Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hiç TLC kanalını izledin mi?
Nasıl cimriler ve pisler var şok olmuştum.
bizim evde devamli TLC acik canim artik tekrarlarini bile izler oldm aliskanlik yapti.en sok asiri sismanlari seviyorum kuponcular,temizlik hastalari,asiri pintiler hepsi benim favoriler pintilerde en cok etkilendigim afedersin idrarini biriktirip bahceye dokendi sifon cekmiyomus sudan tasarruf. bide kadin evlenicekti adama once dneeme sureci olsun faturalarima nasi etki etceksin demisti adamla ayni evde kaldilar kadin dustan gec cikti diye suyu kesti su cok geliyomus korkunclar resmen

Bende varım kızlar kumbaraya zaten hemen hemen çoğu birikimimi kumbaradan yapıyorum...
Şimdiye kadar hep kullandık bundan sonra içindekiler birikime gidecekti
tuce_tuce gel gel sende kumbara yap
Aaa kumbara mı yapıyoruz en sevdiğim

Çok geçmiş olsun.

Sifonu çekmeyip biriktirenler falan aman yaaa nasil cimrilik o öyle pislik resmen.

kronikuykucu Allah kolaylık versin canım.Çok zor böyle insanlarla aynı ortamda bulunmak .Çünkü normal değiller belli. Senin psikolojinde önemli .Evde huzur da önemli.

Şştt çıkarın kumbaraları yoklama yapicimmm
Ben açılışı yapıyorum bugun ona göre.
Sanada meydan okuyorum @Beyazpapatyammm
lelli canım, benim açılmayan teneke kumbaram var zaten.. içinde fazla birşey birikmemiştir yani en fazla 120 falan.. onu açıp sıfırdan mı yapim yoksa üstüne devam mı edeyim.. mart1 de açılacak ve hedefim yarım altın demiştim yaa ondan.. maaş alır almaz bendeki 700 yi de üstünü tamamlayıp tam almaya niyetliyim inşallah... bundan sonra bütün birikimlerim altın olacak.. ne geçse elime çeyrek-yarım-tam alınacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…