Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben cok sasirdim ama

Resmen firsat kolluyorlarmis.
Kaza sonrasi esim 2 gece hastanede kaldi.
Beni eve yolladilar.

7 senedir gorusmuyorum ben onlarla
Daha esim hastanedeyken beni gormeye geldiler sozde hep beraber.
Resmen bisi olsada gitsek diye bekliyorlarmis.
Ben esimede soyledim aynisini yasasalardi ben gitmezdim.
Ben yalancikdan yapamam.
Sonra esim cikti yine geldiler
Ben konusmadim onlarla telf. Oyun oynadim bilerek sonra telf aramaya basladilar istenmediklerini anladilar

Yazin evlerine davet ettiler.

Disarida gorusmek icin ortam yarattilar.

Bana sarilip selfieler cektiler
Güldum ya cok komikler cok yapmaciklar.
Guzel oynuyorlar ama.
Onlar davet ettikce ben gitmedim.
Sonra sesleri cikmadi daha.
Simdi yolda goruyorum yine ayni semtteyiz semtde kucuk bakiyolar yuzume gormemezlige geliyorum konusmak istemiyorum.

Anlasinlar bana yanasmasinlar.

Nisan 1 de eltimin kizinin dugunu varmis napicam dusunuyorum.
Esim israr ediyor
Gitmek istemiyorum.
Gidersem onlarla ayni masada oturmam.
Bakalim napicam.

Ben evlenirken minik hatıraları yapmak istemiştim, ama sırf kendim istediğim için yaptım çok hevesliydim aklımda hiç bişey kalmadı kullanılabilecek şeyler hediye ettim, sabun, havlu, anahtarlık takı kutusu gibi şeyler seçmiştim. Eşim ben aklımızda hiç bişey kalmasın istiyorum demişti, evet o günleri güzel geçirdik ve dikkat edebileceğimz noktalarda harcamaları kontrol ettik, almadık, erteledik. Borçsuz evlenmek güzel bişey, hele ki o günlerde sorun çıkmıyorsa daha da güzel. beren_naz madem nişan olmazsa hevesli derler diyorlar o zmn nişanı da ortak yapın ve ailenizin bilezikleri size kalsın herşeyi ortaya dökmeyin. 80.000 veya 120.000 çok fazla miktarlar. Ailesine yardım edebilir ama ben düzenli sorumluluk almasına karşıyım, sonuçta siz çalışmasanız, az maaş alsanız sıkıntıya girecek olan sizsiniz. Ayrı eviniz gideriniz olacak.

Çift kişilikli olduklarını düşünüyorum
Yoksa insan bu kadar iyi oynayamaz
Bende konuşmuyorum
Önceden zerre umurlarında değildim
Şimdi her telde eşime soruyorlar
Eşim uğradıkça sevdiğim şeylerden gönderiyolar
Hatta geçen çiçek gönderdiler
Bence git ama kısa durun ve ayrı masasa otur
Onlarada sadece selam ver
Onada değmez ya Allahın selamı esirgemek olmaz

eşin gidecekse sende git, güzelce giyin süslen altınları tak (beş taşı da tak), gıcık olsunlar

Evet kendi ailenle sorun olunca daha zor oluyor.
Ama yasadiklarimdanmidir nedir benim tahammulum kalmadi artik.
Sabredemiyorum bu tarz insanlara.

Karsi daireme yeni biri tasindi benden 2 yas kucuk.
Kadin calisiyor fakat tanistigimizda sevindi hani yasiti biri oldugumdan ama ben gorusmek istemiyorum.
Yeni insanlar dahi tanimak istemiyorum.
Mesafeliyim artik herkese.

ben de çok mesafeliyim, kimse yüz bulamaz kolay kolay benden. bi elin parmakları kadar dostum var yetiyor bana az ve öz insanlar

eşin gidecekse sende git, güzelce giyin süslen altınları tak (beş taşı da tak), gıcık olsunlar
Bensiz gitmez.
Israr ediyor.
Ama ben kimseyi tanimiyorum ki
Onlarlada ayni masada oturmak istemiyorum.
Bir basimada oturmam abes olur.

Esime dedim annenle falan oturmam.
Bana biri laf soylerse cevabini alir .
Kalkar giderim falan diye tehdit ettim.

Hamisim ya iyice kullanim bu durumu

Esim hemen kalkmaz ki abisinin kizi.
Ben tehdit ediyorum.
Biri bisi derse cevabini alir.
Kalkar taksi cagirir giderim.
Falan falan diye tehdit ediyorum.
Birde buyuk gorumcem ve sevmedigim eltimin bu eltiyle arasi yokmus.
Gitmiceklermis.
Inadinami gitsem diyorum.
Dusmanimin dusmani beni dostumdur
Cok fena bisi oldum ben.

Deli ya
O zaman el mahkum gideceksin
Senin eşin iyi bir eş okuduğum kadarıyla tehdit etme adamı :)
Zaten hamilesin
Ayy bi halsizleştim sevgilim kalkalım dersin

iyi yapmışsın tabi ki onlarla oturma, amaaannn zaten çok durma yarım saat yeter karnım ağrıyo, belim ağrıyo vs de kalk

Deli ya
O zaman el mahkum gideceksin
Senin eşin iyi bir eş okuduğum kadarıyla tehdit etme adamı :)
Zaten hamilesin
Ayy bi halsizleştim sevgilim kalkalım dersin
Ya baski yapan bir es degildir.
Bu 7 senede hic zorlamadi beni.
Hatta kucuk eltimi o da sevmez annesinin akrabasi.
Yazin bizi davet ettiklerinde x(eltim) var lelli gelmez demis ablasina.
O da gitmedi.

