- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Bana gaz verin alim su lanet ehliyeti kurtulim bende.tr_lelli bence ehliyet al ve araba kullanmaya başla. Bizim eşimle bir tane arabamız var eşim iş arabası olarak kullanıyor. Ama ben de yeri geldiğinde kendim kullanırım. Çocukla çok pratik oluyor.
Hangi ıslak kek acaba? Ben de bir tarif vermiştim geçen gün burada.
Selamlar
Gelemedim bu ara, haftasonu kaçamak yaptık ailecek. Azcık ipin ucu kaçtı.
Sizce aylık 500 tl market masrafına yeter mi?
Bu ay bunun için bütçe ayırayım diyorum
canım benım kadar korkak bulamazsın dusun ben bıle ogrendım sırf rahat surebıleyım dıye otomatık vıtesle degıstık eskı arabayı bi suru kredı borcuBana gaz verin alim su lanet ehliyeti kurtulim bende.
Yeniyim su korkumu.
Sagdan sagdan akarim :)
Trafik canavari olarak.
Ya yakin mesafelere gitsem yeter.
Hastane, avm, okul onlar bile bana kafi.
Bizim arabada otomatik kardesimde otomatik alacak.canım benım kadar korkak bulamazsın dusun ben bıle ogrendım sırf rahat surebıleyım dıye otomatık vıtesle degıstık eskı arabayı bi suru kredı borcuama gerckten buyuk kolaylık esım cumartesıde calısıyo en ufak bıse ıcın bıle onu beklıyoduk smdı ısım varsa bırakıyo aracı kullanıyorum cok sukur tabı hala acemılık var tabı park olayı sıkntılı yerlere gıtmıyorum pek
Bana gaz verin alim su lanet ehliyeti kurtulim bende.
Yeniyim su korkumu.
Sagdan sagdan akarim :)
Trafik canavari olarak.
Ya yakin mesafelere gitsem yeter.
Hastane, avm, okul onlar bile bana kafi.
Alsak mi ya olmadi kimlik niyetine kullanirizyaaa sorma lelliii ben de o konuda öyleyim. aylardır ha aldım ha alıcam. ama hep korkum var heppp. bir türlü yenemedim
Alsak mi ya olmadi kimlik niyetine kullaniriz
Kuzu otomatik araba kullanmak bisiklet kullanmak kadar kolay :)Bizim arabada otomatik kardesimde otomatik alacak.
Ya bi cesaretlensem dikkatliyimdir.
Bebekle ne guzel olur kis gunu hastaneye aşiya git gel ugrasmam ne rahat olur
Aiyy cok heycanlaniyorum simdiden.Kuzu otomatik araba kullanmak bisiklet kullanmak kadar kolay :)
Ben yaparım de kendine inan
Gerisi çocuk oyuncağı
Aldıktan sonra bu zamana kadar beklediğine pişman olacaksın :)
Aiyy cok heycanlaniyorum simdiden.
Ama bebegimle rahat rahat her yere ulasabilecegimi dusununce cok istiyorum.
Bi deli cesaretine bakar dimi.
Hamilieliğin ilerlemeden giriş sen bu işe kuzuAiyy cok heycanlaniyorum simdiden.
Ama bebegimle rahat rahat her yere ulasabilecegimi dusununce cok istiyorum.
Bi deli cesaretine bakar dimi.
tr_lelli iki çocukla sana ehliyet sart olacak, mutlaka almalısın
Ben yıllar önce eşime o zaman sevgilime inat gidip kursa yazildim, direksiyon sinavindan kaldım, babam dahil kimse benimle çalışmak istemedi falan ama aldım bisekilde.
Şirketde pozisyonum degisince araba verdi, direksiyon hocasıyla çalıştım birkaç gün, iyi kotu öğrenmeye basladim. Birsey olsa kimseye ihtiyacım yok cok sukur basıp gidiyorum heryere.
Hiç düşünme kadın isterse yapar
Cok tatlisiniz kizlar yaHamilieliğin ilerlemeden giriş sen bu işe kuzu
Eşinle falanda pratiğe gerek yok
Kursda gayet iyi öğretiyorlar
Sonra önce kısa mesafe kullanırsın
Zamanla kendine güvenin artar heryere gidersin
tr_lelli mutlaka al cnm ben de otomatik araba kullanıyorum.Yıllardır annem al al dedi komşu kızları bile Beren ablanın yerinde olsak alırız neden araba almıyor falan diye konuşuyorlarmış.Bi alacağım diyorum aman bekarım ne gerek var masrafa dedim.En son kardeşim kuzenlere ablam araba alacak demiş.Kuzenler gülmüşler kardeşim de senle dalga geçiyorlar dedi.Demek öyle onlar görür dedim ve hemen aldım :) iyi ki almışım hayatım kolaylaştı işe araba ile gidip geliyorum bazen park sorunu olsa da zamanla daha da iyi olacak inşallah.Bak mutlaka otomatik al arabayı rahatça kullan.Kendi gidiyor zaten frene bas gaza bas Işıkta dur kalk sinyal ver.Parkı da zamanla yaparsın canım
Bende 4 aylıkken söyledim herkesr. Kv ye söylemiştim testi yapınca sağolsun 7 sülalesine duyurdu zaten geri kalan çevre 4 aylıkken duydu.Ay ben cok kinciyim.
Esime dedim ki sakayla karisik espiri tabiki gelmesinler aman ceyreksiz gelmesinler eve almam dedim.
Git soyle dedim
Senin k.v ne tuhafmis nesine bakiyor deli mi ne.
Benim annem kalacak yanimda annem izin vermez.
Buyuk eltim kendi derdinde hem calisiyor hemde pespese kizlarini evlendircek o kiskanmazda kucugu kiskanc zaten.
Hayir neyini kiskaniyolla onuda anlamam.
Onun 2 tane var cocugu var.
Suan en kucuk benim minnagim olcak dahada yapan olmaz.
Kapanisi yapiyorum sulalelerinde
Nokta.
Esim bize daha duskun olacagi icin hani ailesine evine sahip cikiyo bana da karismiyor diye zorlarina gider rahatligim.
Kardesimde araba alicak ya ben surekli gezerim artik
Esim olmasa kardesim olur o goturur.
Bir de babam buralari verse bir an once degmen keyfime.
Bakalim ne olcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?