Küçük Düşün Büyük Olsun!

tr_lelli bence ehliyet al ve araba kullanmaya başla. Bizim eşimle bir tane arabamız var eşim iş arabası olarak kullanıyor. Ama ben de yeri geldiğinde kendim kullanırım. Çocukla çok pratik oluyor.
Bana gaz verin alim su lanet ehliyeti kurtulim bende.
Yeniyim su korkumu.
Sagdan sagdan akarim :)
Trafik canavari olarak.

Ya yakin mesafelere gitsem yeter.
Hastane, avm, okul onlar bile bana kafi.

ayyy tabisi senin tarifin elenaferrante asla ihanet etmem topiğe :)) süper oldu :*

Yeniyim su korkumu.
Trafik canavari olarak.

canım benım kadar korkak bulamazsın dusun ben bıle ogrendım sırf rahat surebıleyım dıye otomatık vıtesle degıstık eskı arabayı bi suru kredı borcu ama gerckten buyuk kolaylık esım cumartesıde calısıyo en ufak bıse ıcın bıle onu beklıyoduk smdı ısım varsa bırakıyo aracı kullanıyorum cok sukur tabı hala acemılık var tabı park olayı sıkntılı yerlere gıtmıyorum pek

Bizim arabada otomatik kardesimde otomatik alacak.
Ya bi cesaretlensem dikkatliyimdir.
Bebekle ne guzel olur kis gunu hastaneye aşiya git gel ugrasmam ne rahat olur

Yeniyim su korkumu.
Trafik canavari olarak.

yaaa sorma lelliii ben de o konuda öyleyim. aylardır ha aldım ha alıcam. ama hep korkum var heppp. bir türlü yenemedim

Alsak mi ya olmadi kimlik niyetine kullaniriz

yaa birbirimizi motive edelim en iyisi yoksa olmayacak. eşim de çok diyor öğren çocukla kolay olur diye. haa bebek geldi ha gelecek zaman geçti zaten cesarette yok. sen de aynısını yaparsın bebek gelecek sonra diye diye

Bizim arabada otomatik kardesimde otomatik alacak.
Ya bi cesaretlensem dikkatliyimdir.
Bebekle ne guzel olur kis gunu hastaneye aşiya git gel ugrasmam ne rahat olur
Kuzu otomatik araba kullanmak bisiklet kullanmak kadar kolay :)
Ben yaparım de kendine inan
Gerisi çocuk oyuncağı
Aldıktan sonra bu zamana kadar beklediğine pişman olacaksın :)

Selam kadınlar ben de birikim yapmak istiyorum konunun ilk sayfasını okudum çok hoşuma gitti :) bana da yol gösterin lütfen 2. Bebeğim yolda bir kızım var 3 yasinda :)

Oğlumun bezini netten alıyoruz
Az kaldı diye dün eşime söyledim
Akşam seçip sepete atmıştı baktım numarası büyük
Bu değil dedim bi küçüğünü alcaksın
Tamam dedi olması gerekeni sepete atıp ödemeyi yaptı karttan
Önceki bezi silmeyi unutmuş
300 tl lik bez almış olduk

Kuzu otomatik araba kullanmak bisiklet kullanmak kadar kolay :)
Ben yaparım de kendine inan
Gerisi çocuk oyuncağı
Aldıktan sonra bu zamana kadar beklediğine pişman olacaksın :)
Aiyy cok heycanlaniyorum simdiden.
Ama bebegimle rahat rahat her yere ulasabilecegimi dusununce cok istiyorum.
Bi deli cesaretine bakar dimi.

tr_lelli mutlaka al cnm ben de otomatik araba kullanıyorum.Yıllardır annem al al dedi komşu kızları bile Beren ablanın yerinde olsak alırız neden araba almıyor falan diye konuşuyorlarmış.Bi alacağım diyorum aman bekarım ne gerek var masrafa dedim.En son kardeşim kuzenlere ablam araba alacak demiş.Kuzenler gülmüşler kardeşim de senle dalga geçiyorlar dedi.Demek öyle onlar görür dedim ve hemen aldım :) iyi ki almışım hayatım kolaylaştı işe araba ile gidip geliyorum bazen park sorunu olsa da zamanla daha da iyi olacak inşallah.Bak mutlaka otomatik al arabayı rahatça kullan.Kendi gidiyor zaten frene bas gaza bas Işıkta dur kalk sinyal ver.Parkı da zamanla yaparsın canım

tr_lelli iki çocukla sana ehliyet sart olacak, mutlaka almalısın
Ben yıllar önce eşime o zaman sevgilime inat gidip kursa yazildim, direksiyon sinavindan kaldım, babam dahil kimse benimle çalışmak istemedi falan ama aldım bisekilde.
Şirketde pozisyonum degisince araba verdi, direksiyon hocasıyla çalıştım birkaç gün, iyi kotu öğrenmeye basladim. Birsey olsa kimseye ihtiyacım yok cok sukur basıp gidiyorum heryere.
Hiç düşünme kadın isterse yapar

Hamilieliğin ilerlemeden giriş sen bu işe kuzu
Eşinle falanda pratiğe gerek yok
Kursda gayet iyi öğretiyorlar
Sonra önce kısa mesafe kullanırsın
Zamanla kendine güvenin artar heryere gidersin

Hamilieliğin ilerlemeden giriş sen bu işe kuzu
Eşinle falanda pratiğe gerek yok
Kursda gayet iyi öğretiyorlar
Sonra önce kısa mesafe kullanırsın
Zamanla kendine güvenin artar heryere gidersin
Cok tatlisiniz kizlar ya
Esim hep destek bana Allah razi olsun.
Hep al dedi
Kardesimde keza oyle abla al.
Annemde al diyor.
Ben korkuyorum sadece malum bir de kaza gecirdik.
Ama suan bebekle kisin asiya git gel alisverise git gel zor olacak.
Cok da ozeniyorum boyle rahat surenlere.

Aracınızın markası ve modeli ne? Ben de otomatik arac arayısındayım, modele karar veremiyorum.

Bende 4 aylıkken söyledim herkesr. Kv ye söylemiştim testi yapınca sağolsun 7 sülalesine duyurdu zaten geri kalan çevre 4 aylıkken duydu.
Ay sorma ya kapıdan kovdular bacadan girdi odaya. Annemle kv de dargın zaten bu d.günü stresli geçecek dargınlar kv gelmeye kalktı ne alakaysa barışmsk istiyormuş ama nedense yine bir fesatlık var içinde gibi geliyor.
Kv evime gelmemek için hastaneye gelmişti annem olduğu için o gevede kalıp bebeğimi hiç evde görmeden gitti sadece d.günlerinde gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…