Aracınızın markası ve modeli ne? Ben de otomatik arac arayısındayım, modele karar veremiyorum.
Gule gule kazasız belasız olsun insallah. Ne kadar surede trafige cıktınız?Honda jazz cam tavanlı 2009 model
550 600 gidiyor bizim. Herşeyimizi de alıyoruz. Ekmek su dahil bu paranın içineHangi ıslak kek acaba? Ben de bir tarif vermiştim geçen gün burada.
Selamlar
Gelemedim bu ara, haftasonu kaçamak yaptık ailecek. Azcık ipin ucu kaçtı.
Sizce aylık 500 tl market masrafına yeter mi?
Bu ay bunun için bütçe ayırayım diyorum
Eşim diyor ehliyet al otomatik alcam senin içinKuzu otomatik araba kullanmak bisiklet kullanmak kadar kolay :)
Ben yaparım de kendine inan
Gerisi çocuk oyuncağı
Aldıktan sonra bu zamana kadar beklediğine pişman olacaksın :)
K.v cok takmiyorumda esimin ofistekiler baya sasircaklar.Bende 4 aylıkken söyledim herkesr. Kv ye söylemiştim testi yapınca sağolsun 7 sülalesine duyurdu zaten geri kalan çevre 4 aylıkken duydu.
Ay sorma ya kapıdan kovdular bacadan girdi odaya. Annemle kv de dargın zaten bu d.günü stresli geçecek dargınlar kv gelmeye kalktı ne alakaysa barışmsk istiyormuş ama nedense yine bir fesatlık var içinde gibi geliyor.
Kv evime gelmemek için hastaneye gelmişti annem olduğu için o gevede kalıp bebeğimi hiç evde görmeden gitti sadece d.günlerinde gelir
Gule gule kazasız belasız olsun insallah. Ne kadar surede trafige cıktınız?
Eşim diyor ehliyet al otomatik alcam senin için
Araba kullanmak bana göre değil sanki çok korkuyorum.
Önce hayırlı olsun canımKızlar sizin söz nişan nasıl oldu? Ben karar veremedim evde mi olsa yer mi tutsak.Aynı gün mü olsa isteme ve nişan ya da önce isteme söz sonra mı nişan olsa
Önce hayırlı olsun canım
Kişi sayısına ve maddi durumuna göre karar verebilirsin
Benim isteme ve söz aynı gün oldu, evde yemek verildi 70 kişi civarıydik, bina aile apartmanı olduğu için amcaların evleri de kullandık.
Nişan icin mekan tuttuk, kafe/dernek gibi bir yerdi.
Canim nisan soz bir aradaydiKızlar sizin söz nişan nasıl oldu? Ben karar veremedim evde mi olsa yer mi tutsak.Aynı gün mü olsa isteme ve nişan ya da önce isteme söz sonra mı nişan olsa
Kızlar sizin söz nişan nasıl oldu? Ben karar veremedim evde mi olsa yer mi tutsak.Aynı gün mü olsa isteme ve nişan ya da önce isteme söz sonra mı nişan olsa
Ben bütün testleri yaptırma taraftarıyım. Ne ile karşılaşacağımı bilmek, ona göre kendimi hazırlamak isterim.InsAllah canim bisi cıkmaz.
Insanda yinede korku heycan hepsi birbirine karisiyor.
Sabah arkadasim 2li test seker yuklemesi hic bisi yaptirmadim ben dedi sastim kaldim.
Yani ben yaptirmasam icim icimi yer.
Yani yapilmasi gerekiyorsa bence yapilmali neticede isinin ehli insanlardan iyimi bilcez.
Bende hepsini yaptiricam.
Zaten pimpirikliyim kafama takarim.
Kızımda şeker yüklemesi yapılmıştı. Son dönemde Canan Karatay'ın söylemlerinden sonra yaptırmama taraftarıyım. Açlık-tokluk kan şekeri ölüçümü ile gebelik şekeri tespit edilebiliyorsa bu şekilde bakılmasını tercih ederim.Ama doktorumla henüz konuşmadık bu konuyu.Lelli şeker yüklemesi konusunda bende şaşırıyorum, anne karnında o kdr glikoz yüklenen bebişin hali ne olur
Bana faydadan çok zarar geliyor, acabaelecda ne düşünüyor
bizim aile kalabalık, en yakınları çağırdığımız halde isteme 70 kişi olunca mecburen nişan için yer tutmuştukBiz kalabalığız da eve sığmamak var ama çok kişi çağırmasak acaba diyorum erkek arkadaşım bir otelin yemek bölümünde yemekli yapalım teklifini yapmıştı ne gerek var demiştim sevmiyorum o kadar şarafatı falan dün de dernekte yapalım dedim yok öyle şey olur mu diyor :) Adam para harcamayı kaliteli takınmayı çok seviyor bakalım napıcaZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?