yazdıklarına kesinlikle katılıyorum ama benim annemde yıllardır sıkıntı çekiyor ama hala ferahlığa eremedi çok sabırlı başkası olsa bu kadar sabretmezdi babama. ne zaman annecim feraha erecek çok merak ediyorum.Kizlar dun annemle seyi konustuk.
Gercekden annem cok sıkıntı cekti babamin sorumsuzluklari yuzunden bizde cektik yani onunla birlikde.
Suan annem rahat insan sanki sabrettikce gercekden feraha rahata eriyor.
Annemin bir miktar parasi vardi bankada babam yemisti simdi tam okadar para hatta fazlasi var anneme geri geldi.
Cok dua edin mutlaka erecektir.yazdıklarına kesinlikle katılıyorum ama benim annemde yıllardır sıkıntı çekiyor ama hala ferahlığa eremedi çok sabırlı başkası olsa bu kadar sabretmezdi babama. ne zaman annecim feraha erecek çok merak ediyorum.
sabretmekten baska care yok canım Allah herseyin en iyisini bilir benim annem babam 60 yasında gecen yıl bosandılar düşün annem artık kafa olarak cok sukur çok daha rahat tartısma yok vs ama babam bizi bunaltıyor dıye yıne dusunuyor uzuluyor,annelerimiz hep düşünüyor anlayacagın.yazdıklarına kesinlikle katılıyorum ama benim annemde yıllardır sıkıntı çekiyor ama hala ferahlığa eremedi çok sabırlı başkası olsa bu kadar sabretmezdi babama. ne zaman annecim feraha erecek çok merak ediyorum.
tamam bu halimizede çok şükür tabiki ama babam 55 yaşında hala emekli değil elde hiç bişey yok. zamanından beri anacım gün yüzü görememişki doğru düzgün şöyle bi bakınca tasarruf, idare, eldekiyle avunma fazla ve gereksiz şeyler almamak için çabalıyoruz ya anneme baksam yeter ben. yıllardır her cumartesi pazara gittiğinde 20 tl den fazla harcamaz ihtiyacı dışında hiç bişey almaz ne biliyim içim gidiyo bazen ayrıl bile diyorum anneme ama dinlemiyor bırakamazmış bu yaştan sonra napacakmış.. o kadar doluyumki aslında yazamıyorum buraya herşeyisabretmekten baska care yok canım Allah herseyin en iyisini bilir benim annem babam 60 yasında gecen yıl bosandılar düşün annem artık kafa olarak cok sukur çok daha rahat tartısma yok vs ama babam bizi bunaltıyor dıye yıne dusunuyor uzuluyor,annelerimiz hep düşünüyor anlayacagın.
Allahım bugunumuzu aratmasın annemızı babamızı basımızdan eksık etmesin daha kötü durumlardan cok sukur bugunlere geldık Allah buyuktur canım
Kizlar dun annemle seyi konustuk.
Gercekden annem cok sıkıntı cekti babamin sorumsuzluklari yuzunden bizde cektik yani onunla birlikde.
Suan annem rahat insan sanki sabrettikce gercekden feraha rahata eriyor.
Annemin bir miktar parasi vardi bankada babam yemisti simdi tam okadar para hatta fazlasi var anneme geri geldi.
Ben oyle tum bileziklerim gitmisti hepsi fazlasiyla geri geldi.
Insan dusununce anliyor dun epey bunlari konustuk.
Demek bir rahatlama sabirdan sonra geliyor.
Ayrica bizim bu evle ilgili dava actirdi babam dun avukata verdi.
Eski baskan ve parti zamanindaki adam bizim m2 kesmis ve alacagimiz paranin 10bini ortada yok.
2001 yilinda bir parafla cekti gosterilmis.
Yani 20bin degil 30bin alacaktik.
Ama 10bin yok ortada.
Babam ben cekemem ki ben cektim gorunuyor ozaman varisliydi burasi diyor. Dogru varislerin izni olmadan cekemez.
