Beni mutlu edecek olan suan yaptirmak.Vaktinin çoğunu evde geciriyorsun sen, nasıl mutlu olacaksan öyle yap.
Hayir ben ankastre degil set ustu olarak alicam cam ocagi yani biraz yukarida kalacak.Lelli çok yıpranık çok eski ise yaptır güzel görünsün gözüne.
Ama cam ocak fln kalıcaksa sökülüyormu bilmiyorum kullanmadım hiç mermere monte oluyor sanırım. Onu yapturmazdım 2 yıl için. Dolap yaptıracaktın onuda monteyi sökebilir yaptırır götürürsün.
Canim magzalarda 700tlOcağı 2. El satarsın lelli. Çok da pahallı değil 2 yıl gözüne hoş gelir
geçmiş olsunGünaydın herkese
Kuzum hasta ishal kusma. Şimdi doktora götürüyoruz.
bence kesınlıkle yaptır bi gün bi gündür rahat kullanıslı yasamaya dgerBenim tadilat bana pahaliya cikacak.
Caymak istiyorum ama icime sinmiyor.
Sadece 2 boru cekmek icin dogalgazci 350tl istiyor.
Cam ocak alicam netten bakiyorum 400tl civari.
Dolap icinde 1000tl vericem.
Evdeki hesap carsiya uymuyo valla.
Tesisat icin bukadar para dusunmuyordum.
Adam hem de müteahhitlik yapiyor babama yikalim burayi diyor.
Babam kredi cekti 2 sene kesin vermez kredisini odemek icin
Kizlar cok kafam karisik.
2-3 sene icin masraf yapsam mi yoksa idare etsem mi bilmiyorum.
Icime sinmiyor boylede
Bunlardan baska masraf etmem zaten.
Tencere avize falan alicam ama neticede onlari goturcem.
Demirbas degil.
bende öğrenmeye başladım eşim öğretiyor 3. denemem vitesli olunca kavrayamadım daha:)ama kocadan öğrenilmez dediklerini teyit ettim 2.sürüşümüzde eşimin iş arkadaşının eşi vardı o adamcağız daha iyi anlatıyorduArabayı eşim kullan dedi öğreteyim çöp kovasına çarpıyordum oturunca zıngır zıngır titriyrum hareket ettiriyorum sürüyorum durduramıyorum bir yere çarpınca duruyorum
Aynı şehirde olmadığımız için tanışma isteme söz aynı gün oldu.
Evde yaptık kalabalık değildik
bence en güzeli ders almak. benim eşim o kadar sakındır dusun onla bıle yapamadım es olunca farklı oluyor hoca kızsada alınmıyosunbende öğrenmeye başladım eşim öğretiyor 3. denemem vitesli olunca kavrayamadım daha:)ama kocadan öğrenilmez dediklerini teyit ettim 2.sürüşümüzde eşimin iş arkadaşının eşi vardı o adamcağız daha iyi anlatıyordu
Ben esimden asla ogrenemem.bende öğrenmeye başladım eşim öğretiyor 3. denemem vitesli olunca kavrayamadım daha:)ama kocadan öğrenilmez dediklerini teyit ettim 2.sürüşümüzde eşimin iş arkadaşının eşi vardı o adamcağız daha iyi anlatıyordu
Gozumu kapicam giden paralara artik.bence kesınlıkle yaptır bi gün bi gündür rahat kullanıslı yasamaya dger
kesınlıkle para evet fuzulı harcanmamalı birikim yapılmalı ama en önemlisi hayat saglıgımız. yani bunlardan kısıtlama yapmamalıyız bu günlerimiz tekrar gelmeyecekGozumu kapicam giden paralara artik.
bence en güzeli ders almak. benim eşim o kadar sakındır dusun onla bıle yapamadım es olunca farklı oluyor hoca kızsada alınmıyosun
Ben esimden asla ogrenemem.
Sakindir ama anlatmiyor.
Beni kendi gibi saniyor.
Gaz ver saga don sinyal ver dur diyor.
Hic sukadar gaz vercen soyle frene bascan soyle kavrican yok.
Frene bas diyor basiyorum sert basiyosun diyo
Gaz ver diyo veriyorum cok yukleniyosun diyo.
Kendi guzel suruyor ya ugrasmak istemiyor.
Kardesim benimde tek umudum.
O anlatir bana izah eder.
Geçmiş olsun canım. Bugün 3 arkadaşımdan daha duydum ishal ne yapim diye.
Tesekkür ederim:)
Gecmis olsun.
Günaydin Canlar. Bu gün zamanim vardi kahvalti hazirladim ama benimkiler yemedi gene. Oturdum, cayimi iciyorum. Birazdan ise gitmek icin evden cikicam. Gününüz güzel gecsin :)
Çok geçmiş olsun .Benimde arkadaşımın kızı aynı şekilde olmuş serum takmışlar
Gecmis olsun canim
Gerçektwn hiç iyi hoca değildi.bende öğrenmeye başladım eşim öğretiyor 3. denemem vitesli olunca kavrayamadım daha:)ama kocadan öğrenilmez dediklerini teyit ettim 2.sürüşümüzde eşimin iş arkadaşının eşi vardı o adamcağız daha iyi anlatıyordu
Hayirli olsun canim tatli telaseler tadini cikarKızlar selamlar bu akşam sevgilim ve annesi annem kardeşim yemeğe çıktık.Nişanı sözü nasıl yapalım diye.Sonra haftaya pazar söze nisanda da nişana karar verdik.Nişanı bir olsun istedik ama oğlan tarafı ayrı nişan olsun istedi.Ben yaparım dedim erkek arkadaşım beraber yaparız dedi.Olmaz dedim gerçi düğünü herşeyi ortak yapacağız el ele.Sonra eşya baktık buzdolabı Samsungun 8000 küsüre beğeniyor onu alacağız.Pahalı dedim onda gözü var.Çamaşır makinesi bulaşık makinesi de baktık.Karar verdik gibi.Sonra alyanslara baktık altın çizgide beğenmedim.Atasaya girdik bilezik beğendim vitrinde içeri girdik sonra alyans bakarken birden alyans beğendik aldık şaka maka evleniyorum
Hayirli olsun canim tatli telaseler tadini cikar
Hayırlı olsun cnmKızlar selamlar bu akşam sevgilim ve annesi annem kardeşim yemeğe çıktık.Nişanı sözü nasıl yapalım diye.Sonra haftaya pazar söze nisanda da nişana karar verdik.Nişanı bir olsun istedik ama oğlan tarafı ayrı nişan olsun istedi.Ben yaparım dedim erkek arkadaşım beraber yaparız dedi.Olmaz dedim gerçi düğünü herşeyi ortak yapacağız el ele.Sonra eşya baktık buzdolabı Samsungun 8000 küsüre beğeniyor onu alacağız.Pahalı dedim onda gözü var.Çamaşır makinesi bulaşık makinesi de baktık.Karar verdik gibi.Sonra alyanslara baktık altın çizgide beğenmedim.Atasaya girdik bilezik beğendim vitrinde içeri girdik sonra alyans bakarken birden alyans beğendik aldık şaka maka evleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?