- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
Bende bazali almamistim en basta sonra o divanin ayagi kirildi rahat ettim :) baza alip.Selam kızlar.
Bugün oğlumu parka götürdük.
Yeni bisikletine pek heves etti koca park 3 tur attı eve geldi 4 saattir uyuyor.
Eşim zeytin oyun hamuru süt bıldırcın yumurtası almaya gitti.
Bu ara dehşet para harcadık.
Salı günü arkadaşlar gelicek. Oğlumun doğum günü yaklaştı duvarlar çok fena badana istiyor.
Eşim çatıya çıktı en az 500 tl masraf ederiz boyaya diye hesaplarkrn eskiden kalma 40 kilo hiç açılmamış boya buldu.
Renk olarak farklı düşünsek de şimdi masraf yapmamak adına kullanıcaz. Açık bir renk duvara denedik hoşumuza gitti.
Bu hafta en azından salon ve holü yaptırucam.
Masraf olmamasına çok sevindim
Evlenirkrn yatağı bazalı almadık çok pişmanım. Herşey ortada 6 kapılı dolaba sığdırmaya çalışıyoruz. Yorganlatı atamıyorum bellonadan istikbalden vakti zamanımda iyi paralar verilip alındı.
Baza alalım dedik toparlasın. Müsait zamanda mobilyacılara bakıcax.
Birde o masraf çıkıcak ama boyalara yapmadık bunu alırız.
Bir de oğluma yatak alıcax. Beşiği kaldırfık zaten yatmıyorfu illa yanımda uyuyor.
Oda da spor bir koltupum var açılıyor oraya yatırıyorum ama geri uyanıp yanıma geliyor.
Eylül gibi yatak alalım koltuk odasında dursun diye dedik. Çok soğuklarda salonda oturamayız odasında oluruz yine.
Bir ara mutfakta yine baya atılcak var el atıp çıkarmalıyım. At at bitmedi benim şu ıvır zıvır.
Ayyy cok heycannnli :)Birazdan erkek arkadaşım ve ailesi tanışmaya gelecekler :) Akşama kadar temizlik yaptım annem de ikramlıkları hazırladı :) 15 dk a gelirler :)
Canim sonucta kendi evimiz dimi yaptirim.
Bir sure daha burdayim ve kışın hep evde olucam bebek dolayisiyle.
Olcu alacaklar bugun yarin hadi bakalim hayirlisi.
Gecmis olsun bu arada ay ben cok korkuyorum kopekden falan.
Heycanlı zamanlarrr.Birazdan erkek arkadaşım ve ailesi tanışmaya gelecekler :) Akşama kadar temizlik yaptım annem de ikramlıkları hazırladı :) 15 dk a gelirler :)
Canim ya ben okadar attim ki bu sene.Heycanlı zamanlarrr.
Lelli valla divan gibi bacaklı değil kırılsın diye bekliyeyim.
Mobilya gibi olanlar hoşuma gidiyorfu aldım. Hiç akıl edemedim ilerfe döküntü çok olacak.
Valla atıyorum atıyorum bitmiyor lelli. Baza alınca birçok çeyiz gidecek oraya. O kadar da kıyafet havlu nevresim attım. Hala baş edemiyorum
Aa sorim ama folbiol vermedi dr.Folik asit sağlıkocağı ücretsiz veriyor sor canım.
Canim hacisakirle bekletmeyi denesene.Kızlar grileşen beyazlarınızı nasıl açıyorsunuz benim havlular var beyaz zamanlagrileştiler çamaşır suyuna bastım bir ikisi açılmış ama geri kalanı açılmamış denenmiş bir yönteminiz var mı?
Bu gün sadece ilaç aldım 6 tl
Kuzular ben yaklaşık 2012 beri kronik bir hastalığım için ilaç kullanıyorum o zamandan beri ilacı her aldığımda zamlı alıyordum 0,25 kuruş
Sonra ilaç 100 günlüktü sonra 50 günlük olacak şekilde yenilemişler ilacı bu defada her aldığımda 0,50 tl
Yani benim ilaç ucuz ama pahalı ilaçlar kullananlar ne yapıyor ya her aldığında fiyatı artıyor
beren_naz umarım iyi geçmiştir
Z zynpzeynep o çocukları kıyaslayan insanlara bende gıcık oluyorum
Benim iki kızım var biri iri biri minyon ikisinde benim ama çok farklılar ne yapalım yani
hadı hayırlı olsun arkadasım Allahım mutlulugunuzu daım etsınhawar çok güzel geçti kısmetse iki hafta sonra da istemeye gelecekler :)
hadı hayırlı olsun arkadasım Allahım mutlulugunuzu daım etsın
Olsun güzelim ferah ferah kullanırsın sana kolaylık olur. Bence de yaptır.Kahvalti fasli bitti ev topluyorum ben.
Kizlar ya biliyosunuz cikamiyorum burdan.
En az 2 sene daha garanti buradayim.
Mutfakda tadilat yaptiricam.
Ocagin yeri degisecek , kiler dolabi ekletip ust modulu degisicem fazla raf yaptiricam.
Simdi kati meyve sikacagiydi, belndirdi vs vs hepsi elimin altinda olsun istiyorum dolap yetmiyor
2bin tl gibi bir masrafi var + cam ocak almayi dusunuyorum nette 400tl falan.
Bu 2binin 1000tl babam karsilicak.
Taksitle odicez.
Bu eve hic bisi yaptirmam diyordum ama suan mecburum.
Cunku yer sikıntisi cekiyorum neticede kira vermiyorum alti ustu 1000tl napim diye avutuyorum kendimi.
Bir an da karar verdim.
Bakalim nolcak umarim sıkışmayiz.
2 sene daha burdayim kesin napim ya.
Isim gorulsun bari dedim.
Aman hep masraf ya hersey para.
Gözün aydın :)ayy kızlar bulantılarım azalıyor gibi hissediyorum.. dün akşam ve bugün doya doya su içebiliyorum şükür.. bugün eve geçince bi de yemek yapmayı denicem inşallah.. iki aydır hayatta değilmişimde şimdi gözümü açmış gibi hissediyorum.. inşallah geçici değildir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?