- 13 Mayıs 2016
- 1.383
- 2.889
- 133
- 38
Canım erken rezervasyonla aldık tatili biz Marmaris'e,sanırım 7 8 saat sürer yolculuk oğluş 1,5 yaşında olcak, ihtiyacımız var tatile diye aldık ama sıkıntı yaşamayız umarım, yol parası olayını da şöyle yapıyoruz Ocak'tan beri 100 ayırıyoruz benzin parası, artık 150 koyacağız yolda kullanmak için, otelde ihtiyaç olmaz zaten her şey dahil. Belki fikir olurSelam kızlar.
Akşam eşimle tatil için otel baktık.
Tatil tamam da yol parası çok tutuyor diye vazgeçtik.
Ahhh bizz.
Arabamızla gitsek o kadar yola cesaret edemiyorum uçakla gitsek ya da otobüsle 700 800 gidiyor.
Bizi yine memleket paklar. 700 800 vermek işime gelmedi eşim alalım dedi gaza getirmeye çalıştı ama tutmadı.
Çanakkale Balıkesir ya da trakyada bildiğiniz güzel yerler var mı.
Buralarda pek herşey dahil oteller yok bildiğim bodrum kuşadası bize uzak geliyor oğlumda uzak yolda durmaz sanırım.
Tatil imkanımız var diye araştırmıyoruz pek ama bu yıl değişiklikte istiyoruz
Marmarise gitmiştik güzel beğendik biz sizde güzel eğlenirsiniz inş.Canım erken rezervasyonla aldık tatili biz Marmaris'e,sanırım 7 8 saat sürer yolculuk oğluş 1,5 yaşında olcak, ihtiyacımız var tatile diye aldık ama sıkıntı yaşamayız umarım, yol parası olayını da şöyle yapıyoruz Ocak'tan beri 100 ayırıyoruz benzin parası, artık 150 koyacağız yolda kullanmak için, otelde ihtiyaç olmaz zaten her şey dahil. Belki fikir olurbirden vermek zor olur Da böyle zorlamıyor
Canım iğneadayı nedense ben pek beğenmedim ya da kalıp köşe bucak gezmedik diyedir belki.. günü birlik gezdik biraz.. orman havasında seyahat mükemmel geldi ama bi yerde kalmadık.. sadece sahilde bi çay bahçesinde bişeyler içtik döndük.. ama dediğim gibi çok cazip gelmedi bana ama yine de orman havası için gidilebilri..Canım yok zaten saydığın yerler yabancı değil bana her zaman içindeyim.
İğneada var ama gitmiş olmak için gitmek istemiyorum bu civardakiler otelse diğerleri ne diyorsun turizm hiç yok.
Marmara adası olabilirmi acaba diye düşündüm. Bu fikri eşime sunucam. Avşaya yıllar evvel gittim beğenmedim
Keşan falan hiç olmaz
Yarı şarköylü olarak. Şarköy en iyisi.Canım iğneadayı nedense ben pek beğenmedim ya da kalıp köşe bucak gezmedik diyedir belki.. günü birlik gezdik biraz.. orman havasında seyahat mükemmel geldi ama bi yerde kalmadık.. sadece sahilde bi çay bahçesinde bişeyler içtik döndük.. ama dediğim gibi çok cazip gelmedi bana ama yine de orman havası için gidilebilri..
Adalara bende gitmedim merak ediyorum ama çok beklentim yok açıkçası.. erdek olabilir mesela orda da pansiyon tarzı çok varmış..
Kesinlikle marmara da turizm yokk gittiğim çok yer oldu ama şöyle haaahh süper olmuş burası diyemedim hiçbir yere.. şu aralar bozcaadayı istiyorum çok umarım orası iyidir.. anlatılanlar falan süper ama bakalım nasipse görücez bu yıl inşallah
Hamilelikte de işe yarar mı bilmiyorum ama ben geçen sene zayiflarken doktor saf zeytinyağı önermişti, 14 kg verdim bir tane çatlak yokIdrarda yine bulaniklik cikti.
Cok su iceceksin diyor her doktor
Yahu ic ic midem almiyo artik.
