Küçük Düşün Büyük Olsun!

Lelli çok yıpranık çok eski ise yaptır güzel görünsün gözüne.
Ama cam ocak fln kalıcaksa sökülüyormu bilmiyorum kullanmadım hiç mermere monte oluyor sanırım. Onu yapturmazdım 2 yıl için. Dolap yaptıracaktın onuda monteyi sökebilir yaptırır götürürsün.

Hayir ben ankastre degil set ustu olarak alicam cam ocagi yani biraz yukarida kalacak.

Gömme olmayacak.

Uzun kiler dolabi yaptiricam evet onu misal kapali balkonum olursa goturup kullanabilirim mantikli canim.

Ocak bir daha isime yaramaz ama cunku yeni evlerde ankastre oluyor.

Ihtiyacim olmasa ocagida degismicem ama en isime yarayan buyuk gozu yanmiyor.
Ve arti izgaralari naparsam yapim cikmiyor lekeli gibi kazidim telledim camasir suyunda beklettim kalip savunla ovdum ama bitmis.

tr_lelli canım ben de fikrimi söylemek istedim.. senin mutfak dolapların falan çok da yıpranmamışsa yapma derim.. ne bilim hani 2 yıl daha kullanılacak durumu yoksa o ayrı.. ama sonradan kendi evin olacak sıfırdan o zaman herşeyini en ince detayına kadar düşünür yaptırırdın.. tabi mutfağının durumunu pek bilemem, illaki yeni yaptırınca güzel olacaktır ama ne bilim 2 yıl sonra yıkılacağını da bilmek sabretmeye değer derim :) yine de kalbinin sesini dinle.. en çok hangi durum seni mutlu edecekse öyle yap canım..

bence kesınlıkle yaptır bi gün bi gündür rahat kullanıslı yasamaya dger

bende öğrenmeye başladım eşim öğretiyor 3. denemem vitesli olunca kavrayamadım daha:)ama kocadan öğrenilmez dediklerini teyit ettim 2.sürüşümüzde eşimin iş arkadaşının eşi vardı o adamcağız daha iyi anlatıyordu

bence en güzeli ders almak. benim eşim o kadar sakındır dusun onla bıle yapamadım es olunca farklı oluyor hoca kızsada alınmıyosun

Ben esimden asla ogrenemem.
Sakindir ama anlatmiyor.
Beni kendi gibi saniyor.
Gaz ver saga don sinyal ver dur diyor.
Hic sukadar gaz vercen soyle frene bascan soyle kavrican yok.

Frene bas diyor basiyorum sert basiyosun diyo
Gaz ver diyo veriyorum cok yukleniyosun diyo.

Kendi guzel suruyor ya ugrasmak istemiyor.

Kardesim benimde tek umudum.
O anlatir bana izah eder.

bence en güzeli ders almak. benim eşim o kadar sakındır dusun onla bıle yapamadım es olunca farklı oluyor hoca kızsada alınmıyosun

aynen acemi gözüyle bakmıyor hiç sinirleniyorum sürme boşver diyorum ama ona kızıp bırakmak istemiyorum

Geçmiş olsun canım. Bugün 3 arkadaşımdan daha duydum ishal ne yapim diye.

Tesekkür ederim:)

Gecmis olsun.
Günaydin Canlar. Bu gün zamanim vardi kahvalti hazirladim ama benimkiler yemedi gene. Oturdum, cayimi iciyorum. Birazdan ise gitmek icin evden cikicam. Gününüz güzel gecsin :)

Çok geçmiş olsun .Benimde arkadaşımın kızı aynı şekilde olmuş serum takmışlar

Gecmis olsun canim

Çok teşekkür ediyorum hepinize. Şimdi iyi çok şükür

Gerçektwn hiç iyi hoca değildi.
Dur diyor nasıl durucağımı söylemiyor.

Kızlar herşeyden kısılır boğazdan kısılmaz. O kısılan paralar hastalıkla yine çıkar. O yüzden ben tasarrufu mutfakta pek uygulayamıyorum.

Kızlar selamlar bu akşam sevgilim ve annesi annem kardeşim yemeğe çıktık.Nişanı sözü nasıl yapalım diye.Sonra haftaya pazar söze nisanda da nişana karar verdik.Nişanı bir olsun istedik ama oğlan tarafı ayrı nişan olsun istedi.Ben yaparım dedim erkek arkadaşım beraber yaparız dedi.Olmaz dedim gerçi düğünü herşeyi ortak yapacağız el ele.Sonra eşya baktık buzdolabı Samsungun 8000 küsüre beğeniyor onu alacağız.Pahalı dedim onda gözü var.Çamaşır makinesi bulaşık makinesi de baktık.Karar verdik gibi.Sonra alyanslara baktık altın çizgide beğenmedim.Atasaya girdik bilezik beğendim vitrinde içeri girdik sonra alyans bakarken birden alyans beğendik aldık şaka maka evleniyorum

Hayirli olsun canim tatli telaseler tadini cikar

Günaydın kızlar
Hayırlı olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…