Küçük Düşün Büyük Olsun!

Akyaka yı bende çok seviyorum
Datça merkez de kalmadık ama bükler süper
Dalyan ve Ören’i bilmiyorum
Memnun kaldıysan konakladığınız yerlerin isimlerinize yazabilirmisin rica etsem
Ören’de martı pansiyonda kalmıştık. Dalyan da ise gala apart gibi birşeydi adı. İkisini de sevmiştik biz.

Hemşerimiyiz yoksa bende t.dağdayım. anne tarafım şarköy taraflarından ahh uçmakdereyi çok severim. Kışın o gözlemeciler burnumda tutuyor.
Bir dahaki ay gidicez kısmetse.

Gunaydinn.
Dun aksam midem fenaydi azicik fazla kacirsam resmen bir okuz oturuyor sanki mideme.
Cok rahatsiz oluyorum.
TavukPilav yemistim sadece birde tursu.
Suan iyiyim cok sukur.

Pazara cikicam bugun peynir patlican elma alicam.
Dolasirim bi bakinirim.
Cok para harcamamam lazim

Denemek istiyorum kaç kez çektim foto yüklerken vazgeçtim hep. İnş. Haftaya çeker koyarım bende

Koy koy, neler neler satılıyor.
10 liraya aldıkları bebek tulumunu 5 liraya koyan var.

Herkese günaydın

Bugün 18 mart.
Gözlerim doluyor.
Çanakkale zaferimizi kutluyor, şehitlerimize rahmet diliyorum

Iyi pazarlar canlar nasilsiniz?
Ben pek iyi degilim, bas dönmesi, halsizlik ve bir is yapinca hemen agrim oluyor. Rapor aldim yatiyorum kac gündür. Yarin kadin dogumcumu arayip ona gidicem , sanirsam vitamin takviyesi lazim. Orda kan bermistim degerlerim cikmistir insallah.
Daha erken ama erken kilo almaya basladim Gecen gün iki hanimile paltolonu bir kac birsey daha aldim 120 verdim. Kizimda hic almamistim kilo verdigim icin cok rahat tüm kiyafetlerime girmistim.
Kalan bozuklari attim kunbaraYa ne kadar saymadim.
Halsizlikten pek ugrayamiyorum, herkese güzel bir pazar dilerim:)

Canim baktir tabiki ihmal etme.
Bende alicam hamis pant. Tshrt alirim bi de 3 tane falan.
Uzun kollu bol salas var onlarla idare ederim hava serinken diyorum.
Bakalim yaz gebesi hic istemedigim bisiydi neler olacak.

Benimde kan değerlerim düşük çıkıyor kızlar malesef.
Doktor demir ilacini 2 ye cikartti.

Bende hala gebelik öncesi kıyafetlerimi giyiyorum ancak eteklerim olmuyor.
Yazlık birkac parca lastikli bol pantolon vardı onlarla idare ediyorum. Okula giderken de beli lastikli eteğimi giyiyorum

Bende kilo aldım ama sırf gobis bolgesi

Bende pismanim hep dar badyler pant. var.
Yazliklarinda beli olmaz.
Oysa rahat giyinmeyo severim nasil o an almisim ya da hic hesap etmiyorum kilo falan alirim diye

Beli lastikli ya da misal 40 beden falan alicam.
Hamile kiyafetlerine hic elim gitmiyor.
Hele o lcw yumurtali tshrtleri fenaaa kötu.

Allah hepimizin yardimcisi olsun kizlar. Su ilk aylar biraz zor sonra rahatlariz Insallah.
tr_lelli yaz gebeligi daha kolay sanki. Bizim buralar serin oldugu icin pek zorlanmamistim Ilk gebelikte, sicak olsa zor olurdu muhtemelen.

Ben üst olarak gebelik öncekileri kullanıyorum
genelde bol veya göğüs altı pileli seyelrim
Ondan şuan sıkıntı yok

Kıyafetlerde elemeye gidicem

Ama su beli penyeli hamile pantolonu cok rahat, zaten biraz kilolu oldugum icin tsörtler falan bol hep, nereye kadar giyerim bilmiyorum.elbise, kliotlu corap , tayt en sevdiklerim. En rahati bence :)

D vitamini eksikliği depresyon yapar ve metabolizmayı yavaşlatır zaten dikkat etmek lazım tr_lelli doktoruna da bir danış canım belki vereceği takviyelerle toparlanabilir değerlerin

Kızlar kıyafetlerimi ayırıyorum ya olmayanları.

Eteklerim oluyor ama fermuarinin bir kısmı çekilmiyor.
Sizce idare edip üzerine penye bir bandajla kapatarak mi kullanayim.
Yoksa ilk gebelik nasıl olsa diyip eşime kıyafet mi aldırayım. Ne edeyim karar veremedim

Siz lekelenmis ama kumaşı güzel olan tişörtlerinizi atıyor musunuz.
Ben kıyıp atamıyorum

Selam kızlar bugün söz için kendime 200 tl ye kıyafet aldım.120 tl nişan tepsisi ve süsler 40 tl ye de damat fincanı aldım yeni çıkmış :)

Alyanslarımızı 2400 civarı tutacak henüz hazır değilmiş.Alyansın parasının yarısını ben vereceğim.1000 tl kapora o vermişti 500 kapora da ben verdim.Tektaş pırlanta da 31 karat 3500 e aldık.2 bilezik sipariş ettik 16 şar gram tanesi 2300 den 4600

Çıktıktan sonra 2500 demiştin pırlantaya dedi 3500 oldu falan canımı sıktı.Ben yürüdüm kızıp gidersen diyor pazar günü gelmem diyor istemeye gelecek ya.Tehdit etme dedim gelmezsen gelme.Ben dedim veririm 1000 tl farkı dedim 6000 maaşlı kız alıyorsun katma değeri yüksek bir de laf ediyorsun millet çalışmayan kız alıyor evde oturuyorlar da 5 10 bilezik takıyorlar laf edilmiyor dedim.Öyle deyince haklısın dedi kafasına dınk etti.Canımı sıktı biraz.Sonra gönlümü almak için gidelim bi cafede oturalım bişeyler yiyelim vakit geçirtelim dedi.İyi dedim ılımlı olayım gittik oturduk beni eve bıraktı.

Nişan söz bir olsun demiştim.Annesi yok yok nişan ayrı olacak dedi.Baktık bugün 2750 tl ye yer bulduk.Orasını tutabiliriz yarı yarıya ödeyeceğiz.Hesap ettik düğün içinde 40000 ben 40000 o çekecek galiba eşya vs için beraber yapmış olacağız.

Çok pahalı gitmiyor musunuz canım
Gücünuz yeter mii sonradan borç için sikilmayin bence..
Eğer nisan ayrı olacak ise gelecek takılar tahmini ne kadar olur onu da düşünerek bir yer tutun bence..
Pek zararınız olmasa daha iyi olur..

Biz nişan istemedik nişan söz evde olsun aynı anda dedik.Erkek tarafı olmaz yok dedi.Bu nişan yerini kendileri bulmuşlar biz bulduk 1600 civarı.Bunlar 2750 olanı beğendi tamam dedim alyans fiyatları zaten bu civar.Pırlanta da 23 karat olan 3000 di daha ucuzu yok.31 olan daha iyi olur diye düşündüm arada 500 tl oynuyor.Altın fiyatları yüksek yoksa bu fiyatlar çok uçuk rakamlar değil cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…