Sagol canim bakalim hayirlisitr_lelli adınıza sevindim canım hem baban açısından hemde ev açısından umarım
Ah kadınlar neler taşıyorlar içlerinde sırtlarında
Nelere göğüs geriyorlar
kullanıslı olması cok onemli canım acıma kendı evıne hem de senın ıstedgn gbı olcak bak ne guzel bin lira masrafta ck uygun.her ay kira veriyoruz hava parası valla uzuluyorum benKahvalti fasli bitti ev topluyorum ben.
Kizlar ya biliyosunuz cikamiyorum burdan.
En az 2 sene daha garanti buradayim.
Mutfakda tadilat yaptiricam.
Ocagin yeri degisecek , kiler dolabi ekletip ust modulu degisicem fazla raf yaptiricam.
Simdi kati meyve sikacagiydi, belndirdi vs vs hepsi elimin altinda olsun istiyorum dolap yetmiyor
2bin tl gibi bir masrafi var + cam ocak almayi dusunuyorum nette 400tl falan.
Bu 2binin 1000tl babam karsilicak.
Taksitle odicez.
Bu eve hic bisi yaptirmam diyordum ama suan mecburum.
Cunku yer sikıntisi cekiyorum neticede kira vermiyorum alti ustu 1000tl napim diye avutuyorum kendimi.
Bir an da karar verdim.
Bakalim nolcak umarim sıkışmayiz.
2 sene daha burdayim kesin napim ya.
Isim gorulsun bari dedim.
Aman hep masraf ya hersey para.
Canim zaten donusumde diye masraf yapmak istemiyorum ama bir sure daha mecburen burdayiz.kullanıslı olması cok onemli canım acıma kendı evıne hem de senın ıstedgn gbı olcak bak ne guzel bin lira masrafta ck uygun.her ay kira veriyoruz hava parası valla uzuluyorum ben
Canim zaten donusumde diye masraf yapmak istemiyorum ama bir sure daha mecburen burdayiz.
K.v falan yuzunden cikmiyordum ama simdi bebekde olunca annem elim kolum benim.
Bir isim olsa bakar emanet ederim.
Bisi lazim olsa alir.
O sebepden burasi yikilana kadar cikmam.
Boyle suanki haliyle cok daginik.
Dolap iclerinde 1 raf var
Ocak tezgaha uzak falan falan.
Babam dolapciyi taniyor soylemis gel olcu al diye.
Hani pahali lux bisey zaten istemiyorum isimi gorsun yeter.
Dolaplara fazla raf ve boydan kiler dolabi istiyorum.
Kredi kartina taksitle yaptiricaz zaten.
Aydan aya 125tl biz 125tl babam 8 ay odicez.
Ocagida kredi kartina taksit alicam.
Bakalim niyetlendik isimi gorur bir sure daha.
Allah herkese ev nasip etsin canim.
Ya yine cok icime sinmicek cunku 3lu set istiyorum ankastre bu tezgah buna musait degil olmaz.Boşver canım yaptır ortada kesinlik yok, ha erteledim ha erteleyeceğim ömür geçiyor. en azından içindeb gelen gibi mutfakta işini yaparsın.ocak tezgaha uzak olması kötü. Beni biliyorsun minicik mutfağım vardıve ev almaya karar konusu çok uğraştırmıştı beni. sanıırım eşimin kararsızlığıydı :))))))))) 1 yıl evi değiştiresekmi satsakmı kirayamı versekdi falandır filandı çok şükür içime sinen mutfağım var. mutfaktan çıkasım gelmiyor,eşimde diyor yüzünü göremez olduk bu evde hep mutfaktasın :)))
çok şükürrrr Allah olmayan herkese ev versin. ben ilk evi de almayı çok istemiştim. eşimi çoook baskı uyguladım. o kadar borca girdik ama geçti gittii bitti çok şükür en azından verdiğin para sonunda biliyorsunki evin var
Canim insallah tamamen gecer.ayy kızlar bulantılarım azalıyor gibi hissediyorum.. dün akşam ve bugün doya doya su içebiliyorum şükür.. bugün eve geçince bi de yemek yapmayı denicem inşallah.. iki aydır hayatta değilmişimde şimdi gözümü açmış gibi hissediyorum.. inşallah geçici değildir :)
Canim insallah tamamen gecer.
Ben uzandigim yerden kalkarken doktor bana bulanti ? Kusma? Bas agrisi? Halsizlik? Soruyor.
Ben : yooo, yoo, yoo, yo.
Güldu kadin ne guzel ya dedi.
Demek herkesin bir degil.
1 defa kusamadan bunda da gebelikde bitecek diyorum ben de.
Araniyorum :)
Zaten hep insanlar insanlarin enerjilerini dusuruyorlar.Ayyyy çok sinirim bozuk ya.
Oğlumu parka götürdüm
Kadının biri geldi sizin oğlan 2 var mı dedi
Yok dedim 3 e gircek daha girmedi
Neeee benim oğlumda 3 ama iri tabii 5 gibi duruyor çok küçük kalmış sizinki defi
Bende sizde irisiniz benden
Çocuk büyümesinde anne baba genetik faktörler etkili biz çocuğumuzu kimseylr kıyaslamıyoruz sizde kıyaslamazsanız iyi edersiniz dedim.
Kadın gık diyemefi ama çok sinirim bozuldu
Oysaki oğlum küçük değil minyon tipli
Çünkü eşimde bende minicik insanlarız.
Nedir bu kıyas ya ne saçma bişiy sana ne be kadın sağlıklı olsun kafasının içi iyi olsun yeter şu kadınlara haykırmak istiyorum
Çocuklarınızı kıyas etmeyin diye
Sinirimi bozdu resmen
O sinirle gittim oğluma bisiklet kask aldım 390 tl tuttu. Bugün iyi harcadık
Hadi ya.Lelllii çok şanslısın o zaman
Bulantımı 37 kiloya düşmüştüm 47 kilodan
Dr en sonunda hastaneye yatırfı
zelalke bana arada serum takıyorlardı
Çok yoğunlaşırsa sor dr na 2 gün idare ediyor gözlerimin yuvalarından çıkarcasına kustuğumu biliyorum 10 kilo gitti 4 ayda pantolon bulamamıştım. Dr bile çok korkmuştu
Sonra 60 kiloya çıktım 37 den işin birde o kısmı var. Erkrn doğum oldu yoksa 70 i bulurfum ben1 ayım vardı.çok yemedim ama meyve çok yefim günde 4 kilo portakal 1 kilo muz yiyordum şimdi diyorum 4 kilo portakal nadıl yenir yaHadi ya.
Ben oglumda da cok rahattim.
Bak 2 ay bitti nerdeyse tık yok bende.
Istahimda ne kapali ne acik.
Irademe sahip olmaya calisiyorum.
Ekmek hamur isi yememeye gayret ediyorum.
Bi heveslendim gecen cilekli pasta aldirdim 1 dilim zor yedim.
Annemlere verdim pastayi oglum kardesim falan yediler.
Ben cok kilo almak istemiyorum bunda bakalim nekadar sahip olucam irademe.
Ben zaten sunu sevmiyorum gercekden.İnsanlara sinir olmaya başladım iyice yalan değil
Bir kendi çocukları çocuk zaten
Biz aşılıyoruz çocuklara kıskançlığı kavgayı agresifliği sonra bir sürü psikolojisi bozuk indan dışarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?