Benim dana da bayadir dışarıda yemek yemiyoruz diyor.Benim bu bebeler bi acayip vallah karne hediyesi cosss küçük kızımın tabiriyle (iskender) ve waffle istiyorlar zaten 15 tatilde vizyondaki 1 tane çizgi filme sinamaya götürücez diye söz vermiştik bide bunları yiyeceklermiş elin bebesi oyuncak ister başka bişey ister bizimkiler bunları cumartesi çok masraflı gecicek şimdiden belli oldu
bizim evde devamli TLC acik canim artik tekrarlarini bile izler oldm aliskanlik yapti.en sok asiri sismanlari seviyorum kuponcular,temizlik hastalari,asiri pintiler hepsi benim favorilerpintilerde en cok etkilendigim afedersin idrarini biriktirip bahceye dokendi sifon cekmiyomus sudan tasarruf. bide kadin evlenicekti adama once dneeme sureci olsun faturalarima nasi etki etceksin demisti adamla ayni evde kaldilar kadin dustan gec cikti diye suyu kesti su cok geliyomus korkunclar resmen
Ayy bunlar tasarruf edecez diye pislik içinde yaşıyorlar.Bi video vardı aşırı pintiler diye
kadın türkce versiyonu gibi
İnş. Diğer sonuçlarda iyi çıkar.Ben bugün kardiyolojiye gittim.
Çarpıntılarım , nefes darligi gibi bisiler vardı.
Bi de bizde kalp hastalıkları ırsi.
Jel falan sürüp baktı makineden bisilerle kalp kapakcigi çevresinde falan sıkıntı yok dedi.
Hormon testi ve ekg istedi.
Ikisinide hallettim yarın sonucu alicam.
Dönüşde markete ugradim.
Meyve, kahvaltılık ve 1 tane daha sıvıyağ aldim.
Iyice istifci oldum
Peynir, tulum peynir, sıvıyağ, yoğurt, süt, patates, soğan, marul, maydanoz, mandalina, portakal, zeytin, sucuk, çay, ekmek bisiler aldim.
Portakal a101de 1küsur tl idi baya aldim sıkmalikdi sıkar iceriz.
150tl yakın para gitti.
Her ay bu şekilde 120 130 arası biriktiriyorum. Yazın ped şişede 200 biriktirdiğim oldu.Ay ne güzel gözlem yapılsa geliyorsunuz.
Çok teşekkür ederim çok şükür bu günüm.
Idare ediyorum.
Mart dedi arkadaşlar cok uzun olunca insan sıkılabiliyor.
Bir gr ya da çeyrek parası yapar acar tekrar devam ederiz motive olursa herkes.
Yatırım her an aklımda olan ama elde avucda olmayınca zor ancak hayal kuruyoruz biz.şimdi aklıma deli deli şeyler geliyor benim. evimiz kira ama başka bi şehirden 1+1 alsak mesela 80-70 e falan. kirası da 650 falan olsa.elimde de 20bin peşinat olsa sizce almak mantıklı mı. ama zaten ev parası biriktiriyorum ya 1,2 sene sonraya. ilk önce 1+1 i alsam onun kredisini 1,2 seneye ödemiş olsam. sonra da 3+1 i alıp onun kredisini çeksemsizce nasıl fikir bunlar. ay tüm gün yatırım düşünen ben miyim acaba aaa? sizle takıla takıla böyle oldum yeminle
Allah kolaylık versin.Selam kızlar
Ben hala ücretsiz izindeyim, maaş olmayınca birikim olmuyor, eşime harcayacak nakit bile kalamıyor, kartla yaşıyoruz, evde kumbara var ama eskisi gibi dolamıyor, ayrıca plastik kefir şişesinden de kumbara yaptım, annem 20 tl verdiydi ilk onu attım kızım için de ayrı isterim ama zamanı var, işe dönünce inşallah birikime başlarım, bu devirde tek maaşla çok zor yaa. Ama gene de bin şükür halimize. 2 yıldır kimseye muhtaç olmadık.
Selam kızlar
Ben hala ücretsiz izindeyim, maaş olmayınca birikim olmuyor, eşime harcayacak nakit bile kalamıyor, kartla yaşıyoruz, evde kumbara var ama eskisi gibi dolamıyor, ayrıca plastik kefir şişesinden de kumbara yaptım, annem 20 tl verdiydi ilk onu attım kızım için de ayrı isterim ama zamanı var, işe dönünce inşallah birikime başlarım, bu devirde tek maaşla çok zor yaa. Ama gene de bin şükür halimize. 2 yıldır kimseye muhtaç olmadık.