Avukata verdi dun avukat fazlasiyla aliriz demis. Sen haklisin cok kaybin var demis.
Bu belediyeler para yiyor ancak.
Bakalim ne olacak ordanda beklentimiz var.
Bir muteahhit 5 daire +200bin tl para veriyor ama babam ben 1-2 sene daha beklicem diyor.
Belediyeden bekle acele etme dahada degerlenecek oralar demisler.
Hatta avukat demiski sana 6 kat bina verim kurtkoyde yeni sifir sen orayi bana ver demis.
Burasi icin
bildiginiz curuk ev degerlendi.
Yer olarak degerli tabiki ev falan degil muhit olarak uctu.
Babama hak verdim bir an once verilsin diyordum ama bukadar herkesin gozu varsa degerlenir daha.
Babama soyledim bebek biraz buyuyunce masade de ederseniz ben 3+1 yine burada bir eve cikicam dedim.(kirasini alicam buranin)
Ev kucuk 1 oda daha lazim artik bana dedim.
Babamda bekle sen bana bakma 2 sene sonra veririz cikariz degerlenecek daha dedi.
Ay ikna olmasina sevindim.
tahmin edebiliyorum canım benim annem emekli çok sukur o bile o kadar etkılıyokı her ne kadar biz cocukları bakarız ılgılenırız dıyosakta daha rahat hıssedıyorlar. iş emeklilikle de bitmiyor zaten babam memur emeklisi dusun emekli maası 2000 cıvarıdır.eline 50 lira gcmıyo hepsı borclara. ah ah biz bosuna bırıkım yapmaya calısmıyoruz önümüzdeki örneklerden dolayıtamam bu halimizede çok şükür tabiki ama babam 55 yaşında hala emekli değil elde hiç bişey yok. zamanından beri anacım gün yüzü görememişki doğru düzgün şöyle bi bakınca tasarruf, idare, eldekiyle avunma fazla ve gereksiz şeyler almamak için çabalıyoruz ya anneme baksam yeter ben. yıllardır her cumartesi pazara gittiğinde 20 tl den fazla harcamaz ihtiyacı dışında hiç bişey almaz ne biliyim içim gidiyo bazen ayrıl bile diyorum anneme ama dinlemiyor bırakamazmış bu yaştan sonra napacakmış.. o kadar doluyumki aslında yazamıyorum buraya herşeyi
aynen öyle.. bizimkiler boşansa annemin bizden başka güvencek dalı yok. zaten biz ona o güveni veriyoruz ama kendisi bırakmıyor babamı tabiki en son kararı kendi verir. ev kira gününde ödenmez faturaları yetebildiğim kadar ben ödüyorum. sabrediyoruz sabrediyoruz bakalım nereye kadar sabredicez.tahmin edebiliyorum canım benim annem emekli çok sukur o bile o kadar etkılıyokı her ne kadar biz cocukları bakarız ılgılenırız dıyosakta daha rahat hıssedıyorlar. iş emeklilikle de bitmiyor zaten babam memur emeklisi dusun emekli maası 2000 cıvarıdır.eline 50 lira gcmıyo hepsı borclara. ah ah biz bosuna bırıkım yapmaya calısmıyoruz önümüzdeki örneklerden dolayı
Muteahhitle alasirsak burdan veriyorBende de baban doğru söylüyor,daha doğrusu mevki istanbulda çok önemli. hemen verseniz de o evin arsasındaki binadan ev veriyorsa mantıklı aslında.. ama başka mevki hiç mantıklı değil :)
tamam bu halimizede çok şükür tabiki ama babam 55 yaşında hala emekli değil elde hiç bişey yok. zamanından beri anacım gün yüzü görememişki doğru düzgün şöyle bi bakınca tasarruf, idare, eldekiyle avunma fazla ve gereksiz şeyler almamak için çabalıyoruz ya anneme baksam yeter ben. yıllardır her cumartesi pazara gittiğinde 20 tl den fazla harcamaz ihtiyacı dışında hiç bişey almaz ne biliyim içim gidiyo bazen ayrıl bile diyorum anneme ama dinlemiyor bırakamazmış bu yaştan sonra napacakmış.. o kadar doluyumki aslında yazamıyorum buraya herşeyi
Belli bir yastan sonra bosanmak kolay degil.aynen öyle.. bizimkiler boşansa annemin bizden başka güvencek dalı yok. zaten biz ona o güveni veriyoruz ama kendisi bırakmıyor babamı tabiki en son kararı kendi verir. ev kira gününde ödenmez faturaları yetebildiğim kadar ben ödüyorum. sabrediyoruz sabrediyoruz bakalım nereye kadar sabredicez.
