Günaydın Migros ta 60 tl üzeri alışverişte lipton 900 gram çay 9 tl
9 tl değil 12lira
hadi inşaallah darısı bize.günaydın hanımlar dünki kumbara hevesimizden sonra aklıma su haber geldi bi adam 1 tl liklerden 29 bin biriktirmiş altta haberini ekledim darıısı basımızatr_lelli
http://www.aksam.com.tr/yasam/7-yilda-biriktirdigi-para-ustu-dudak-ucuklatti/haber-315338
Seve seve katılırım tabi çok birikmesi ama hiç yoktan kardir en kısa zamanda gidip bı açılmaz kumbara alicam ne birikirse artıkŞştt çıkarın kumbaraları yoklama yapicimmm
Ben açılışı yapıyorum bugun ona göre.
Sanada meydan okuyorum @Beyazpapatyammm
Devam et cnm ben yetişirim sana :)lelli canım, benim açılmayan teneke kumbaram var zaten.. içinde fazla birşey birikmemiştir yani en fazla 120 falan.. onu açıp sıfırdan mı yapim yoksa üstüne devam mı edeyim.. mart1 de açılacak ve hedefim yarım altın demiştim yaa ondan.. maaş alır almaz bendeki 700 yi de üstünü tamamlayıp tam almaya niyetliyim inşallah... bundan sonra bütün birikimlerim altın olacak.. ne geçse elime çeyrek-yarım-tam alınacak..
Ozaman başlasin kumbaraGünaydın hepinize kumbaraya bende varım benim bi kumbaram var ocak itibariyle başladığım benim hedefim yıllık izine kadar açmamaktı temmuz gibi sonrada kurban zaten içinden kurban parası alıp fazla toplarsak kalanı gram yapmaktı
Oooo hoşgeldin ki kap gel kumbaraniGünaydın hanımlar,bende sizden özendim aksam kavanoz yaptım,8,5 tl var suan kavanozumda:)Ben 1 senede 1 çeyrek alaırım artık:)))
Buzlu su dökmeden olmaz
Böyle haberler olay zaten saklaması dert ama ya çok olunca.günaydın hanımlar dünki kumbara hevesimizden sonra aklıma su haber geldi bi adam 1 tl liklerden 29 bin biriktirmiş altta haberini ekledim darıısı basımızatr_lelli
http://www.aksam.com.tr/yasam/7-yilda-biriktirdigi-para-ustu-dudak-ucuklatti/haber-315338
Tamamdır ozamanSeve seve katılırım tabi çok birikmesi ama hiç yoktan kardir en kısa zamanda gidip bı açılmaz kumbara alicam ne birikirse artık
hosbuldummmDevam et cnm ben yetişirim sana :)
Ozaman başlasin kumbara
Oooo hoşgeldin ki kap gel kumbarani
Buzlu su dökmeden olmaz
Böyle haberler olay zaten saklaması dert ama ya çok olunca.
Tamamdır ozaman
Mutlu gunler hanimlar.
Dun aksam k.validemin kombisi, sebebi bilinmeyen bir sekilde patlamis. Kombi balkonda duruyor ve balkon da camla kapali. Camlarin da bir kismi patlamis. Kadincagiz cok korkmus.sabah esim usta goturdu, gaz sıkışmasindan olabilir demis. Verilmis sadakamiz varmis, Allah korumus. Gece yarilarina kadar toparladik. K.validem bize geldi. Evde bir suru is ve masraf cikti. Cok sukur cana bir sey olmadi.
Yarin sabah buyuk gorumcem iki cocuguyla, kucuk gorumcem de cumartesi gelecek. Tadilat bitene kadar bizde kalacaklar. Eltim ve kaynim da gelecekmis ama, durumu ogrenince vaz gecmisler.
Ogleden sonrasi icin izin aldim. Evde biraz hazirlik yapmamuz lazim. K.validem hic bir seyin yerini bilmiyor, zaten gelip kaldigi da yoktu. Bugun herseyi gosteririm, yarin idare ederler artik.
Herkese kazasiz belasiz, saglikli ve bereketli gunler hanimlar
Kafana kankaSana mı kanki
Sen cok harcadin bu ara gel azcik kumbarada kapisalim.Bunu sonra düşünürüz bakalım kim kazanıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?