Küçük Düşün Büyük Olsun!

yazdıklarına kesinlikle katılıyorum ama benim annemde yıllardır sıkıntı çekiyor ama hala ferahlığa eremedi çok sabırlı başkası olsa bu kadar sabretmezdi babama. ne zaman annecim feraha erecek çok merak ediyorum.

Cok dua edin mutlaka erecektir.
Annemin neler yasadigini ya da yasadigimiza herseyine ben sahidim.
Allah mazlumdan yana her daim cok sukur.
Geç oluyor ama oluyor.

sabretmekten baska care yok canım Allah herseyin en iyisini bilir benim annem babam 60 yasında gecen yıl bosandılar düşün annem artık kafa olarak cok sukur çok daha rahat tartısma yok vs ama babam bizi bunaltıyor dıye yıne dusunuyor uzuluyor,annelerimiz hep düşünüyor anlayacagın.
Allahım bugunumuzu aratmasın annemızı babamızı basımızdan eksık etmesin daha kötü durumlardan cok sukur bugunlere geldık Allah buyuktur canım

tamam bu halimizede çok şükür tabiki ama babam 55 yaşında hala emekli değil elde hiç bişey yok. zamanından beri anacım gün yüzü görememişki doğru düzgün şöyle bi bakınca tasarruf, idare, eldekiyle avunma fazla ve gereksiz şeyler almamak için çabalıyoruz ya anneme baksam yeter ben. yıllardır her cumartesi pazara gittiğinde 20 tl den fazla harcamaz ihtiyacı dışında hiç bişey almaz ne biliyim içim gidiyo bazen ayrıl bile diyorum anneme ama dinlemiyor bırakamazmış bu yaştan sonra napacakmış.. o kadar doluyumki aslında yazamıyorum buraya herşeyi

Bende de baban doğru söylüyor,daha doğrusu mevki istanbulda çok önemli. hemen verseniz de o evin arsasındaki binadan ev veriyorsa mantıklı aslında.. ama başka mevki hiç mantıklı değil :)

tahmin edebiliyorum canım benim annem emekli çok sukur o bile o kadar etkılıyokı her ne kadar biz cocukları bakarız ılgılenırız dıyosakta daha rahat hıssedıyorlar. iş emeklilikle de bitmiyor zaten babam memur emeklisi dusun emekli maası 2000 cıvarıdır.eline 50 lira gcmıyo hepsı borclara. ah ah biz bosuna bırıkım yapmaya calısmıyoruz önümüzdeki örneklerden dolayı

aynen öyle.. bizimkiler boşansa annemin bizden başka güvencek dalı yok. zaten biz ona o güveni veriyoruz ama kendisi bırakmıyor babamı tabiki en son kararı kendi verir. ev kira gününde ödenmez faturaları yetebildiğim kadar ben ödüyorum. sabrediyoruz sabrediyoruz bakalım nereye kadar sabredicez.

Bende de baban doğru söylüyor,daha doğrusu mevki istanbulda çok önemli. hemen verseniz de o evin arsasındaki binadan ev veriyorsa mantıklı aslında.. ama başka mevki hiç mantıklı değil :)
Muteahhitle alasirsak burdan veriyor
Avukat yoklamis iste kurtkoy nere bura nere burasi degerli suan.

Babam 6 daireden asagi vermem diyor.
Daire kiralarida 3+1ler 2000tl asagi degil suan.
Bakalim canim kismet bekliyoruz ac acikda degiliz cok sukur kirada vermiyoruz.
Hıı yeni ev cok istiyorum tabiki ama zamani var demek.

aaahhh şu babalar hepsimi aynııı, hep anneler idare etsin onlar sıkıntı çektirsin. off off inşallah bizim çocuklarımız bunu demez diliyorum...

Belli bir yastan sonra bosanmak kolay degil.
Ben anneme bosan dedim ama annemede hak verdim.
Ben bu yastan sonra 75 yasindaki babamdan sigara parasimi isticem.
Emek verdim buralara (binamiz var) baskasimi yesin sizede vermez sabredicem dedi.
Hakli buldum.
Hakli yani.
Cok dua ettim babam ıslah olsun diye.
Bugunumuze sukur

Allah sabrımızın mukafatını verır ınsAllah canım beterınden korusun bugunumuzu aratmasın ınsAllah hepımızın ıcıne ferahlık versın senı cok ıyı anlıyorum

aaahhh şu babalar hepsimi aynııı, hep anneler idare etsin onlar sıkıntı çektirsin. off off inşallah bizim çocuklarımız bunu demez diliyorum...