Ay canım allah razı olsun iyiki varsın . Birşey Yok daha biz iyiyiz. Benim biraz bugün sinirlerin bozuk ya . Kayınvalideler bizim aldığımız evde oturuyorlar şuan . Onların evleri kentsel dönüşüme girecek o yüzden eski ve sobalı. Bizde şuan başka şehirdeyiz ya 1 sene oldu alalı ve oturmaya başladılar. Neyse şimdi kv 2 balkona cam balkon yaptıracakmış söyledi zaten . Küçük balkona pimapen yaptırım büyüm balkona cam balkon dedi. Bugün de fiyat almışlar 3800 tl çıkmış rakam. Beni aradı camlar hangi renk olsa diye konuştuk fiyatı söyledi çok oldu pimapen kısmı daha pahalı tutuyor dedi. Bende ona dedim ki anne orayı da cam balkon yaptır hem uygun olur hem modern görünür hemde açılıp kapanır orayı Yok etme biz otururuz kiracı girer dedim telefonu kapattık. Benim her ay kenara para atmam lazım. Haziranda arabanın sigortası Mayıs’ta arabanın kaskosu kurban paramız . Sonra 20 gün izne gidicez izinde para lazım. 10 gün gittik 1500 tl para harcadık döndük. Birde izinden dönünce 1200 tl Doğu maaşımız kesilecek. Bunlara para lazım ve eşim bunları düşünmeden anne para yollıcam sana diyecek . Ben ne yapıcam ne dicem offMerhaba, benim bugun paraciklar uctu gitti.
B12 ve D3 dusuk, seker ve kolestrol yuksek birde idrar yolu enfeksiyonu
Israrla tiroid kontrolu istememe ragmen bakmamis ona kizdim.
Simdilik takviye alip, 2018hedeflerime duzgun ve yeterli beslenmeyide ekledimm..
tuce_tuce sinira sevkiyat haberleri gordukce aklima sen geliyon.. iyimisiniz.. bi gelisme olursa soyle olurmu
Ay oğullarının evi nolcak 2 balkonu kapattiriversinler.Ay canım allah razı olsun iyiki varsın . Birşey Yok daha biz iyiyiz. Benim biraz bugün sinirlerin bozuk ya . Kayınvalideler bizim aldığımız evde oturuyorlar şuan . Onların evleri kentsel dönüşüme girecek o yüzden eski ve sobalı. Bizde şuan başka şehirdeyiz ya 1 sene oldu alalı ve oturmaya başladılar. Neyse şimdi kv 2 balkona cam balkon yaptıracakmış söyledi zaten . Küçük balkona pimapen yaptırım büyüm balkona cam balkon dedi. Bugün de fiyat almışlar 3800 tl çıkmış rakam. Beni aradı camlar hangi renk olsa diye konuştuk fiyatı söyledi çok oldu pimapen kısmı daha pahalı tutuyor dedi. Bende ona dedim ki anne orayı da cam balkon yaptır hem uygun olur hem modern görünür hemde açılıp kapanır orayı Yok etme biz otururuz kiracı girer dedim telefonu kapattık. Benim her ay kenara para atmam lazım. Haziranda arabanın sigortası Mayıs’ta arabanın kaskosu kurban paramız . Sonra 20 gün izne gidicez izinde para lazım. 10 gün gittik 1500 tl para harcadık döndük. Birde izinden dönünce 1200 tl Doğu maaşımız kesilecek. Bunlara para lazım ve eşim bunları düşünmeden anne para yollıcam sana diyecek . Ben ne yapıcam ne dicem off
Ay canım allah razı olsun iyiki varsın . Birşey Yok daha biz iyiyiz. Benim biraz bugün sinirlerin bozuk ya . Kayınvalideler bizim aldığımız evde oturuyorlar şuan . Onların evleri kentsel dönüşüme girecek o yüzden eski ve sobalı. Bizde şuan başka şehirdeyiz ya 1 sene oldu alalı ve oturmaya başladılar. Neyse şimdi kv 2 balkona cam balkon yaptıracakmış söyledi zaten . Küçük balkona pimapen yaptırım büyüm balkona cam balkon dedi. Bugün de fiyat almışlar 3800 tl çıkmış rakam. Beni aradı camlar hangi renk olsa diye konuştuk fiyatı söyledi çok oldu pimapen kısmı daha pahalı tutuyor dedi. Bende ona dedim ki anne orayı da cam balkon yaptır hem uygun olur hem modern görünür hemde açılıp kapanır orayı Yok etme biz otururuz kiracı girer dedim telefonu kapattık. Benim her ay kenara para atmam lazım. Haziranda arabanın sigortası Mayıs’ta arabanın kaskosu kurban paramız . Sonra 20 gün izne gidicez izinde para lazım. 