Küçük olunca sıkıntı diil yaKumbarayı da şaklamak gerekicek
Aman allahıımmm bu ne böyleYeni gelenler icin gelsin bunlar.
Belki görmeyenlere motive olur.
Bizim ex damacanadan çıkan ganimetler
Eki Görüntüle 2096268
Eki Görüntüle 2096267
Ya 7 ya 9bin çıkmıştı burda.
3 defa yaptik böyle
Sayması cok zevkliydi yaaAman allahıımmm bu ne böyle
simdilik mumkun gozukmuyo canim Allahim hayirli kapilar acsn bakalm hayirlisiyla su borclarimizi oduyelm de dogru soyluyosun insani cileden cikariyolarkronikuykucu canim kesinlikle taşinmalisin o evden.
Ruh sağligın acisindan en iyisi. Kafa dayanmaz. Belli bir süre sonra artik kaşik düsse rahatsiz olursun.
Benim bi komsum yukari kattakiler yüzünden gürültüler yüzünde uzun sure psikolojik tedavi görüp ilac kullandi.
Ve malesef bu insanlar ikazdan filan anlamazlar. Yani cözüm olarak onlarin gürültülerinin kesilmesini beklemek olmaz. En iyisi taşin oradan
canim bz karadenizdeyiz burda herkes son kat olmasn der niyeyse halbuki cati var vs yok yagmur yagar yok soguk olur bnde bile boyle bi inanis oldu nedense.Ev alirken de dikkat et.
Mesala ben mustakil istiyorum. Yatirimlik dahi alsam 3yada 4 katli bir binanin son katini almak istiyorum.
ahh hayalim oyle mustakil ev bziim icin imkansizBende sırf böyle insanlar yüzünden daireden soğudum
Memlekette kayınvalidenin arsası var oraya müstakil istediğimiz gibi ev yaptıracağız inş
Ara tatilde sorup soruşturacağız fiyatları
Ev fiyatları okadar artmışki memlekette bile yeni binalar 250 300 olmuş şok oldum bu sene
Hem ruh sağlığı hem maddi olarak müstakil en iyisi olarak düşündük tabi Allah kısmet ederse
Son kat soguk oluyor genelde.canim bz karadenizdeyiz burda herkes son kat olmasn der niyeyse halbuki cati var vs yok yagmur yagar yok soguk olur bnde bile boyle bi inanis oldu nedense.
ayy super. benim kumbara patlatmalarda hep cocukluk anim aklima gelir agzina kadar dolu kumbaram vardi babam bi anda geldi kumbrami kirip aldi butun paralari.nasi heves etmstm nasi uzulmustm.veririm ben sana dedi ama o heves gelirmiYeni gelenler icin gelsin bunlar.
Eki Görüntüle 2096268
Eki Görüntüle 2096267
3 defa yaptik böyle
Yeni gelenler icin gelsin bunlar.
Eki Görüntüle 2096268
Eki Görüntüle 2096267
3 defa yaptik böyle
Evet tlHepsi tl mıydıtr_lelli
InsAllahhhTv8 de Köyde indim şehire var altın sayma sahnesine bayılıyorummm
Bizimde okadar altınımız olsa da saymayı karıştırsak yaaaa
Daha çokları sizin olsunOyy maşallah ne güzel bi manzara böyle
Darısı başımıza inşAllah
Iste o hic guzel olmuyor ya.ayy super. benim kumbara patlatmalarda hep cocukluk anim aklima gelir agzina kadar dolu kumbaram vardi babam bi anda geldi kumbrami kirip aldi butun paralari.nasi heves etmstm nasi uzulmustm.veririm ben sana dedi ama o heves gelirmi
Çok karisik bir durum.Kızlar size bişey soracağım.Şimdi benim hayallerim vardı evlenip güzel bir ev tutup dayayıp döşeyecektim.Ee kaç yaşına geldim işimde var imkanım da neden güzel bir ev tutup oturmayayım.Eski nişanlım zamanında da o lojmanda otururz vs kafasındaydı.Yok demiştim.Allah'ın sopası yok neye hayır demişsem başka şehire gitmem lojmanda oturmam vs hepsi başıma geldi.Şimdi beni isteyen çocuk müfettiş lojmanda kalıyor evlenirsek ben onun yanına gideceğimi.Çalıştığım pozisyonda olmayabilir maaşım azalabilir.Şimdi lojmanların satılma durumu varmış kiraya mı çıkmak mantıklı .Lojman kirası 174 tl mi ne evler 1000 tl.Ya da bu lojmanı satın alma durumu da varmış ne kadara satılır bilemiyorum küçükmüş 70 metrekare galiba.Ya da eşya almadan bikaç ay oturup netleşince taşınacağımız eve mi almalı eşya.
Offf ne biçim durum ya ben böyle istemiyordum.Yaşadığım şehirde evlenmeli ev tutmalı idim dayayıp döşeyip ailemle aynı şehirde olmalıydım.Şubem de pozisyonum da değişmezdi.
Kafama göre kimse çıkmadı.Bana uyun olanda şehir dışı.Siz olsanız ne yapardınız fikir verin bana kafam karışık
Çok karisik bir durum.
Lojmanı satın alsanız içine para harcasanizda yaş olarak eski olacak yarın öbürgün satma durumu olursa yaşından sebep cok para etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?