Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende suan bebek olunca ne olacak merak ediyorum.
K.v bu evime hic gelmedi.
Bebegi bahane edebilir korkayrummm.

Evi supurdum.
Yayla corbasi yaptim.
Toz almak kaldi.
Annemde sagolsun ogluma doner ekmek ve bana dana ciger almis.
Dun konusmustuk cigerciye cikcam useniyorum diye.
Dayanamamis yine ana yuregi.
Tavalik yaptirmis aksama kizartirim yanina pilav salata.

Bir de dun pazara cikcaktim esim mac falan izlicem erken gelicem diyince caydim.
Annemden patlican ve peynir istedim.
50tl yine zulaya kaldi.
Bu hafta param etti 100tl.
Evden cikmayinca hersey guzelde eksikler eksikler ouf.

Un falan bitmis evde.
Annemden aldim corbaya katmalikda.

Hafta ici bir market yaparim kart kesilsinde.

Bende suan bebek olunca ne olacak merak ediyorum.
K.v bu evime hic gelmedi.
Bebegi bahane edebilir korkayrummm.

Muhtemelen de edecek bahane
Yok özledik
Yok bilmem ne diyerek belki sizin gelmenizi bile isteyebilir.

Bizde çok birleşik yaşıyorduk esimin ailesiyle.
Bebek doğunca iyice iç içe olcaz diye sıkıntılıyım .
Başkaları üzerinden bebeği kaynanasına versin o da temizliği yapsın gibi şeyler diyordu.
Bende açıkçası temizlik yapmak millete hizmet için okulumu dondurmayacagim.
Bebeğime baakabilmek için dondurcam.
Burda bir konuyu okudum.
Kadının eşi annesine çok güzel ağzının payjn8 vermiş.
Sizin kalmanıza gerek yok gündüz gelseniz yeter. Sonuçta siz emzirmiyorsunuz diyerek.
Ama bizimki öyle demez.
Ben ters olcam sanırım.
Benim evimde benim misafirlerime bile iki dk yalnız kalınca dedikodu yapan insanlar.
Yanımda olsalar yararları olmaz.

Teyzoslari
Bu da benim kuzumun kumbarasi.
Masallah 160tl olmus bile.

Dayisi babasi anneannesi veriyor harclik ama o harcamiyor.
5ler hep harcliklari.
Suyunu falan evden goturuyor.
Kahvaltisini yapip gidiyor gelincede hemen yemegini yiyor.
Acikirsan ye oglum yine veririz diyoruz param biter diyor :)

InsAllah hep tutumlu olur.
Hep hedefi olur.
Hep birikim odakli olur.

Anaokulundan beri hep kumbarasi vardir.
1 defa kendine pc sandalyesi aldi biriktirip
Sonra pc aldi dayisiyla ortaklasa.
Kiyafet almak icin kullandik bir donem.

Simdi bisi istemiyor ama 500tl yapma ideali var okul kapanana kadar.
Bakalim.

en sevdiğim resimmmmm
bereketli olsun paşanın kumbarası

Maşallah canım
Benim oglusunds şişesi var
Oraya atıyoruz bizimkinden 140 çıkmıştı üstünü babası tamamladı gram alcaz dussun tekrar şişeyi doldurmaya başladık 0.5 litrelik sadece
Fasulye adamın fasulye şişesi işte

Oglumu esim goturmuyor mesela.
Ben bisi demiyorum ama oglumu doldururlar bisi derlerse kavga cikar dedim sadece.
Cunku okul cikisi oglumu gormeye diye gelip ortalik bulandirmaya calistilar.
Sanki ben gosteermiyorumda gizli goruyorlarmis gibi.
Hic gorme talebinden bulunmadilar ki.
Bir de ogluma esim ve benim hakkimda bisiler demisler.
Cocuk aklinda tutamis cumle olarak ama bizi yerecek seyler soylenmis.

Esimle kavga ettim onun uzerine.
Servis cikislarina ben gittim.
Gelsinlerde gorim dedim.
Adamada tembihledim babannesi amcasi kim gelirse izin vermiyorum siz izin vermiceksiniz servisten alirim size guvenmem artik dedim.

Cunku servis sorumlusu adam beni aradi bunlar okul cikisi geliyorlar kim bunlar bi durum mu var diye sordu rezil oldum millete.

Yani haklilar tanimiyorlar belki cocugu kacircaklar vs.

Oglumun cikislarina gittim sonra hepsi kayboldu.
Oglumum akli eriyor artik kim ne cok iyi biliyor .

Esim bu sebepden annesinin benim hakkimda konusacagini bildiginden oglumu goturemiyor.

Oglumda boyumuz kadar oldu zaten hani elinden tutim goturim cocuk degil artik.

daha yolun başındasınız, evlenince bu konular eminim daha fazla olur diye düşünüyorum. yani sana pahalı gelen ona batmaz ona pahalı gelmeyen sana batar vs vs. ama borç çok olmaması daha iyi olur. çünkü maddi konular genel sorun yaratan şeylr oluyor maalesef. ben de nişanlıyken halı yıkama makinalı süpürge almıştım yıllarca ayy ne çok pahalı dedi dedi durdu oysa kendisi saatinden tut vs bir sürü ıvır zıvır verdiği paranın hesabı yoktu. hatta bankaya ödediği kredi faizlerinin eksi hesap faizlerinin ama bir süpürgem göze battı

Oyy Masallah,bereketli olsun inşallah Cnm

en sevdiğim resimmmmm
bereketli olsun paşanın kumbarası

Oyy Masallah,bereketli olsun inşallah Cnm

Sagolun canimlar..

