Küçük Düşün Büyük Olsun!

Mutlu gunler hanimlar.
Dun aksam k.validemin kombisi, sebebi bilinmeyen bir sekilde patlamis. Kombi balkonda duruyor ve balkon da camla kapali. Camlarin da bir kismi patlamis. Kadincagiz cok korkmus. sabah esim usta goturdu, gaz sıkışmasindan olabilir demis. Verilmis sadakamiz varmis, Allah korumus. Gece yarilarina kadar toparladik. K.validem bize geldi. Evde bir suru is ve masraf cikti. Cok sukur cana bir sey olmadi.
Yarin sabah buyuk gorumcem iki cocuguyla, kucuk gorumcem de cumartesi gelecek. Tadilat bitene kadar bizde kalacaklar. Eltim ve kaynim da gelecekmis ama, durumu ogrenince vaz gecmisler.

Ogleden sonrasi icin izin aldim. Evde biraz hazirlik yapmamuz lazim. K.validem hic bir seyin yerini bilmiyor, zaten gelip kaldigi da yoktu. Bugun herseyi gosteririm, yarin idare ederler artik.
Herkese kazasiz belasiz, saglikli ve bereketli gunler hanimlar

Sahihuban kiracı işine sevindim canım
Janita çok geçmiş olsun canım iyi kayınvalidene birşey olmamış,elbirliğiyle halledersiniz evi

Benimde zaten bir kumbaram var 100 civarı vardır içinde,kızımında var kumbarası bir o kadar da onda vardır

Devam et cnm ben yetişirim sana :)
Ozaman başlasin kumbara
Günaydın hanımlar,bende sizden özendim aksam kavanoz yaptım,8,5 tl var suan kavanozumda:)Ben 1 senede 1 çeyrek alaırım artık:)))
Oooo hoşgeldin ki kap gel kumbarani
Bende sana meydan okuyorum tr_lelli
Buzlu su dökmeden olmaz
Böyle haberler olay zaten saklaması dert ama ya çok olunca.
Seve seve katılırım tabi çok birikmesi ama hiç yoktan kardir en kısa zamanda gidip bı açılmaz kumbara alicam ne birikirse artık
Tamamdır ozaman

Cok gecmis olsun, bende kombide gaz kokusu duyuyordum esimin burnu kördür, annem geldiginde duymustu servis simdiye kadar nasil patlamadi diye cok sasirmis ucuz yirtmistik..
Caniniza bsy olmasin cok korkutucu bsy yasamissiniz..

Ben bugün kardiyolojiye gittim.
Çarpıntılarım , nefes darligi gibi bisiler vardı.
Bi de bizde kalp hastalıkları ırsi.

Jel falan sürüp baktı makineden bisilerle kalp kapakcigi çevresinde falan sıkıntı yok dedi.

Hormon testi ve ekg istedi.
Ikisinide hallettim yarın sonucu alicam.

Dönüşde markete ugradim.
Meyve, kahvaltılık ve 1 tane daha sıvıyağ aldim.
Iyice istifci oldum

Peynir, tulum peynir, sıvıyağ, yoğurt, süt, patates, soğan, marul, maydanoz, mandalina, portakal, zeytin, sucuk, çay, ekmek bisiler aldim.

Portakal a101de 1küsur tl idi baya aldim sıkmalikdi sıkar iceriz.
150tl yakın para gitti.

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle konu sahibi tr_lelli :)
uzun zamandır okuyorum ara ara birikimle ilgili konuları sonunda bende yazayım dedim :)
uzun zaman derken mesela kaza geçirmiştin umarım her türlü silinmiştir izleri ...

Evet bende bir nebze olsun bir şeyler biriktirmeye çalışıyorum.
Neler yaptım bu zamana kadar 1. evin kredisini bitirdim, 2. evi aldım 2 yıldır onu ödüyorum. en çok yoran beni şu an bu.
Aşırı harcama yapmam kendimce tutumluyumdur.
fakat sizlerden çok şeyler kattım kendime.
İçten teşekkürler her birinize ki yaşlarınız benden çok küçük olduğu halde kiminizin.

1 haftadır işsizim kendime biraz dinlenme molası verdim tabii güzel kafama yatan bir iş çıkmazsa.
Geçen aylarda kumbaramı açtım ve içinden çıkan meblağın bir kısmını yardıma muhtaç bir tanıdığıma verdim.
kalan kısmı da 31 aralıkta aldığım yeni kumbarama ekledim.
aslında aklımdaki o kumbarayı 31 aralık 2018 de açmaktı.
fakat tr_lelli sanırım mart gibi açalım dedin kumbaraları :)

ve konu takiplerinden acaba oraya mı buraya mı yazsam dediğim @pure hazel senin konunu da sevdim çünkü yeni başladınız ve güzel bir yazım şeklin vardı.
fakat farkettim ki buraya da yazıyorsun.
Hepinize sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…