- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.388
- 448
Rapor olunca raporu sigortaya götürüp kesilen paraya oradan alabiliyorsun diye hatırlıyorum benAA ben burayı unutmuşum::)Oiy oiyy bu ay ekstra çok şeyler çıktı..Çocuk hasta olunca 2 gün rapor almıştım.. Sağolsun işyerimiz 1 gün bile rapor alınca maaşdan kesiyor88 tl kesinti oldu maaştdan bunun gibi ekstra ödemeler çıktı..1000 tl zulaya atamaya çalışıyordum.. ama galiba bu ay 800 yda 900 atabileceğim . Neyse sağlık olsun.. Rabbim bugünümüze hamdolsun..En kötü günümüz bu günler olsun.. Rabbim bugünümüzü aratmasın inş..böyle bizde durumlar şimdilik..
Canım o 3 günden sonraki raporlar içinmiş.. benim 2 günlük dü.. olmuyor dediler ama bilmiyorum artık.. hayırlıısı ne yapayım ..Rapor olunca raporu sigortaya götürüp kesilen paraya oradan alabiliyorsun diye hatırlıyorum ben
3 günden itibaren alınıyormuş.. neyse buda bize bir ders oldu..:)Rapor aldığınızda en az 5gün yazdırın
5günden aşağısı ödenmiyor kızlarr
3gün olduğunda da sadece 1gün parasını alabiliriz,diğer 2gün yine yanıyor3 günden itibaren alınıyormuş.. neyse buda bize bir ders oldu..:)
canım ben normalde öyle çok rapor alan biri değilim.. 2 yıldır buradayım.. bir kesre gerçek hastalandığımda aldım.. ilk alışımdı hiç kesilmedi.. Birde geçen gün kızım hastalandı.. Bırakacak kimsem olmadığı için mecburen aldım.. 2 gün zor verdiler.. İşte mecburiyet oldu..Normalde almam zaten..Yıllık iznimide harcamak istemedim..Zaten onunda 2 gününü kullanmıştım..yazın kullanmak istediğim için gerisini raporla halledeyim dedim.. neyse yavrumun sağlığından da önemli değil..3gün olduğunda da sadece 1gün parasını alabiliriz,diğer 2gün yine yanıyor
Ben aldım mı 5 Veya üzeri alıyorum
Slm canım.. ben çalışıyorum.. maaşımı alınca 3/2sini mümkünse aldığım gibi kenara koyuyorum ve unutuyorum.Biriktirmeyi nasıl yapıyorsunuz kızlar? Bana da bir el atsanız.
Kumbara yöntemiyleBiriktirmeyi nasıl yapıyorsunuz kızlar? Bana da bir el atsanız.
Canım o 3 günden sonraki raporlar içinmiş.. benim 2 günlük dü.. olmuyor dediler ama bilmiyorum artık.. hayırlıısı ne yapayım ..
Kızlar benim arkadaşım rahatsizlanmisti 2 gün rapor alıp parasini da almıştıRapor aldığınızda en az 5gün yazdırın
5günden aşağısı ödenmiyor kızlarr
Keşke canım ama bilmiyorum.. Her kafadan bir ses çıkıyor..2 günlük rapor olunca yanar diyorlar..Kızlar benim arkadaşım rahatsizlanmisti 2 gün rapor alıp parasini da almıştı
En mantıklısı sgkya sorma canım yakınsa gidip sorabilirsin yada telefon actigindada bilgi verirlerKeşke canım ama bilmiyorum.. Her kafadan bir ses çıkıyor..2 günlük rapor olunca yanar diyorlar..
Haklısın canım .. sağol.En mantıklısı sgkya sorma canım yakınsa gidip sorabilirsin yada telefon actigindada bilgi verirler
SAnada günaydın canım..Günaydın beteketli cumalar olsun
Amin canımSAnada günaydın canım..
Hayırlı sabahlar..Hayırlı cumalar..
Allah Razı olsun canım..Hazır iş biraz azken çekeyim hemen zikirmatiğimden.çok sağol:)bu ara duaya çok ihtiyacımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?