Devit e sağlıkocakları istediğimizde bakıyormu kızlar.
Benimde düşüktür muhtemelen.
Bende gidi baktırayım bir ara.D3 vitamini ve butun vitamin / hormonlara bakiyorlar.
Merhaba üyelik linkinizi gönderir misiniz küçük oğlum için aradığım ürünler varBazı eşyalarımı tutumluanneye koydum bugün. Biraz evi sadeleştireyim dedim.
Merhaba üyelik linkinizi gönderir misiniz küçük oğlum için aradığım ürünler var
Yarı şarköylü olarak. Şarköy en iyisi.
Ortam güzel pansiyonlar berbat.
Dışarıda yeme içme imkanı bol. Gitmefiysen ist.a yakın olsun dersen git gör.
İğneada da kalıncak yer yoktur kastroya gitmiştim orası gibi hayal ediyorum
Bende satmak istiyorum ama becerebilirmiyim bilmiyorum.
Elimde etiketli ürünler var ama satılmaz diye erteliyorum hep
Kuzu güneşe çıkmalısın ama önemli olan kol ve bacak içlerinin güneş görmesi0
10.12 yukseltmek icin ne yapilir ki arastircam.
Ben cok gunese cikmiyorum cildimde gunes hassasiyeti var gunes kremi kullaniyorum bence sebebi bu biliyordum hep eksik oldugunu.
Bakalim kendi dr. Ne dicek.
Bebegi etkilermi onu merak ettim
Canim bazen cok halsiz hissediyorum kendimi.Kuzu güneşe çıkmalısın ama önemli olan kol ve bacak içlerinin güneş görmesi
Damla veriyorlar
Hatta sağlık ocağında ebeye söyleyip alabilirsin
Aile hekimleri genelde sen ne istediğini söylüyorsun onlar yazıyor :))Canim bazen cok halsiz hissediyorum kendimi.
Belkide sebebi budur
Kemiklerde agri halsizlik yapiyormus.
Beklim bakim doktoruma kadar olmazsa bi hemsireye danisirim.
Aile hekimi neden verme geregi duymadi merak ettim.
Iyiyim cok sukur ama bazen hic elim kolum kalkmiyorAile hekimleri genelde sen ne istediğini söylüyorsun onlar yazıyor :))
Bizimki öyle :)
Magnezyum ve d vitamini eksikliği aşırı halsizlik kas kemik ağrısı yapar çok düşerse çekilmez bi hal alıyor
Sen doktor vermezse sağlık ocağındaki ebe ile görüşüp al
Bide mineralli su iç bol bol
Iyiyim cok sukur ama bazen hic elim kolum kalkmiyor
Mesela bugun cok enerjik uyandim sabah esimle disari ciktik.
Sonra halama gittik falan eve donduk suan hic halim yok dokunmayin bana benden bisi istemeyin diyorum.
Doktor bisi verir diye umut ediyorum eger vermese bile bebek olunca dvit gunes haricide ilac olarak yuklenicem.
Cunku suan yatakdan kalkasim hic yok.
Gercekden dvit. Boyle etkileri oldugunu bilmiyordum.Lelli ben omrumde boyle bsy yasamamistim dunya yerinden oynadi iki defa isten eve geldim halsizlikten. Oyle pis carpti beni. Kemiklerimin icleri oyuluyor dedim gercekten oyuluyormus. Bebege ztn takviye kullanacaksin veriyorlar diye biliyorum mutlaka gunes almaya bak. Aile hekimine bende sasirdim brz daha dusse naparsin degerin kotu bir deger
aynı sey benımde basıma geldı hatta ıs yerımde ayaklarımı sandalyeye kaldırdılar bayılcam sandım ve d vıtamınım asırı dusuk cıktı keza kan depolamamda 4normalde 12olmalıymısLelli ben omrumde boyle bsy yasamamistim dunya yerinden oynadi iki defa isten eve geldim halsizlikten. Oyle pis carpti beni. Kemiklerimin icleri oyuluyor dedim gercekten oyuluyormus. Bebege ztn takviye kullanacaksin veriyorlar diye biliyorum mutlaka gunes almaya bak. Aile hekimine bende sasirdim brz daha dusse naparsin degerin kotu bir deger
aynı sey benımde basıma geldı hatta ıs yerımde ayaklarımı sandalyeye kaldırdılar bayılcam sandım ve d vıtamınım asırı dusuk cıktı keza kan depolamamda 4normalde 12olmalıymıs
Akyaka yı bende çok seviyorumBiz her yıl Ege’ye gidiyoruz. Akyaka, Datça, Dalyan, Ören en sevdiğimiz yerler. Buraların hepsinde kaldık. Bu sene yine Ege’ye gideceğiz büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?