Dvit de biraz dusuk cikmis.
Bunu tahmim ediyordum devlt.hast. doktor inatla bakmadi uyuz doktor.
Baska bisi yokmus sukur.
Ozel testlerimide yarin yaptircam.
Oglum muz istemisti ona muz aldim.
10tl tuttu.
Kizlar bende ilk dogumdan catlak var bunda da olurmu bilmem.
Ama o 150-200tl kremlerden almak istemiyorum.
Suan bugday ve badem yagi kullaniyorum
Kakao ve hindistan cevizi yagimi alsam napsam bilemedim.
Biliyorum derinin elastikiyetiyle ve birazda genetikle alakali bu catlaklar.
Ama karnimda gerginlik hissettikcr nemlendirmek istiyorum ben yinede.
Hakiki zeytin yagi
Bebe yagi
Kakao yagi
Hindistan cevizi yagi
Bunlardan hangisi daha etkili olur?
Bu yaglari hamislerin topiginde falan okudum.Hamilelikte de işe yarar mı bilmiyorum ama ben geçen sene zayiflarken doktor saf zeytinyağı önermişti, 14 kg verdim bir tane çatlak yok
Sen hepsinden karışım yapıp kullanacan sanki canım:)Bu yaglari hamislerin topiginde falan okudum.
Ne kullansam bilemedim.
Hepsinden alip donusumlumu kullansam sastim kaldim.
Hem sabah hem aksam surucem.
Karistirmakdan ziyade donusumlu kullanirim diye dusundum.Sen hepsinden karışım yapıp kullanacan sanki canım:)
Bu yağlarda önemli olan sürekli aksatmadan kullanmak.
Zeytinyağı cilde de çok iyi geliyor, normalde kışın cildim çok kurdurdu bu sene o derdim de olmadı
Karistirmakdan ziyade donusumlu kullanirim diye dusundum.
Mesela sabah zeytin yagi aksam hindistan cevizi yagi
Baska gun bebe yagi falan diye.
Son 3 ay surekli surerim yaz olacak sicak falan hemde karnim iyice buyur.
10.12 yukseltmek icin ne yapilir ki arastircam.Lelli saf zeytinyagi ve saf kati kakao yagi ni tavsiye ederim annem kakao yagi ile hic catlak sorunu yasamamis. Margarin gibi suruyordum dedi.
D3 vitaminin kac cikti? O kahrolmayasi sey yukselmiyo bi turlu benim hala kritik seviyelerde. Hos benimki dusmemis bitmis 5 ti, ciddi zararlarin olabilecegi bir sayiymis Allah korudu beni :)
0
10.12 yukseltmek icin ne yapilir ki arastircam.
Ben cok gunese cikmiyorum cildimde gunes hassasiyeti var gunes kremi kullaniyorum bence sebebi bu biliyordum hep eksik oldugunu.
Bakalim kendi dr. Ne dicek.
Bebegi etkilermi onu merak ettim
Bende okuyunca tirstim Allaha emanetiz.En az 60 70 olmali cok kritik bir sinir
Mutlaka gunes almalisin hep o kremlerden basima bu isler geldi ztn
0 10 arasi sorunlar yasanabilirmis lutfen gunes al gunesten baska hic bsy yok takviye kullan ama haslanmis yumurtada yemelisin k2 vitamini de almak gerekliymis yoksa bobrekler ve damarlar zorlaniyormus. Cok aciklayici yazilar var nette ben cok arastirdim eksikliginde cok sarsildim su an sonuclarim 20 25 arasi ama her gun is yerinde cam acip gunes aliyorum hala toparlayamadim.
Biz her yıl Ege’ye gidiyoruz. Akyaka, Datça, Dalyan, Ören en sevdiğimiz yerler. Buraların hepsinde kaldık. Bu sene yine Ege’ye gideceğiz büyük ihtimalleDün markete 25 tl verdim
Bu gün 70 tl çoğunda aburcubur
60 tl pazar
Sadece meyve ve kuruyemiş aldım
Kızlar bana da Ege’de tatil yeri tavsiye edecek varmı
Bu sene 4-5 günde olsa tatil yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?