Iade ettiğin peluş battaniyemiydi giysi falanmiydikızlar günaydınnn
Dün aldığım pelusu sabah iptal ettim:)En azından zarar düştü:)Arkadasım almış cok basit bisey geldi,daha elime alır almaz bi topar tüyü kaldı elimde dedi.Ben de iptal ettim.Yelek almıştım yine pelus trendyoldan.O da öyle cok tüy döküyor.Artık mevsim sonu indiriminde bakarım.
Hayırlı günler herkese
yok cnm pelüş kürktü,kaban .Iade ettiğin peluş battaniyemiydi giysi falanmiydi
Anladım cnm bazı peluş battaniyeler yıkadıkça duruyo pamuk dönmesi ondan sordunyok cnm pelüş kürktü,kaban .
Aynn bende pelüş paspas var,elde yıkıyorum yine de döküyorAnladım cnm bazı peluş battaniyeler yıkadıkça duruyo pamuk dönmesi ondan sordun
Henüz belli olmadı. 17 Şubat'a randevu aldım. O zaman belli olur sanırım.YA cinsiyeti belli oldumu?
Ben mi kaçırdım pek merak ettim
Geçecek hepsi geçecek...Teşekkür ederim canm bakarim. Ama artik magazadan bakarim netten bakmasam daha iyi.
ah evet resmen perişan durumdayız. Geçecek dimi..
evet canım ku tu sunu atmıştım. Güzelce sardim bi not yazdim icine iliştirdim. Cok şükür iade ettiler parami.
tesekkurler tatlim
ozdilekten ben kislik nevresim takimi almstm canim 50 tl falan mi ne fazlaydu ama sicacik tutuyo kumasi farkli alcagnda sor indirim vardr belkiKumbarayi patlatınca bunları alicam ben
300tl çıkar umarım bu ara hic bisi atamıyorum 300tl benim işimi goruyor
Takım yaparsam tek tek kalanlardan 50tl yaparim dedi. Onlarda markaozdilekten ben kislik nevresim takimi almstm canim 50 tl falan mi ne fazlaydu ama sicacik tutuyo kumasi farkli alcagnda sor indirim vardr belki
Canım neden krem rengi diyor acaba merak ettim şuan . Ben olsam beyaz alırım . Benim yorganım yün ama yünün böyle bir tozu var o asla geçmiyor. Onun için annem fermuarlı beyaz yüz diktirdi yastıklarımda aynen öyle fermuarlı yüzleri var onları çıkartıp yüksek derecede yıkıyorum. Özdilek al cidden ama beyaz olanı almalısın ben olsam kesin öyle yapardım. Ama tabi yün daha sağlıklı benim geçende söyledim hiç elyaf yorganım yok110tl gitti bile :/ marketde.
Peynir,zeytin,kasar,krempeynir,sosis, çeçil peynir, armut,elma, mandalina, patates,sogan,maydanoz, toz pakt puding, kremşanti,yoğurt falan aldim.
Çok bi eksiğim kalmadi bunlarla idare edebilirim 15-20 gun kart kesilene kadar..
Benim 2 yastık elyafim tuhaf sevemedim.
Boncuk elyafda çökme yaptı sevmedim.
Saticı adam çökmez senin aldığın adidır desede ben bildiğim elyaftan aldim.
Kilosu 10tl ben 1.5kilo aldım silikon elyaf.
4 tanede iç yüz aldım bunlarda tanesi 5tl.
Bunları nakit verdim.
Yorganda taç 110tl
Özdilek 125tl
Adam özdilegi tavsiye etti ve krem rengi al dedi.
Yaa kirli gibi durmazmı bilemedim
Herkes krem aliyor artik dedi.
En çok krem satıyormuş.
Bu ayın sonunda alicam onu sirayla.
Ama kalın guzeldi.
Yünde var o da 150tl
Burası markaların outleti gibi bir yer tac özdilek falan satiyor.
Nevresim takımları var 70tl ama ben desenlerinide sectigimden zevkime göre begenemedim
Gri çarşaf alicam sadece mesela çift kisilik 25tl.
Iyi yani.
Yün saglikli fakat yıkayınca toplanır endisesindeyim.Canım neden krem rengi diyor acaba merak ettim şuan . Ben olsam beyaz alırım . Benim yorganım yün ama yünün böyle bir tozu var o asla geçmiyor. Onun için annem fermuarlı beyaz yüz diktirdi yastıklarımda aynen öyle fermuarlı yüzleri var onları çıkartıp yüksek derecede yıkıyorum. Özdilek al cidden ama beyaz olanı almalısın ben olsam kesin öyle yapardım. Ama tabi yün daha sağlıklı benim geçende söyledim hiç elyaf yorganım yok
Aslında cok merak ediyorum english home yorganinitr_lelli Ben English Home'un elyaf yorganını kullanıyorum. Yıkama problemi yok, sıcak tutuyor ve yakmıyor. Kızımın yorganını da ikea'dan almıştım. Evdeki nevresimlerin tamamı ikea'dan. Ben yatak odasında düz beyaz otel nevresimi gibi nevresim seviyorum.
Saten-pamuk karışımı olandan kullanıyorum. Kızımın nevresimleri desenli sadece.
Ben evi sadeleştirme zamanında evdeki tüm yün yorganları gönderip, English Home'a gitmiştim. Bize çift kişilik, kızıma tek kişilik, misafir için de 1 çift kişilik 1 tek kişilik yorgan aldım. Hepsini elyaf aldım. Orada pamuk ve yün seçenekleri de var ama makinede yıkarken toplanır diye onları istemedim. Ben çok memnunum yorganlardan.Aslında cok merak ediyorum english home yorganini
Nevresimlerini cok sevdim fiyatlarıda uygun
Denemelik alabilirim aslinda.
Misafir icin vs kullanilir.
Yıkanınca toplanmıyor dimi?Ben evi sadeleştirme zamanında evdeki tüm yün yorganları gönderip, English Home'a gitmiştim. Bize çift kişilik, kızıma tek kişilik, misafir için de 1 çift kişilik 1 tek kişilik yorgan aldım. Hepsini elyaf aldım. Orada pamuk ve yün seçenekleri de var ama makinede yıkarken toplanır diye onları istemedim. Ben çok memnunum yorganlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?