Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın
1 hafta izin yaptım
Enerji depoladım geldim
Dün de saçlarımı boyatıp kestirdim
Pazar alışverişi yaptım

Hafta hepimiz için sağlıklı, mutlu, bereketli geçsin

Kuzular ben bu hafta yemek listemi oluşturamadım
Bu gün taze fasulye ve pilav yapacağım
Bir gün kabak yapacağım
siz neler yapacaksınız?

Bu akşam için bezelye makarna yaptım
Yarın patlıcanlı domates soslu yemek yapacağım
Bir akşam yeşil mercimek yemeği yanına pilav yaparım
Bir akşam et sote pilav

Selamlar,

Bir süredir yazamadım. tr_lelli iyisindir umarım canım.

Oldukça yoğun bir haftasonu geçirdim. Cumartesi sabahtan eşimle ev topla sil süpür işlerini hallettik. Oradan Keçiören'de bir kaleye gittik. Teleferik deneyecektik ama kapalıymış. Eymir'e gittik biz de. Hava çok güzeldi. Akşama kadar ormanda takıldık.

Dün de sabah kahvaltıdan sonra akşam yemeği için yoğurtlu yarma çorbası ve taze fasülye pişirdim. Anne-çocuk seramik atölyesine kaydolmuştum. Öğlen kızımla oraya gittik. Bir kase ve bir ayı yaptık çamurdan Bu hafta içi kreş çıkışı gidip boyayacağız. Sonra biraz parka götürdüm. Markete uğradık ve eve geldik.

Akşam bu hafta için pişirebildiğim kadar yemek yaptım. hawar bu akşam biz de kuru dolma var. Yarın da yenir. Çarşamba-Perşembe için karnıyarık hazırladım. Fırına verilecek sadece. Cuma gününe buzluktan bamya ve mantar çorbası düşündüm.

selamlar kızlar.. baya yazmışsınız ne güzel.. evet benim bulantılar azalı gibi çok şükür..
cumartesi iş çıkışı küçük görümcemi de aldım yanıma ( küçük dediğim liseli ) alışverişe çıktık. üç tane üst aldım, biraz salaş seçtim karnım belli olacağı zamanlar giyerim diye, bi de yumuşak kumaştan bi pantolon aldım çok rahat ettim.. çok uygun yerlerde takıldık, görümcemin tavsiye ettiği yerlerden aldım.. hepsine 70 tl verdim.. görümceme de beğendiği bi gömlek aldım o da 30 tl , sonra toka küpe falan aldım ikimize onlara da 20 tl , biraz yürüyüş yaptık yemek yedik çok iyi geldi.. kv ye çıkacaktık orda büyük görümcem ve çocukları da varmış.. çocuklar sever diye bi de yaş pasta aldım götürdük.. beraber güzel zman geçirdik.. harcamalı geçti ama buna ihtiyacım vardı :)
dün evdeydim.. eşim sağolsun evi süpürüp sildi.. ben de balkonu yıkadım kendimi zorlamadan sonra 3 makina çamaşır yıkadım hepsini balkonda astım güneş vardı diye.. ben de uzun zaman balkonda takıldım hava çok güzeldi.
sonra hadi bi cesaret yemek yapayım dedim.. dondurucuda köftelerim vardı, patatesleri elma dilimi şeklinde kestim baharatladım çok az yağla karıştırdım, köfteleri de ekledim fırına attım.. yanına bulgur salata ve ayran yaptım.. uzun zamandan sonra evde yemek yapmak beni mutlu etti.. ocakta başında bekleyeceğim bi yemek yapamadım ama bununla başyayayım dedim.. eşim çıkmıştı eve gelince beni yemek yapmış, çamaşırları yıkamış falan görünce çok sevindi. iyi olmam onu da çok mutlu etti tabi.. garibim benimle o da çok yoruldu..

beren_naz umarım iyi geçmiştir
Z zynpzeynep o çocukları kıyaslayan insanlara bende gıcık oluyorum
Benim iki kızım var biri iri biri minyon ikisinde benim ama çok farklılar ne yapalım yani
Canım aynı şeyi düşünüyorum.
5 parmağın beşi bşr mi ki kaldı bambaşka insanlar aynı oranda büyüsünler.

Selam kızlar bugün sabahtan berş atıyorum mutfakta birşey kalmadı. Rahatladım ferahladım

tr_lelli gözün aydın canım kalp atışını da duymuşsun
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Saol cnm Allah razi olsun.
Canim iyiyim cok sukur sen nasil oldun nasil gidiyor?
merhaba hanımlar =)
Merhaba hosgeldiniz

Sabah evi havalandirdim
Deterjanli suyla toz aldim.
Mutfagimi topladim.
Tavuk hasladim.
Makarna yaptim.
Patlicanli patatesli kofte yemegi ve pilav yapicam simdide.

Bir de ev supurursem benden iyisi yok

Kuzular ben bu hafta yemek listemi oluşturamadım
Bu gün taze fasulye ve pilav yapacağım
Bir gün kabak yapacağım
siz neler yapacaksınız?
Bugün pırasa arpa şehriye pilavı
Salı balık
Çarş.
Kıymalı kapuska makarna
Perş. Kıymalı kapuska köfteli çorba barbunya pilav
Cuma. Barbunya pilav
C.tesi dolma çorba ( karar vermedim çorbaya)
Pazar Allah kerim artık
Sabah yazmıştım ajandama. Bugünde pazara gidip salatalık malz. Süt Alıcam
Ordan kasaba uğrarım evde var ama kv gelicek 2 hafta sonra elimin altında olsun çıkmışken alayım.
Yarın arkadaşlar gelicek kurabiye kıymalı poğaça patatesli kek yapıcam

Birde evde yufkam var ıspanak alıp ıspanaklı börek yapıcam bir gün.
Muhtemelen kapuska olduğu akşam olur
Oğlum sebze yemiyor ona ayrı yapılıyor

Saol cnm Allah razi olsun.

Canim iyiyim cok sukur sen nasil oldun nasil gidiyor?

Merhaba hosgeldiniz
İyiyim canım ben de. Cuma günü kontrolüm var. Ayrıntılı ultrason için başka bir hoca daha gördün istiyor benim doktorum. Bu Cuma gittiğimde, gidebileceğim isimleri verecek bakalım. Onun dışında ev işleri ve yemeği çevirmeye çalışıyorum.

Ben rahatimda ilk testleri daha yaptirmadim.
Yarin saglik ocaginda olanlari yaptiricam.

Ozelde yapilcak 3 tane daha var.
Benide nisanda cagirdi 2li testi ister diye dusunuyorum.

Neden baska dr. Gorsun istiyor?

Ben rahatimda ilk testleri daha yapyirmadim.
Yarin saglik ocaginda olanlari yapyiricam.
Ozelde yapilcak 3 tane daha var.
Benide nisanda cagirdi 2li testi ister diye dusunuyorum.

Neden baska dr. Gorsun istiyor?
Ben ayrıntılı inceliyorum ama ikinci ve işinin ehli bir gözün daha bakmasında fayda var diyor. İlk hamileliğimde de bir profesörün özel muayenehanesine yönlendirmişti.

Bana da önce 2 li test geçen gittiğimde de 4'lü test yapıldı. İnşallah ayrıntılı ultrasonda da bir problem çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…