Cocuk dogdugundan beri evde etrafinda kumbaralar damacanalar var.
Naapsin alisik.

Arkadasim kizinin magnetini verdi mesela attim yani.
Napim buzdolabinda cok magnet sevmiyorum gezdigim ozel yerlerin magneti var sadece.
Cikolata ikram edilir tabiki.
Ama ne bilim zilyon tane sey cikarmislar.
Hepside para tuzagi.

evet ya o magnetleri ben de hep atıyorum, zaten buzdolabını da çiziliyormuş. bri kaç tane beğendiğimi koydum. kutlama magneti hiç yok.

evet ya o magnetleri ben de hep atıyorum, zaten buzdolabını da çiziliyormuş. bri kaç tane beğendiğimi koydum. kutlama magneti hiç yok.
Tesbih falan mantikli ama
Kullanmasan bile baskasina hediye edilebiliyor.
Kolonya koyuyorlar kucuk siselere boyle seyler daha mantikli.
Mesela eve gelene cikolata lokum tarzi seyler ikram edilebilir.
Lohusa serbetimi ikram edilirdi napilirdi hic yapmadim bilmiyorum.
Dis bugdayi falanda yapmadim.

valla aynen hiç sevmediğim şeyler, bizde de ben düğün istemedim o istedi düğünün ertesi günü takılanlarla borç kapattık. eğlendikmi evet sonuçta o yanımıza kar kaldı :)))) çünkü çok kişiyi çağırmadık az ve öz eğlenceli oldu pişman olmadım açıkçası. İnşallah senin de gönlüne göre olur. borçsuz bir evliliğe başlarsın.

o bir yaş doğum gününü ben de hiç yapmak istemiyorum. ilk yaşı hatıra kalsın diyorlar. ama ne gerek var çocuk aksine ağlıyor huzursuz oluyor. boş geliyor bana ... ne farkı var 1-2-3 yaş anlayınca yapmak mantıklı

kızlar size bir şey soracağım, sonuçta burası ekonomi sayfası bebeği olan ve olacaklar biberon temizleyici deterjan sizce almak lazımmı ? geçen e-bebekten baktık eşim para tuzağı sonuçta fabrikasyon bişey ne farkı var dedi. tabi başka harcamalara demez de neyse tam emin olamadığım için bişey de demedim. sizce almalımıyım. kararsız kaldım.

Kızlar yol için 2,25 verdim yarım kg koyma aldım 22 lira birazdan da kızımı uyutup gidip 3 faturayı birden ödeyeceğim... 200 de oraya verir günü kapatırım.. bakalım inşallah başka bişey çıkmaz.. evden çıkınca para uçup gidiyor

Selamlar
Epey geride kalmışım. Okumak zaman aldı. Aklımda kaldığı kadar dahil olayım:)

tr_lelli ben uzun zamandır d vitamini takviyesi kullanıyorum. Kızım doğduğundan bu yana da Nisan sonu kesip Ekim'de tekrar başlıyoruz ailecek. Ben ocean markasının D3K2 vitaminini kullanıyorum. Öneriyi "sağlıklı yaşıyoruz" sayfasından almıştım. D vitamini hakkında detaylı bilgiyi "Gıda Takviyelerimiz-Woto" diye Google'da aratırsan bulabilirsin.

Ben kızımda doğum hediyesi magnet, çikolata yaptırmıştım. Hastane odasını da süsletmiştim. Ayrıca doğum fotoğrafçısı da vardı. Hastanenin içinde bu işlere bakan bir yer vardı. Süsleri seçmiştik onlar ben doğuma girdiğimde odayı süslemişlerdi. Güzel oldu ama şu an bakınca gereksiz masraf olduğunu düşünüyorum. O süslerden kapıya asılanı saklamıştım. Şimdiki doğumda o süsü kapıya asarım, fotoğrafları da eşim çeker diye düşünüyorum. Magnet yaptırmayacağım bu sefer ve madlen çikolata alırız.

Hastanenin fiyat verme bölümüne uğradık. Normal doğum 8050, sezeryan 8250 dediler. %80'ini özel sigorta ödeyecek. Bir aksilik olmazsa 1600 lira hastaneye ödeme yapacağız.

beren_naz Evlenirken 3+1 eve kiraya çıkmış ve bütün odaları dolduracak şekilde dünyanın eşyasını almıştık. Şimdiki aklım olsa 1+1 ev alıp, ikea'dan döşerdim. Kızım 3 yaşına gelene kadar evin 1+1'ini kullandık zaten. Boşu boşuna o kadar eşya alıp borç ödemişim. O iki odaya doldurduğum eşya ile de eşimle yurtdışına seyahat planlardım. Çocuk olana kadar gezerdik. Bizim ilk iki senemiz evlilik borcu ödemekle geçmişti. Aynı hataya düşmemeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…