Küçük Düşün Büyük Olsun!

Iade ettiğin peluş battaniyemiydi giysi falanmiydi

Bugun markete gidicem artik idare ettim ama bitti her bisi.
Zeytin , peynir, meyve bisi kalmadi evde
Bakalım nekadar tutacak

ah canim problemim had safada temizlik hastasi bi kadin gece 1 sabah 6 dinlemiyo takir tukur devamli.camindan islak halisini sallandiriyo sulari camima akiyo.hali sirkeliyo wcden tursu suyu dokuyor.hadi bunlari bi kenara attim diyelm evlerinde her aksam kiyamet kopuyo kavga sesleri tv sesi sonuna kadar acik. gece yarisi oluyo bunlar. bizde 3 4 defa duvara vurduk anlasinlar kapisina gitmeylm diye.bana demedikleri laf kalmadi.kusra bakma bi sor bin ah isit oldu kadinla muhatap olmamak icn dun karsilastm hususi oyalandk ayni anda eve girmeyelm diye. apartmanin icnden bagriyo cik karsima duvara vurmakla olmuyo bilmemne..rezil insanlar resmen canim daha fazla yazip isgal etmim sayfayi..derdim buyuk Allahm kurtarsn hayirlisiyla tr_lelli @algernonacicekler

Geçecek hepsi geçecek...

110tl gitti bile :/ marketde.

Peynir,zeytin,kasar,krempeynir,sosis, çeçil peynir, armut,elma, mandalina, patates,sogan,maydanoz, toz pakt puding, kremşanti,yoğurt falan aldim.

Çok bi eksiğim kalmadi bunlarla idare edebilirim 15-20 gun kart kesilene kadar..

Benim 2 yastık elyafim tuhaf sevemedim.
Boncuk elyafda çökme yaptı sevmedim.

Saticı adam çökmez senin aldığın adidır desede ben bildiğim elyaftan aldim.

Kilosu 10tl ben 1.5kilo aldım silikon elyaf.
4 tanede iç yüz aldım bunlarda tanesi 5tl.
Bunları nakit verdim.

Yorganda taç 110tl
Özdilek 125tl

Adam özdilegi tavsiye etti ve krem rengi al dedi.
Yaa kirli gibi durmazmı bilemedim
Herkes krem aliyor artik dedi.
En çok krem satıyormuş.

Bu ayın sonunda alicam onu sirayla.
Ama kalın guzeldi.

Yünde var o da 150tl

Burası markaların outleti gibi bir yer tac özdilek falan satiyor.

Nevresim takımları var 70tl ama ben desenlerinide sectigimden zevkime göre begenemedim

Gri çarşaf alicam sadece mesela çift kisilik 25tl.
Iyi yani.

Kumbarayi patlatınca bunları alicam ben

300tl çıkar umarım bu ara hic bisi atamıyorum 300tl benim işimi goruyor

ozdilekten ben kislik nevresim takimi almstm canim 50 tl falan mi ne fazlaydu ama sicacik tutuyo kumasi farkli alcagnda sor indirim vardr belki
Takım yaparsam tek tek kalanlardan 50tl yaparim dedi. Onlarda marka

Ama desenlerini incelemedim.
Baya büyük bir dukkan kendileride dikim yapıyor.

Bir dahakine iyice incelim hep marka satar bu adam senelerdir vardir.
Benim sonradan aklima geldi.
Aslında netten bakacagima salı pazarından kumaşını alsam adam diker bana

Canım neden krem rengi diyor acaba merak ettim şuan . Ben olsam beyaz alırım . Benim yorganım yün ama yünün böyle bir tozu var o asla geçmiyor. Onun için annem fermuarlı beyaz yüz diktirdi yastıklarımda aynen öyle fermuarlı yüzleri var onları çıkartıp yüksek derecede yıkıyorum. Özdilek al cidden ama beyaz olanı almalısın ben olsam kesin öyle yapardım. Ama tabi yün daha sağlıklı benim geçende söyledim hiç elyaf yorganım yok

Yün saglikli fakat yıkayınca toplanır endisesindeyim.
Benim oglumun yorgani yün tamam sağlıklı ama yıkayamıyorum.

Senede bir kaç defada yikamaya versem 30tl asagi yıkamıyorlar 1 yorgan parasi vericem yenisini alirim daha iyi.

Mesela uyku setlerimi 2 ayda bir yikiyorum ben.

Yunu Mak. Atınca suyuda alınca iyice ağırlaşacak.

Ben yıkama derdi yuzunden hazir aliyorum.
YA bende anlamadim krem bana kirli gibi geldi.
Yani ben onu havalanırsam kirli gibi utanirim.
Beyaz alicam sanirim bilmiyorum biraz yorum okucam.

Ayrıca oglumun yorganini dokucez annemle terasta yazin bir ablam var o dikecek elinden geliyor.
Oglum yune alıştı ısınamaz sanki o yünü atmam.
Tertemiz tekrar dikeriz.

Çift kişilik hazırı kendime alicam.

tr_lelli Ben English Home'un elyaf yorganını kullanıyorum. Yıkama problemi yok, sıcak tutuyor ve yakmıyor. Kızımın yorganını da ikea'dan almıştım. Evdeki nevresimlerin tamamı ikea'dan. Ben yatak odasında düz beyaz otel nevresimi gibi nevresim seviyorum.
Saten-pamuk karışımı olandan kullanıyorum. Kızımın nevresimleri desenli sadece.

Aslında cok merak ediyorum english home yorganini

Nevresimlerini cok sevdim fiyatlarıda uygun

Denemelik alabilirim aslinda.
Misafir icin vs kullanilir.

Aslında cok merak ediyorum english home yorganini

Nevresimlerini cok sevdim fiyatlarıda uygun

Denemelik alabilirim aslinda.
Misafir icin vs kullanilir.
Ben evi sadeleştirme zamanında evdeki tüm yün yorganları gönderip, English Home'a gitmiştim. Bize çift kişilik, kızıma tek kişilik, misafir için de 1 çift kişilik 1 tek kişilik yorgan aldım. Hepsini elyaf aldım. Orada pamuk ve yün seçenekleri de var ama makinede yıkarken toplanır diye onları istemedim. Ben çok memnunum yorganlardan.

Yıkanınca toplanmıyor dimi?
Bir de su tereddutum var evimde kombi hep yanıyor ama kuzey cephe zor ısınan bir ev.
Acaba ısıtmaz mi? Düşüncesi var.

Uyku setim var mesela sanirim elyaf oluyor içleri o ısıtıyor yani kışında onunla yatiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…