InsAllah canim bisi cıkmaz.Ben ayrıntılı inceliyorum ama ikinci ve işinin ehli bir gözün daha bakmasında fayda var diyor. İlk hamileliğimde de bir profesörün özel muayenehanesine yönlendirmişti.
Bana da önce 2 li test geçen gittiğimde de 4'lü test yapıldı. İnşallah ayrıntılı ultrasonda da bir problem çıkmaz
InsAllah canim bisi cıkmaz.
Insanda yinede korku heycan hepsi birbirine karisiyor.
Sabah arkadasim 2li test seker yuklemesi hic bisi yaptirmadim ben dedi sastim kaldim.
Yani ben yaptirmasam icim icimi yer.
Yani yapilmasi gerekiyorsa bence yapilmali neticede isinin ehli insanlardan iyimi bilcez.
Bende hepsini yaptiricam.
Zaten pimpirikliyim kafama takarim.
Canin ben onlara karsi degilimLelli şeker yüklemesi konusunda bende şaşırıyorum, anne karnında o kdr glikoz yüklenen bebişin hali ne olur
Bana faydadan çok zarar geliyor, acabaelecda ne düşünüyor
Çok geçmiş olsun canım.Merhaba nasılsınız
Bir haftadır griple pençeleşiyorum, bugün dr a gittim.
Bir tane serum yazdı vitamin aldırdı, briaz kendime geldim.
Ayrıca grip değil faranjit dedi. Çok halsizim ve üşüyorum.
Yükleme 20. Aydan sonra yapılıyordu diye aklımda kalmış.Canin ben onlara karsi degilim
Oglumda yaptirdim bunda da yaptiricam.
Neticede 1kili seker tuketmiyorsun ki.
Olcusu var limonata gibi
Hani 1 dilim pastada yesek ya da cikolata zaten okadar seker girer vucuda.
Yaptirmazsam Seker cikmasi ve bunu bilememek daha uzer beni
Cnm ben netten arastirdim 2 dilim baklavaya es degermis o seker.Bende sadece 2 li 4 lü test yaptırıp ayrıntılı ultrasonda bir defa baktırdım.
Hamileliğim sıkıntılıydı daha fazla sıkıntıya gerek görmedim. Zaten ne olsa kabulümdü de hazırlıklı olmak için baktırdım.
Şeker yüklemesi falan yaptırmadım.açlık şekerime baktırdım. Yüksek çıksaydı daha dikkat ederdim. Şu şeker yüklemesi tartışması hep olur zaten ama kv de bir tek bu şeker yüklemesine takıktı yaptırma yaptırma. Onun demesiyle değil ama kilom düşük olduğu için dr gerek görmemişti zaten.
Lelli kv ler eltiler öğrendimi bebişi
Ay ben cok kinciyim.Bende merak ettim lelli
Eltiler çekemez yine o garanti
Ama kv illa görmek ister.
Hastanedense eve gelip görüp gitsin.
Hastane çok zor. Benim hadta bezimi değiştirilerden kv ne meraklıymış ki dikip gözünü bakmıştı. Fobii oldu bende hemşireler baya kızmıştı çık kızı rahat bırak diye. Ben bakmıom ki diyip geliyordu pek incelediydi aklıma geldikçe avaz avaz bağırasım geliyor. Eve de hiç gelmedi.
Bir daha 2 saatlik yoldayız d.gününde geldi.
O da yetmezmiş gibi ne büyümüş bu dedi
Komedii sanki hep görüyor büyücek tabi 1 yıl geçmiş
Oğlum istemiyor şimdi kv mi.
Güzel güzel anlatıyotum bak baban çok üzülür yapma böyle. Peşinen tehdit ediyor beni gelirse ağlarım istemiom ben onu diye.
Oysaki hep güzel bahsediyorum ama çocuk hissediyor işte.
Senin eltiler fena çatlar.
Valla ben küslükten yana değilim ama kincilik vardır.
Kaynım ve eltim hayatta göreceğim en son insanlar. Bir kere bulaştınmı devamı gelir lelli
O yüzden gidip gitmemeyi bir daha görüşmek istiyoröusun istemiyormusun onu düşünüp karar ver.
Merhaba nasılsınız
Bir haftadır griple pençeleşiyorum, bugün dr a gittim.
Bir tane serum yazdı vitamin aldırdı, briaz kendime geldim.
Ayrıca grip değil faranjit dedi. Çok halsizim ve üşüyorum.
Kardesim ehliyet al araba kapida olacak diyor cesaretim yok.
Aslinda otomatik vites alacak ama bende panik atak falan var ya korkayrum.
Istanbulda trafik zaten malum.
Ama surebilsem nasil rahatlik olurdu bana bebeyle rahat ederdim.
Ouff bu cesaretsizlik.
Hiç korkma
Bende 1 senedir kullanıyorum
Karşıdan karşıya geçerken bile tedirgin olurdum
Valla oğlanı kreşe götüreceğim için öğrendim
Çok zevkli
Yaparsın Canım
Ayy agzin bal yisinnn kuzummmgeçmiş olsun E Esila09 canımfaranjitse boğazını hep ılık suyla ıhlamur vb içeceklerle ıslak tutman lazım. Nefes almakta zorlnıyorsan normalde ondan oluyor farenjit genelde :/
hawar canım n'aptın kuzuyu başka bir doktora götürebildin mi?
tr_lelli lellim kız o kız :) Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi maşallah size evi ağırlaşmadan yaptırman iyi oldu bence sonra zor oluyor, inşAllah tapu işi de gönlünüzce hallolur
Haftasonu pazara gittim 48 lira harcadım, limitim 50 liraydı
Onun dışında sıfır harcama, bugün de çıkmadım eşim tatlı istedi ıslak kek yaptım topik tarifimizle
Bu hafta yemek listesi yaptım bugün için bana karalahana çorbası eşime pırasa yemeği var bir de çorba yaparım tamam :)
Bende bu minigi goturup getiririm.Hiç korkma
Bende 1 senedir kullanıyorum
Karşıdan karşıya geçerken bile tedirgin olurdum
Valla oğlanı kreşe götüreceğim için öğrendim
Çok zevkli
Yaparsın Canım
Market aktuellerini takip et canim yeter bence.Hangi ıslak kek acaba? Ben de bir tarif vermiştim geçen gün burada.
Selamlar
Gelemedim bu ara, haftasonu kaçamak yaptık ailecek. Azcık ipin ucu kaçtı.
Sizce aylık 500 tl market masrafına yeter mi?
Bu ay bunun için bütçe ayırayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?