- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
Aynen canım enayi yerine konmak istemem tabiki.Orada dur derim.Yani söz nişan bir olunca yok kızı vermeye hevesli imiş oluyor da ben de az altın istesem aynı mantığı gelecek doğru diyorsun bu yönden bakmamıştım
Aynen öyle.
Herkes işine geldiği gibi davranmasın yani.
Erkeklere ne kadar alttan alırsan o da olmasın bu da olmasın ben yaparım ben ederim dedikce bunu suistimal ediyorlar..
Biraz zoru görmeliler canm
Hemşerimiyiz yoksa bende t.dağdayım. anne tarafım şarköy taraflarından ahh uçmakdereyi çok severim. Kışın o gözlemeciler burnumda tutuyor.
Bir dahaki ay gidicez kısmetse.
Canım aynısı oldu işte.Bizim bir komsunun kizinida alirken biliyorlardi adam durumum yok ben bisi yapmam dedi 4 cocugu vardi.
Bizde bisi istemiyoruz ne yaparsaniz size oglunuza dedi adam acik acik.
Kabul etti erkek tarafi.
Biz yapariz oglumuza dediler.
Ama kiz evlendi laf soktular.
Uzulmustum.
Öyle cnm da kıyamıyorum yazık ikimiz yuva kuracaksak ben de elimi taşın altına sokmalıyım ben her konuda böyleyim.Yemeğe gidiyoruz diyelim bir o öderse mutlaka diğerini ben ödemeliyim içim rahat etmez benim
Hadi ya. Ben ne düşünüyorum bunlar böyle mi düşünecek :) aman meraklı değilim yok ya Hunlar böyle düşünmez
Aaa ne güzel bir hemşerimi daha buldum.Hemşeriyiz galiba canım...Ayy evet yaa Harika yapıyorlar.. manzara desen mükemmel... havalar düzelince bizde sürekli gidiyoruz canım...
Aaa ne güzel bir hemşerimi daha buldum.
Bizde nisan başı gibi başlıyoruz gitmeye koca kış burnumda tütüyor mis gibi havası.
Kuş sesleri.
Tam şarköyde değiliz biz sahil köyündeyiz. Akşamları iniyoruz şarköye bazen çok kalabalık oluyor ama bizim orası sakin sessiz tam kafa dinleme yeri. Oğlumada çok iyi geliyor.doğal besleniyor büyüyor hemen farkediyor.
Bizim biraz ötede ev var uçmakdereden çıkınca gittiğimizde uğruyoruz eee buraya kadar geldik şarköy eksik kalmasın diyoruz.Biz bazen hafta sonları değişiklik olsun dediğimizde Şarköy merkeze gidiyoruz.. çok güzel yerler var valla aslında hepsini gezmek lazım.. ama hafta sonu hava alalım dediğimizde uçmakdere bize yetiyor genelde :)
Bizim biraz ötede ev var uçmakdereden çıkınca gittiğimizde uğruyoruz eee buraya kadar geldik şarköy eksik kalmasın diyoruz.
Ama uzak bize t.dağ merkezde değiliz biz.gittikmi 1.5 saat buluyor o yüzden heryere gidelim diyoruz.
Yakın olsak daha sık gidilir. Çocukla zor oluyor.t.dağ da yaşafım ama 20 yıl. Evlendikten sonra ilçe değiştirdim
Merhaba papatya, ne kadar güzel konuşmuşsun :) sen veBu yaşına geldim. Yediğüm kazıklardan sonra öğrendiğim en önemli şey “elalem ne derse desin, ben bildiğimi okurum” oldu. Millet istediği kadar konulsun. Gelip o borçları yeni evlilerle birlikte ödemeyeceğine göre.
Bu konuda özellikle erkek tarafının düşünceli olması lazım. Millet 3-4 saat gelip oynayacak, 1-2 hafta ay nasıl güzel düğün yaptılar şeklinde konuşacak diye o kadar borca girmek bana mantıksız geliyor.
