En güzelini yapmışsın cnm.Mutfak bir kadının kalesi.1 yıl bile kullansan zevki yeter.Güle güle oturun inssGunaydinnn..
Dolap olculerim alindi..
Bugun renk secicem gidip.
Ust modul beyaz alt dolapda da 3 kapak ve cekmece var onuda koyu renk dusunuyorum.
Tam bir fikir yok.
Kiler dolabimda beyaz olacak.
Kulp ve renk secicem.
Mdf olacak zaten parlak istedim.
Mati silmek zor parlagi silmek daha kolay.
Onumuzdeki hafta ust modulu sokecekler.
Dogalgazci girecek.
Daha ocak bakmadim suan olani taktiricam cunku ocak alinca o firma gelip onlarin takmasi gerekiyor garantiyi imzalamalari icin.
Acele etmicem bu sebeple.
Pazar gunu y.odasinin tül siparisini vericem.
Off off.
Bitsede bu sene bende birikim moduna gecsem artik.
Bu yil bisi cikmaz bende.
Gün parasi ve bes yanimiza kâr kalacak.
Ama bu sene tatile gitmicez ona sayiyorum artik giderleri.
Bebek olmasa tatile gidip orada yiyecektik o parayi.
Sükür bu gunumuze napalım.
Selam kızlar.
Akşam eşimle tatil için otel baktık.
Tatil tamam da yol parası çok tutuyor diye vazgeçtik.
Ahhh bizz.
Arabamızla gitsek o kadar yola cesaret edemiyorum uçakla gitsek ya da otobüsle 700 800 gidiyor.
Bizi yine memleket paklar. 700 800 vermek işime gelmedi eşim alalım dedi gaza getirmeye çalıştı ama tutmadı.
Çanakkale Balıkesir ya da trakyada bildiğiniz güzel yerler var mı.
Buralarda pek herşey dahil oteller yok bildiğim bodrum kuşadası bize uzak geliyor oğlumda uzak yolda durmaz sanırım.
Tatil imkanımız var diye araştırmıyoruz pek ama bu yıl değişiklikte istiyoruz
.Bursa -Antalya 8 saat flan 2 sene arabayla gittik ama bizimki dizeldi.Gidis dönüş 200 tl ye gittik geldik.Orda da rahatça gezdik araba olunca.Tatilde araba rahatlık.Kalesine carsısına gidiyorsn minibüslerdde maf oluyor insan.Tabi çocuk küçükse oto koltuğunda oturmuyosa uzun süre ozman zorSelam kızlar.
Ahhh bizz.
Arabamızla gitsek o kadar yola cesaret edemiyorum uçakla gitsek ya da otobüsle 700 800 gidiyor.
Bizi yine memleket paklar. 700 800 vermek işime gelmedi eşim alalım dedi gaza getirmeye çalıştı ama tutmadı.
Buralarda pek herşey dahil oteller yok bildiğim bodrum kuşadası bize uzak geliyor oğlumda uzak yolda durmaz sanırım.
Günaydın herkese
Dün araba kredisi, öğrenim kredisi , bireysel emeklilik ödedim kardeşime harçlık yolladım. Bugün da aidat ve yakıtı ödemeyi planlıyorum.
Kuzum hastaydı ishal kusma, geçti çok şükür toparladı,
Çok teşekkür ediyorum. Diyetisyen kararını da tebrik ediyorum. Umarım güzel olur.
Of hiç sevmem öylelerini
İyi iyi toparladı şükür teşekkür ediyorum
Allah kabul etsin şimdiden, anneciğin umarım yerinden memnundur. Merakımdan soruyorum. Sofra bezi kaç tane aldın ve 145 lira verdin
@beren_naz keşke ben de baştan eşya seçsem daha minimalist olurdum. Her şey çok güzel olsun arkadaşım
Gökçeada aklımda olsun 2 günlük bile olsa yeter maksat değişiklik. Yoksa annem sahil kasabasında deniz gezme sıkıntımız yok.Ben Gökçeada da kaldım bir tatilimde. Bence çok güzeldi. Gerçi ben akrabamın evinde kaldım büyük her şey dahil otel var mı bilmiyorum ama her yer pansiyon, çok da güzel çiçekli ağaçlı bahçeler var. Denizi de güzel. Otantik bir tatil olmuştu benim için. Bir gün de şehitlik turu yapmıştık.