Gorumcemin oglunun dugunune gitmistik yazin hep gozumun icine bakti.
Ben tek basima napim diyor.
Zaten ablasi ve o eltim icin gelmez onlar abimle kavga ettiler kimse olmaz erkek tarafi ancak bende tanimiyorum zaten falan dedi.

Ayy cok israr ettin alem gelin gorsun bari dedim :d

iyi yapmışsın tabi ki onlarla oturma, amaaannn zaten çok durma yarım saat yeter karnım ağrıyo, belim ağrıyo vs de kalk
Bir de merak ediyorum isin acikcasi.
Kaynim kizini vermek istememis.
Cocuk dogulu bunlar laz.
Baya restlesmis kiziyla.
Bu kiz esiime bie msjlar yazdi amca nolur babami ikna et diye.
Esimde taraftar diil memleket yuzunden ama kiz illede koca koca diyor :)
Merak ediyorum

Git git eşini yalnız bırakma, yüz vermeden oturur gelirsin. düşmanımın düşmanı dostum olmasa da, düşmanımı gıcık eder bu durum

Git git eşini yalnız bırakma, yüz vermeden oturur gelirsin. düşmanımın düşmanı dostum olmasa da, düşmanımı gıcık eder bu durum
Ben hepsini esit derecede sevmiyorum aslinda.
Ama esimin suan abisinin yaninda olmasina gicik oluyor ablasi esimlede konusmuyor bu sebepden.
Boyle insalar iste.
Kendi kardesler aralarinda bile kiskanclar anlasamiyorlar.

eşim ailesine çok düşkün canım bana yaptıklarının beni sevmediklerinin farkında önceden beni hiç tutmazdı artık göre göre alıştı savunur
şimdi mesafe koysam cıngarlık çıkarsam eşimlede huzurum kaçar Allaha havale ettim hepsini
Allah eşlerimizle aramıza huzursuzluk vermesin

bu lafına çok katılıyorum eşime kızdığım hareketlerinde annesine şikayet ederdim kadın baktım bizim mutsuzluğumuzla mutlu oluyor o yüzden bol bol gülmek lazım mutlu olmak lazımki bu insanlar kahrından çatlasın oğlanlarınada çok düşkün kaynanam kendisiyle daha çok mutlu olunsun ister

Ben hepsini esit derecede sevmiyorum aslinda.
Ama esimin suan abisinin yaninda olmasina gicik oluyor ablasi esimlede konusmuyor bu sebepden.
Boyle insalar iste.
Kendi kardesler aralarinda bile kiskanclar anlasamiyorlar.
aynı şekilde eşimin ailesindede var birbirleri arasında konuşmazlar

Tünaydın kızlar

Kalktım kahvaltıyı hazırladım ama fıstığım halaa uyuyor , kıyamadım uyandırmaya.. nezle -grip gibi burnu tıkanıyor , biraz huysuz 2 gündür.. Biraz daha uyusun birazdan halama gideceğiz hamur işi yapacak bize Hem yardım etmeye hem de yemeğe çağırdı

Arabayla gitmek istemiyorum , eşim iş çıkışında gelecek nasılsa.. böyle ayrı ayrı bi yere gittiğimizde 2 arabayla dönmekten hiç hoşlanmıyorum.. .

Geçen ay 2 fatura birden gelmişti cenaze fln derken ödememiştim.. dün 3. Fatura gelmiş.. Halama giderken uğrayıp 2 faturamı yatırıcam.. Çok geliyor bu aralar su faturalarımız

130 lira tutuyor 2 faturam.. yeni gelende 65

Ahh kendimi gördüm.Kvdem kp bizim hic destek olmadığı gibi düğün yapcaz 1 oğlumuz var bizim diye tuttrdular.Biz nikah olsun.Kına ya da yer tutmuştuk. Yok dediler.Sonra salonun parasını üzerimize takılanlarla ödedi kp.Hala ahım var.Kocamın da haberi yokmuş.Ben halletcem demiş.Benim paramla bana düğün yaptı.
Sonra herseyi kendimiz ödedik.Araba aldık krediyle.Bize ilk sordukları takılarımı bozdunuz oldu.(Dilimin ucuna geldi,takı mı bıraktın bozcak diye ama demedim yuttum)Kocam saolsun hic ellemedi bileziğime ,setime falan.Ama ailesi yüz bulsa kalanları da isticekti.Diyeceğim taviz verme.Yapcaksa kendi yapsın.Ben bi ömür kredi ödemeye evlenmiyorm sonuçta.Hakkınızda hayırlısı olsn cnm..

Kuzum aynı eve girince sıkıntı daha çok oluyor ama ınslalah atlatırsınız şu durumlari

Canım bende safım herhalde ilklerde senin gibiydim
Ama yeni yeni mesafe koyuyorum.
Ama hala bana emrivaki yapıyorlar
aradiklarinda acmadigimda eşime fırça atma hakkını buluyorlar.
Görümcemle zaten hiç muhatpa olmuyoruz

1 ay geliyor okuldan tatile onuda burnumdan getiriyor. Sürekli laf vuruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…