Bu düğün dernek işleri hep böyle oluyor. Hep başkası için yapılıyor.
Ayyyy ben de pek sertim galiba bu konularda. Kapitalist düzenin bize dayattıklarına şiddetle karşı çıkıyorum.
Merhaba papatya, ne kadar güzel konuşmuşsun :) sen vetr_lelli yi gördükçe seviniyorum benim gibi düşünen insanlar var diye :)
Bence herkes bunu yapmali.
Surekli alttan almakla, polyanna olmakla olmuyor o isler.
Bir de insanlar daha cok merak ediyorlar ben bunu gozlemledim.
Ben bu insanlari sildikce daha bi merak uyandirdim.
Daha bi yanasma cabalarindalar.
Kacan kovanalirmi oluyor ne oluyorsa.
Ben asla yalakalik yapamam mesela.
Dogrucu davutum ben.
Yillardir cok samimide olsam biriyle yanlisini gorduysem , canimi yaktirsa gozumde o yillar 1 gun oluyor.
Hic de aklima gelmiyor o yillarda.
Ben de insanim o da.
Ben yanlis yapmiyorsam, dikkat ediyorsam kelimelerime hareketlerime o da edecek.
Onun benden ustunlugu yok.
Luxude yok.
Cok tesekkur ederim canim.Haklısın tabi ki, şu hayatta kendine değer vermezsen kimse sana değer vermiyor. 31 yaşındayım hayattaki en büyük keşkem bunu daha erken farketseydim de başka insanlar için kendimi üzmeseydim oldu. seni hep okuyorum zaten yüzümde bi gülümseme ile, fikirlerin fikirlerimle çok örtüşüyor. lütfen kendine kinci deme, sen sadece hak edene hak ettiği değeri veriyorsun.
Teşekkür ederim canım... millet olarak birşeyleri başkası için, sosyal medyada paylaşmak için yapar olduk. Kendimizi daha az düşünür olduk. Mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum bu gidişattanMerhaba papatya, ne kadar güzel konuşmuşsun :) sen vetr_lelli yi gördükçe seviniyorum benim gibi düşünen insanlar var diye :)
herkestemi var böyle sorunlar sorun yaşamayanlara imreniyorumCok tesekkur ederim canim.
Biseyler yasamadan bu hale gelemiyorsun malesef.
Bende cok kullanildim.
Sustum , icime attim.
Hatta sucu hep kendimde aradim biliyomusun.
K.v bana kotu davraniyordu belki ben iyi bir gelin degilim diyordum.
Beceremiyorum gelin olmayi diyordum.
Gorumcem kotu davraniyordu kesin bisi yaptim demek oyle yapmamam lazimdi diyordum.
Esim bisi dese dogrudur onun dedigini yaparsam daha iyi olur diyordum.
Ama o isler hic oyle degilmis.
Kimisi egosunu tatmin ediyor.
Kimisi kendince seni sekillendirmeye calisiyor.
Kimiside psikolojik baski uyguluyor.
Ben onlari idare edebiliyorsam onlarda beni idare edecek ozaman.
Ben de insanim benimde bir kalbim 2 elim 2 gozum var.
Ben sabrediyorsam onlarsa sabredebilir.
Ben kendimi elestiriyorsam onlarda elestirebilir dedim.
Yani benden ustunlukleri ne?
Gorumcem olmasi beni ezmesi demek anlamina mi geliyor.
K.v demek gelinin agzina etmesimi demek.
Sinmedim.
Akillandim.
Dik durdum bir karar veridim ve karariminda arkasinda durdum.
Sonra onlar pesimde dolanmaya basladilar.
Aynisi kendi ailem icinde gecerli.
Kendi teyzem arkamizdan laf etti annemle yuzumuze canim cicim.
