Küçük Düşün Büyük Olsun!

simdilik mumkun gozukmuyo canim Allahim hayirli kapilar acsn bakalm hayirlisiyla su borclarimizi oduyelm de dogru soyluyosun insani cileden cikariyolar

ahh hayalim oyle mustakil ev bziim icin imkansiz

canim bz karadenizdeyiz burda herkes son kat olmasn der niyeyse halbuki cati var vs yok yagmur yagar yok soguk olur bnde bile boyle bi inanis oldu nedense.
Son kat soguk oluyor genelde.
Ama hani ev sahibi olanlar icin simdi izolasyon , köpük vs herşey var.

Kızlar size bişey soracağım.Şimdi benim hayallerim vardı evlenip güzel bir ev tutup dayayıp döşeyecektim.Ee kaç yaşına geldim işimde var imkanım da neden güzel bir ev tutup oturmayayım.Eski nişanlım zamanında da o lojmanda otururz vs kafasındaydı.Yok demiştim.Allah'ın sopası yok neye hayır demişsem başka şehire gitmem lojmanda oturmam vs hepsi başıma geldi.Şimdi beni isteyen çocuk müfettiş lojmanda kalıyor evlenirsek ben onun yanına gideceğimi.Çalıştığım pozisyonda olmayabilir maaşım azalabilir.Şimdi lojmanların satılma durumu varmış kiraya mı çıkmak mantıklı .Lojman kirası 174 tl mi ne evler 1000 tl.Ya da bu lojmanı satın alma durumu da varmış ne kadara satılır bilemiyorum küçükmüş 70 metrekare galiba.Ya da eşya almadan bikaç ay oturup netleşince taşınacağımız eve mi almalı eşya.

Offf ne biçim durum ya ben böyle istemiyordum.Yaşadığım şehirde evlenmeli ev tutmalı idim dayayıp döşeyip ailemle aynı şehirde olmalıydım.Şubem de pozisyonum da değişmezdi.

Kafama göre kimse çıkmadı.Bana uyun olanda şehir dışı.Siz olsanız ne yapardınız fikir verin bana kafam karışık

Yeni gelenler icin gelsin bunlar.
Belki görmeyenlere motive olur.
Bizim ex damacanadan çıkan ganimetler
Eki Görüntüle 2096268
Eki Görüntüle 2096267

Ya 7 ya 9bin çıkmıştı burda.

3 defa yaptik böyle
ayy super. benim kumbara patlatmalarda hep cocukluk anim aklima gelir agzina kadar dolu kumbaram vardi babam bi anda geldi kumbrami kirip aldi butun paralari.nasi heves etmstm nasi uzulmustm.veririm ben sana dedi ama o heves gelirmi

ayy super. benim kumbara patlatmalarda hep cocukluk anim aklima gelir agzina kadar dolu kumbaram vardi babam bi anda geldi kumbrami kirip aldi butun paralari.nasi heves etmstm nasi uzulmustm.veririm ben sana dedi ama o heves gelirmi
Iste o hic guzel olmuyor ya.
Oğlumda biriktiriyor mesela karışmıyorum.
Ver altin yapım dolar yapım de demiyorum.
Çünkü yaşı daha küçük istediklerini aliyor o da biriktirip

Sağlık müdürlüğü lojmanları için de aynı şey söylenmişti
Hatta yıkım kararı alınan da vardı içlerinde
Oturanları çıkartmışlardı üzerinden tam yıl geçti yıkılmadı, satılmadı da

Çok karisik bir durum.
Lojmanı satın alsanız içine para harcasanizda yaş olarak eski olacak yarın öbürgün satma durumu olursa yaşından sebep cok para etmez.

Çok karisik bir durum.
Lojmanı satın alsanız içine para harcasanizda yaş olarak eski olacak yarın öbürgün satma durumu olursa yaşından sebep cok para etmez.

Aynen.Bir de yeni evli olunca insan dayayıp döşeyip güzelce oturmak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…