- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Ören’de martı pansiyonda kalmıştık. Dalyan da ise gala apart gibi birşeydi adı. İkisini de sevmiştik biz.Akyaka yı bende çok seviyorum
Datça merkez de kalmadık ama bükler süper
Dalyan ve Ören’i bilmiyorum
Memnun kaldıysan konakladığınız yerlerin isimlerinize yazabilirmisin rica etsem
Hemşerimiyiz yoksa bende t.dağdayım. anne tarafım şarköy taraflarından ahh uçmakdereyi çok severim. Kışın o gözlemeciler burnumda tutuyor.Canım şarköy ü biliyorum sürekli de gideriz.. İstanbul da değilim.. Tkrdağdayım canım. 84 km falan hatta uçmakdereden gidilirse daha da yakınlaşıyor mesafe
İğneada merkezi köy vari bi tane otel gördüm deniz kenarında onun harici pek bişey görmedim açıkçası.
Denemek istiyorum kaç kez çektim foto yüklerken vazgeçtim hep. İnş. Haftaya çeker koyarım bendeBence satılır ben neler neler sattım
Denemek istiyorum kaç kez çektim foto yüklerken vazgeçtim hep. İnş. Haftaya çeker koyarım bende
Canim baktir tabiki ihmal etme.Iyi pazarlar canlar nasilsiniz?
Ben pek iyi degilim, bas dönmesi, halsizlik ve bir is yapinca hemen agrim oluyor. Rapor aldim yatiyorum kac gündür. Yarin kadin dogumcumu arayip ona gidicem , sanirsam vitamin takviyesi lazim. Orda kan bermistim degerlerim cikmistir insallah.
Daha erken ama erken kilo almaya basladim Gecen gün iki hanimile paltolonu bir kac birsey daha aldim 120 verdim. Kizimda hic almamistim kilo verdigim icin cok rahat tüm kiyafetlerime girmistim.
Kalan bozuklari attim kunbaraYa ne kadar saymadim.
Halsizlikten pek ugrayamiyorum, herkese güzel bir pazar dilerim:)
Bende pismanim hep dar badyler pant. var.Benimde kan değerlerim düşük çıkıyor kızlar malesef.
Doktor demir ilacini 2 ye cikartti.
Bende hala gebelik öncesi kıyafetlerimi giyiyorum ancak eteklerim olmuyor.
Yazlık birkac parca lastikli bol pantolon vardı onlarla idare ediyorum. Okula giderken de beli lastikli eteğimi giyiyorum
Bende kilo aldım ama sırf gobis bolgesi
Bende pismanim hep dar badyler pant. var.
Yazliklarinda beli olmaz.
Oysa rahat giyinmeyo severim nasil o an almisim ya da hic hesap etmiyorum kilo falan alirim diye
Beli lastikli ya da misal 40 beden falan alicam.
Hamile kiyafetlerine hic elim gitmiyor.
Hele o lcw yumurtali tshrtlerifenaaa kötu.
Ama su beli penyeli hamile pantolonu cok rahat, zaten biraz kilolu oldugum icin tsörtler falan bol hep, nereye kadar giyerim bilmiyorum.elbise, kliotlu corap , tayt en sevdiklerim. En rahati bence :)Bende pismanim hep dar badyler pant. var.
Yazliklarinda beli olmaz.
Oysa rahat giyinmeyo severim nasil o an almisim ya da hic hesap etmiyorum kilo falan alirim diye
Beli lastikli ya da misal 40 beden falan alicam.
Hamile kiyafetlerine hic elim gitmiyor.
Hele o lcw yumurtali tshrtlerifenaaa kötu.
Gercekden dvit. Boyle etkileri oldugunu bilmiyordum.
Ben gebelikden oncede bazen sanki yorgunlukdan gebermisim gibi yatardim tum gun
Oysa hic is yapmamis olurdum.
Kemiklerim agrirdi.
Ben kendimi depresyonda falan sanardim.
Belkide onun eksikligiydi.
Bilemedim.
Gunduz acayip iyiydim suan fena bitkinim kolumu kaldircak halim yok.
Birde acayip tursu istedi canim (hamisligimde bir ilk canimin bisi istemesi)
O da halamlarda tursu bidonunu gordum ev tursusunuda pek severim bana tursu verin dedim.
Yarim kavanozunu yedim bile.
Bu gece yanar yanar dururum artik.
Selam kızlar bugün söz için kendime 200 tl ye kıyafet aldım.120 tl nişan tepsisi ve süsler 40 tl ye de damat fincanı aldım yeni çıkmış :)
Alyanslarımızı 2400 civarı tutacak henüz hazır değilmiş.Alyansın parasının yarısını ben vereceğim.1000 tl kapora o vermişti 500 kapora da ben verdim.Tektaş pırlanta da 31 karat 3500 e aldık.2 bilezik sipariş ettik 16 şar gram tanesi 2300 den 4600
Çıktıktan sonra 2500 demiştin pırlantaya dedi 3500 oldu falan canımı sıktı.Ben yürüdüm kızıp gidersen diyor pazar günü gelmem diyor istemeye gelecek ya.Tehdit etme dedim gelmezsen gelme.Ben dedim veririm 1000 tl farkı dedim 6000 maaşlı kız alıyorsun katma değeri yüksek bir de laf ediyorsun millet çalışmayan kız alıyor evde oturuyorlar da 5 10 bilezik takıyorlar laf edilmiyor dedim.Öyle deyince haklısın dedi kafasına dınk etti.Canımı sıktı biraz.Sonra gönlümü almak için gidelim bi cafede oturalım bişeyler yiyelim vakit geçirtelim dedi.İyi dedim ılımlı olayım gittik oturduk beni eve bıraktı.
Nişan söz bir olsun demiştim.Annesi yok yok nişan ayrı olacak dedi.Baktık bugün 2750 tl ye yer bulduk.Orasını tutabiliriz yarı yarıya ödeyeceğiz.Hesap ettik düğün içinde 40000 ben 40000 o çekecek galiba eşya vs için beraber yapmış olacağız.
Çok pahalı gitmiyor musunuz canım
Gücünuz yeter mii sonradan borç için sikilmayin bence..
Eğer nisan ayrı olacak ise gelecek takılar tahmini ne kadar olur onu da düşünerek bir yer tutun bence..
Pek zararınız olmasa daha iyi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?