- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
O zaman menü ilk hali ile kalsınNice yaşları olsun inş.Kısır güzel olur biber dolması yerine.Çocuklar biberi sevmez belki kurabiye var pasta var çikolata topları fazla gibi siz bilirsiniz de
Arkadaslar hepinize cok tesekkür ederim :)
Beren naz, ikinci evladim olacak insallah.
Araba sürmek hakkinda ben de birseyler söylemek isterim. Araba bi kadin icin özgürlüktür, hele bir de cocuklar varsa. Kizim o kadar huysuzdu ki, halen de öyle bi yerden bi yere yürüyerek gitsem bebek arabasinda hic durmazdi. Alisveris, gidilmesi gereken yerler, doktor randevulari o kadar gözünüzde büyümüyor. Ben arabasiz bi hayat düsünemiyorum, cocuklu olunca bir de her kadina sart diye düsünüyorum.
Auyy hem de ekim annesiii olcaksin cok sevindim kiiArkadaslar hepinize cok tesekkür ederim :)
Beren naz, ikinci evladim olacak insallah.
Araba sürmek hakkinda ben de birseyler söylemek isterim. Araba bi kadin icin özgürlüktür, hele bir de cocuklar varsa. Kizim o kadar huysuzdu ki, halen de öyle bi yerden bi yere yürüyerek gitsem bebek arabasinda hic durmazdi. Alisveris, gidilmesi gereken yerler, doktor randevulari o kadar gözünüzde büyümüyor. Ben arabasiz bi hayat düsünemiyorum, cocuklu olunca bir de her kadina sart diye düsünüyorum.
Tesekkür ederim, Ben uzunca bir süre girmemistim foruma, senin de bebegin dogmusta büyümüs bile Masallah :)
Hic duymadim cnm.Günaydın kızlar
Lelli artık çoğu kişi kız ise annenin erkekse babanın ismini veriyor.
Geçmiş olsun canım. Bugün 3 arkadaşımdan daha duydum ishal ne yapim diye.Günaydın herkese
Kuzum hasta ishal kusma. Şimdi doktora götürüyoruz.
Tesekkür ederim:)Günaydın kızlar
royem hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Z zynpzeynep menü gayet güzel olmuş fazlası kalır ziyan olur
kolaylıklar diliyorum sana oğluşuna da sağlıklı uzun yaşlar dilerim
Gecmis olsun.Günaydın herkese
Çok geçmiş olsun .Benimde arkadaşımın kızı aynı şekilde olmuş serum takmışlarGünaydın herkese
Gecmis olsun canimGünaydın herkese
gözün aydın canım..Selam canlar, nasilsiniz? Her gün gelemiyorum öyle araya girip cikiyorum...
Alisveris sonrasi 5 Lira bozukluk attim kumbaraya.
Iki gündür cok mutluyuz cok sükür. Agrilarim icin doktora gitmistim, hamile oldugu mu ögrendim iyi mi :) aslinda planli birseydi ama yaptigim test negativ ciikinca bir daha üstelemedim adet olmak icin ne caylar ictim bir de üstüne. Cok sükür, Hersey yolunda kalp atislarida baslamis. Insallah Hersey yolunda gider. Allah tüm isteyenlere nasip Estin Insallah.. :)
Vaktinin çoğunu evde geciriyorsun sen, nasıl mutlu olacaksan öyle yap.Benim tadilat bana pahaliya cikacak.
Caymak istiyorum ama icime sinmiyor.
Sadece 2 boru cekmek icin dogalgazci 350tl istiyor.
Cam ocak alicam netten bakiyorum 400tl civari.
Dolap icinde 1000tl vericem.
Evdeki hesap carsiya uymuyo valla.
Tesisat icin bukadar para dusunmuyordum.
Adam hem de müteahhitlik yapiyor babama yikalim burayi diyor.
Babam kredi cekti 2 sene kesin vermez kredisini odemek icin
Kizlar cok kafam karisik.
2-3 sene icin masraf yapsam mi yoksa idare etsem mi bilmiyorum.
Icime sinmiyor boylede
Bunlardan baska masraf etmem zaten.
Tencere avize falan alicam ama neticede onlari goturcem.
Demirbas degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?