Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bebeleri görünce hatırlarsınız.
Oğlum küçük olmasa ben de istiyorum ama o büyüyene kadar yaşım geçecek. Tek çocuklu olacağım.
Yasim 34 ben iki tane daha istiyorum oğlum 4 yaşında . Bu hayatta tek pismanim gec cocuk yapmaya karar vermek simdi ki aklım olsaydı 4 5 çocuğum olurdu galiba. Hayırlısı tabi

Kızlar öğleden sonra doktora gittim.. Kan tahlili falan baktirdim.. 4hafta 4 günlük hamileyim.. cok değişik bi duygu..

Hayırlı olsun çok sevindim

tr_lelli canım geliyor o tarz ürünler ama marka değil bilinmeyen markalar geliyor
nehirin kepçesi kevgiri vs gelse ben de alırım çatal kaşık takımından çok memnunum

Bu gün pazar yaptım 50 tl
15 tl yumurta
10 tl 2 kğ ayva
5 tl 2 kğ elma
3 tl 2 kg portakal
2 tl yarım kilo çeri domates
2 tl yarım kg salatalık
4 tl yeşillik marul taze soğan dere otu
5 tl tulumba tatlısı

Marketteyse abur cubur aldım 18 tl

10 tl de kumbaraya attım açılış olsun

Ama bir dahaki aya kadar çok atamam çünkü tatilde çocukları sinemaya müzeye ve kar görmeye götüreceğiz ve bunların hepsi uzakta olduğu için hem benzin parası hemşerim yemek parası eklemek lazım hatta bazen 2 öğün dışarıda yiyoruz

Kızlar az önce kv ile konuştuk eşim bu yurt dışı görevi olayını anlattı. Bende telefonu aldım güzelce konuştum annemlere gideyim ben anne dedim oda tmm dedi anlaştık kendimi o konuda iyi hissediyorum sanki bilmiyorum. Bugün eşim göz doktoruna bende kadın Doğuma gittim. Doktor herşey yolunda istediğiniz zaman çocuk sahibi olursunuz dedi. Eşimde diyor ki biz tatile filan gidicez gezicez zamanı değil şimdi diyor adama yaannemler kv ye oturmaya gidiyorlarmış eşim halı saha maçına gidiyor . Bende tavuk yedik zehirlendim mi nedir kötüyüm

Annene çok geçmiş olsun.
Sen nasılsın
özledim

Yasim 34 ben iki tane daha istiyorum oğlum 4 yaşında . Bu hayatta tek pismanim gec cocuk yapmaya karar vermek simdi ki aklım olsaydı 4 5 çocuğum olurdu galiba. Hayırlısı tabi
Benim yaşım 32 oğlum 3 yaşına girmedi daha. Bu saatten sonra bir 6 ay kadar daha bakıp çalışmayı düşünüyorum.
Evde çok yıprandım. Ev hanımlığı bana göre değil. Tek sıkıntım oğluma annem nasıl bakıcak. Direkt kreşe veremiyorum annem yaşlı idare edebilir mi bilmiyorum.
Kreşe hemen veremem çünkü başka bir şirketle anlaşıcam. Orda nasıl olur ne olur nasıl gider işler bilemiyorum. Memnun kalmam çıkarım bu sefer çocuk boşuna kreşe başlamış olur. Tek maaşlada kreş masrafını karşılayamam. O yüzden 6 ay 1 yıl annemin bakması lazım ama 2 gün zor idare ediyor bunun sıkıntısını yaşıyorum. Rabbim güç kuvvet versin inş.
Bakıcı bulsam konu komşu idare edecek birini.
Nednse komşularım iyi olmadına rağmen güvenemiyorum
Arkadaş komşuya bıraktı
Komşum. Çocuğu sokakta büyüttü kapı önünde bisküvi yedirdi büyüttü. Diğer bir komşu idareten 3 gün baktı karşı komşumun çocuğuna acı yedirmiş çocuk hastanelik oldu.
Güvenilir insanlar ama çocuk bakma konusunda biraz değişikler.
Kendi insanım harici bırakamam. Kv ile aram kötü gel bak diyemem. Desem gelse ne huzurum kalır ne bişiy.
O yüzden 2. Çocuk olmaz.

Kızlar aekadaşım sünnet yapcakmış tatilde. Haftaya mevlid yapcakmış.
Bizim ay sonu kötü oldu para takmak isterdim ama çok geç haber verdi.
50 tl 2 çocuk için az olur 100 beni şu kış şartlarında aşar.
Hediye alınır mı. Ne alınır bari kartla ufağa güzel bir oyuncak alırım büyüğe eşorfman olur. Kitap kalem defter koyarım. Saçmamı olur. Başka ne olur.

Kızlar öğleden sonra doktora gittim.. Kan tahlili falan baktirdim.. 4hafta 4 günlük hamileyim.. cok değişik bi duygu..

Ay hadi hayırlı olsun. Sağlıkla al kucağına.

Bir tanıdığım 50 tl verdi bugün. Çocuğumu yeni gördüğü için. Hemen kumbarama atacağım

zelalke çok sevindim canım senin adına,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
sempatik_kiz annenin iyi olmasına sevindim canım

çok sağolun kızlar

Annene çok geçmiş olsun.
Sen nasılsın
özledim
Sağol canım, bende özledim yaa
Ama annemin rahatsızlığı, ameliyat falan derken aylarca uzak kaldım burdan.
Artık tekrar döndüm. Haa birde yarın itibariyle tekrar diyete başlıyorum Sende durumlar nasıl

bnce esofman oyuncak vs derken 100u bulur zaten bnce direkt 100 lira verin yani bn olsam oyle yapardm parcali hediyeler her zamn daha fazla tutar

Offff derdim hiç bitmiyor
Akşam akşam buzdolabı bozuldu, soğutmuyor.
Servisi aradım. Akşam 10'a kadar nöbetçi servis var yönlendiriyorum dedi. Ama pek inancım yok geleceklerine. İnşallah gelirler.
Birde bu masraf çıktı şimdi

İyi akşamlar kızlar.

Öncelikle @zelalke hayırlı olsun çok sevindim, Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin inşAllah.

Ben de bugün gebelik düşünmeden bi kontrolden geçeyim dedim. Bir değerim yüksek çıktı, ayrıntılı test istediler. Pazartesi gideceğim yeniden. İnşallah önemli birşey çıkmaz. Ve iyi ki henüz denemeden gitmişim dedim.

Hastane için 178 tl ödedik. Buranın şartlarında devlet hastanesi kadın doğum berbat. Özel olunca da o test bu test böyle oldu.

Akşam iş çıkışı eve geldim, eşim dışarıda mı yesek diye baktı bana :)) Dedim ben diyetteyim evde yiyelim :) Mercimek çorba, pilav yaptım. Et döner vardı ısıttım hemen. Bi de salata. Daha ne olsun :) Çok şükür yedik bakalım :) Hem diyet dostu hem bütçe dostu hareketler bunlar :))

Ayrıca kumbara işinde ben de varım demek istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…