Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hadi ya cok sasirdim.
Nasil bir anda dusup aldin ya bu hamilelik akil isi degil valla :)
Kilolu olmayi hic sevmem.
Son 3 ay bunalima giricem evden cikmicam biliyorum kendimi ben

Hatta esime sen goturup getireceksin son aylar dedim.

Birazda o sebepden ben eksikleri hemen alim diyorum.
Son 3 ay kendimi eve kapatasim var

Kapama eve kendini gez toz zaten 2 3 ay çıkılmıyor fazla iyice bunalıms girersin.
Bak benim bir arkadaşım ilk hamileliği çok kötüydü bunalıma girfi loğusa depresyonundan 2 yıl çıkamadı kızı çok problemliydi
Ama 2.de hep aktifti
Spor yaptı vs 10 kilo aldı
Doğumdan 10. Gün sonrada spora devam etti 2 aylık bebişi çok rahat çok relaks çok hata yapmışım diyor.

Bilmiyorum ki nasıl aldım o kiloyu son 3 ay aldım.
Çok yemedimde kalorili şeyler yedim
Birde hamileliğim sıkıntılıydı yok vebek gelişsin diye yedim o kalorili şeyleri boza portakal büyütürmüş bebeği diye.

Bende insanların bulunduğu yerlerdenuzak duruyorum parklarıda bu yüzden sevmiyorum çocuk eğlemeye değil çocuk kıyasına gidiliyor
Geçen günde buna benzwr şey yaşadım annrlerin klasik sorusu kaç yaşında. Sana ne bak sen çocuğun eğleniyormu
Hiç sormuyorum oğlum eğlensin diye gidiyorum ben amaç farklı

Bende hic sevmem oyle sormamda.
Zaten o konularda cok meraksizim.
Suan hamile oldugumu etrafima bile pek soylemiyorum esimede soyleme duyulana kadar diyorum.
Millet merakli sorar arar istemiyorum kimseyle muhattap olmak.
Allahdan kışa gelecek bebek evde olurum.
Ben evde bunalmam ya seviyorum evde oyalanmayi bi de annem var ya

Ben bi yukari bi asagi takiliyorum.

Kendimi alistirim azicik evde olmaya hem cok gezdim azcik durulim oyle cok gezersen oturursun biraz boyle evde diyorum kendime.

Köyü cok ozlerim bir tek.
Simdi yaz geldikce aklima vuracak.
InsAllah bir ev alirim bende
Belki o bahane biraz para biriktiririm yazlik hayali icin bakalim kismet.

Slm arkadaşlar bu haftasonu sevgili ile gezmeleri bana pahalıya patlıyor.Ben klasik giyinen biriyim kot falan giyinmem tutturdu kot giy geçen hafta spor ayakkabısı almıştım 366 tl bugün de maviden 2 kot aldım 320 tl ye.İçim acıdı ya ama ihtiyacım vardı.Sinemaya gittik o vermişti ben de yemeği verdim 50 tl 10 tl de çay saçımı kestirdim 15 tl markete girdim 74 de orda harcadım 469 tl harcadım.Her hafta böyle birikim falan yok.Neyse bakalım.Beni kendi kalıbına sokmaya çalışıyor bazen sinir oluyorum.

Son düzenleme:
Canım yanlış anlama kızma kendi kalıbına sokmak istiyorsa hediye alsaymış keşke.
Hem istediği gibi giyinmeni istiyor hemde başına masraf açıyor. Ben mi zıt biriyim bilmiyorum. Yanlış anlama beni tabi.
Güle güle kullan aldıllarını

Canım yok kendi birinin parasını ben vereyim dedi ama ben asla kabul etmem nişanlım değil eşim değil sonuçta.Ben başkasına aldıramam dedim ona da bozuldu ben başkasımıyım diyor.

