Canim hacisakirle bekletmeyi denesene.
Bir de bimde tül beyazlatici var ben ondan karistiriyorum bazen beyazlari yikarken deterjanima.
Hadi hayırlısı canımhawar çok güzel geçti kısmetse iki hafta sonra da istemeye gelecekler :)
Kuzular ben bu hafta yemek listemi oluşturamadım
Bu gün taze fasulye ve pilav yapacağım
Bir gün kabak yapacağım
siz neler yapacaksınız?
Aslında ikisi de aynı canım.Aa sorim ama folbiol vermedi dr.
Ucuz olan o.
Bunu karsilamaz canim sanmam.
Vitamin bisiler varmis bunda
Canım aynı şeyi düşünüyorum.beren_naz umarım iyi geçmiştir
Z zynpzeynep o çocukları kıyaslayan insanlara bende gıcık oluyorum
Benim iki kızım var biri iri biri minyon ikisinde benim ama çok farklılar ne yapalım yani
Saol cnm Allah razi olsun.
Canim iyiyim cok sukur sen nasil oldun nasil gidiyor?Selamlar,
Bir süredir yazamadım.tr_lelli iyisindir umarım canım.
Oldukça yoğun bir haftasonu geçirdim. Cumartesi sabahtan eşimle ev topla sil süpür işlerini hallettik. Oradan Keçiören'de bir kaleye gittik. Teleferik deneyecektik ama kapalıymış. Eymir'e gittik biz de. Hava çok güzeldi. Akşama kadar ormanda takıldık.
Dün de sabah kahvaltıdan sonra akşam yemeği için yoğurtlu yarma çorbası ve taze fasülye pişirdim. Anne-çocuk seramik atölyesine kaydolmuştum. Öğlen kızımla oraya gittik. Bir kase ve bir ayı yaptık çamurdanBu hafta içi kreş çıkışı gidip boyayacağız. Sonra biraz parka götürdüm. Markete uğradık ve eve geldik.
Akşam bu hafta için pişirebildiğim kadar yemek yaptım.hawar bu akşam biz de kuru dolma var. Yarın da yenir. Çarşamba-Perşembe için karnıyarık hazırladım. Fırına verilecek sadece. Cuma gününe buzluktan bamya ve mantar çorbası düşündüm.
Merhaba hosgeldinizmerhaba hanımlar =)
hoşbuldm hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum az önce bir konu açtım buraya biraz planlı harcama taktikleri konusunda yardımcı olabilirmisiniz banaSaol cnm Allah razi olsun.
Canim iyiyim cok sukur sen nasil oldun nasil gidiyor?
Merhaba hosgeldiniz
Hayırlısı olsun canımhawar çok güzel geçti kısmetse iki hafta sonra da istemeye gelecekler :)
Bugün pırasa arpa şehriye pilavıKuzular ben bu hafta yemek listemi oluşturamadım
Bu gün taze fasulye ve pilav yapacağım
Bir gün kabak yapacağım
siz neler yapacaksınız?
İyiyim canım ben de. Cuma günü kontrolüm var. Ayrıntılı ultrason için başka bir hoca daha gördün istiyor benim doktorum. Bu Cuma gittiğimde, gidebileceğim isimleri verecek bakalım. Onun dışında ev işleri ve yemeği çevirmeye çalışıyorum.Saol cnm Allah razi olsun.
Canim iyiyim cok sukur sen nasil oldun nasil gidiyor?
Merhaba hosgeldiniz
Ben rahatimda ilk testleri daha yaptirmadim.İyiyim canım ben de. Cuma günü kontrolüm var. Ayrıntılı ultrason için başka bir hoca daha gördün istiyor benim doktorum. Bu Cuma gittiğimde, gidebileceğim isimleri verecek bakalım. Onun dışında ev işleri ve yemeği çevirmeye çalışıyorum.
Ben ayrıntılı inceliyorum ama ikinci ve işinin ehli bir gözün daha bakmasında fayda var diyor. İlk hamileliğimde de bir profesörün özel muayenehanesine yönlendirmişti.Ben rahatimda ilk testleri daha yapyirmadim.
Yarin saglik ocaginda olanlari yapyiricam.
Ozelde yapilcak 3 tane daha var.
Benide nisanda cagirdi 2li testi ister diye dusunuyorum.
Neden baska dr. Gorsun istiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?