Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar.
Bugün oğlumu parka götürdük.
Yeni bisikletine pek heves etti koca park 3 tur attı eve geldi 4 saattir uyuyor.
Eşim zeytin oyun hamuru süt bıldırcın yumurtası almaya gitti.
Bu ara dehşet para harcadık.
Salı günü arkadaşlar gelicek. Oğlumun doğum günü yaklaştı duvarlar çok fena badana istiyor.
Eşim çatıya çıktı en az 500 tl masraf ederiz boyaya diye hesaplarkrn eskiden kalma 40 kilo hiç açılmamış boya buldu.
Renk olarak farklı düşünsek de şimdi masraf yapmamak adına kullanıcaz. Açık bir renk duvara denedik hoşumuza gitti.
Bu hafta en azından salon ve holü yaptırucam.
Masraf olmamasına çok sevindim

Evlenirkrn yatağı bazalı almadık çok pişmanım. Herşey ortada 6 kapılı dolaba sığdırmaya çalışıyoruz. Yorganlatı atamıyorum bellonadan istikbalden vakti zamanımda iyi paralar verilip alındı.
Baza alalım dedik toparlasın. Müsait zamanda mobilyacılara bakıcax.
Birde o masraf çıkıcak ama boyalara yapmadık bunu alırız.
Bir de oğluma yatak alıcax. Beşiği kaldırfık zaten yatmıyorfu illa yanımda uyuyor.
Oda da spor bir koltupum var açılıyor oraya yatırıyorum ama geri uyanıp yanıma geliyor.
Eylül gibi yatak alalım koltuk odasında dursun diye dedik. Çok soğuklarda salonda oturamayız odasında oluruz yine.
Bir ara mutfakta yine baya atılcak var el atıp çıkarmalıyım. At at bitmedi benim şu ıvır zıvır.

Bende bazali almamistim en basta sonra o divanin ayagi kirildi rahat ettim :) baza alip.
Bazamin 1 gozunu bosalttim hatta duzenlicem az olsun hersey.
Birde ben antre ve oturma odama yikanabilir 4m2 hali siparisi verdim.
Yazin 6-7ay onu kullanicam.
Makinede yikaniyor leke tutmuyor.
Bana buyuk kolaylik.

Mutfak ve y.odamda kullaniyorum mis mis.
Ilerde baska evde kullanmasam bile yazlik alirsam gotururum diye verdim siparisi valla.

Bana gore hersey kolay olmali yikanmali beni yormamali.

Bayada bisi attim zaten
Saggy halilarimi atiyorum simdide.

Hepsi cöpe.

Canim sonucta kendi evimiz dimi yaptirim.
Bir sure daha burdayim ve kışın hep evde olucam bebek dolayisiyle.
Olcu alacaklar bugun yarin hadi bakalim hayirlisi.

Gecmis olsun bu arada ay ben cok korkuyorum kopekden falan.

Yaptir tabi gecen gun geri gelmiyor gule gule kullan canim

Birazdan erkek arkadaşım ve ailesi tanışmaya gelecekler :) Akşama kadar temizlik yaptım annem de ikramlıkları hazırladı :) 15 dk a gelirler :)
Heycanlı zamanlarrr.

Lelli valla divan gibi bacaklı değil kırılsın diye bekliyeyim.
Mobilya gibi olanlar hoşuma gidiyorfu aldım. Hiç akıl edemedim ilerfe döküntü çok olacak.
Valla atıyorum atıyorum bitmiyor lelli. Baza alınca birçok çeyiz gidecek oraya. O kadar da kıyafet havlu nevresim attım. Hala baş edemiyorum

diger topıge yazdım sızlede paylasmassam catlarım cöktüm bugun resmen
kredi kartımın ekstre tarıhı bugundu
ara ara devamli marketten alıyorum ama 1.5aydır toplu market alısverısı yapmamıstık bırazda anneme bıseler aldım toplam 420lira tuttu bide indirimli marketten yani,ama epey bı bıseler aldık stok yapılcak seyler degıller ama heralde 1.5ay falan ıdare eder
yarın kıyma alicam ıns yıne anneme ve bana 80 90da o tutar
bide pazara gttık bugun 50tl
yemek yedık 60tl
anlayacagnz tam bi vurgun haftasıydı ayın birini4degil 5gözle beklıyorum

Canim ya ben okadar attim ki bu sene.
Onceden aciyordum atarken bu sene bana bisi oldu benimlemi yasicak benimlemi olecek diye diye attim.
Dolap iclerim okadar azaldi ki raflar bosaldi.
Cekyat altlari, baza altlari, dolap icleri bosaldi hep.
Bi mutfak dolabindakiler kaldi biraz.
(Tencereler) onlarida yeni dolap yapilinca degisicem.
Bi yer belirliyeyim kafamda.
Bugun fiyat aldim 7 parca granit 350tl
6 parca granit omlet seti 150tl
Celik tencere 3 parca 275tl.
Hala bakiyorum karar vermedim tam.
Bunlarin hepsini alicam ama.
Ihtiyacim var evdeki celikleri artik ciflesemde fayda etmiyor hic parlak durmuyor.

Onlari kolilicez yazlik olursa oraya direk.

Hayirli aksamlar kizlar
Bugun 6 kisilik bir misafir grubu ağırladim yine.
Fakat masrafsız atlattım çok şükür

Sanırım çevremdeki insanlar kafa dengi oldugu icin misafir ağırlamayı çok seviyorum.
Birlikte yapıyoruz birlikte yiyoruz hic zorlanmiyorum.

Bir köyden kilosu 40 TL'den tereyağı yaptırıyorum.
2 kg siparis vermistim 80 TL oraya ödedim.
2 TLde kumbaraya attım
Eğer altın yarın çok yüksek olmazsa yarın aksam bir tane tam altın almayı düşünüyorum

Yarin folik asit ilacimi alicam bende bitti evdeki 35tl.
Kan tahlillerini vericem saglik ocagina
Bu sene bende paso! Galiba

Havlu aticam.
Simdiden yıldım.

Surekli bir masraf hali.
Kendime zaten bisi almiyorum.

Ama bogaz, faturalar,testler falan derken Allah yardimcimiz olsun.

Kızlar grileşen beyazlarınızı nasıl açıyorsunuz benim havlular var beyaz zamanlagrileştiler çamaşır suyuna bastım bir ikisi açılmış ama geri kalanı açılmamış denenmiş bir yönteminiz var mı?

Bu gün sadece ilaç aldım 6 tl
Kuzular ben yaklaşık 2012 beri kronik bir hastalığım için ilaç kullanıyorum o zamandan beri ilacı her aldığımda zamlı alıyordum 0,25 kuruş
Sonra ilaç 100 günlüktü sonra 50 günlük olacak şekilde yenilemişler ilacı bu defada her aldığımda 0,50 tl
Yani benim ilaç ucuz ama pahalı ilaçlar kullananlar ne yapıyor ya her aldığında fiyatı artıyor

Canim hacisakirle bekletmeyi denesene.
Bir de bimde tül beyazlatici var ben ondan karistiriyorum bazen beyazlari yikarken deterjanima.

Olsun güzelim ferah ferah kullanırsın sana kolaylık olur. Bence de yaptır.

Gözün aydın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…