Annemle mesafe koyduk gecen sene koyde resmen dotumuzde dondu.
Ama daha asla isim olmaz.
Evimede gelmesin benden de uzak dursun.
Benim arkamdan laf edip yuzume canim cicim olan ötede dursun.
günaydın..Günaydın kızlarr
Lelliye katılıyorum
Mesafe sorunlu ilişkiler için iyidir
Önceden haftada bir gün tatilimde kv gezdirirdim
Hastane işlerini hallederdim
Ne deseler alttan alırdım
4 yıl çıt çıkarmadım
Zaman geçtikçe hepsi görev oldu
Üstüne hayırsız gelin oldum
Yapmadığınıda bırakmadı
Ne zamn görüşmeyeceğim artık dedim melek oldular
Cok tesekkur ederim canim.
Biseyler yasamadan bu hale gelemiyorsun malesef.
Bende cok kullanildim.
Sustum , icime attim.
Hatta sucu hep kendimde aradim biliyomusun.
K.v bana kotu davraniyordu belki ben iyi bir gelin degilim diyordum.
Beceremiyorum gelin olmayi diyordum.
Gorumcem kotu davraniyordu kesin bisi yaptim demek oyle yapmamam lazimdi diyordum.
Esim bisi dese dogrudur onun dedigini yaparsam daha iyi olur diyordum.
Ama o isler hic oyle degilmis.
Kimisi egosunu tatmin ediyor.
Kimisi kendince seni sekillendirmeye calisiyor.
Kimiside psikolojik baski uyguluyor.
Ben onlari idare edebiliyorsam onlarda beni idare edecek ozaman.
Ben de insanim benimde bir kalbim 2 elim 2 gozum var.
Ben sabrediyorsam onlarsa sabredebilir.
Ben kendimi elestiriyorsam onlarda elestirebilir dedim.
Yani benden ustunlukleri ne?
Gorumcem olmasi beni ezmesi demek anlamina mi geliyor.
K.v demek gelinin agzina etmesimi demek.
Sinmedim.
Akillandim.
Dik durdum bir karar veridim ve karariminda arkasinda durdum.
Sonra onlar pesimde dolanmaya basladilar.
Aynisi kendi ailem icinde gecerli.
Kendi teyzem arkamizdan laf etti annemle yuzumuze canim cicim.
Annemle mesafe koyduk gecen sene koyde resmen dotumuzde dondu.
Ama daha asla isim olmaz.
Evimede gelmesin benden de uzak dursun.
Benim arkamdan laf edip yuzume canim cicim olan ötede dursun.
Ailen ile neden görüşemeysin eşin hak vermiyormu sanaherkestemi var böyle sorunlar sorun yaşamayanlara imreniyorum
benide sevmez eşimin ailesi
başta seviyor gibi yaptılar iyice içlerine girince afaroz ettiler sevmezler
ama Allah rızası için sonrada eşim için ararım nasılsınız diye
köye gidincede gücümün yettiği işlerini yaparım ama göze görünmez sevilmediğim için
3 ay önce ameliyat olmuştum kaynanam çocuklarının yanına geldi onlar ilçesinde biz merkezindeyiz
3 hafta kaldı çocuklarının yanında benim yanıma bikere geçmiş olsuna gelmedi çocuklarıyla mesafemiz arabayla on dakikadır.
köyüne gitti iki hafta durdu tekrar çocuklarının yanına geldi geçici bir süreliğine torununa bakmak için ozaman geçmiş olsuna geldi ama iş işten geçti çok kırıldım
ve asla sevgim kalmadı
eşimde annesine çok düşkündür
ama oğlunu seven gelininide sever
benimde var abim abimle iyi olmak için gelinlede iyi olmaya çalışıyorum
günaydın..
son cümlene kadar aynıyız canım
ben görüşmeyi kesemem
kesersem ailemle eşimin ailesi aynı yerde ailemlede görüşemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?