Aaa tebrik ediyorum senin için çok mutlu oldumKızlar öğleden sonra doktora gittim.. Kan tahlili falan baktirdim.. 4hafta 4 günlük hamileyim.. cok değişik bi duygu..
Ben önemsemedim ama üzerinde durayim ozaman tesekkurlerBen yüksek tansiyon hastasıyım.
kızımın doğumunda çıktı ortaya ve yıllarca ilaç kullanmamak için dr ve ben direndik.
bir ara ciddi yükselişlerde idi.
gündüz değil gece yükseliyor ki en kötüsü bu. ( holter ile yakaladık gece yükseldiğini)
uykuda farketmiyorsun çünkü.
Kısacası holteri bi şekilde taktır ve kafandan sil at rahatla.
Yaaaaaaaaaa bak aglarimmmm.Kızlar öğleden sonra doktora gittim.. Kan tahlili falan baktirdim.. 4hafta 4 günlük hamileyim.. cok değişik bi duygu..
Hadi bakalım sıra sende artıkYaaaaaaaaaa bak aglarimmmm.
Sen cok guzel cok cici bir anne olacaksin canim.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Tebrikler canımmKızlar öğleden sonra doktora gittim.. Kan tahlili falan baktirdim.. 4hafta 4 günlük hamileyim.. cok değişik bi duygu..
cok sagol canım..Aaa tebrik ediyorum senin için çok mutlu oldum
yaaa öyle mi dersin. İnsallah insallah. Artikr sıra sende bak bekliyoruz. Beraber buyutecez allahın izniyleYaaaaaaaaaa bak aglarimmmm.
Sen cok guzel cok cici bir anne olacaksin canim.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Allah razı olsun canim.. amin insallahTebrikler canımm
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Önceden hazırlık yapmasam bulurdu normal market alışverişi yapmıyruz. Gidersek ihtiyaç depilde çikolata falan alıyoruz.Benimde 650 olmus 20 gunde.
Siz beni geçtiniz vallaHadi bakalım sıra sende artık
Yap hamis takvımını şöylecok sagol canım..
yaaa öyle mi dersin. İnsallah insallah. Artikr sıra sende bak bekliyoruz. Beraber buyutecez allahın izniyle
A101e geliyo canim. Ben kepce almistim cok memnunum. Cay kasigi almistim ondan da memnunumKizlar bisi sorcam bu a101 e falan kevgir,kepçe tarzı şeyler geliyor mu?
Hiç dikkat etmedim.
Egk de bazen cikmiyor canim alsaydin holteri takip edilirdinCok bekledim ya gittim no 41 de bana verdiler 69 giren çıkmıyor bekle babam bekle.
Bisi cikmadi kizlar dr. Holter yazdi onuda ben istemedim.
Aman bisi olsa çıkardı elbet kesin panikataga bağlı stres yapıyorum her bisi.
Hemen eve geldim.
Hem c.mak hem bulasik. Mak. Calistirdim.
Evi supurdum.
Wc yikadim.
Annemler karşı dairede tadilat yapiyorlar temizlik bisiler bende çay demledim onlara.
Simdi de banyoyu temizleyip toz alicam.
Tebrik ederim cnm.Kızlar öğleden sonra doktora gittim.. Kan tahlili falan baktirdim.. 4hafta 4 günlük hamileyim.. cok değişik bi duygu..
Nehirin ürünleri geliyor genelde oraya ben takip etmedim ihtiyacim yok diye.A101e geliyo canim. Ben kepce almistim cok memnunum. Cay kasigi almistim ondan da memnunum
Ya ne bilim önemsemedim ben.Egk de bazen cikmiyor canim alsaydin holteri takip edilirdin
Valla ben de hiç bir şey hatırlamıyorum.Siz beni geçtiniz valla
Size yetisicimm size sorcam daha deneyimlerinizi okadar unuttum ki bebek büyütmeyi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?