Küçük Düşün Büyük Olsun!

Almadım vermedim.
Sabit tuttum şükür
6 7 daha giderse iyi olacak yaza kadar

bnce esofman oyuncak vs derken 100u bulur zaten bnce direkt 100 lira verin yani bn olsam oyle yapardm parcali hediyeler her zamn daha fazla tutar
Kartla alıcam bunları canım ya.
Ay sonu ya 100 versem çok sıkışıcam.
Neyse şartları zorlayıp 50 50 vereyim.

Kızlar kumbaraya hızlı başladınız.
Bereketli olsun

Haklisin imkanlar elvermeyince ikinciui düşünmek kolay degil . Benim de düşüncem oyleydi .tabi simdi imkânlarım değişti oğlum ozel bi cocuk ve isi de bırakıyorum esimin memleketine gidicem orda yapicam çocukları arada buyur . Bende ev hanimi olucam artik nasil yaparim bilmiyoru

Sünnet için de durumun neyse yap canim evinde başörtüsü vs varsada olur mevlitte hocaya eslik edenlere hediye ediliyor bizde

Canım okuduğum kadarıyla siz kalabalıksınız.yardım edenin çıkar. Bizim maaşımız bulunduğumuz yere göre yüksek ama hayat şartlarına göre az.
Bu maaşlarla iyi yetiştirmek istiyorsak tek çocuk. Şartlarımız daha iyi olsa 2. İsterdim.
Eşarp fikri güzelmiş ama o kadar eşarp yok. Ben kurabiye yapıp hediye etmek istiyordum nazar boncuklu gibi ama çok geç söyledi şeker hamurunu almam 1 hafta olur 200 tane yapsam çocukla ystişmez. Keşke biraz erken söyleseydi.
Kartla alsam iyi olurdu eşimle konuşup bişiyler bulcaz artık 50 50 takarım diyorum.

Bende önümüzdeki kış düşünüyorum ikinci çocuğu inşallah doğuran kadar elimiz bollasir hayırlısıyla oğlumda büyümüş olur biraz daha

İki çocuk yeter su ülke şartlarında ya doğurmak bakmak falan deilde sadece hasta olunca çok zorlanıyorum korkuyorum önce çok çocuk düşünüyordum insanın yaşı büyüdükçe daha mantıklı düşünmeye başlıyormuş bunu öğrendim hayırlısı bakalım kısmet

Canım zaaten ben bazi çalışan annelerde şunun mantığını anlamiyorum.
Misal asgari ücret aliyor suan kac 1.600tl.
1000tl bakıcı tutuyorlar eee ne anladım ben bu işten.
Hobi olsun diyemi çalışıyorlar cocukmu bakasilari yok anlam veremiyorum.
Bana saçma geliyor bu benim fikrim tabiki.
Ayrıca cok haklisin kimseye güvenilmez hele de bu devirde.

Ikisinde swet al derim.

Kızlar kızlar napaysunuz?

Yemekler yendi aiyy bi de pasta yedik esim pastamızı almış.
Simdi meyve faslindayiz.
Sonra kahve bu akşam bitmez yarın cumartesi olunca böyle.

Mutfağı toplayıp esmalarimi cekicem.
Bende yatıyorum dizi vaktim birazdan çorba pişiricem .bende ya latif okuyorum yine başlıcam beni çok rahatlatıyor

Almadım vermedim.
Sabit tuttum şükür
6 7 daha giderse iyi olacak yaza kadar

Üzme kendini belki basit bir şeydir.
Birlikte tekrar başlayalım o zaman

servis sözünü tuttu. Geldi baktı, dolabı kapattı gitti. Yarın tamire geleceklermiş.
Allahtan market alışverişi yapmamıştım. Sadece bir kalıp peynirim vardı bozulabilecek . Onuda komşuya verdim. Buzluktaki herşey derin dondurucuya gitti

Aynı düşüncedeyim canım. Sigorta içinde birkaç yıl ara verilebilir.3 yıldır evdeyim. Oğlum annesiyle büyüsün diye kariyer falan önemsemedim
Eşim 50 50 takarız dedi canım

Kızlar öğleden sonra doktora gittim.. Kan tahlili falan baktirdim.. 4hafta 4 günlük hamileyim.. cok değişik bi duygu..

Tebrik ederim :) çok güzel bir haber.Hayırlısı ile doğsun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…