Ahhh bu kızın ölümü / öldürülüşü katledilisi...
Siz bursalimisiniz?günaydın kızlarr
h.sonu harcamalıydı bizim.Kahvaltılık aldık 100 tl.uludaga çıktık bi 100 de orda gitti.(esim ödedi onları)
Ordan aksm ev görmeye gittik karacadan su takımı aldım 40 tl
esime trendyoldan sevgililer günü hediyesi aldım 59 tl.
kuafre gittim 35 tl.
kuruyemiş aldım 26 TL
kendime çay bardağı aldım 16 tl
kumbaraya 7-8 tl attım
evet cnm Bursalıyız.Siz bursalimisiniz?
Yani sevdinizmi uladagi ben sevemedim.
Selamlar,
Cumartesi günü kızımın okulundaki velilerden birinin evinde toplandık. Giderken pasta ve tüm çocuklara dağıtmak üzere çikolata aldım. 80 lira tuttu.
Pazar günü de bakıcı ablamıza ziyarete gittik. Oradan teyzeme uğradık. Gitmeden önce 2 kg patatesli börek aldım. 58 lira ödedim. 1 kg bakıcı ablaya, 1 kg teyzeme götürdüm.
Nezaket pahalı birşey ama yahunezaketine hayran :)
Allah kabul etsin.yerlerinde dinlendirsin inşallah ikisini de cnmKızlar gelemedim
Annemin 7 sini yaptık akşam.. Yasin kitabı aldım.. babamın da sene-i devriyesi diye ikisinin adını da yapışkanlı kağıtlara yazdırdım iç kapağına yapıştırdık. Allah kabul etsin..
7 gece okundu duası hiç kapatmadım kapımı.. hem babama hem anneme bağışladık..
40 ında ve 52 sinde de okutucam rabbim bi mani keder vermezse.. Hayırlısıyla inşallah..
Cenaze boyunca herkes yardımcı oldu. Herkes bişeyler yaptı , getirdi , verdi.. çok şükür elhamdüllillah kolayca oldu anneciğimin herşeyi.. Rabbim anneciğimle babacığıma rahmet etsin , nur içinde yatsınlar.. Mekanları cennet olsun..
40 tane yasin kitabı aldık. 17 si büyük.. 23 tanesi normal boydakilerden.. hepsine 280 ödedik..
Tavuk parasını komşuma ve ayran parasını kayınpederime vereceğim. Bir de bakıcı ablanın 10 günlük maaşı var.
Kirayı alıp ödemeyi yapınca kafam biraz daha rahatlar artık..
Bugün kızımla yanlız kaldık evde.. Biraz tedirginliğim var elbet ama ilk günler kadar değil.. Bişeylerle oyalanmam lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?