10 gün gittik 1500 tl para harcadık döndük. Birde izinden dönünce 1200 tl Doğu maaşımız kesilecek. Bunlara para lazım ve eşim bunları düşünmeden anne para yollıcam sana diyecek . Ben ne yapıcam ne dicem off
Kvde kayınpeder Macır mı acaba:)Ben cok kendi kvdemi gördüm bu hikayede:)Nisanda set taktılar,takılan sete kp 2000 tlsini kartından cekti sonra esimden heray takst takst almıştı..Yani benim esim göçmen,herkes bir olmaz tabi ama göçmenlerde farklı bi aile kafası var.(En azından bana öylesi denk geldi)birlik yok,herkesin parası kendine diye bakyorlarZor bir durum, birincisi benim ailemde esimin aileside boyle bsy yapmaz diye dusunuyorum o yuzden yorumum objektif olmayabilir. Yani bizim aldigimiz evde oturmayi teklif etmezler oturmazlar o eve dair planlari olmaz. Hatta ben soyledigimde istemezler. Su an onlarin bu tadilat icin para almamasi ve odemesi sizinde odemek icin israr etmeniz gerekiyor. Eve dair karar veremezler, ayrica pimapen temizligi daha zor. Sende haklisin, sanirim kendini yipratmamaktan baska yapilacak bisey yok. Elinden geldigince biriktirirsin yine. En azindan tadilat pisligi ile ugrasmazsin.
Hayır başlamadı daha kentsel dönüşüm kendi evleri boş duruyor .Ay oğullarının evi nolcak 2 balkonu kapattiriversinler.
Parasında sizden mi istiyorlar?
Hem onlar kira parası almıyormu?
Kentseldonusumde kira yardımı yapiliyor.
Hiç TLC kanalını izledin mi?
Nasıl cimriler ve pisler var şok olmuştum.
Ben iki tarafı da cam balkon yaptır beyaz cam dedim. Eşimle konuşmuşlar Tuğçe mantıklı konuşuyor öyle yaptırıcaz demişler. Para ile ilgili birşey konuşmamışlar eşimde yaptıracaklar dedi. Suriye meselesi her an herşey olabilir dedi eşim ne yapıcaz diye düşünüyorum. Evi kapatmak lazım buzdolabı yiyecekler filan ne olacak Of beynim yanıyor esilaZor bir durum, birincisi benim ailemde esimin aileside boyle bsy yapmaz diye dusunuyorum o yuzden yorumum objektif olmayabilir. Yani bizim aldigimiz evde oturmayi teklif etmezler oturmazlar o eve dair planlari olmaz. Hatta ben soyledigimde istemezler. Su an onlarin bu tadilat icin para almamasi ve odemesi sizinde odemek icin israr etmeniz gerekiyor. Eve dair karar veremezler, ayrica pimapen temizligi daha zor. Sende haklisin, sanirim kendini yipratmamaktan baska yapilacak bisey yok. Elinden geldigince biriktirirsin yine. En azindan tadilat pisligi ile ugrasmazsin.
bizim evde devamli TLC acik canim artik tekrarlarini bile izler oldm aliskanlik yapti.en sok asiri sismanlari seviyorum kuponcular,temizlik hastalari,asiri pintiler hepsi benim favorilerpintilerde en cok etkilendigim afedersin idrarini biriktirip bahceye dokendi sifon cekmiyomus sudan tasarruf. bide kadin evlenicekti adama once dneeme sureci olsun faturalarima nasi etki etceksin demisti adamla ayni evde kaldilar kadin dustan gec cikti diye suyu kesti su cok geliyomus korkunclar resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?