Bizim 16 saat sürüyor canım yol..Bursa -Antalya 8 saat flan 2 sene arabayla gittik ama bizimki dizeldi.Gidis dönüş 200 tl ye gittik geldik.Orda da rahatça gezdik araba olunca.Tatilde araba rahatlık.Kalesine carsısına gidiyorsn minibüslerdde maf oluyor insan.Tabi çocuk küçükse oto koltuğunda oturmuyosa uzun süre ozman zor
Çanakkale de Behramkale var Asos da.Muhtesem biyer.Kesinlikle gidilmeli.Balıkesir de Ayvalık ama Ayvalık ta oteller küçük,biz gecen sene kendi plajı olan bi otele gittik.Yani öyle sandık ama plaj doluymuş.Beachlere yönlendiriyorlar seni orda da kişi bası 70-80 istiyorlar.Hic tavsiye etmiyorm Ayvalıgı o yüzden.
Selam kızlar.
Ahhh bizz.
Ooo 16 saat hic çekilmez canım.Kusadası 4 saat sürdü gecen sene ay dedik ne rahatmış 8 saat Antalyaya göre.Cocuk otursa bile helak olurBizim 16 saat sürüyor canım yol.
Marmarise gitmiştik yolda otobüste ben kendim çok zorlanmıştım. Çocuk helak olur.
Arabamız da palio gitmez onca yolu diyorum eşim arabama güveniyorum diyor. Yoksa oğlum oto koltuğunda oturur.oturmasa bile sürekli mola imkanımız olur. Ama 16 saat gidevek ve ben araba kullanmayı bilmiyorum hiç dinlenemeyecek. Molalarda 2 3 saat dinlense bile uzun yol şöförlüğüne alışık değil.
Ayvalıkta teyzem ve halam var hiç sevmem gitsem niye gelmediniz derler zaten.
Saol canimEn güzelini yapmışsın cnm.Mutfak bir kadının kalesi.1 yıl bile kullansan zevki yeter.Güle güle oturun inss
Gecen sene arabayla antalyaya gidince ben tovbe ettim.Selam kızlar.
Ahhh bizz.
Bu yıl bende ege de bir yer düşünüyorum, ama henüz herhangi bir bölgeye odaklanamadım.
Eşimin kolunda yağ bezesi vardı, enfeksiyon kapmış, çok ağrı yapıyordu, dün dr a zorla götürdüm, hemen temizleyip aldılar. Çok rahatladı, agzını açıp bişey de demiyor, kendim şu zaman gidecektim diyor, ama acısını anlatmıyor, ben yüzünden anladım da götürdüm, nasıl içim yandı haline. Akşam çok iyiyim diyip durdu, o kadar canı yanıyormuş ki neşter acıısını duymuyor.
Kk borcum bitti, bu ay 140 TL, Bir dahaki ay 60, sonra yok.
Çok mutluyum, geldiğim nokta imkansız.
Aklımda alsam dediğim bişey yok, dünkü masrafıma rağmen cebimde para var ve kk borcum yok.
Yanlız bu ay bişey alamam, belki 100 TL lik dolar, eğer düşerse tabiki.
Bir de geçtiğim ay, çok az nakit taşıdım, tüm marketi visa kart ile ödedim ve otobüsü toplu yüklettim, benim için çok daha iyi oldu daha az harcadım.
Gecen ayki Kk harcamam ise 250 TL olmuş, kışlık bir kaç parca almıştım, eve bişeyler almıştım. Birde arkadaşımın bebeğe hediye.
