Sen cok harcadin bu ara gel azcik kumbarada kapisalim.
Ben tırtım ama bu ara.
Ay ne güzel gözlem yapılsa geliyorsunuz.Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle konu sahibitr_lelli :)
uzun zamandır okuyorum ara ara birikimle ilgili konuları sonunda bende yazayım dedim :)
uzun zaman derken mesela kaza geçirmiştin umarım her türlü silinmiştir izleri ...
Evet bende bir nebze olsun bir şeyler biriktirmeye çalışıyorum.
Neler yaptım bu zamana kadar 1. evin kredisini bitirdim, 2. evi aldım 2 yıldır onu ödüyorum. en çok yoran beni şu an bu.
Aşırı harcama yapmam kendimce tutumluyumdur.
fakat sizlerden çok şeyler kattım kendime.
İçten teşekkürler her birinize ki yaşlarınız benden çok küçük olduğu halde kiminizin.
1 haftadır işsizim kendime biraz dinlenme molası verdim tabii güzel kafama yatan bir iş çıkmazsa.
Geçen aylarda kumbaramı açtım ve içinden çıkan meblağın bir kısmını yardıma muhtaç bir tanıdığıma verdim.
kalan kısmı da 31 aralıkta aldığım yeni kumbarama ekledim.
aslında aklımdaki o kumbarayı 31 aralık 2018 de açmaktı.
fakattr_lelli sanırım mart gibi açalım dedin kumbaraları :)
ve konu takiplerinden acaba oraya mı buraya mı yazsam dediğim @pure hazel senin konunu da sevdim çünkü yeni başladınız ve güzel bir yazım şeklin vardı.
fakat farkettim ki buraya da yazıyorsun.
Hepinize sevgiler...
Mart dedi arkadaslar.Eşit sayılırız kanki
kurallar nerde kac ay sürcek bilgi verin bana
Martta sayım yaparız kanki.Mart dedi arkadaslar.
Mart ayı dert ayı :)
Dertlere derman olur belkim.
o zaman küçük bir tane alayım açılabilen bir kumbara dahaAy ne güzel gözlem yapılsa geliyorsunuz.
Çok teşekkür ederim çok şükür bu günüm.
Idare ediyorum.
Mart dedi arkadaşlar cok uzun olunca insan sıkılabiliyor.
Bir gr ya da çeyrek parası yapar acar tekrar devam ederiz motive olursa herkes.
Kumbaraalar bana keyif vermiyor ici görünmüyor ya :)o zaman küçük bir tane alayım açılabilen bir kumbara daha
diğeri açılmayan büyük bir kumbara idi :)
gr bankadan alıyorum şu ara dövizdeyim vs .
ama dediğin gibi yapalım mart açıp gr a çeviririz
çok keyifli olur
Tamam martda alırım ifadeni :)Martta sayım yaparız kanki.
altın alırım sonrada
Hahaha :)Şimdi ne acelen vardı
Tamam bunu sen istedin eve gidimm de görürsün.
Hahaha :)
50tl atma layhn icime oturur uyuyamam bu gece.
Param yok baska.
geri alamamak için tam kapalılar iyi oluyorKumbaraalar bana keyif vermiyor ici görünmüyor ya :)
Şu şişesi seviyorum
evet evet kavanoz olsa daha iyi.. kumbaraya vereceğin parayı da içine at :)geri alamamak için tam kapalılar iyi oluyor
yoksa bir kavanozum var onu mu kullansam acaba :)
güzel fikir :)evet evet kavanoz olsa daha iyi.. kumbaraya vereceğin parayı da içine at :)
Hoşgeldin canım. Kaçırdım ben nerelerdesin hiç uğramıyorsun.Herkese iyi akşamlar kızlar,
Tüm gün evdeydim.
Dışarı çıkmayınca haliyle bir harcamamda olmadı.
Fırsat bulabilirsem çıkıp kredi kartının 1850 TL asgarisini yatıracağım.
Parça parça ödeyerek bitireceğim inşallah
Küçük su şişesi başlıcam ben kumbirikim dolu haftaya açıcam kota yenilenince çekerimde yükleyebilirim mi bilmiyorum.Ozaman kumbaraya başlayalım kim nekadar atabilirse.
Siz belirleyin büyük damacanami yapalim?
Küçük kumbarayami baslayalim.
Burdan da paylaşırız doldukça belki yeni gelenlerde , motive olamayanlarada, param neden birikmiyor diyenlerede örnek olur.
Ohh maşallah. Valla şu kredi bitsin büyük damacana yapıcam.Yeni gelenler icin gelsin bunlar.
Belki görmeyenlere motive olur.
Bizim ex damacanadan çıkan ganimetler
Eki Görüntüle 2096268
Eki Görüntüle 2096267
Ya 7 ya 9bin çıkmıştı burda.
3 defa yaptik böyle
Haydee. Yok be kimseye meydan okuyamam 100 tl biriktirsem öpüp başıma koycam.anammm heyecan yaptım kendimi ünlü gibi hissettim) varim tabi lellim.. kumbaram var ama içinde fazla birsey yoktur mart 1 e kadar mi olacak. Benim hedefim de bir yarım altin parasi 550 tl minimum olsun o zamanzaman. Ben de kumbara yapalim diye.cok isteyen Z zynpzeynep e meydan okuyorum, hadibi zeynep bakalim sen kime ne ladarkadar meydan okuyacaksin
Bak yaaa50 tl nerdeeee gezsin bende
21 tl atıcığıımmm
nam olsun
Allah kabul eylesin simdidenBen de varım kumbara olayında, ki zaten şu anda kumbaram varkızlar bu arada annem tavsiye etmişti 1 tane De sadaka kumbarası yaptım 5 kuruş 10 kuruş 25 kuruş atıyorum, dolunca bi yere vericez inşallah. Gelecek kazayı belayı önler inşallah. Yapmak isteyen olursa
Ba ba ba bu kız isi cozdu yemin ederim.evet evet kavanoz olsa daha iyi.. kumbaraya vereceğin parayı da içine at :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?