Küçük Düşün Büyük Olsun!

550 600 gidiyor bizim. Herşeyimizi de alıyoruz. Ekmek su dahil bu paranın içine

Kuzu otomatik araba kullanmak bisiklet kullanmak kadar kolay :)
Ben yaparım de kendine inan
Gerisi çocuk oyuncağı
Aldıktan sonra bu zamana kadar beklediğine pişman olacaksın :)
Eşim diyor ehliyet al otomatik alcam senin için
Araba kullanmak bana göre değil sanki çok korkuyorum.

K.v cok takmiyorumda esimin ofistekiler baya sasircaklar.
Surekli esime bana bebek sevelim diyorlardi.
Karadeniz turunda bile kadinlar cok sıkıştirdi beni.

Bir de bukadar ara verince millet bir daha yapmam saniyordu :)

Bu millet niye bukadar merakli onuda bilmiyorum ayrica.

Gule gule kazasız belasız olsun insallah. Ne kadar surede trafige cıktınız?

Teşekkür ederim.Yıllar evvel araba alıp fazla trafiğe çıkmadan bir ev işine giriştim arabayı vererek.aradan 5 yıl geçti Yeni arabayı aldım.ehliyet vardı pratik yoktu bir iki gün kardeşim yanımdayken sürdüm.Sonra kuzenle çalışacaktık işi varmış kızdım kendi kendime. aldım annemi yanıma çıktım trafiğe annem destek oldu baya uzun yol gittim.Trafikte sıkıntım yok ben de parkta sıkıntı vardı.ilk gün işyerinde kimi bulsam park ettiriyordum.Bir gün iş arkadaşım bir gün güvenlik hatta bir keresinde baktım müdür bey geldi yardıma park etti şimdi kendim hallediyorım.Eylülde aldım arabayı 2 ay kadar da kardeşime verdim şehir dışına götürdü okuluna.O günden beri sürüyorum 3 ay falan diyelim .Ama araba sürmek çok güzel oluyor herkese tavsiye ederim :)

Kızlar sizin söz nişan nasıl oldu? Ben karar veremedim evde mi olsa yer mi tutsak.Aynı gün mü olsa isteme ve nişan ya da önce isteme söz sonra mı nişan olsa

Kızlar sizin söz nişan nasıl oldu? Ben karar veremedim evde mi olsa yer mi tutsak.Aynı gün mü olsa isteme ve nişan ya da önce isteme söz sonra mı nişan olsa
Önce hayırlı olsun canım
Kişi sayısına ve maddi durumuna göre karar verebilirsin
Benim isteme ve söz aynı gün oldu, evde yemek verildi 70 kişi civarıydik, bina aile apartmanı olduğu için amcaların evleri de kullandık.
Nişan icin mekan tuttuk, kafe/dernek gibi bir yerdi.

Teşekkür ederim canım.Ben de karar veremedim.Aslında evde olsa yeter ama annem de hasta kıyamıyorum sonrasında çok batacak falan acaba diyorum yer mi tutsak.Ben bir kere nişanlanıp ayrıldım 2 yıl evvel isteme evde oldu aynı gün dernekte nişan yapmıştık o zaman.Aynı yeri tutamam.Başka alternatifler olsun diye düşünüyorum bakalım hayırlısı

Arabayı eşim kullan dedi öğreteyim çöp kovasına çarpıyordum oturunca zıngır zıngır titriyrum hareket ettiriyorum sürüyorum durduramıyorum bir yere çarpınca duruyorum

Aynı şehirde olmadığımız için tanışma isteme söz aynı gün oldu.
Evde yaptık kalabalık değildik

Canim nisan soz bir aradaydi
Esimin zaten cevresi genis diil.
Bende de pek akraba yok teyzem halam anneannemi falan cagirdim aile arasinda yuzuk takmistik.

bizim de isteme söz nişan bi arada evde oldu aslında isteme bi gün nişan bi gün olsun ısterdm ama malesef bazı nedenlerden oyle oldu.bide hala dayı kardesler seklınde oldu aıle arasnda yanı.nişan için yer tutulması cok asırı kalabalık degılse garıp gelıyo bana bılmıyorum

Günaydın
Bizde farklı şehirlerde yaşadığımız için isteme nişan bir arada oldu
Zaten düğün de 5 ay sonra olmuştu
Sanırım siz de nişanlılık durumunu çok uzatmayacaksınız
O yüzden ev daha mantıklı sanki beren_naz

Ben bütün testleri yaptırma taraftarıyım. Ne ile karşılaşacağımı bilmek, ona göre kendimi hazırlamak isterim.

Kızımda hamilelikte herşey yolundaydı fakat doğum sırasında oksijensiz kaldı. Allahtan birşey olmadı ama birsürü şey de olabilirdi. Bu konuda yapabileceğimiz birşey yok. Ama halihazırda testler varken ve doğruluk dereceleri yüksekken yaptırmamak bana çok garip geliyor.

Lelli şeker yüklemesi konusunda bende şaşırıyorum, anne karnında o kdr glikoz yüklenen bebişin hali ne olur
Bana faydadan çok zarar geliyor, acaba elecda ne düşünüyor
Kızımda şeker yüklemesi yapılmıştı. Son dönemde Canan Karatay'ın söylemlerinden sonra yaptırmama taraftarıyım. Açlık-tokluk kan şekeri ölüçümü ile gebelik şekeri tespit edilebiliyorsa bu şekilde bakılmasını tercih ederim.Ama doktorumla henüz konuşmadık bu konuyu.

Biz kalabalığız da eve sığmamak var ama çok kişi çağırmasak acaba diyorum erkek arkadaşım bir otelin yemek bölümünde yemekli yapalım teklifini yapmıştı ne gerek var demiştim sevmiyorum o kadar şarafatı falan dün de dernekte yapalım dedim yok öyle şey olur mu diyor :) Adam para harcamayı kaliteli takınmayı çok seviyor bakalım napıcaZ

bizim aile kalabalık, en yakınları çağırdığımız halde isteme 70 kişi olunca mecburen nişan için yer tutmuştuk
ama çağıracaklarınız eve sığacaksa ne gerek var masrafa, o parayla da evinizin bir eksiğini alırsınız ya da bir hafta daha uzun bir tatil yaparsınız

beren_naz öncelikle hayırlı olsun tatlım Allah tamamına erdirsin, mutlu etsin :)

bizim isteme ve nişan aynı gün evde oldu 50 kişi kadardık. Biz görücü olduğumuz için tanışma kısmı da olmadı ama. Nişan sonrasında arkadaşlarımız ve kuzenlerimizle dışarıda eğlence yaptık -sonradan bakınca bu kısma pek gerek yokmuş aslında ama keyifliydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…