Teşekkür ederim cnm bu arada demin yazmayı unutmuşum

merhaba hanımlar bayadır yazamadım herkes iyidir inşallah
ben bu hafta sadece 30 lira harcadım ama önümüzdeki hafta harcamam lazım evde ihtiyaçlar çoğaldı
şu işle ilgili stres ve sıkıntılı günler geçsin çok sıkı diyete ve spora başlayacağım stresten hep yedim bu ay 62ye çıktım yine

Canım yok kendi birinin parasını ben vereyim dedi ama ben asla kabul etmem nişanlım değil eşim değil sonuçta.Ben başkasına aldıramam dedim ona da bozuldu ben başkasımıyım diyor.
Tmm o xaman. Kabul etmemen güzel ama onunda söylemesi güxel.
Benim bir ark. Im varda devamlı kızs masraf yaptırıp duruyor en son telefon istemişti onun gibi sandım.
Çok kızmıştım onun arkadaşına hala etkisindeyim

Merhaba iyi aksamlar nasilsiniz
tr_lelli ev tadilatini yaptir hic dusunme..
ben yillarca o durumu yasadim sonra evimizi aldigimizda ne kdr rahatlik varmis dedik insanin evinde gecirdigi vakit herseyden onemli
Bize bugun kopek saldirdi sokak arasinda tasma kopardi sahibide yaninda kesinlikle mudahale etmedi sadece seslendi ucuz kurtulduk hala icim urperiyor. O cins o kdr asi degil ama bence dayak yiyor ki boyle
En son vurucaktim ama kiyamadim dedi esim.
Ayakkabisini fln isirdi ben geri kactim hatirlamiyorum ztn.
Kadina alsan sunu diye bagirinca en son cekti oylece bekliyor bir ozur bile dilemeden iceri girdi ya bahcede olmasaydi

Çok geçmiş olsun.Ne biçim insanlar var hayvan bakmanın sorumluluğunu taşıyamıyanlar bakmasınlar.2 yıl evvel anneleri ölmüş bizde kalan yeğenler vardı biri 3,5 biri 7,5 yaşında idi.Çocukları parka götürdük annemle yemek yedirdik gezdirdik eve geliyoruz.Küçük yeğen benim kucağımda büyüğü de annemle el ele geliyorlar.Kadının köpeği geliyordu arkadan bir havladı.Annemle yeğen korktu koşarak kaçarken düştüler.Çocuğun elleri kanadı annesi ölmüş baba yok başında zaten garibanlar.Annem kadına kızdı tabi ben de kızdım kadın özür dileyeceğine bindi arabaya giderken de deli deli gibi işaretler yaptı bize adi kadın.Şeytanından bulmuştur inşallah.Aklıma geldi sinir oldum.Oracıkta dövmeliydim onu da yanımda annem var 2 küçük yeğen var kadının kocası var.Uzatmak istemedim

Bugunku de hak ve adalet konusunda hakka girmek konusunda en basta giden insanlardan biri. Yazmak istemiyorum ama bir simge tasiyordu.
Komsularina bari rezil olmustur insan bir ozur diler benim hakkimla don arkani git dedim. O kopegi dovdugune cok eminim cunku cok huzursuzdu. Zabita gonderip aldirabilirim burdaki bakimevi cok iyi en azindan belki kopegin sansi olur almasalarda korkarlar

Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar

Çok geçmiş olsun cnm

Canim sonucta kendi evimiz dimi yaptirim.
Bir sure daha burdayim ve kışın hep evde olucam bebek dolayisiyle.
Olcu alacaklar bugun yarin hadi bakalim hayirlisi.

Gecmis olsun bu arada ay ben cok korkuyorum kopekden falan.

Bazi insanlar gercekden dayagi hak ediyorlar.
Hani lafdan anlamayan ukala sacma sapan terbiyesizler..

Günaydin
Erbaslar uyuyor ben yine erkenciyim.
Mutfakda azicik bulasigim var simdi onlari mak. Koyup cayi ocaga aticam.

Bugun pazara cikicam biraz dolasirim meyve alicam.

Sonra camasir yikanip asilcak
Utu yapilcak
Yemegimde yok (en sevmedigim durum bu)

Aksam olur zaten oyle boyle derken.

Pazarda 50tl harcadim.
Marketde de 34tl harcadim.
Gebelikle ilgili olan 3 testi sordum 250tl para istiyorlar.

Ya bu ozel hastanelerin fiyat sisirmelerinden nefret ediyorum.

Muayine ucreti odemezsem bana sgksiz fiyat cikariyor.
Nerden bilim sigortadan yararlandigini diyor.
Siz oraya kimlik nomu yazinca cikiyor zaten neyden yararlandigim doktora para kazandirmak zorundayiz desenize siz suna dedim.

Doktor muayine ucreti eklenmeyince sigortali 112tl.
Ama ucreti ekleyince 200tl
Direk sigortasiz islem yapinca 250ye kadar cikariyor.

Soyguncu herkes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…