- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
Biz kalabalığız da eve sığmamak var ama çok kişi çağırmasak acaba diyorum erkek arkadaşım bir otelin yemek bölümünde yemekli yapalım teklifini yapmıştı ne gerek var demiştim sevmiyorum o kadar şarafatı falan dün de dernekte yapalım dedim yok öyle şey olur mu diyor :) Adam para harcamayı kaliteli takınmayı çok seviyor bakalım napıcaZ
ayyy tabisi senin tarifinelenaferrante asla ihanet etmem topiğe :)) süper oldu :*
550 600 gidiyor bizim. Herşeyimizi de alıyoruz. Ekmek su dahil bu paranın içine
ayyy tabisi senin tarifinelenaferrante asla ihanet etmem topiğe :)) süper oldu :*
Alsak mi ya olmadi kimlik niyetine kullaniriz
Selam canlar, nasilsiniz? Her gün gelemiyorum öyle araya girip cikiyorum...
Alisveris sonrasi 5 Lira bozukluk attim kumbaraya.
Iki gündür cok mutluyuz cok sükür. Agrilarim icin doktora gitmistim, hamile oldugu mu ögrendim iyi mi :) aslinda planli birseydi ama yaptigim test negativ ciikinca bir daha üstelemedim adet olmak icin ne caylar ictim bir de üstüne. Cok sükür, Hersey yolunda kalp atislarida baslamis. Insallah Hersey yolunda gider. Allah tüm isteyenlere nasip Estin Insallah.. :)
Anacumm anacummmtr_lelli bugün müşteriden kimlik istedim kimliğim tapuda ehliyet olur mu dedi teyze 63 yaşında bil istedim al sana gaz
Selam kızlar
Bugün 200 tl aldım eşimden zam hediyesi dedi.
Attım kumbarYa hiç birikmedi derken baya çıkıcak 70 fln da önden var
Altın ne alemde bilmiyorum.
C.tesi oğluma d.günü yapıcax.
Menüye karar veremedim
Kv gelevekmiş yatıya.
Kv için fırında köfte patates.
Pilav düşündüm
D.günü için
2 çeşit börek ıspanaklı tepsi böreği
Patatesli gül böreği
Kısır
Çatlak kurabiye
D.günü pastası olacak zaten 2 çeşit tatlı olmuş olur.
Birde çocuklar yer diye mısır patlatıcam
Sizce kısır yerine biber dolmasımı yapsam bilemedim.birde çikolata topları istiyordum ama hem kurabiye kakaolu olacak hem o çok olur. Bilemedim karar veremedim.
Aslında bir daha ki hafta yapıcaktık çok rahattım bu haftaya karar verince nasıl yetiştircem güzel olcak mı korkusu sardı
Yaaa cok sevindim canimSelam canlar, nasilsiniz? Her gün gelemiyorum öyle araya girip cikiyorum...
Iki gündür cok mutluyuz cok sükür. Agrilarim icin doktora gitmistim, hamile oldugu mu ögrendim iyi mi :) aslinda planli birseydi ama yaptigim test negativ ciikinca bir daha üstelemedim adet olmak icin ne caylar ictim bir de üstüne. Cok sükür, Hersey yolunda kalp atislarida baslamis. Insallah Hersey yolunda gider. Allah tüm isteyenlere nasip Estin Insallah.. :)
Tebrikler cnmSelam canlar, nasilsiniz? Her gün gelemiyorum öyle araya girip cikiyorum...
Anacumm anacummm
Cok pis bozuldum bak :)
Kiskaniyorum ben de ya.Bunu düşünerek al.Ben araba almadan kuzenin düğününe gittim benden 6 yaş küçük kuzenim kınadan sonra araba kiralamış kız amcaları bindirdiği gibi gitti.Çok fena bozuldumtr_lelli ertesi gün galeriye gittim araba aldım
Kiskaniyorum ben de ya.
Yani imreniyorum.
Bugun yagmurda elimde maket evle okula gittim sove sove.
Olsa araba altimda diye ic gecirdim.
Ay yapicim insAllah kendine guven geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?