- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Yok artik
Banyodan sora havluyla kurulanmak yerine iki tur koşuyormuş
Acaba neler aldı bu abla bukadar tasarruflarla.
Acaba neler aldı bu abla bukadar tasarruflarla.
Vay anasını ben şok.
Hiç TLC kanalını izledin mi?Bence şakadır bu ben inanamadım
bizim evde devamli TLC acik canim artik tekrarlarini bile izler oldm aliskanlik yapti.en sok asiri sismanlari seviyorum kuponcular,temizlik hastalari,asiri pintiler hepsi benim favorilerHiç TLC kanalını izledin mi?
Nasıl cimriler ve pisler var şok olmuştum.
Aaa kumbara mı yapıyoruz en sevdiğimBende varım kızlar kumbaraya zaten hemen hemen çoğu birikimimi kumbaradan yapıyorum...
Şimdiye kadar hep kullandık bundan sonra içindekiler birikime gidecekti
tuce_tuce gel gel sende kumbara yap
Çok geçmiş olsun.Ben hala toparlayamadim,tansiyonum dusuyo cikiyo kac gundur ter bosaliyor midem bulaniyor elim ayagim buz gibi araba tutuyor hic keyfim yok yarin sabah kan vermeye gidecegim 2 hastahane aklimda biri 11 45 ac gitmem gerek ama o saate bekleyememki
Digeri de 9 15 ama cok ilac vermeyi seviyor ne yapsam bilemedim
Hayattan soğudum ayyy
Sifonu çekmeyip biriktirenler falan aman yaaa nasil cimrilik o öyle pislik resmen.bizim evde devamli TLC acik canim artik tekrarlarini bile izler oldm aliskanlik yapti.en sok asiri sismanlari seviyorum kuponcular,temizlik hastalari,asiri pintiler hepsi benim favorilerpintilerde en cok etkilendigim afedersin idrarini biriktirip bahceye dokendi sifon cekmiyomus sudan tasarruf. bide kadin evlenicekti adama once dneeme sureci olsun faturalarima nasi etki etceksin demisti adamla ayni evde kaldilar kadin dustan gec cikti diye suyu kesti su cok geliyomus korkunclar resmen
lelli canım, benim açılmayan teneke kumbaram var zaten.. içinde fazla birşey birikmemiştir yani en fazla 120 falan.. onu açıp sıfırdan mı yapim yoksa üstüne devam mı edeyim.. mart1 de açılacak ve hedefim yarım altın demiştim yaa ondan.. maaş alır almaz bendeki 700 yi de üstünü tamamlayıp tam almaya niyetliyim inşallah... bundan sonra bütün birikimlerim altın olacak.. ne geçse elime çeyrek-yarım-tam alınacak..Şştt çıkarın kumbaraları yoklama yapicimmm
Ben açılışı yapıyorum bugun ona göre.
Sanada meydan okuyorum @Beyazpapatyammm
bu ne yaaaaYok artik
bu ne yaaaa
şka mııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?