Allah sabrımızın mukafatını verır ınsAllah canım beterınden korusun bugunumuzu aratmasın ınsAllah hepımızın ıcıne ferahlık versın senı cok ıyı anlıyorumaynen öyle.. bizimkiler boşansa annemin bizden başka güvencek dalı yok. zaten biz ona o güveni veriyoruz ama kendisi bırakmıyor babamı tabiki en son kararı kendi verir. ev kira gününde ödenmez faturaları yetebildiğim kadar ben ödüyorum. sabrediyoruz sabrediyoruz bakalım nereye kadar sabredicez.
aaahhh şu babalar hepsimi aynııı, hep anneler idare etsin onlar sıkıntı çektirsin. off off inşallah bizim çocuklarımız bunu demez diliyorum...
Belli bir yastan sonra bosanmak kolay degil.
Ben anneme bosan dedim ama annemede hak verdim.
Ben bu yastan sonra 75 yasindaki babamdan sigara parasimi isticem.
Emek verdim buralara (binamiz var) baskasimi yesin sizede vermez sabredicem dedi.
Hakli buldum.
Hakli yani.
Cok dua ettim babam ıslah olsun diye.
Bugunumuze sukur
amin inşallah valla gözlerim doldu yazarken iyi bişey olduğunda mutlu olsam hep yarımım hep ailem aklımdaAllah sabrımızın mukafatını verır ınsAllah canım beterınden korusun bugunumuzu aratmasın ınsAllah hepımızın ıcıne ferahlık versın senı cok ıyı anlıyorum
amin inşallah valla gözlerim doldu yazarken iyi bişey olduğunda mutlu olsam hep yarımım hep ailem aklımda
zaten bebek için uğraşıyoruz o da olmuyor sınav dünyasında yaşayıp gidiyoruz
hep sag olduklarını saglıklı olduklarını dusun canım ben de aynı iç huzursuzlugunu yasıyorum en azndan suan annem ıcın ıcım rahat ama babam için aynı seyleri dusunuyorum snra dıyorum cok sukur sag ıstedgmzde görebılıyoruz sımdılık saglıklı.yapacak bıseyımız yok ımtıhan dunyasıamin inşallah valla gözlerim doldu yazarken iyi bişey olduğunda mutlu olsam hep yarımım hep ailem aklımda
zaten bebek için uğraşıyoruz o da olmuyor sınav dünyasında yaşayıp gidiyoruz
Tabiki herkesin kendi yasadigi sıkıntısı farkli.ahh inşallah ya
tabiki kolay değil biliyorum ama anlaşamıyolarda maddi anlamda geçinemiyolarda biz uzaktayız her zaman göremiyoruz hep aklımız annemde. ay allah korusun anneme bişey olursa kendimi çok suçlarım elimden bişey gelmedi anneme bakamadım diye. annemde çok dua ediyo babama ama eskiden hep yemiş paraları şimdi yicek parada bulamıyor. 1 sene sigortalı çalışsa emekli biliyomusun. ama omirilik daralması var dizinden zorlanıyo yaptığı işte ağır o yüzden girmiyor başkasının yanına. kendi işini yapmaya çalışıyo ama işmi var yapsın. (mobilyacı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?