Bence paran varsa direk 200 lira öde kapat
Ama hayatımdan çıkarmayacağım ki, mesela mayıs ayı hediye ayı benim için, 4 adet hediye almam gerekiyor en azından 1 tanesini tek çekim alırım, net alışverişlerim var, tatillerde uçak biletlerini alıyorum.
Kontrolü ele geçirdim, ama o kadarcık ödeme beni sıkmaz, belki bir adet tam altın alır taksit yaparım, bakalım, biraz keyfini süreyim önce
Canım yok zaten saydığın yerler yabancı değil bana her zaman içindeyim.Trakya tarafında herşey dahil otel görmedim ben canım. Erikli var keşan tarafında orda 3 yıldızlı 2 otel var ama pansiyon tarzındalar sadece yatacak yer olsun dersen olabilir kesinlikle lüx değiller.. Erikli de daha çok dublex tarzı kiraya gidiyor insanlar.. denizi mükemmel ama... Erikli civarında danişment gibi kamp bölgeleri de var.. bildiğim kadarıyla enez de aynı sistemde..
Tekirdağ desen onda da pansiyon tarzı yerler çok oteller iyi değil.. denizi de iyi diyemem.. tercih meselesi ama açıkçası ben erikliyi tercih ediyorum günü birlik
Çanakkale tarafında da asos güzel , altınoluk , ayvalık ve cunda falan ama orda da sanırım ev tutmak mantıklı çok pahalıymış.. biz gittiğimizde arkadaşlarımızda kalıyoruz orda o yüzden çok dikkat etmedim ama çoğunluk ev tutup gidiyor tahminimce.. sadece cunda da uygulama otelinde kaldık fiyatı , yemekleri ve temizliği gayet güzeldi.. Bir daha gitsem yine orda kalırım.. Zaten 5 yıldızlı bildiğim kadarıyla..
Bozcaada pek güzelmiş butik oteller falan varmış nasip olmadı bende orayı çok istiyorum bi bak istersen canım. Benim pek hoşuma gitmişti..
Kızlar merhabaa
Kaç zamandır giremiyorum vakit öyle hızlıca geçiyor ki yarın anneciğimin 40 ı.. okuyacağız inş.. bugün gittim 145 liraya sofra bezi aldım.. 10 lira lokumları koymak için kutulara verdim. 48 lira da market alışverişi yaptım. Çok şükür..
Mutfak dolaplarımın kapaklarını sildim. Sabahta kalkar elmalı kurabiye yaparım bi daha silerim evi şöyle biter inşallah..
beren_naz hayırlısı olsun
tr_lelli bence yaptır dolaplarını keyifle kullan.. ehliyet için de almalısın mutlaka... Ben yapacağına inanıyorum hem zaten bir defa kullanınca şimdiye kdr neden almamışım diyeceksin... Nerden biliyorsun dersen direksiyon öğretmenliği yaptım evlenmeden önce bir sürü kursiyerim vardı. Ve inan bana zor değil.. sadece ilk öğrenirken eşinden vs değil hocandan öğren.. gerisi çorap söküğü gibi gelecek
Günaydın herkese
Dün araba kredisi, öğrenim kredisi , bireysel emeklilik ödedim kardeşime harçlık yolladım. Bugün da aidat ve yakıtı ödemeyi planlıyorum.
Kuzum hastaydı ishal kusma, geçti çok şükür toparladı,
Çok teşekkür ediyorum. Diyetisyen kararını da tebrik ediyorum. Umarım güzel olur.
Of hiç sevmem öylelerini
İyi iyi toparladı şükür teşekkür ediyorum
Allah kabul etsin şimdiden, anneciğin umarım yerinden memnundur. Merakımdan soruyorum. Sofra bezi kaç tane aldın ve 145 lira verdin
@beren_naz keşke ben de baştan eşya seçsem daha minimalist olurdum. Her şey çok güzel olsun arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?