- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Ayyy çok güzel, hayırlı olsunKızlar selamlar bu akşam sevgilim ve annesi annem kardeşim yemeğe çıktık.Nişanı sözü nasıl yapalım diye.Sonra haftaya pazar söze nisanda da nişana karar verdik.Nişanı bir olsun istedik ama oğlan tarafı ayrı nişan olsun istedi.Ben yaparım dedim erkek arkadaşım beraber yaparız dedi.Olmaz dedim gerçi düğünü herşeyi ortak yapacağız el ele.Sonra eşya baktık buzdolabı Samsungun 8000 küsüre beğeniyor onu alacağız.Pahalı dedim onda gözü var.Çamaşır makinesi bulaşık makinesi de baktık.Karar verdik gibi.Sonra alyanslara baktık altın çizgide beğenmedim.Atasaya girdik bilezik beğendim vitrinde içeri girdik sonra alyans bakarken birden alyans beğendik aldık şaka maka evleniyorum
Canim cok guzel bir karar vermissinGünaydın kızlar
Bugün maaş günü
Ödemeleri yaparım gün içinde
Bu arada diyetisyene gitmeye karar verdim
Aylık 100 lira gibi ekstra bir harcamam olacak
Uzun zamandır vermek istediğim 15 kilo var
Sürekli başlıyorum ama istikrar sağlayamıyordum
Denetim ile vereceğimi biliyorum
Ben liste insanıyım ne verirse onu yerim kendimi biliyorum
Yarın randevum yaza kadar kendime birikim yapayım bari
Ayyy çok güzel, hayırlı olsun
Her anın keyfini çıkarmaya bakın canim
Ayy ne guzel ama esya secmek halisi tülü bende uhde bu.Günaydınlar ben de bugünden itibaren her harcadığım kuruşa dikkat etmeye çalışacağım çok masrafımız olacak çokkk
Ayy ne guzel ama esya secmek halisi tülü bende uhde bu.
Yeni evim olunca bende yari yasimdan sonra secicem :)
Cok tatlis seyler bunlar keyfini cikar canim.
Canim cok guzel bir karar vermissin
Umarim cabucak verirsin.
Benim hep korktugum fazla kilodur.
2 kilo alsam hemen dikkat etmeye calisirim.
Takintiliyim.
Ben kendimi bildim bileli hep 36 S bedenim cunku (bir donem hamislik sebebiyle kilo aldim sadece) onuda hamislikden 8 ay sonra verdim hemen.
Bu gebeligimde de once bebegimin sagligi sonra kilo en dusundugum.
Cunku takintili olmak boyle bisi.
Kafamda planlar yapiyorum.
Spora yazilirim (anneme birakir bebeyi 1 saat)
Kosu bandi alirim.
Yemem falan diye.
Esime surekli aksamlari yurucez dimi falan diyorum.
O da yurumeyi sever gecen sene her aksam yurumustuk.
Suan hic kilo almadim ama biliyorun 15 kilo garanti alicam cunku sisiyorum ben.
Diyetisyenede giderim yani senin gibi gerekirse.
100de olsa 150de olsa veririm.
Zaten sanirim ayda 1 cagiriyor.
Hem o donem kiyafet almazsin onu oraya verdigini dusun.
Kilo verince mis gibi alisveris yaparsin.
geçmiş olsun canım.İyidir inss simdi.Günaydın herkese
Kuzum hasta ishal kusma. Şimdi doktora götürüyoruz.
Allah kabul etsin cnmKızlar merhabaa
Kaç zamandır giremiyorum vakit öyle hızlıca geçiyor ki yarın anneciğimin 40 ı.. okuyacağız inş.. bugün gittim 145 liraya sofra bezi aldım.. 10 lira lokumları koymak için kutulara verdim. 48 lira da market alışverişi yaptım. Çok şükür..
Mutfak dolaplarımın kapaklarını sildim. Sabahta kalkar elmalı kurabiye yaparım bi daha silerim evi şöyle biter inşallah..
beren_naz hayırlısı olsun
tr_lelli bence yaptır dolaplarını keyifle kullan.. ehliyet için de almalısın mutlaka... Ben yapacağına inanıyorum hem zaten bir defa kullanınca şimdiye kdr neden almamışım diyeceksin... Nerden biliyorsun dersen direksiyon öğretmenliği yaptım evlenmeden önce bir sürü kursiyerim vardı. Ve inan bana zor değil.. sadece ilk öğrenirken eşinden vs değil hocandan öğren.. gerisi çorap söküğü gibi gelecek
Kızlarr slmm
Napıosunuz?
Ofise yeni bi kız geldii Allahım nasıl sonradan görme ,bir de susmuyor.Millette eğlence buldu kendine konustırıp duruyor.
2.gün bize eltisinin onu nekadr kıskandığını falan anlatan bi tipÖglen yemeğinden dönüşte bozdum artık,işimize bakalım dedim.Kafam sisti dünden beri
Bu arada 15 gün erken regl oldum iğnelerdenOnun stresi ayrı geliyor,soldan soldan.
Kumbaraya hiç para atamadım.
Dün kardeşime yemeğe gittik.Tatlı alayım diye girdim.Baklavanın kilosu olmuş 70 tl.Kart siscek buay belli.Ivır zıvır cok aldm.İns düzene girer.
geçmiş olsun canım.İyidir inss simdi.
Kızlar merhabaa
Kaç zamandır giremiyorum vakit öyle hızlıca geçiyor ki yarın anneciğimin 40 ı.. okuyacağız inş.. bugün gittim 145 liraya sofra bezi aldım.. 10 lira lokumları koymak için kutulara verdim. 48 lira da market alışverişi yaptım. Çok şükür..
Mutfak dolaplarımın kapaklarını sildim. Sabahta kalkar elmalı kurabiye yaparım bi daha silerim evi şöyle biter inşallah..
tr_lelli bence yaptır dolaplarını keyifle kullan.. ehliyet için de almalısın mutlaka... Ben yapacağına inanıyorum hem zaten bir defa kullanınca şimdiye kdr neden almamışım diyeceksin... Nerden biliyorsun dersen direksiyon öğretmenliği yaptım evlenmeden önce bir sürü kursiyerim vardı. Ve inan bana zor değil.. sadece ilk öğrenirken eşinden vs değil hocandan öğren.. gerisi çorap söküğü gibi gelecek
Allah kabul etsin.Kızlar merhabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?