ahh inşallah ya

tabiki kolay değil biliyorum ama anlaşamıyolarda maddi anlamda geçinemiyolarda biz uzaktayız her zaman göremiyoruz hep aklımız annemde. ay allah korusun anneme bişey olursa kendimi çok suçlarım elimden bişey gelmedi anneme bakamadım diye. annemde çok dua ediyo babama ama eskiden hep yemiş paraları şimdi yicek parada bulamıyor. 1 sene sigortalı çalışsa emekli biliyomusun. ama omirilik daralması var dizinden zorlanıyo yaptığı işte ağır o yüzden girmiyor başkasının yanına. kendi işini yapmaya çalışıyo ama işmi var yapsın. (mobilyacı)

Allah sabrımızın mukafatını verır ınsAllah canım beterınden korusun bugunumuzu aratmasın ınsAllah hepımızın ıcıne ferahlık versın senı cok ıyı anlıyorum
amin inşallah valla gözlerim doldu yazarken iyi bişey olduğunda mutlu olsam hep yarımım hep ailem aklımda
zaten bebek için uğraşıyoruz o da olmuyor sınav dünyasında yaşayıp gidiyoruz

amin inşallah valla gözlerim doldu yazarken iyi bişey olduğunda mutlu olsam hep yarımım hep ailem aklımda

ben de annemi hep düşünüyorum baba zaten baba olmadı hiç çok oldu ayrılalı.annem yeniden evlendi rahata kavuştu onun derdini çekmesine bile gerek yokmuş. çok şükür. senin babanı biryerde sigortalı gösteremiyromusunuz çok az bir zaman kalmış yazık değilmi geçirdiği maaşsız günlere.. bu arada çocuk için ne zamandır uğraşıyorsunuz. biz de çok uğraştık çok paralar harcadık ama olmadı. evlat edinmeye başvurduk şükür sıramız çok az kaldı ve inan hamile kalmayı şuan istemiyorum o geçen günlerime yazık etmişim. bu bile çok başka bir duygu anlatılması çok zooor.

Selam kızlar
Migrosda kadinlar gunune ozel pasabahce urunlerinde yüzde 40 indirim varmis.

Pasabahcenin linka serisi bardaklarini istiyordum.
12 kucuk boy
12 butuk boy bardak aldim 60 TL tuttu.

161.51'den 2 gr' da altın aldım. Allah bereket versin inşallah

hep sag olduklarını saglıklı olduklarını dusun canım ben de aynı iç huzursuzlugunu yasıyorum en azndan suan annem ıcın ıcım rahat ama babam için aynı seyleri dusunuyorum snra dıyorum cok sukur sag ıstedgmzde görebılıyoruz sımdılık saglıklı.yapacak bıseyımız yok ımtıhan dunyası

Tabiki herkesin kendi yasadigi sıkıntısı farkli.
Maddi sikıntida varsa olay degisir.
Bizde maddi sıkıntı olmamasi lazimken babam paralari keyfine zevkine yediginden varlik icinde yokluk cektik zamaninda.

Simdi 60a merdiven dayadi ve seker hastasi, gobek fitigi, kalpde ritim bozuklugu var.
Ameliyat da etmiyorlar mesela masada kalirsin diyorlar.

Tirsti anlican duruldu.

Yoksa sagligi el verse devam ederdi.
Tum akrabalari sirtini dondu anladi bizden baska kimsesi yok..

Simdilik bize iyi bundan sonra tekrar degisirmi bilemem.
Kendi bilir kendine yapar yine rezil olur.

Ama annem cok ezildi canim elimden de bisi gelmedi neticede ben ne yapabilirimki

Mutfakda tadilat yapilacak bende mutfagi toparliyorum.
Mutfak dolaplarimin raflari bana yetmiyordu kiler dolabi yaptiricam ocagin yeri degisecek.
Plastik bi idareten cekmecem vardi onu attim
Icimi bosalttim hep ivir zivir.
Hem boyle evimde temizlenmis oluyor.
Baya acildi ferahlafi dahada ferah olacak.
Bir kac kap kacak daha aticam.
Tencereleri yenileyince onlarida eleyecegim.

Pilav ve sulu kofte yaptim.
Evimi supurdum.
Wc yikadim.
Yatak odami toparladim dolap iclerinide eliyorum.

Bu hamislik bana bahane olacak
Epeydir tamamen degisiklik yapmak istiyordum giysilerimde.
Bu bahaneyle baya elerim daha.
Cok kiyafetim zaten yoktu simdi epey azaldi.
3-5 sey birakicam eleye eleye bir an da olmuyor.
Zamanla.

Pazara gittim 50 tl
Ekmek 2 tl

Benimde bu ay ki hedefim dondurucuyu rahatlatmak
Bir ton şey hatırladım daha doğru düzgün tüketmedik geçen 2 hafta dondurucudan yaptım yemeklerin çoğunu bu haftada planlamaya 3 yemek aldım dondurucudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…