 gidiyorum markete her gün bir eksik var diye girdikçe harcama da çok oluyor
Onu saklaması cok zor oluyor.Kumbara işinde ben de varım
Ama damacana çok büyük olur çok yer kaplar diye düşünüyorum
Olur cnm ozaman bir an evvel başlayalımKumbara için çok heyecanlıyım. Ben mart 1 de hep beraber açalım diyorum. Siz ne diyorsunuz?
Merhaba herkese
Bir süredir hep okudum ama baya ilerlemişti
Bir kısmını okuyamadım
Benide aranıza alırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?